Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
ha valami(ki) kocka, akkor egy ilyen az.

10 nap dicsõség.....(sokan azt sem tudják mijafax a diablo 3, és boldogan élnek...)
neki ennyi az élet. oszt jó napot....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csak irigykedtek

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

http://hu.twitch.tv/kingkongor

nem õ az aki elkért a "rajongóitól" vmi jó fegyvert és baszott visszaadni?😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

lightosan lootol a srác

Christarast néztem meg Kungent ott találtam a gyereket...és beájultam mit mûvel😊

skinnyman
Itt mi a fasz folyik?

Regards,

Hidd el, az olyan drága, mint ahogyan ah-ban láttad, elég jó cucc, ne szégyeld mocskosul megkérni az árát.
attiGT
ez a nyomorék nem érdemel meg 10 nézõt sem. miért nézed ezt a szerencsétlen buta csúnya ocsmány faszt?

ez beteg!

Sziasztok! Tudom, hogy már unjátok, de megszeretném kérdezni szerintetek mennyit érhet ezutánna néztem, de nem tudom elhinni, hogy ilyen drága lenne ja és nem szeretném elherdálni. Goldban esetleg Euróban. Köszönöm
sosem láttam még egyet sem, kipróbálnám... 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Frank99
hála Istennek...
<#taps><#ravasz1>

Lammer
plusz add hozza, hogy jobb lett a droprate... boldog-boldogtalan rakja fel a cuccokat... hat igen...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Frank99
és szerinted miért van?

mert a játékosok jó része nem játszik már vele.... nincs vásárló, zuhan az ár...

attiGT
valaki über bossok farm?

Lammer
hat igen, nehezen mennek el... igazabol ezeket Barbaromnak adom 😊

viszont ami tenyleg bosszanto, hogy borzaszto nehezen mennek el a cuccok, ha egyaltalan elmennek... sok targyam joooval alatta van a minimumnak... es meg is csucsulok rajtuk :/

mas:
lol! most IRL dolgom miatt kiesett egy kis farming time... de elso korben goblinbol kiesett egy legend ring 😄 sajnos csak egy hollow whispers... de fun ^^

Mondtam hogy felig csoves <#zavart1>
Systore
az az intes fejes barbáron<#vigyor1>
Life steal-el, az a baj, hogy csak nagy dps melett tudja helyettesíteni a loh-t. Szóval akinek nincs 100k+ dps-e, de inkabb 150k, az life on hitest fog keresni, nem life stealt. Viszont akinek meg 150k dps-e van, az már csak az extra jó offhandet fogja megvenni, szoval igy meg a kis dps-es, alacsony crites stb példányok esnek ki. Life on hiteset könnyebb eladni.
Azt hiszem makom van, pofanvert az Event bika de cserebe dobott egyet , amibol ilyen lett, juhuu kicsit most kurvara fel vagyok dobva.
Lammer: ezek az offhand fegyók oké, hogy jó statok vannak bennük, de ha 850-900 alatt van a sebzésük egyszerûen nem lehet eladni õket - vagy csak én vagyok velük szerencsétlen? Nem egy ilyen hasonló, még jobb statokkal is végül a kovácsnál kötött ki, mert még 20000 goldért sem vitték el napokig. Most is van fenn próbából egy 300 körüli str, 86 chd, 3 lifesteal dagger, de csak 750 körüli a dps-e, már napok óta, egyre kevesebbért teszem ki, jelenleg 9900! goldért, és a kutyának sem kell.

Ti ezeket el tudjátok adni?

Edes istenem, kiesik mukinak inna fejes, es a marhaja megkerdi generalon hogy jo ez egyaltalan barmire? 600 ora jatek utan ennyit tud bakker...
TurboX
mp bevezetése óta kb. egy felesleges funkció lett
Ellenben a tetteik alapján mindent megtesznek hogy a public gameket kinyírják 😛

akkor user error...pofon 1xû pedig 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Pedig a marketing szerint coopra volna kihegyezve 😊
Nem, csak ki akarom próbálni ezt az igen rossz hírû játékot, hogy valóban annyira gyér e, mint mindenki mondja.

Eddig igen, és annó a béta se gyõzött meg. Nemhogy a Diablo2, de a Titan Quaest szintjét se ütötte meg.

Egy szaros coop játékot nem tudunk összehozni starter editionökkel.

Meguntad a tankokat 😊) ?
vagy "replace user" a hibaüzenet 😊

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Mondjátok, a Starter Editionban nem lehet együtt játszani coopban másik starter editiont használókkal? Vagy lehet, csak az online menürendszer van ennyire szarull megcsinálva, hogy hiába küldünnk friend invet egymásnak öcsémmel, nem ír ki semmit a másiknál. És Public game/join résznél is csak bejoinol valahová, nem lehet kiválasztani hogy kihez akarunk? Szóval hogy megy ez?

Ja igen, és a Blizzart féle account securityhez gratulálok, annyira biztonságos az accountom, hogy én magam se tudok hozzáférni, új accot kellett csinálni.

Jó szar ez az egész. <#levele>

Valamelyik nap esett egy 129(!) dps-es dagger, amin volt 3% ls, 65% crit dmg es socket. Belinkeltem generalra hogy perfect ww offhand, erre fel oraig ment az adok kapok, hogy de nem is, mert szar a dps-e 😊
Lammer
jaja... lehetne 3-as 😊

Nemcsak, a lifesteal is gyenge.
Lammer
csak kerni kellett... <#zavart1>

(most meg a CD :S)

<#boxer>

az mi, hogy lelõtték a d3 trackert? lol #boxer]

Komalom az uj verziojat a wallernek is, ugye regebben az volt a fincsi, amikor a playeren spawnolt es belefagyasztotta a falba, most ujabban ketot rak tok parhuzamosan gyakorlatilag egymas melle, de hogy hogynem a kari pont kozejuk "szorul". Kicsi mp szinten nem erdekes, de egyszer proba akartam tenni a cm wizard gearem es mp8on ezek a f..szsagok mar nem olyan viccesek.
Lammer
DÉPÉÉÉES!!44
csak egy piciiiiiit (200-300) nagyobbat, pliiiiz RNG! <#idiota>

Nálam az is megint elõfordul néha hogy úgy látom hogy nem állok a molten/fire chainben de mégis.

Amikor eloszor szovatettem ezen a forumon, hogy gubanc van a resivel akkor paran korberohogtek. Az 1.05os ptr egyik verziojaban megjelent egy erdekes mondat, amelyik szerint az all resistance MOSTANTOL helyesen figyelembe fogja venni a mitigationt a fire chains-molten-arcane sentry eseteben, amik eddig bypassoltak az all resit. Meg jo hogy volt bor a pofajukon ennyi ido utan bevallani. De mivel regi ismeroseim mint rubberbanding, maga ele lovo mortar megint visszatertek, en mar nem is mondok semmit.
Lammer
megy a farm... mondom hopp! narancs amulet, fel is tapaszkodtam hirtelen!... erre egy azkaranth... <#vigyor5>

(Sun: drop, az rovid p 😛PP )

Ugy vagyok vele, hogy a dropp chance nem is jobb tole, de ami esik az ne legyen mar tehenpalcsinta, sajna utobb egyre kevesbe mukodik a dolog.
Minden nap kisorsolja a játék random hogy a resistjeidbõl mennyit vesz figyelembe 😄

Nem akarok itt felbolygatni semmit, mert tudom volt már ebbõl itt vita, de szerintem teljesen értelmetlen mf cap-el rohangálni. 98% mf van rajtam alapbol kb. Karakter

Hat akkor makod van, de nekem meg 15 milla sincs a legertekesebb dropp. Egyebkent se eladasra szanom oket, oltoztetem a karijaimat, de azert eshetne mar nekem is egy gosu lassan. Mp3tol mp5ig mindharomnal mf capel locitromok esnek az utobbi 4-5 napban.
Zsoltika 007
Nekem még sosem esett sárgán kívül semmi más... Akkor most mit szóljak? 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nagyjából ez nálam így skálázódik: MP1 20 ból 1 jó valamire. MP3/MP7 ilyeen 60-70 millás szarok, többségében, de heti 1-2 100 milla fölötti eddig mindig megvolt.

Sry, keywardenre gondoltam. Igen 10körbõl 8-ban esik vagy legendary, vagy set. A kulcsot nem számolom bele. Mp7 nem túl haladós, Mp1 be meg hiába esik sok, ezért MP4 ben szoktam egyedül futkorászni, MF mp bonusszal 300 körül.

Irja, szar legendaryk. Tulajdonkepp ezert keresgelek en is, mert ujabban engem is ezzel kenyeztet a jatek. Esik de szar, akkor minek esik. Ivory tower, Frostburn gauntlet, Cindercoat, Sultan of the sands, Burning axe of sunkis soroljam meg? Ugy erzem magam, mintha a Gauss eloszlas lefele agan lennek. Jol kezdodott, nagyon jo volt, most meg szar hatan szar. Nem ertem es figyelembe veve a blizz nem dokumentalt huzasait, kezdek gyanakodni. Arrol nem is beszelve, hogy este meg ugyanaz a nehezsegi szint es ugy haladok wizardon mint a forgoszel, masnap delutan meg az nv5ig meghalok 8szor, ez a wtf. Random is realy random?