Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akaszt ki, és nem is volt megerõltetõ, csak nem értem a logikát, ha érdekel egy item ára, miért nem keresel rá AH-ban? Ennyire nem bonyolult.
setuh
Most probalom kifarmolni a hell fire ringet.Akiknek mar megvolt,kb mennyi idobe telt?Illetve ha mar egyszer megvan a plan es megtanitom a jewelernek akarhanyat tudok csinalni nem kell ujra farmolni hozza a cuccokat mert ezt nem latom a leirasba, bar gondolom,h nem kell.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

denevérember
Aki ismer az tudja hogy nem dicsekvésbõl írtam. Ez volt kb. a 3. kommentem a fórumba,sajnálom ha így jött le. Baromira nem értek a játékhoz azért írtam ide. Remélem nem volt túl megeröltetõ válaszolni rá 😊 De ha ennyire kiakaszt máskor csak lépj túl a kommentemen.

Üdv, D.

In space no one can hear you scream.

Crokin
Kell ahhoz is, igen.

Repatarurgyán

150+ str-es IK csuka, AH-ban 90 millatól kezdõdik.
De kb 10 mp volt rákeresni, próbálkozhatsz vele te is nyugodtan. Kicsit gyorsabb, mint fórumra írni és várni a választ.

De ha csak el akarsz dicsekedni, nem kell ilyen történet ám, hogy gyerekek ez mennyit érhet, simán rakd be a képet, és ird alá, hogy nézzétek mi esett, AH-ban 90 milla a legolcsóbb, ma szerencsés napom van. Senki nem fogja leharapni a fejedet.
TVelvet
van rendes design, csak kérni kell módiktól.
ToCsEk
mákkkkker 😄D
keress rá ezekkel az értékekkel, 100m viszik mint a cukrot, 85buyoutal meg fõleg

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

denevérember
Srácok,eléggé ritkán játszom,épp hogy meglett a Lv60,és tegnap letoltunk egy inferno act1 (MP2) beállítással egy kört és ez esett.

Arra lennék kiváncsi hogy valójában mennyiért pörög ez manapság az aukciós házban? Több embert is megkérdeztem különbözõ válaszok érkeztek.

Elõre is köszönöm a válaszokat! 😊

Üdv,D.

In space no one can hear you scream.

A hellfire ringes farmolasnal az act4-ben levo planhez is kell NV5 vagy csak a kulcsokhoz? Elore is koszonom a valaszt.

hyjal
igazabol miota keves mf-fel jatszok azota nem esett meg...de inkabb essen 1normalis mint 6fos

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

TurboX
ha gondoljátok:

nem jó ez a semmilyenség😞
horpeti
"En probaltam mar MP7-en fullos magic finddel,magic find nelkul es a ketto kozott is...fullos magic finddel volt olyan hogy napi 5-6legendary is esett "

És magic find nélkül mennyi esett?
Arra akarok kilukadni, hogy látványos hatással volt-e rá. 😊

setuh
Ha a drop nem is,de a minoseg sztem teljesen random.

hyjal
Latom mindenki linkelgeti a jobbnal jobb legendary itemeket.En probaltam mar MP7-en fullos magic finddel,magic find nelkul es a ketto kozott is...fullos magic finddel volt olyan hogy napi 5-6legendary is esett de mind lofasz volt.
Van valakinek vmi otlete esetleg tud vmit hogy mi befolyasolja a drop erosseget?<#puszi>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

horpeti
Jézusom. 😊 belenyúltál! 😊

horpeti
Igen, rájöttem. Akartam egy alap lifestealt felrakni, hogy alapból töltõdjön, de igazság szerint nincs rá szükség/nem éri meg.
Pláne, hogy itt van az MP level, amit testre lehet szabni. Nem fogok olyan erõs ellenfelekkel találkozni, hogy ne tudjam õket úgy legyõzni, hogy elfogyjon az élet ... Mert vagy hirtelen megölnek, és akkor végem, vagy valamilyen élet forráshoz jutok, mert szükség van rá.

hmmmmm,nice ötlet 😄 kösz😄
MEdievil
1. Karakter kreálása
2. oda adod neki
3. karakter törlése
4. ??
5. Profit

F

Ha valamiért 1 klikkre 2 póniland recit vett ez a fos akkor hogy tudom az 1iket eldobni vagy eltüntetni??? mert eladni nem engedi....
LocalPatriot
Jah, hogy még health globe + sincs rajta... kuka!! 😊
Ám GG!
oneal1
lifesteel és LOH nincs is rajta...

LOOOL

kurvajó cucc!😊

!Forza Ferrari!

oneal1
😄

!Forza Ferrari!

sz4bolcs
Sztem 5x annyi, mint a 600 órás barbárom 😄

Másfél milliárdért tettem ki 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

oneal1
bazzz😄😄

hámács?😄

!Forza Ferrari!

pluhi
Act3 keywarden nerffel együtt megvolt a damage nerf is.
sz4bolcs
Asszem a mai versenyt buktátok 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csá all!
Act 3 járok DH-val 29.szinten, társakat keresek!
Küld el PM-ben az Battle Tag-odat ha jönnél!
Napi 1-2 órát szoktam nyomni!
Tetszik. Sot, ha mar nekem valaszoltal, elsore is irhattad volna igy. Mar csak egy hivatalosabb forast keresek, es teljesen meg leszek nyugodva.
Úgy értettem, hogy sanszos, hogy már nerfeltek, mert mp7-en belestünk nem olyan rég és mp5 -ös dmg-et kaptuk, ugyanúgy megállhattam és levehettem õket arccal, mint akár tegnap mp5-ön. És mp10-en nem lazulok, mert mp7 is kihívás volt nerf elõtt. Hp-ban meg csak kínoznám magam mp10-en egyenlõre a 100k körüli dps-emmel, ami mp5-tõl felfele már nem a legjobb, mivel jócskán több hp-juk van és lassabban megy le. Mp7 fun volt nekem, mikor még sokat sebeztek, de attól még nem érte meg. Tetszik érteni?
Tehat teged alig sebeznek, remek, akkor a 20% dmg nerf teged semmikeppen nem erint. Gondolom lazitaskepp mp10en uberezel szoloba?
Már most is alig sebeznek. Viszont act2 kulcsos mondhatni folyamat bebugol és ölhetetlenné válik. Remélem javítják mihamarabb, mert kulcsot így nem lehet ütni.
Bakker, nem ertem, mi EUba csak 1 het mulva kapjuk a mp dmg nerfet?
setuh
Hat az ugy akkor meg a nerf ellenere is jobb lehet mint a loh,valtanom kell 😄

Aradebil2
próbáld meg a kívánt statokat kis mértékben csökkenteni,mondjuk 150 dex helyett legyen elég 125,60 allres helyett 40 stb, drasztikusan le tud csökken az itemek ára. vagy ha túl drága az allres armor,akkor vegyél +armorosat inkább, az is csodákat tud mûvelni

Nagyon casual player vagyok, infernot kezdem monkkal, heti pár óra játékkal, 600k összvagyonnal és akárhogy próbálok szûrni/rendezni az AH-ban, minden cucc sokmilliós árú. Mit rontok el, hogy nem látom a pár százezres értékû találatokat? 😊

TSW: Tunderke

DHval ott a shadow power - gloom/blood moon, attol fugg melyikhez jobb a geared.

horpeti
Ja persze, nem is tudom, hogy számolhattam így. 😊
Akkor ez sztornó! 😄

Az pedig kaszt/gear függõ, hogy a LOH vagy lifesteal éri meg jobban bizonyos DPS fölött visszatöltés célból.
Én egyelõre úgy látom, hogy DH-val a globe éri meg (túl kell éljem a nem túl hosszúra nyúlható csatát, utána van elég globe). 😛

80% penalty van lifestealen infernon.

Hajh, pedig mar mentem volna lefekudni, de jott ez
Nap vegere mace
gandrus
Szerintetek ez megér minimum 20 milliót?
Én jóval többre saccolom az értékét AH alapján.
Mindenesetre 20 milliós biddel, buyout nélkül tettem be, aztán majd kiderül elviszik-e?

horpeti
Számold ki. Egy 500k-s sebzés hullám, ami simán bennevan egy maciban, az 15k HP-t hoz vissza (vagyis majd a fele életed). 😄

Szal brutál jó a lifesteel ilyen szinten.
Persze a reflect mértékét még mindig nem éri el, de kompenzálja szépen.

20% Damaget hoz vissza a reflect, nem? Abból csomó lemegy a resist/armor/reduction miatt, a maradékot pedig kompenzálja valamennyire a lifesteal is.

mai josag warden elotti feher mobbol, mp1, valor 5

Lammer
coop, szar mf, joejt drop goblinbol valor 2-on...

holnap melo :S

fegyo meg ment 299M bidre... remelem valaki elviszi minimum annyiert 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
szerk: most tesztelgetem... a maci csunyan hozza vissza!!!

setuh
Szoval a lifesteal is csak ha losz/utsz hozza vissza a hp-et hasonloan mint a loh,a spellektol nem?

Lammer
koszi (Sunnak is!)

nem tudom, de reflecttol eddig meghaltam es rohangalnom kellett... es ha most tolom neki a demidzset, akkor szepen hozza vissza 😊))

setuh
A life steal mennyivel is van nerfelve infernon?
Am grat szep darab 😊

A legkozelebbi hasonlo 40el nagyobb dps es 370 milla BO.
Lammer
wow! talaltam egy egykezes fegyot...
most beraktam magamnak legnagyobb zolddel 😊 ez amugy mennyit erhet?

itt a kep, hogy elhiggyek masok is 😊