Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Asszem a mai versenyt buktátok 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csá all!
Act 3 járok DH-val 29.szinten, társakat keresek!
Küld el PM-ben az Battle Tag-odat ha jönnél!
Napi 1-2 órát szoktam nyomni!
Tetszik. Sot, ha mar nekem valaszoltal, elsore is irhattad volna igy. Mar csak egy hivatalosabb forast keresek, es teljesen meg leszek nyugodva.
Úgy értettem, hogy sanszos, hogy már nerfeltek, mert mp7-en belestünk nem olyan rég és mp5 -ös dmg-et kaptuk, ugyanúgy megállhattam és levehettem õket arccal, mint akár tegnap mp5-ön. És mp10-en nem lazulok, mert mp7 is kihívás volt nerf elõtt. Hp-ban meg csak kínoznám magam mp10-en egyenlõre a 100k körüli dps-emmel, ami mp5-tõl felfele már nem a legjobb, mivel jócskán több hp-juk van és lassabban megy le. Mp7 fun volt nekem, mikor még sokat sebeztek, de attól még nem érte meg. Tetszik érteni?
Tehat teged alig sebeznek, remek, akkor a 20% dmg nerf teged semmikeppen nem erint. Gondolom lazitaskepp mp10en uberezel szoloba?
Már most is alig sebeznek. Viszont act2 kulcsos mondhatni folyamat bebugol és ölhetetlenné válik. Remélem javítják mihamarabb, mert kulcsot így nem lehet ütni.
Bakker, nem ertem, mi EUba csak 1 het mulva kapjuk a mp dmg nerfet?
setuh
Hat az ugy akkor meg a nerf ellenere is jobb lehet mint a loh,valtanom kell 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Aradebil2
próbáld meg a kívánt statokat kis mértékben csökkenteni,mondjuk 150 dex helyett legyen elég 125,60 allres helyett 40 stb, drasztikusan le tud csökken az itemek ára. vagy ha túl drága az allres armor,akkor vegyél +armorosat inkább, az is csodákat tud mûvelni

Nagyon casual player vagyok, infernot kezdem monkkal, heti pár óra játékkal, 600k összvagyonnal és akárhogy próbálok szûrni/rendezni az AH-ban, minden cucc sokmilliós árú. Mit rontok el, hogy nem látom a pár százezres értékû találatokat? 😊

TSW: Tunderke

DHval ott a shadow power - gloom/blood moon, attol fugg melyikhez jobb a geared.

horpeti
Ja persze, nem is tudom, hogy számolhattam így. 😊
Akkor ez sztornó! 😄

Az pedig kaszt/gear függõ, hogy a LOH vagy lifesteal éri meg jobban bizonyos DPS fölött visszatöltés célból.
Én egyelõre úgy látom, hogy DH-val a globe éri meg (túl kell éljem a nem túl hosszúra nyúlható csatát, utána van elég globe). 😛

80% penalty van lifestealen infernon.

Hajh, pedig mar mentem volna lefekudni, de jott ez
Nap vegere mace
gandrus
Szerintetek ez megér minimum 20 milliót?
Én jóval többre saccolom az értékét AH alapján.
Mindenesetre 20 milliós biddel, buyout nélkül tettem be, aztán majd kiderül elviszik-e?

horpeti
Számold ki. Egy 500k-s sebzés hullám, ami simán bennevan egy maciban, az 15k HP-t hoz vissza (vagyis majd a fele életed). 😄

Szal brutál jó a lifesteel ilyen szinten.
Persze a reflect mértékét még mindig nem éri el, de kompenzálja szépen.

20% Damaget hoz vissza a reflect, nem? Abból csomó lemegy a resist/armor/reduction miatt, a maradékot pedig kompenzálja valamennyire a lifesteal is.

mai josag warden elotti feher mobbol, mp1, valor 5

Lammer
coop, szar mf, joejt drop goblinbol valor 2-on...

holnap melo :S

fegyo meg ment 299M bidre... remelem valaki elviszi minimum annyiert 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
szerk: most tesztelgetem... a maci csunyan hozza vissza!!!

setuh
Szoval a lifesteal is csak ha losz/utsz hozza vissza a hp-et hasonloan mint a loh,a spellektol nem?

Lammer
koszi (Sunnak is!)

nem tudom, de reflecttol eddig meghaltam es rohangalnom kellett... es ha most tolom neki a demidzset, akkor szepen hozza vissza 😊))

setuh
A life steal mennyivel is van nerfelve infernon?
Am grat szep darab 😊

A legkozelebbi hasonlo 40el nagyobb dps es 370 milla BO.
Lammer
wow! talaltam egy egykezes fegyot...
most beraktam magamnak legnagyobb zolddel 😊 ez amugy mennyit erhet?

itt a kep, hogy elhiggyek masok is 😊

Lammer
koszi^^

izebigyo... nagyon vivodok, hogy a sisak menjen zunira... mar nincsnenek olyan veszes arban a NEM critesek... viszont critesek meg horror... es most max vesztenek vele, meg kicsit farmoljak, igaz? 😊

tudom jonne belole eloszor a +130 int... de ha mar osszegereblyeztem annyi lovet, hogy crites legyen a tokdefo, akkor meg me'g jobb lesz, nem? 😊

Systore
+fire res, elég b*szós<#eljen>
Lammer
huhhh ennyit meg nem koltottem gearre... vettem egy zuni pancelt 50 misiert, most raktak fel, lecsaptam ra 😊

szerintetek jo vetel volt?
(gemek nelkul persze)

Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barbárnak melyik a fontosabb cc vagy crit dmg?
Bejártam Field of MIsery-t de nincs kulcsos csávó... Nem mindig van? Vagy lenn van bónusz pályán? Mert az van 2...

horpeti
Ezt nem értem. 15 misiért eladható, de mégis valaki 1.5Mért teszi ki? 😊 És gondolom ezt lesed? 😊

NecroJoe
Szóval végülis mindenben szarabb, tök jó referencia!

Megvan az elsõ Hellfire Ring-em, én asszem ki is szálltam az überezésbõl.

Necro

hát 1017es van 50M buyouttal (20-25eur), de lehet bidelni rá occsóé..persze kevesebb a stat.Kinek mennyit ér meg a stat...nekem tuti nem.Meg úgy látom egyre kevesebbet játszanak :S de legfõképp mégkevesebben vásárolnak.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TurboX
nincs én is szenvedek vele egy ideje..

bár mint ha kevesebb lenne a dc 1.05 óta
attiGT
most váltottam át ww barbra, random idõközönként disconnectet kapok. irtam már bnet forumra de nem érkezett még érdemleges válasz. mintha korábbról rémlene hasonló probléma ww barbiknál... van vmi megoldás?

Lammer
l*szarom, hogy jol indult a session... de ez nekem kinszenvedes... vissza is megyek egy mp-t... meg kellene eleg sok res meg vit... cs*ssze meg :S

most egy kicsit hanyagolni fogom az MF-et, jobb kard meg fullos piros gem sisatykba, azt dara...

Lammer
^^

egyebkent ugy neztem, hogy nekem nem kell hozza plusz empower... offom ad csokkentest macikra (direkt ugy vettem)

megtort a jeg... vegre ... 😊

feljebb mentem egy szintet... attettem a jobb kardomat (nem ad MFet) es 2-as valor utan dobott egy leg. 1245.1-es Daibot (eleg OP a csensz, hogy dupla attack speed vanik rajt)... 😊

szerk: na varjunk... a keeperrel nem kellett meg empower... a sima karddal meg mar neha-neha elfogy... de ha egy fel masodpercre abbahagyom, akkor okes 😊
szerk2: na, na valor 4 utan egy ujabb Andi xD

rhazid
najó nem két perc, de értitek

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
raindance voodoo+ empowered shrine = 2mins of pure ejaculation.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lammer
ne is mondd... nekem eddig ird es mondd semmi!

de legalabb meglett az elitist few achi ^^

ez a rain dances big bad voodoo meg enyhen OP! osszeragadt ket pack (eleg csunyan CC parade)... de jol mikroztam es csak toltam magambol ki a macikat ^^ INSANE! xD

NV 2stacknel esik ez aztan 4ik stacknel meg ez Kicsivel kesobb meg szetkapcsol a router, el is ment a kedvem 😞
Ha a MP-t bekapcsolod akkor igen.
TVelvet
Systore
chantodoból gazdagodok meg 😄

ez a 2.
félfos? egy ilyenért kis túlzással ölni tudnék 😊
NecroJoe
Napi félfos, a legjobb hasonló AH-ban 200 DPS-el alacsonyabb...

Necro

Holnapi restarttal már itt is aktívnak kellene lennie. Hacsak nem lövik le ma este ezügyben, vagy amikor náluk reggel van.
van

de csak a kibaszott jenki szerverrõl posztolnak, azt hogy EU mikor kapja/kapta, arról kussolnak a nyomorékok.

LocalPatriot
Van errõl valami hivatalos? MP-t nerfelik?