Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
izebigyo... nagyon vivodok, hogy a sisak menjen zunira... mar nincsnenek olyan veszes arban a NEM critesek... viszont critesek meg horror... es most max vesztenek vele, meg kicsit farmoljak, igaz? :)
tudom jonne belole eloszor a +130 int... de ha mar osszegereblyeztem annyi lovet, hogy crites legyen a tokdefo, akkor meg me'g jobb lesz, nem? :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szerintetek jo vetel volt?
(gemek nelkul persze)
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barbárnak melyik a fontosabb cc vagy crit dmg?
Megvan az elsõ Hellfire Ring-em, én asszem ki is szálltam az überezésbõl.

Necro
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
most egy kicsit hanyagolni fogom az MF-et, jobb kard meg fullos piros gem sisatykba, azt dara...
egyebkent ugy neztem, hogy nekem nem kell hozza plusz empower... offom ad csokkentest macikra (direkt ugy vettem)
megtort a jeg... vegre ... :)
feljebb mentem egy szintet... attettem a jobb kardomat (nem ad MFet) es 2-as valor utan dobott egy leg. 1245.1-es Daibot (eleg OP a csensz, hogy dupla attack speed vanik rajt)... :)
szerk: na varjunk... a keeperrel nem kellett meg empower... a sima karddal meg mar neha-neha elfogy... de ha egy fel masodpercre abbahagyom, akkor okes :)
szerk2: na, na valor 4 utan egy ujabb Andi xD
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
de legalabb meglett az elitist few achi ^^
ez a rain dances big bad voodoo meg enyhen OP! osszeragadt ket pack (eleg csunyan CC parade)... de jol mikroztam es csak toltam magambol ki a macikat ^^ INSANE! xD
de csak a kibaszott jenki szerverrõl posztolnak, azt hogy EU mikor kapja/kapta, arról kussolnak a nyomorékok.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
valorral: keves
valor nelkul: nincs ertelme
(valorral ugye 400 a plafon MP1-en)
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
felraktam stonet es hopp el is vittek rogton 3.3M nettoban :O (gondolom a 28%-os elitek elleni dam szamitott)
mp1+ minden tárgy kaphat ilvl63-as affixeket.
Mindent ki kell nyitni mert elméleti esély van jóra.
F
Nem láttam ilyet elõtte. Szerintem annyira nem szar, hogy így leminõsítsék :)

Hogy mi van ennek hátterében, azt viszont nem tudni. Nekem 400 MF-fel jóval kevesebb esik, és ott nincs olyan nagy eltérés.
Én azt gyanítom, hogy aki RMAH-zott, annak belenyúltak a cuccába, hogy ezzel ösztönözzék a további eladásokat/vételeket.
Mert valószínûségszámítás szerint hosszú távon ez nem illik össze. :)
Mondjuk tény, hogy nekem is volt vasárnap délután olyan, hogy 3 valor run 3 leg..
Persze aztán meg sok run és sok semmi. :) Mindegy is, mindenki azt kapja, amit kap, teljesen mindegy, miért. :) De tény, hogy én is magas MF-re fogok törekedni, ahogy most is teszem.
Horpeti ott van folyamatosan chaten, kuldom neki az unides cuccokat... AH-bol uniddel veszek, ugye? ;)
(megint esett egy leg, stormcrow xD, jo ez a kor)