Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ÉRDEKES...<#bdead>#bdead>
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Mókás ez a fórum.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Esett egy egész fasza gyûrû + egy fosadék halef witch doctornak.
Ez a kari 57 óránál jár amúgy, a 110 óra a totál játékidõm az összes karakterrel lol.
Tehát összesen 3 legendary esett eddig 57 óra alatt.
Én errõl lemaradtam... Ha többen játszunk, ad valami bónuszt, vagy csak simán arra gondolsz, hogy minél többen vagyunk annál gyorsabban ölünk (mivel a monszták plusz embereneként csak 75% HP-t kapnak). ...feltéve ha azonos kb. a dps. Mert ebben az esetban akinek sokkal magasabb, mint a többieknek, nem biztos, hogy megéri.
Csak épp melózok, nem tudok utána nézni, és megköszönném!
Tegnap este komoly adok kapok ment generalon hogy item/xp farmra mp0 vagy mp1 jobb. Szerintem mp1. Az a +25% mf az pont annyival tobb esely/xp, nem beszelve rola, hogy mp0 csak act3 alternativa, mig mp1en akarhova mehetsz, mert mindenhol 63as monsterek lesznek es a loottabla is mindehol ugyanaz, mp0 eseteben csak act3-4 lesz 63as szornyekkel a tobbi actba minden a regi, act1 61, act2 62es szornyek.
Szoval ha sok xp kell gyorsan, akkor act3 mp1 Alkaizer route, fejesbe piros gem, minnel nagyobb lehetoleg, amikor alkalmad van probalhatod kifarmolni a leoric gyurut normal mp10-en, es oszerakhatsz meg egy hellfire gyurut is uber bossokbol. Igy mar eleg derek extra xp jon osze.
Why so serious?
valakinek lenne kedve ideje karit húzni? mp 10en menne nagykarival én meg rohanék utána xps gearben. fel tudok ajánlani goldot vagy segítek ezzel a módszerrel felhúzni karaktert 60ra.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Hess innen troll.\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
jelentem, unbuff encsivel 121,6K ^^
5 lelekkel, meg ha gombozok, meg samanozok eleg beteg 😊 most inkabb egy kicsit survival meg plusz sebzos malacozas, mert az nagyon loal <#idiota>#idiota> es hasznos is magasabb MP-n 😊
csajszimajszim
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.