Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Act 3 járok DH-val 29.szinten, társakat keresek!
Küld el PM-ben az Battle Tag-odat ha jönnél!
Napi 1-2 órát szoktam nyomni!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
TSW: Tunderke
Akkor ez sztornó! 😄
Az pedig kaszt/gear függõ, hogy a LOH vagy lifesteal éri meg jobban bizonyos DPS fölött visszatöltés célból.
Én egyelõre úgy látom, hogy DH-val a globe éri meg (túl kell éljem a nem túl hosszúra nyúlható csatát, utána van elég globe). 😛
Én jóval többre saccolom az értékét AH alapján.
Mindenesetre 20 milliós biddel, buyout nélkül tettem be, aztán majd kiderül elviszik-e?

Szal brutál jó a lifesteel ilyen szinten.
Persze a reflect mértékét még mindig nem éri el, de kompenzálja szépen.
20% Damaget hoz vissza a reflect, nem? Abból csomó lemegy a resist/armor/reduction miatt, a maradékot pedig kompenzálja valamennyire a lifesteal is.
holnap melo :S
fegyo meg ment 299M bidre... remelem valaki elviszi minimum annyiert 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nem tudom, de reflecttol eddig meghaltam es rohangalnom kellett... es ha most tolom neki a demidzset, akkor szepen hozza vissza 😊))
Am grat szep darab 😊
most beraktam magamnak legnagyobb zolddel 😊 ez amugy mennyit erhet?
itt a kep, hogy elhiggyek masok is 😊
izebigyo... nagyon vivodok, hogy a sisak menjen zunira... mar nincsnenek olyan veszes arban a NEM critesek... viszont critesek meg horror... es most max vesztenek vele, meg kicsit farmoljak, igaz? 😊
tudom jonne belole eloszor a +130 int... de ha mar osszegereblyeztem annyi lovet, hogy crites legyen a tokdefo, akkor meg me'g jobb lesz, nem? 😊
szerintetek jo vetel volt?
(gemek nelkul persze)
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barbárnak melyik a fontosabb cc vagy crit dmg?
Megvan az elsõ Hellfire Ring-em, én asszem ki is szálltam az überezésbõl.

Necro
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
most egy kicsit hanyagolni fogom az MF-et, jobb kard meg fullos piros gem sisatykba, azt dara...
egyebkent ugy neztem, hogy nekem nem kell hozza plusz empower... offom ad csokkentest macikra (direkt ugy vettem)
megtort a jeg... vegre ... 😊
feljebb mentem egy szintet... attettem a jobb kardomat (nem ad MFet) es 2-as valor utan dobott egy leg. 1245.1-es Daibot (eleg OP a csensz, hogy dupla attack speed vanik rajt)... 😊
szerk: na varjunk... a keeperrel nem kellett meg empower... a sima karddal meg mar neha-neha elfogy... de ha egy fel masodpercre abbahagyom, akkor okes 😊
szerk2: na, na valor 4 utan egy ujabb Andi xD
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
de legalabb meglett az elitist few achi ^^
ez a rain dances big bad voodoo meg enyhen OP! osszeragadt ket pack (eleg csunyan CC parade)... de jol mikroztam es csak toltam magambol ki a macikat ^^ INSANE! xD
de csak a kibaszott jenki szerverrõl posztolnak, azt hogy EU mikor kapja/kapta, arról kussolnak a nyomorékok.