Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
valakinek lenne kedve ideje karit húzni? mp 10en menne nagykarival én meg rohanék utána xps gearben. fel tudok ajánlani goldot vagy segítek ezzel a módszerrel felhúzni karaktert 60ra.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Hess innen troll.\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
jelentem, unbuff encsivel 121,6K ^^
5 lelekkel, meg ha gombozok, meg samanozok eleg beteg 😊 most inkabb egy kicsit survival meg plusz sebzos malacozas, mert az nagyon loal <#idiota>#idiota> es hasznos is magasabb MP-n 😊
csajszimajszim
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A magic find van az item minosegre hatassal. Minden szornynek (nem irta a ladakat de azoknak is van mert esett mar onnan is) megvan a drop %-a minodeg tekinteteben es azt noveli meg a magic find-od. ertelemszeruen erosebb szorny magasabb %.
Ezeknek a kombinaciojabol szuletnek a drop-ok. Eloszor kell egy 63-as level cucc majd ha az megvan akkor johet ra a legenday kalkulacio es kesz a milliot ero cucc.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"30int-el kevesebb"
aki jo gagyot keres, az 200 fole keres, Tied pont alatta van 😊
Az MP1 a szörnyek HP és DPS-e szempontjából is gyengébb az 1.0.4-es infernonál.
Így más helyes. Lehet, hogy a kikapcsolt MP-hez viszonyítva most erõsebb, de az MP1 is elég gyenge. Tegnap kicsit túlzásba vittem a rákészülést a wizardommal amikor a 1.0.2-es (vagy 1.0.3-as) tescos gearjét picit felturbóztam a meglévõ erõforrásaimból, mert esett egy set wand és nem vitték el az AH-ban. MP1 veszett unalmas volt. Amolyan hell érzés vagy nightmare. Picit túlpörögtem. MP3 már jobb volt. Épp az ellen ott se komoly veszély, de a reflectesekkel könnyen kinyírom ott már magamat. 😄
el lehetett volna meg tobbert is adni, tudom...
Normál Infernónál miért gyengébb az MP1?
MP1= 150% Health, 114% monster damage, akkor ez több, mint a normál infernó.
Vagy lemaradtam valamirõl?