Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezd belassulni a lvlápp😞
ideje beszerezni azt a szar hellfájerringet meg egy piros követ homlokomba😄
Eksz#2432
Amugy koszi.
Kumiho #2179
Kerdesem, hogy az innas set mennyire meno? Most esett egy daibo 1300as sebzessel,320 dex korul, 120 crit damage, az ilyet hogyer adjak? Nezegettem aht, de ehhez hasonlot nem talaltam, vagy rosszabbat vagy jobbat csak.
Kumiho #2179
Meg az is tetszik hogy nem egy divatkari, talán ebbõl a kasztból van a legkevesebb, de nem biztos.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Lehet ideje felhuzni a wd-t, az meg nincs, meg uj meg minden.
Nem ez a lényeg, hanem a pénz.De még1x mondom, h érthetõ legyen : van választási lehetõség.Lehet buildeket probálgatni, játszogatni, úgyis, h fun legyen.De ez csak akkor lehetséges, ha nem méred stopperrel a 2 leg között eltelt idõt.
Kb ez a kérdés kör van ezen belül, az, hogy a build próbálgatás és a paragonozás mindig ugyanazokban a realmekben, kit mennyi ideig köt le, az már egy újabb topic.A gear faktor, akkor is megmarad csak ritkábban jönnek a uniqueok, ha nem a leghatékonyabb buildet használod.Olyan szerintem nem lehet, szabadna legyen, h minden build a leghatékonyabb .Ezen felül, pedig ha nem is az új realmek, de a pvp és valamilyen ladder mindenképp hiányzik, ha csak fun-ol az ember és nem foglalkozik a kkk millió goldokkal és eurókkal.A fun mellett, az életben való hajtás itt is érvényesül az AH Tycoon miatt...te választasz, vagy alkalmazkodsz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Az emlitett hozzaszolo orlodese abban merult ki, hogy egyszeruen kiegsz a ww barbarozassal is, en hirtelen csomort kaptam 25 plvl utan. De visszamenni wizardra sincs kedvem. Na ilyenkor mi a teendo?
D.
In space no one can hear you scream.
staff
berakom elso korben 74.9-re... haatha
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
zseniális spreadsheet, vásárlások elõtt😊 egyszerûen lehet importálni karikat armoryból, have fun!
Sprint pörögjön mindig, a tornadok sebeznek, jön a heal és crit után a fury, aztán meg WW körbe körbe. Ha jól csinálod, a geareddel simán életben kell maradnod, és haladnod MP1-en.
Infernal Machine help kellene. Megszereztem a 3 kuclsot a wardenektõl, meg a receptet is. Kovácsnál összerakattam õket, de nem bírok bemenn iabba a házba ahol a portálokat ki lehet nyitni... Mit csináljak?
mar mosolyogtam, hogy brimstone lesz:
unid
es akkor... 😮 (kar, hogy spideres)
hehe!
most itt tiprodok! vesztenek 20 pickupot :SSS
wow... a manti 20 teteje-30 misis kateg (remelem) 😊
manti
Nem hiszem el hogy nem tud oylan loot esni amit vagy 100 milláért el bírné kadni... Egyetlen amulet ment el 12,5 misiért, hetek óta ez az elsõ komolyabb összegem ah-n
2 socket, de a DPS kiabrandito (1023.9, 71 crit, 11AS, 171 dex)... nem lehetne egy 200-assal tobb dps? :S
manti