Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DH-m.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem is emlékszem pontosan, az Inna Act3 keepben esett, az ice climber azt hiszem act2 vault, a blackhorne gatya meg act1ben. 😊
skillek nem igazán jók. ha van msned vagy skypod írd meg és segítek.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Act 1-ben vagyok szoloban, Elite packoktol eleg sokat fekszek. 1 millio goldom van, mire erdemes gyurnom?
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Mind a sentryvel, call troppal, nightstalkerrel ma ismerkedtem meg komolyabban a gyakorlatban, van még mit kitanulni, de pár nappal ezelõtt ezek nélkül igazi kínszenvedés volt az MP5, most még igazából nem okoz gondot, csak idõt a DPS miatt.
Call Trop +10% critical hitet kétségbeesésemben vettem fel, hogy legyen DPS is, ne csak védelem. 😊))
De persze majd átértékelem, ha több tapasztalatom lesz a buildet illetõen.
MP1-en persze végigrohantam a dolgokon, MP3-on azért egyáltalán nem. MP5-ön meg pláne!
Az alap DPS-ed kb. +15%, azért az elég nyomós,érezhetõ a mob írtásban bõven! 😊
Most a natalya embrace és cipõ kombón gondolkodom, az sokat dobna rajtam DPS-ben. Csak meg kell oldjam a + disciplinet , mert 30cal tényleg nem akarok nekimenni.
Itt a profilom:
PeT profil
Nekem sincs sokkal nagyobb dps-em mint neked:
armory
Az a baj, hogy eljutottam én is arra a szintre ahol az upgradet már csak a többszázmillás cuccok jelentenék, de nem tudok AH-ban eladni semmit 😊
Egy kis érdekesség hogy számolgattam egy kicsit gear-tervezésnél hogy mekkora dps-t lehetne kihozni a dh-ból a tank megtartása mellett, és közel tökéletes statokkal a megfelelõ itemekkel 400k+ is kihozható a dh-ból 😊 Amcsi szerveren már láttam egy dh-t aki kihozott a karakterbõl 300k dps-t erre a koncepcióra 😊
És gyûjtöttem kulcsokat is 😊) + szintet léptem.
Nem is kell ennél több egyelõre. 😊
Még nem próbáltam, de kiszeretném. Nyilván elsõre nem lesz olyan rutinos a mozgásom, mint 20-adikra. Ha valaki bevesz így, akkor megköszönöm!
Ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését, írjon. Addig is erõsítek, lehet veszek pár nem MF-es cuccot csak a bossozáshoz, de azt még át akarom gondolni, nem csak kidobálni a milliókat.
Eddig elõszeretettel használtam a cull the weaket is, az is +15% (coldos scoundrellel), de most kipróbáltam a maximusos enchit és nagyon poénos, azt hiszem maradok ennél kicsit. 😊)
cull the weak mûködik a call troppal is jól, de MP5-ön érezhetõ volt a perf hiánya, hamarabb meghaltam, ha bután csináltam. Tehát + védelem DPS helyett a nyerõ kombó egyelõre.
Ha nagyobb DPSem lenne, nyilván nem lenne szükség ennyi tankolásra, de simán elérnek, akkor meg tank rulZ. 😊
hozza.
Csak ma próbálkoztam ezzel a kombóval, vault volt, de aztán rájöttem, hogy ha tankolok akkor nem feltétlenül kell a vault. Bár tény, hogy néha a hiánya miatt halok meg.
Nem fogyott el igazán a disc nekem se.
DPSem steady aim nélkül 73k, steady aimet itt tök fölösleges felrakni, mert tankra hívom õket fõleg.
Neked mennyi a DPS-ed? Felteszem sokkal több, azért megy a steadys dolog is.
Unbuffedon nem tudom mit értesz 😄
Enchi, boar és perf nélkül 460-520 az allres 3k armorral perpill, ez többnyire elég az MP5 tankhoz. Eliteknél ha hülyén csinálom, akkor persze halál lehet. Egyértelmûen DPS kell még. De azért tervezek még 80 allrest hozzáadni ma este. 😊
lámák ne így szokták...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ezt a buildet használom most és elég hatékony, ajánlom kipróbálásra:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#WQkdgh!fXe!YacbYb
A perfectionistet ki szoktam cserélni mp5 alatt steady aimre.
Ha van 4k+ armor meg ~500 allres unbuffed, ezzel le lehet tankolni bármit amíg van elég hp visszatöltés a dps-bõl. Én mp7en farmolom a kulcsokat és mp5ön szólózgatom a bossokat ezzel. Följebb azért nem megyek csak mert a damage még hagy némi kívánnivalót maga után.
NOOOOORMALIS?
ket ivory shield 10 perc alatt??? xD
(1-ik vites, remelem tobbet er, mint partizezer 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ugye ez azért lehet, mert pl. egy AoE sebzésnél ha 5 lényt critelek, akkor az 5 próbálkozásnak számít (és azt hiszem 50% a proc crit után)?
Ha nem így van, akkor is meggyõzõ.. 😊 Viszont egyelõre azért nem merem levenni a +8 discet, hogy 30cal vágjak neki.
Perfection is van mellé egyébként.
Elõre is köszönet.
MP5ön act3 keywardent a legutolsó pillanatban találtam meg egy eldugott szélsõ parcellán... Durván elbújt. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
azért te sem gondolod, hogy a life after kill az ilyen alternativa a life steal-re meg a life on hitre...
Én pl. Bolát és spikeot nyomok.. ledobom a 3 spikeot és benyomom a gloomot.. aztán durr... Valszeg ha benyomnám a gloomot, és utána raknám le a spikeot, akkor lenne jó... Mindegy, amíg túlélem az elsõ hullámot is, addig végülis jó ez. 😄D Majd ha lesz DPS-em is, ami megöljön, akkor vissza lehet térni egyébre. 😊