Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Amúgy nem tankDHzom, de néha beállok tankolni ha nagyon szaladgálnak. 😊
De annyira magas MP levelen nem tolom, hogy nagyon lassú legyen a dolog
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Igazság szerint a 20 yardos radiusa fog meg, mert marha jól írtja a tömeget. Míg ugye a hunger AoE elég kicsi. Majd próbálgatom, ahol kisebb pakkok vannak, jobb, mint ahol nagyobbak.

Pappa#2573
aaand megint egy terror kulcs (40%)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tegnap volt egy kis gondom a játékkal. Ki akartam, illetve ki is próbáltam a játékot, Starter Edition-nal. A gond ott kezdõdött, hogy fent voltam a battle.net honlapján, be is tudtam jelentkezni nem volt semmi gond. Aztán pár perc múlva elindítottam a játékot, bejelentkeztem és kiírta, hogy account locked stb... adjam meg a titkos kérdésre a választ, vagy reseteljem a jelszavamat. Kiléptem, battle.net-re nem tudtam bejelentkezni, mert ugyanaz volt a probléma mint a játéknál. És ezzel együtt kaptam egy e-mail-t is ezzel a címmel: Battle.net Account Locked - Action Required
Rá egy fél óra múlva megint elindítottam a játékot, megint bejelentkeztem, de most beírtam a választ a titkos kérdésre, és beengedett. Utána a honlapra is felengedett mintha misem történt volna.
És most azt nem tudom, hogy mi volt ez? Valaki más is próbálta volna használni account-om? Vagy ez valami bug volt? Illetve olvastam olyat is, hogy lehet eu-s verzióval, amerikai szerverre akartam bejelentkezni és ezért csinálta ezt. Azóta nincs baja.
most is olyan tort dobott aminek eloszor csak a statjait lattam meg... aztan raneztem a DPS-re :S
111 str, 70 dex, 934 LOH, 41 cr dam, socket, level req -10...
dps: 742.5 :S (str is nezzuk nincs rossz ara, mert 3-3,5M de haat 😊
(viszont arrol fogalmam sem volt, hogy talalt targyakon is van dye xD ciki, de most mar tudom)
nem problema... berakom barbinak xD tudom megigertem soxor, hogy nem koltok mas karira... de kicsit szorakoztam evvel a WW builddel es tetszik :C
szoval a projekt egyszeru: nem koltok Barbarra, csak a "talalt targyak osztalyarol" valogatok (WD-vel farmolok es neha esnek kozepes jo cuccok)... ami rajta van(lesz), minden talalt 😊
szerk: csak turelmesen ki kell varni... gagyi frostburn xD
Adott ez a kari:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/EBiii-2546/hero/15598211
Nemtudom miért de bugos (andariels van a natalya helyett), ugye hogyha valaki linkel nekem ah-ból valamit akkor megjelenik hogy upgrade-e vagy sem.
Kérdésem az lenne hogy most szemezek a natalya gyûrûvel de nem tudom hogy ha belinkelik nekem akkor a set bonust (jelen esetben a 130dexet) beleszámítja-e vagy nem?
De lehet, hogy tényleg dupe 😊.
Ajánlatokat várok, nyilván értelmes kategóriában=)
Flawless square felett ugyebar nem dobnak, tehat az egeyduli modja elvileg a megszerzesuknek a konvertalgatas, es onmagaban a konvertalgatas ara is (ha nem szamolod bele a receptek arait egyaltalan) kb 20 millio korul mozog egy perfect star eseteben. Hogy letezik hogy annal olcsobban adjak, plane hogy ilyen 6 millaert mint most? Tenyleg dupe-oljak oket valahogy?
Regards,
1. Ring
-Int:36
-Vit:112
-FiR:36
-AlR:73
-CrC:3%
-CrD:31%
2. Ring
-Str:52
-Int:63
-PoR:28
-AtS:8%
-CrC:3.5%
-CrD:28%
3. Ring
-Int:99
-Vit:50
-FiR:30
-Arm:211
-ChD:31%
-ChC:5%
4. Amu
-Dmg:+9-18
-Dex:216
-Vit:133
-AtS:7%
-LoH:627
megvételre. 200 körüli str és
legyen még rajta vit+life%. Köszi
ha vkit érdekelnek fõleg sárga 61-63-as cuccok, az írjon rám privátban és naponta tudok szórni 50-100 darabot ingyen...sajnálom kidobni, craftolni 😊
Még az is izgibb, ha kibontatlan sárga amuletet linkelsz. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mekkora fogas! nem talaltam, licitaltam... (most jart le es felkeltem xD)
-egy picit jobban tudom f*sni magambol a macikat
-jobb crit, int, van kicsi vit, jobb mana regen,
jobb dam
<#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>
1.2M!!!!!! na? tuti? 😊))
(megyek vissza aludni, ha tudok, mert tokre orulok xD]
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
De amikor kiesik, mekora josag azt gondolni, hogy hatha majd most.
Találkoztatok már olyannal, hogy a DIII nyitóablaka "game is up to date" üzenettel enged indítani, de a játékba lépve azt írja, hogy van újabb patch, most kilép, de azonnal visszaléphetek ha a patch felment. Kint persze nem csinál semmit, inicializálás után írja, hogy "game up to date". Belépve megint hibaüzenet, és kezdõdik a ciklus elõröl.
Valami megoldás erre? ma este kezdte el, délután még jó volt... :/
www.pumaszallas.hu