Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
277 dps-es bow...ANYÁTOKAT BLIZZARD!😄😄

Most megnéztem úgy a runt hogy toltam keep 1-et és 3-at is, eléggé lerontotta az eredményt, 23 perc alatt, 13,5 milió xp, 3-as szint nagyon rosz, sok idõ elmegy vele, meg itt már gyors el is kell adni menet közben is 1x, mert megtelsz.
Viszont keep 1 3 szintet akkor is sajnálom kihagyni. 😊
Ha óránként 45 millával számolok, 232 óra a paragon 1-100. Annyira nem vészes, a legtöbb ember simán játszott ennyit a megjelenés óta. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol! nincs legend, de egy ilyet sarga fegyot dropolt poenbol 😄
ez tok fun xD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Aradebil-2520/hero/15900973
Kicsit hoszabb, de én pl keep-et szeretem a legjobban, sajnálnám nem kipucolni az egészet.
Alkaizer féle act3 run
45-46-ra is 2 órát irtam, nem pedig 46-47-re 1-et mint ahogy te, azért van 1 óra különbség.
Mellesleg piros gem sapkában, uber boss gyürü rajtam, és a followeren, 5-ös stack-el, MP1-en 151% bonus XP-m van. Emellé pedig gyorsan irtok act3-ban, és minden mobot. A sima mobokhoz meg se kell állnom, sprint tornadoi megölik mindet.
Persze ehez nem árt valamennyi gear is, ha egy act3 run 5 óráig tartana, akkor 20 óra kellene 1 szintlépéshez. Szóval, ha neked 10 óráig tart azt megölni amit én mondjuk 1 óra alatt ölök meg, akkor valóban 10x olyan lassan lépsz 1 szintet, viszont én is totál 0 gearrel kezdtem, amikor kijött paragon, és sima farmal eljutottam ide, szóval nem lehetetlen.
Ha paragon szintet akarsz tolni, nem érdemes MP5-ön farmolni, fõleg, ha nincs jó geared, és rohadt lassan ölsz, illetve partyban pláne nem éri meg. Ha MP5-ön tolok egy ugyanolyan runt, 30 helyett 45 percig tart, és talán alig valamivel jön több xp, idõarányosan már nem éri meg, partyban meg pláne nem, ugy még roszabb.
Ha paragont akarod gyorsan szintezni, szerintem Alkaizer féle act3 run soloban, MP1-en a legjobb. XP% itemekkel persze.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
már aki napi 1-2 órát játszik, ne nézz hülyének.
22 milla xp csak a 12-es paragon...a mult heten MP5-ben toltam coopban, amikor megneztem 3/4 ora alatt volt 2,5 milla xp...
1 ora alatt szintlepes 46-47? akkor jol van, majd gyurok odaig....
bár lehet rossz helyen farmolok XP-t....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
on: helmben radiant star ruby van? nekem az van 😊
Most ne add be nekem, hogy aki napo 1-2 órát tud játszani, annak nincs élete.
na ne viccelj :-)))
55-para szinten volt hogy 30 percenként esett egy legendás, most 60 környékén van hogy 2db fullA3-as runbol semmi mp5-ön (bár szerencsére ez a ritkább eset)..
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
sok jatek = minnel tobb esely a dropra... szerintem egyszeru a keplet 😊
de amig ilyen szeriam van, elvezem... remelem nem gond 😊
Az hol, merre? 😄
Ferrari23: szerkesztettem, beleirtam!
+ Amikor te toltad még tényleg ritkábban esett, most paragon 25 felett egy mp4-en játszva mf 400 körül esnek nagyon szépen. Igaz 90%-uk raklap szart se ér.