Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó reggelt mindenkinek! reggel meló elõtt belogoltam egy gyors runra, és dobott egy Manticore-t, aminek ilyen statjai voltak: 1090 körüli DPS, 180 int (sajna nem dex), 10 AS, 82 CD, kb 400 avg poison dmg és 2 socket.

A meló vége még messze van, viszont izgat a gondolat, hogy vajh' mennyit érhet a cucc. Vki segítene? Elõre is köszi 😊
LocalPatriot
Hopp, kicsit túloztam a mojo-val, rosszul emlékeztem.
http://eu.battle.net/d3/de/profile/LocalPatriot-2631/hero/21340061

Az itt lévõ mojo volt 60M.
LocalPatriot
Hidd el tudom, és képbe vagyok mert nem vagyok kezdõ WD. Sok off hand-et néztem már. Lehet hogy szep a dmg-je, de cc nélkül katasztrofális.
nekem most egy 440 dmg-s 9 cc-s off handem van 300 int-el. Az volt 60M... (a 9%cc kb 20k dmg...)
akkor szted ez mit ér? kb 10k-t.
Lammer
ehhh.... korai stone of jordan... 23% elite, 11 frenzy... es meg egesz jol el is lehet adni 😊))

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Abban igazad van, hogy kell a crit chance hogy tokeletes legyen, DE, az avg damage annak az offhandnek kolosszalis, es sokan nem tudjak, hogy elsore tobbet szamit, mint az a crit chance, vagy hogy 200 + primary stat legyen rajta vagy socket. Ha belefer, vegyel olcsoert 3 offhandet es probalgassad, meg fogsz lepodni. Az avg damage mint olyan, nagyon sokan nem is tudjak mi az, es hogy miert olyan rohadt draga egy gyuru/amu amin van mondjuk 30+ avg dmg, vagy hogy kell bearazni rendesen egy offhandet ami statsticknek kurva jo de avg dmg a beka segge alatt van.
Lammer
CH 😞((

who am I 7: mit kersz a Zuni fejesert?

LocalPatriot
Van valakinek valami jó nyakasa eladó? WD-nek.
cc%, cd, int legyen rajta.
LocalPatriot
CC% nélkül semmit se ér, még az npc se veszi meg...😄
gandrus
Ez pont neked való, Lammer. Nem kell? 😊

sz4bolcs
xD

Upgrade esett xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

attiGT
lol. most überezek 4es groupba, egymas utan shenlong meg vile ward, még nem IDztem õket... random is random lol

TurboX
részemrõl: ahogy alépdesem a para szinteket úgy romlik a legendások minõsége.. ott tartok hogy 10-bõl 9 megy a zúzdába

már a fénycsóva láttán az izgalom is teljesen elmúlt😞
attiGT
tudjátok mi a durva? nekem elozo heten dobalta ilyen mertekben a legendasokat. ezen a heten viszont kevesbe, sot... ugyanakkor a mai napot kiveve nem jatszottam csak 2-3 run erejeig, szal nem biztos, hogy mervado az allitasom, de ma pl sokat toltam es csak 3 szar legendas esett. lehet allitgatjak a drop ratet ide oda egyeseknek, ha vkinek ilyenek kezdenek el potyogni hirtelen, arra csak nem kene rafogni h random is random...

na akkor én is beszállok..most nem lehet szavam a játékra 😄 mai napot nem is értem..1 run alat 5 leg, ebbõl 2 tal source és megjött a 2. withching hour is egy calamity meg egy gidbin de azt bezúztam a csába..hét elején a manticore ami a kezemben van..múlt héten meg két unity..ami el is kelt szép eur-kért..fájt a szívem azért értük <#shakehead>
mai 1 run , az alsó sor :

a 2 zuni set tegnap esett..2 quick runból kb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ma nekem is egy run-on (act 1, mp 1)belül 2 legendary is esett, ráadásul egész jók, nekem eddig mindig max. 1 legendary-t dobott egy run alatt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Frank99
158 óra volt eddig a játékidõ.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
hát ma nem tudom mi volt, valszín jó szerver..

20 perc játék után...

NV 0.... sima mob-ból..

aztán 1 órára már elitebõl:

amióta játszom, 1 db legendary esett.... és bár egyik sem egy nagy eresztés, de innentõl, hogy NV 0 volt, és a karakterem sem egy MF típus.....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nemesfec-2215/hero/4691119

utána még toltam 1,5 órát, de egy jó rare-ringtõl jobb -amit végre használni is tudtam, nem esett....

happy vagyok, komolyan!!!!

EZ random....

gandrus
Lehet, triviálisan hangzik, de ha beírod a cd kulcsot, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg helyesen írtad-e be! Munkatársaimnál szokott elõfordulni, hogy gondjuk akad a munkahelyen a számítógéppel, és gyakran észre se veszik, de beírtak egy szóközt is pl. Csak egy ötlet, jobb ötletem nincs sajnos. Esetleg még annyi, hogy aktív internetkapcsolat szükséges hozzá.

Ehh, ez jó, csak épp szegény vagyok mint a templom egere. Pedig barbáromnak jó lenne. 😊

Why so serious?

esgerus
bocsi a méretért, lényeg látszik, akit érdekel az küldjön (komoly) ajánlatot rá 😊

tugyiti
küld el pm-be és megnézem neked <#idiota>
Sziasztok segítenétek nekem a diabló 3 - ban.
Nemrég vettem, és az istenért sem akarja elfogadni a termék kulcsot
pedig a leírás szerint követtem az utasításokat. Ahól vettem az mondták hogy az eddíg eladott példányokból még nem hoztak vissza ilyen hibával.
valaki szeretne gyorsan 60as karaktert csinálni vagy egy kis goldot keresni?? pm

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lammer
visszaraktam, igy fullos az MF 😊 most annyira nem izgat a paragon 😊

miért nem red gem? oké 31% MF,de az meg 31% al leszedi az XP-t,és gyorsabban kiszeded a paragont😛

socket?😛

Lammer
mai napi junk hegyek utan vegre egy windforce... de kar, hogy nem likas, viszont van rajt 3 LS, 42.2 Knockback, 69 CD, 1.32 hatred meg 1309.4 DPS 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Frank99
thx!

lamase
vagy esetleg Diablo 3, köszönöm!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
Sziasztok! Ne haragudjatok, nem reklámnak szánom, csak érdeklõdöm hogy van e köztetek olyan aki szívesen lenne szerkesztõje egy assassin's creed portálnak? Akit érdekelnek a részletek kérem privátban jelentkezzen!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

sz4bolcs
akkor jó. 😄

devlking
Az is vicces, hogy tegnap nagy bõszen bejelentette a blizzard a blogján, hogy kibannoltak egy rakás csalót. Ennek ellenére egyik botos forumon sincs sírás, hogy bárkit is kiraktak volna. A goldon sem látszik semmi jele.
ÉRDEKES...<#bdead>
devlking
Ez lehet azért van, mert több player esetén nincs extra xp még véletlenül se. <#zavart1>
Cumshot
Az lemaradt, hogy a Tal Rasha setbõl felvettem valami zoknit + maszkot, beltet. Ebbõl kettõn van magic find, nem is túl sok. Szóval vicces ez az egész fõleg annak tükrében, hogy sokan 200-300-as mf-al sem nagyon találnak semmit.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
lol képhostról, képfeltöltésrõl nem lehet linkelni, akkor honnan lehet?
Mókás ez a fórum.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Gyûrût a Warden dobta:

sz4bolcs
Épp tegnap jegyezte meg ismim, akivel együtt farmoltam, hogy "Ugyanannyi xp-t kapunk, mint soloban.", de nekem is olyan érzésem van, mintha ugyanannyi jönne.

Cumshot
Beszarok, múltkor itt sírtam hogy nem esik legendary, erre most 5 percen belül 2 is pottyant Inferno Act 1-ben, 4 stack NV, Paragon lvl 8.
Esett egy egész fasza gyûrû + egy fosadék halef witch doctornak.
Ez a kari 57 óránál jár amúgy, a 110 óra a totál játékidõm az összes karakterrel lol.
Tehát összesen 3 legendary esett eddig 57 óra alatt.

Köszi. Még jó, hogy titkolják... 😊
Nem talaltam pontos infot mar annak idejen sem, most meg egyenesen lehetetlennek bizonyult visszakeresni az eredeti cikket. Annyit irt, hogy "slightly more xp /slightly better chance for higher ilvl drops"
Köszi. Lehet tudni, hogy mennyivel növekedik az XP% plussz emberenként? Vagy ki is írja az XP%-nál, ha megnézem a karakter tulajdonságait (MF,GF, Bonus exp)?
LocalPatriot
köszi szépen!
Ize, a monster hp/dmg skalazodas az valtozott, nerfelve lett,a masik kettorol nem talaltam ilyesmit
A coop eredeti alapotlete az volt, hogy minden felskalazodik a solohoz kepest, monster hp/dmg/xp/dropp. Nem tudok rola hogy ez megvaltozott volna.
"coop-ban az xp is több"
Én errõl lemaradtam... Ha többen játszunk, ad valami bónuszt, vagy csak simán arra gondolsz, hogy minél többen vagyunk annál gyorsabban ölünk (mivel a monszták plusz embereneként csak 75% HP-t kapnak). ...feltéve ha azonos kb. a dps. Mert ebben az esetban akinek sokkal magasabb, mint a többieknek, nem biztos, hogy megéri.
Igen
LocalPatriot
Magyaraul csak mp10-ben kell ölni normalon, és bárhol kieshet?
LocalPatriot
Hogy lehet szerezni olyan leoric ring-et?
Csak épp melózok, nem tudok utána nézni, és megköszönném!
Bocs de elcsusztam a kerdesed folott, mea culpa, szoktam valaszolni ha kerdeznek. Ha gyorsan akarsz sokxp-t akkor Mp1 act3 es toljad coopba valakikkel, coopba az xp is tobb meg a dropp is jobb. Egyikotok megcsinalja mp1es ac3 gamet, belep es beinveli a tobbieket, igy mukodik a mp-coop. Ha nincs kivel toljad, akkor soloba ugyanez a mese.
Tegnap este komoly adok kapok ment generalon hogy item/xp farmra mp0 vagy mp1 jobb. Szerintem mp1. Az a +25% mf az pont annyival tobb esely/xp, nem beszelve rola, hogy mp0 csak act3 alternativa, mig mp1en akarhova mehetsz, mert mindenhol 63as monsterek lesznek es a loottabla is mindehol ugyanaz, mp0 eseteben csak act3-4 lesz 63as szornyekkel a tobbi actba minden a regi, act1 61, act2 62es szornyek.
Szoval ha sok xp kell gyorsan, akkor act3 mp1 Alkaizer route, fejesbe piros gem, minnel nagyobb lehetoleg, amikor alkalmad van probalhatod kifarmolni a leoric gyurut normal mp10-en, es oszerakhatsz meg egy hellfire gyurut is uber bossokbol. Igy mar eleg derek extra xp jon osze.