Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
koszi^^

izebigyo... nagyon vivodok, hogy a sisak menjen zunira... mar nincsnenek olyan veszes arban a NEM critesek... viszont critesek meg horror... es most max vesztenek vele, meg kicsit farmoljak, igaz? :)

tudom jonne belole eloszor a +130 int... de ha mar osszegereblyeztem annyi lovet, hogy crites legyen a tokdefo, akkor meg me'g jobb lesz, nem? :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Systore
+fire res, elég b*szós<#eljen>
Lammer
huhhh ennyit meg nem koltottem gearre... vettem egy zuni pancelt 50 misiert, most raktak fel, lecsaptam ra :)

szerintetek jo vetel volt?
(gemek nelkul persze)

Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barbárnak melyik a fontosabb cc vagy crit dmg?
Bejártam Field of MIsery-t de nincs kulcsos csávó... Nem mindig van? Vagy lenn van bónusz pályán? Mert az van 2...

horpeti
Ezt nem értem. 15 misiért eladható, de mégis valaki 1.5Mért teszi ki? :) És gondolom ezt lesed? :)

NecroJoe
Szóval végülis mindenben szarabb, tök jó referencia!

Megvan az elsõ Hellfire Ring-em, én asszem ki is szálltam az überezésbõl.

Necro

hát 1017es van 50M buyouttal (20-25eur), de lehet bidelni rá occsóé..persze kevesebb a stat.Kinek mennyit ér meg a stat...nekem tuti nem.Meg úgy látom egyre kevesebbet játszanak :S de legfõképp mégkevesebben vásárolnak.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TurboX
nincs én is szenvedek vele egy ideje..

bár mint ha kevesebb lenne a dc 1.05 óta
attiGT
most váltottam át ww barbra, random idõközönként disconnectet kapok. irtam már bnet forumra de nem érkezett még érdemleges válasz. mintha korábbról rémlene hasonló probléma ww barbiknál... van vmi megoldás?

Lammer
l*szarom, hogy jol indult a session... de ez nekem kinszenvedes... vissza is megyek egy mp-t... meg kellene eleg sok res meg vit... cs*ssze meg :S

most egy kicsit hanyagolni fogom az MF-et, jobb kard meg fullos piros gem sisatykba, azt dara...

Lammer
^^

egyebkent ugy neztem, hogy nekem nem kell hozza plusz empower... offom ad csokkentest macikra (direkt ugy vettem)

megtort a jeg... vegre ... :)

feljebb mentem egy szintet... attettem a jobb kardomat (nem ad MFet) es 2-as valor utan dobott egy leg. 1245.1-es Daibot (eleg OP a csensz, hogy dupla attack speed vanik rajt)... :)

szerk: na varjunk... a keeperrel nem kellett meg empower... a sima karddal meg mar neha-neha elfogy... de ha egy fel masodpercre abbahagyom, akkor okes :)
szerk2: na, na valor 4 utan egy ujabb Andi xD

rhazid
najó nem két perc, de értitek

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
raindance voodoo+ empowered shrine = 2mins of pure ejaculation.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lammer
ne is mondd... nekem eddig ird es mondd semmi!

de legalabb meglett az elitist few achi ^^

ez a rain dances big bad voodoo meg enyhen OP! osszeragadt ket pack (eleg csunyan CC parade)... de jol mikroztam es csak toltam magambol ki a macikat ^^ INSANE! xD

NV 2stacknel esik ez aztan 4ik stacknel meg ez Kicsivel kesobb meg szetkapcsol a router, el is ment a kedvem :(
Ha a MP-t bekapcsolod akkor igen.
TVelvet
Systore
chantodoból gazdagodok meg :D

ez a 2.
félfos? egy ilyenért kis túlzással ölni tudnék :)
NecroJoe
Napi félfos, a legjobb hasonló AH-ban 200 DPS-el alacsonyabb...

Necro

Holnapi restarttal már itt is aktívnak kellene lennie. Hacsak nem lövik le ma este ezügyben, vagy amikor náluk reggel van.
van

de csak a kibaszott jenki szerverrõl posztolnak, azt hogy EU mikor kapja/kapta, arról kussolnak a nyomorékok.

LocalPatriot
Van errõl valami hivatalos? MP-t nerfelik?
EU szerveren is aktív már ez a mpl nerf?

Lammer
akkor levaghatsz 15-ot :) tok felesleges... tegyel dps/survivalra/akarmire :)

osszeszamoltam, en "tegnap" megalltam 10-nel xD sajnos ment salvage-be par

nekem fagyott az egész játék aztán force close, de visszalép simán.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

horpeti
Csak nekem halt le a szerver? Pont mikor játszottam volna kicsit:) Így alhatok... :P Jó éjt

TVelvet
valorr nélkül
Valorral 400+
Lammer
340 MF

valorral: keves
valor nelkul: nincs ertelme

(valorral ugye 400 a plafon MP1-en)

Kezd nagyon monoton lenni a topik :SSSS

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Ehh :D Kösz az infót!

At lett pakolva Southern highlandsre.
Watch towert kivették vagy mivan? Ma 10-bõl 10x nem adta be, létezik, hogy ilyet fogtam ki?

Bassza meg, majdnem
TVelvet
vicc, mp1 340% mf, 1 darab esett 4 runból
Lammer
nah actot kitakaritottam, ujabb cucc mar nem esett...

felraktam stonet es hopp el is vittek rogton 3.3M nettoban :O (gondolom a 28%-os elitek elleni dam szamitott)

Én is ezt kérdezem. Ilyet én sem láttam még.

gandrus
Item level 58, és required level 60? Az hogyan?

MEdievil
CC nélkül ez eléggé az :)
mp1+ minden tárgy kaphat ilvl63-as affixeket.
Mindent ki kell nyitni mert elméleti esély van jóra.

F

Ez is az 1.05 mûve?
Nem láttam ilyet elõtte. Szerintem annyira nem szar, hogy így leminõsítsék :)

Varhato volt, nem kicsit jobb a geared :)
horpeti
Lammer nem kamuzik, tényleg esik ennyi.

Hogy mi van ennek hátterében, azt viszont nem tudni. Nekem 400 MF-fel jóval kevesebb esik, és ott nincs olyan nagy eltérés.
Én azt gyanítom, hogy aki RMAH-zott, annak belenyúltak a cuccába, hogy ezzel ösztönözzék a további eladásokat/vételeket.
Mert valószínûségszámítás szerint hosszú távon ez nem illik össze. :)

Mondjuk tény, hogy nekem is volt vasárnap délután olyan, hogy 3 valor run 3 leg..
Persze aztán meg sok run és sok semmi. :) Mindegy is, mindenki azt kapja, amit kap, teljesen mindegy, miért. :) De tény, hogy én is magas MF-re fogok törekedni, ahogy most is teszem.

Lammer
mit kamuznak edesapa!

Horpeti ott van folyamatosan chaten, kuldom neki az unides cuccokat... AH-bol uniddel veszek, ugye? ;)

Lammer
semmire... ja es lenyomtalak (napi legek) :P

attiGT
sokan kamuznak sokat errefele

Mire vagy kivancsi? A cimborad a buildje alapjan ugyanazt a nova lockos dolgot muveli.
Lammer
nem akarod streamelni magadat? kivancsi lennek ra :)

(megint esett egy leg, stormcrow xD, jo ez a kor)

Valamiert azt erzem a blizzard megint elmerte a farkat. A sebzodest tekintve hotfix utan mp9en fogok farmolni, az plusz 120mf, amivel boven 400(490) folott leszek, es mindezt ingyen? Nagy szarban lehet a franchise.