Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Ez amugy hogy lehetseges?
Flawless square felett ugyebar nem dobnak, tehat az egeyduli modja elvileg a megszerzesuknek a konvertalgatas, es onmagaban a konvertalgatas ara is (ha nem szamolod bele a receptek arait egyaltalan) kb 20 millio korul mozog egy perfect star eseteben. Hogy letezik hogy annal olcsobban adjak, plane hogy ilyen 6 millaert mint most? Tenyleg dupe-oljak oket valahogy?

Regards,

sz4bolcs
Na, jó lett, van rajta jó sok mf? xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egy-két eladó ékszer, ha valakit érdekel,

1. Ring
-Int:36
-Vit:112
-FiR:36
-AlR:73
-CrC:3%
-CrD:31%

2. Ring
-Str:52
-Int:63
-PoR:28
-AtS:8%
-CrC:3.5%
-CrD:28%

3. Ring
-Int:99
-Vit:50
-FiR:30
-Arm:211
-ChD:31%
-ChC:5%

4. Amu
-Dmg:+9-18
-Dex:216
-Vit:133
-AtS:7%
-LoH:627

Akra
The Witching hours övet keresek
megvételre. 200 körüli str és
legyen még rajta vit+life%. Köszi

Bandee
Most jelenleg infernon mennyi mf-nek kéne (vagy célszerû) meglennie ? Nv +75%, mp4 járható nekem ez +100%, ezen kívül mennyit kéne felpakolnom ? Olvastam itt 400-as plafont, az minden buffal (nv + mp) értendõ ?

Mittudodte XD
sziasztok,

ha vkit érdekelnek fõleg sárga 61-63-as cuccok, az írjon rám privátban és naponta tudok szórni 50-100 darabot ingyen...sajnálom kidobni, craftolni 😊
sz4bolcs
sux 😄 Mondom én, hogy így nem fogok irigykedni.

Még az is izgibb, ha kibontatlan sárga amuletet linkelsz. 😄

Lammer
skacok!

mekkora fogas! nem talaltam, licitaltam... (most jart le es felkeltem xD)

-egy picit jobban tudom f*sni magambol a macikat
-jobb crit, int, van kicsi vit, jobb mana regen,
jobb dam

<#finom><#hawaii>

1.2M!!!!!! na? tuti? 😊))

(megyek vissza aludni, ha tudok, mert tokre orulok xD]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Cumshot
Most mar megint mi a szar van? Belepek, kidob azzal hogy fel kell raknia az uj peccset, majd game is up to date -> megint belepek, es ujra kidob ugyanezzel, megint update-el, majd megint kidob, es ez megy folyamatosan. Amikor kijott az 1.05 akkor ugyanez volt, a faszert nem talal mar ki valamit erre a Blizzard. Vegre lenne idom jatszani, erre tessek...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Es akkor errol mi a velemenyed? Server shutdown elott 5 percel, sima feher mobbol.
sz4bolcs
Hát de 3-ból kettõre, amit linkeltél, ránézek, és tudom, hogy nem lett belõle jóság. 😄

Hidd el, ha ertelmes lenne akkor ugy mutatnam, de 800 dps-es fegyokra nem hiszem hogy kivancsi vagy, meg akkor se ha zold szinu 😊
De amikor kiesik, mekora josag azt gondolni, hogy hatha majd most.
sz4bolcs
legalább értelmeseket linkelj, hogy hadd irigykedjünk 😊

Szerintem, meg még ne vegyenek gemet. USA szerveren 4kk körül, Ázsiain 400k körül mozog jelenleg.

VO101Tom
Sziasztok.

Találkoztatok már olyannal, hogy a DIII nyitóablaka "game is up to date" üzenettel enged indítani, de a játékba lépve azt írja, hogy van újabb patch, most kilép, de azonnal visszaléphetek ha a patch felment. Kint persze nem csinál semmit, inicializálás után írja, hogy "game up to date". Belépve megint hibaüzenet, és kezdõdik a ciklus elõröl.

Valami megoldás erre? ma este kezdte el, délután még jó volt... :/

www.pumaszallas.hu

Vegre egy hasznos info.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

lammer utan szabadon, akkor most mar mindenki beszurja minden egyes dropjat... 😄 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Most vegyetek maxos gemet, szerintem valaki dupeolt egy rakással, mert a gyártási ár alatt van jóval!

skinnyman
Holi faking shit, ilyen dps-t meg eletemben nem lattam

Regards,

Authenticator minden ellen megvéd, ugyanis se acc managemantbe se játékba, se sehova nem tudnak belogolni nélküle, ergó nem tudnak e-mail cimet váltani jelszót stb. Másképp nem is lenne értelme az egésznek.
Elsõ elit pack..

Na beengedett, de gondolkozott neki vagy 5 percet...

pass kellõképp bonyolult és a mai kritériumoknak megfelel a mail cím meg olyan ha komolyabb dolgokra használom mint pl játék vásárlás akkor inkább azt adom meg amelyikben megbízok és tudom hogy 2 év múlva is elérhetõ lesz , authentikátor meg szerintem pont ez ellen lehet nem védett volna meg, de mindenesetre ha visszakapom a accot akkor újra aktiválom.

Most javítanak valami, azért nem enged be? Oldalt ír valami infó de nem vágom az ottani idõpontok mikorra vonatkoznak....

Egyszerû a dolog, nem azt az e-mail cimet kéne használni mindenhol, amire a játékokat is beregeled. Nekem van 1 külön mail, amit csak arra használok, hogy a játékok azzal vannak regelve, nem használom semmi másra, se facebook, se fórum, se böngészõs játékok stb. Mióta megvan 1 db spam e-mail nem kaptam, csak a játékból érkezõ hivatalos e-mailek vannak.
Emellé, persze, teljesen más passt használok, minden egyes játékban, minden egyes e-mail cimhez stb. Nah meg szerintem 2000 forintot az authentikator is megér, ha esetleg nincs okostelefon, fõleg ha nem csak 1 blizzard játék van meg az embernek.
Meg merem kockaztatni, hogy a passwordod hasonlo vagy eppen ugyanaz mint az email cimed. Egyebkent gondolom tudod, hogy par honapja feltortek a blizzard szerverjeit es email cimeket/passwordokat nyultak le minden regiobol, az europaibol csak email cimeket, de ezek szerint a tied nem lehetett kulonosebben bonyolult.
minden szar ilyen barátfelkérõst visszautasítok meg jelentem spamnek, nem értem ...

Lehet valami kínai goldfarmer szerezte meg.
még a karim megvan: http://eu.battle.net/d3/en/profile/codygonzo-1428/hero/2104313
remélem a goldom is meglesz :S

a mailben nem volt link, és legelsõre a játékban próbáltam bejelentkezni utána a battle.net oldalán, de már nem mûködött....viszont a mail nem volt kamu, valaki tényleg megváltoztatta az account mail címet mert mikor sikerült rátalálnom az account recovery oldalra a battle -n akkor mikor kérte a titkos kérdést már kínaiul kérdezte...az account recovery sikeresen lefutott azt írta hogy 6-12 óra mire felülvizsgálják az incidenst.

Miért nyitod meg a Kínai nyelvü e-mail? Gondolod, hogy blizzard kínaiul fog irni neked? Gondolom, a levélben található linket használva ellenõrizted le, hogy be tudsz e még logolni...
Pyotr
ha tudod a titkos kérdésre a választ amit megadtál regisztrációkor akkor vissza tudod szerezni az accodat. Aztán jöhet a további procedúra ha a karaktereken valami változás van ticketet irni vagy jelenteni ,de legjobb egy géppucolás vagy token beszerzése.

&#9608;&#9608;

attiGT
lolololololololololol

hi,

remélem tud vlki segíteni...az a helyzet hogy a mai napon kaptam két kínai mailt blizzard benevezéssel, megnyitottam lefordítottam magyarra és az szerepelt benne hogy vlki kérte a mail címem (account) módosítást...erre belemegyek a másik mail be amiben azt írja hogy a mail cím módosítás meg is törtétnt xy ra úgyhogy a régit már nem is tudom használni. Sajnos így is van nem eneged be sem battle.net sem a dio3 és sc2 sem :S
Járt már valaki így? mit lehet csinálni ez esetben?

rhazid
valamelyik nap az egyik srác valamit árult (ha jól emlékszem valami cc, cdmg-es gyûrû vagy nyaklánc) 150m-rõl indult 10 perc múlva már "*itemlink* not less than 50m " volt a szövege 😄D

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Azon szorakozok egyebkent, hogy a kepen lathato "boldog" tulaj mar orak ota spammeli generalon a wd bicskat es 35 millioral indult XD. Nagyon el akarja adni, szegeny.
Hat, azon agyalok en is hogy minek kell oket felfogni, mert ha jo statok vannak rajtuk egyutt, akkor vacak a damage es forditva. Szoval inkabb afele ertek nelkuli ereklyek, a pillanat, amikor kiesnek es a jelzofenyt latom tobbet er mint a tenyleges targy.
Amúgy mik estek ? 😊
LocalPatriot
Ok, sikerült.
Át kellett állítani Font-ra a pénzt.
LocalPatriot
Üdv!

Töltöttem fel pénzt a játékba, a BAttlenet-en. Ha bejelentkezek, a balace-nál látom is az értéket, de a játékban, az RMAH-ban nem. Ez mitõl lehet?
Amúgy grat, még sko szép dropot!
Hehe igazad van, mert elirtam, en azt akartam irni hogy jol kezdodik.
Apu kezdõdik !
Aradebil2
festering woods, lerics manor kezdésnek (ebbõl 4 legalább össze szokott jönni), utána moonclan cave, watchtower, ízlés szerint kripták, és lehet zúzni butcher felé (közben warden)

horpeti
Festering woods nem rossz, 4 valor is összejött (1 elit úton, 1 küldi, 2 lejáró). Ez tényleg nem rossz, megnézem a többit is , amit javasoltatok.