Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pappa#2573
mp1et farmolgatom vele kellemesen. Ja és szintén csóró vagyok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
(mp7en, vért izzadtam ezért a lútért/extra health,fast,illu shaman/)
ezek azért elég rendesen elveszik az ember kedvét a játéktól😞
Ami nagyon megdobja a sebzest az a crit chance, crit damage es atack speed. Ha megnezed a cuccait ezek majdnem mindegyik sloton megtalalhatok nala.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Battletag: Bundyka#2673
Rosszul ment a dio3 a régi gépemen és a notimon is pedig bõven jónak kellene lennie.
Barátnõmék vettek egy új gépet, kíváncsi voltam, ezen hogyan fog menni, hát itt is szaggat. Laggolgat, lassúl, akad. Támadásoknál be-beröcög.
HD7770, A10-5800K, 4gb ram. Szerintem ezen azért már mennie kellene, egy 19-es monitorral.
Szerintetek mi baja lehet? Vagy a gép gyenge hozzá?
Mondjuk ez a build is atmeneti kicsit, de egyelore ez a legjobb amit talaltam, maradt meg kiprobalasra az arcane orb meg az archon build, de arcane orb spammolashoz AP gear kellene, archon meg hiaba nagy dps, mp5on minden szembejovo elit pakk teleporter/fast+extra health, es azok megeszik reggelire az archont.
Az a jó, amikor elõre tudod, hogy semmit se ér a legendás··
Azért legalább esik a cucc a többségének.
Van ez a 60-as barbárom: Dieron
Kerestem egy másik hasonlót amelyiknek nagy a dps-e: Deathbringer
A statokat elnézve mindenben jobb vagyok, de mégis kb. 8x akkora dps-e van mint nekem. A fegyókon lévõ alap dps magasabb, de nem annyival hogy 8x-os különbséget jelentsen. Gondolom én 😄 Persze lehet hogy rosszul.
Mi dobja meg a dpst? Crit Hit Chance?
Esetleg ötlet fejlesztésre?
Köszi.
shit happens
Sebaj, azért megjegyezném mekkora "kocka" vagy😄😄😄
1-2 cuccot elfogadnék tõled😄
Nekem most ez a kis mókusom van s mp 4 mint a kés a vajban😊 Néhány pakk miatt az 5-ös tud emglepit okozni, de az is pöpec. 15 misibõl ki is jött minden, kivéve a quiver, mert azt találtam.
Vállast meg 5 milláért vettem, mert bejött a kinézete:d

elsõ Hellfire-em 😊
Pappa#2573
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
tessék ( a gyûrû új nemtudom mér nem frissít egybõl : S )
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Persze valószínûleg én húznám le a csapatot, de már nem annyira, mint 1 hete. 😊
Szeretnék majd egy hellfire ringet, most ez az egy mozgat. 😄
Elég jól túl lehet élni, viszont nem szeretnék tank DH lenni, de néha muszáj. 😊 Amúgy hatékonyabb lenne, az biztos. Mondjuk max. 1 skillt változtatnék, ill. a steady aim passzívnak nem lenne értelme, de egyébként jól jön, mert 10 yardról általában tudok lõni.
Mindegy én meguntam szöszmötölni ha-val, evvel a doommal viszont haladok rendesen, ráadásul magasabb mp-n jobban haladok vele mint ha-val alacsonyabban, de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja 😊
Nekem 48%-os a critem, azzal nincs gond. Skill bonuszom meg a bolara van 12%. 😄D
Most nyomtam egy doom bolás kört, végülis nem rossz ez se, bár fura volt ez a 2 sec. De jó volt látni a sebzését. 😊)
Persze ez csak MP4re jó nekem, amire nem elég a DPS-em. MP1en jobb volt az 1seces nagyobb yardos bola, de ott máshogy is haladok.
250K DPS-sel ki fogom próbálni a hungering arrowt is! 😊
Rogerke: tudsz adni egy profilt? Érdekelne, hogy érted el a 250K DPS-t, hogy tudjak én is upgradelni megfelelõen. Köszi!