Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Üdv, D.
In space no one can hear you scream.
De kb 10 mp volt rákeresni, próbálkozhatsz vele te is nyugodtan. Kicsit gyorsabb, mint fórumra írni és várni a választ.
De ha csak el akarsz dicsekedni, nem kell ilyen történet ám, hogy gyerekek ez mennyit érhet, simán rakd be a képet, és ird alá, hogy nézzétek mi esett, AH-ban 90 milla a legolcsóbb, ma szerencsés napom van. Senki nem fogja leharapni a fejedet.
keress rá ezekkel az értékekkel, 100m viszik mint a cukrot, 85buyoutal meg fõleg
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Arra lennék kiváncsi hogy valójában mennyiért pörög ez manapság az aukciós házban? Több embert is megkérdeztem különbözõ válaszok érkeztek.
Elõre is köszönöm a válaszokat! 😊
Üdv,D.
In space no one can hear you scream.
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
És magic find nélkül mennyi esett?
Arra akarok kilukadni, hogy látványos hatással volt-e rá. 😊
Van valakinek vmi otlete esetleg tud vmit hogy mi befolyasolja a drop erosseget?<#puszi>#puszi>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Pláne, hogy itt van az MP level, amit testre lehet szabni. Nem fogok olyan erõs ellenfelekkel találkozni, hogy ne tudjam õket úgy legyõzni, hogy elfogyjon az élet ... Mert vagy hirtelen megölnek, és akkor végem, vagy valamilyen élet forráshoz jutok, mert szükség van rá.
Másfél milliárdért tettem ki 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Act 3 járok DH-val 29.szinten, társakat keresek!
Küld el PM-ben az Battle Tag-odat ha jönnél!
Napi 1-2 órát szoktam nyomni!
TSW: Tunderke
Akkor ez sztornó! 😄
Az pedig kaszt/gear függõ, hogy a LOH vagy lifesteal éri meg jobban bizonyos DPS fölött visszatöltés célból.
Én egyelõre úgy látom, hogy DH-val a globe éri meg (túl kell éljem a nem túl hosszúra nyúlható csatát, utána van elég globe). 😛
Én jóval többre saccolom az értékét AH alapján.
Mindenesetre 20 milliós biddel, buyout nélkül tettem be, aztán majd kiderül elviszik-e?

Szal brutál jó a lifesteel ilyen szinten.
Persze a reflect mértékét még mindig nem éri el, de kompenzálja szépen.
20% Damaget hoz vissza a reflect, nem? Abból csomó lemegy a resist/armor/reduction miatt, a maradékot pedig kompenzálja valamennyire a lifesteal is.
holnap melo :S
fegyo meg ment 299M bidre... remelem valaki elviszi minimum annyiert 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nem tudom, de reflecttol eddig meghaltam es rohangalnom kellett... es ha most tolom neki a demidzset, akkor szepen hozza vissza 😊))
Am grat szep darab 😊