Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
10,5 -ért ment el....

<#vigyor3>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

200milla azt had bideljék
Frank99
kétlem :-)

hetekig nem játszottam, de ez egy kicsit visszahozta a kedvemet.

ezért írtam korábban, hogy kell a kockacukor a lónak is :-)

LocalPatriot
Én kb 200 milla xp-t szedtem össze kb 5 óra alatt. Paragon 30-ról 34-re.
Ez az eddigi rekordom.
Ennek köszönhetõen most kb, megutáltam a játékot. Mától BO 2 lesz egy ideig 😊
Mit mûvelsz?😊

Mostmár akkor te is botter hacker nolifer vagy 😄

Frank99
7 millánál tart, 25 perc :-)

Ennyire random... nekem van 75 óra a barbiban és kb 7-8 leg + egy zöld set item...

Tudnátok segíteni belõni az árát?

Pappa#2573

gandrus
Nekem az elsõ legendary, ha jól emlékszem 300+ óra után esett. 😊
Azóta azért jónéhány, de csak néhány volt igazán értékes, a többi zúzda.

cataflam02
Sürgösen eladó diablo 3 account rajta 2 60-as karakter több kis kari, plusz gold
5000 ft (ennél már olcsóbban nem adhatom.)
Elõre utalás után adom az accountot, jelszót, titkos kérdést stb.
Külön kérésre a dobozát is postázom.

One more story

Frank99
igaz, buyout... nem látok a Beck's-tõl..

160 óra
4 legendarym volt eddig, az elmúlt 2 napban volt 3... addig 155 óráig 1 db...

semmit nem változtattam a cuccon..

farmolgatok lassan, az Azmodnn elõtti részen -ahogy leírta valaki korábban, de én 7 millanál többet nem tudok óránként, ma volt 2,5 órám.... abból igaz egy multi, az 1 óra alatt 11 milla xp-hozott...

gandrus
Mármint buyout nélkül. Intest simán el lehet adni belõle, dexest nem tudom, nincs tapasztalatom vele, de 100 000-ért (vagy többért) biztos elviszik. Hány órád van a játékban? MF is sokat számít, nekem néha dob egy-egy értékes legendaryt/setet, 400+ óra, 334 mf mostanában a valorral együtt.

Frank99
így van.
erre 100.000,-at írtam tegnap....byeout nélkül...

ha kell valakinek, úgyis biddel...

Hedgehunter
Rakd be 1 millioert kezdonek es majd licitben elmegy..
Frank99
játékom elsõ "normális" eladható cucca, amit tegnap dobott multiban..

most 2 millánál tart.. nem is hiszik el sokan, mekkora öröm ez azoknak, akiket megkímélt a szerencse egy ilyentõl....

2.300-nál tart..

:-)

Valaki segítsen már belõni ennek a két cuccnak a reális árát, mert nem bírom õket eladni.

Tyler Durden
Eladó /ingame gold/ sorba került a karakterem-->barbi
Akit esetleg érdekel az itt a fórumon vagy ingame megtalál.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

horpeti
A bola shotos érdekelne. Mennyiért, ha megvan még?

horpeti
Na, az akkor 288, ha jól számoltam. Akkor nagyon nem vagy elmaradva a maxtól. 😊 Én ha jól számoltam 49. szinten leszek maxon az alábbi beállításokkal. Szal addigra simán össze kell gyûjtsem a következõ upgradet (ill. a maxhoz még 7-8 szint, szal 20 paragon alatt. 😄

mucsácsó
Ez komoly? 😮 Váó. Lehet RMAH-ban is megkéne próbáljam 😄
tugyiti
<#mf1>
Köszke!
http://www.d3rawr.com/

Néhány napja próbáltam épp. Legtöbbször arany esett mikor használtam, vagy sima fehér item. Olykor kéket is láttam kipottyanni, de sárgát csak 3-szor, a kb. 8 órás etap alatt.

Pappa#2573

Nem tudtok 1 prógit amivel meg tudnám nézni mennyivel adna több dpst az új fegyom?
Lammer
jajjjmar de szani... goblinbol kiesik a mai masodik azurewrathom -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sz4bolcs
35-40 millió?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Van még motyó ami %-ban ad bonus expet? gyûrû esett 29%-os.. az gut😊

én a leírást úgy értelmezem , hogy amikor elszenvedi az ellenfél a shoutot akkor megy 1 roll.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mucsácsó
- valamiért lemaradt a kép, sorry 😄
mucsácsó
Ez mennyiért raknátok ti be AH-ba?
És ez vajon hogy mûködik?
Tehát leölsz egy mobot és a program végigszámolja a lehetõségeket, hogy mit dob (dob-e egyáltalán).
Ez a 15% amit aq shout rúnája ad vajon arra vonatkozik, hogy
1. ezt követõen rollol a 15% esélyre és ha bejön akkor mégegyszer végigpörgeti a roll lehetõségeket, vagy
2. az eredeti rollnál kapunk 15% bónuszt (pl., hogy nem 1% eséllyel dob rare-t, hanem 1,15%-al)
3. vagy valami más.

Tomb of Freedon Nadd

Igen csak akkor nem oszehasonlitasi alap egy olyan buildel, amiben nincs meg ez a skill, tehat neki mashogy kell healelje magat.
Nos, igen, nélkülözhetetlen számomra. 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
Monkkal bohockodtam... mp3... mf 203

warden mellett egy fabol xD

es utana bejott a 30% es egy remelem jo sarga amu

(halalokat nem kell nezni xD meg fejlodni kell res+armor teren) <#zavart1>

cirka 3,5 ora alatt esett 5 amu+8 ring(1 leg most monkkal) x)
majd delutan puttyogtatok 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mûködik, néha nagyra nyílik a szemem egy egy hosszú boss fight közben.
mivel healt globot is dobálnak annyira nem észlelhetõ. ha meg sok kis szutyok fehér közt tolod sose tudhatod , hogy ez a skill miatt esett valami vagy valaki meghalt. =) amit 100% hogy e miatt kaptam az rare meg 2ks gold kupac. biztos volt más is de mint mondtam nem érzékelhetõ megfelelõen.

Ez nekem is izgatja a fantaziamat, de akkor mar inkabb HotA buildes barbarokat kellene kerdezni, nekik legalabb reszben hasznalhato a skill a kincskeresos runaval is, mig a threatening shout az kb senkinek sem kell.
attiGT
nyílván nem azért kérdeztem mert azok közé tartozom akik nem képesek ezt megtenni, de mivel fingom sincs, hogy jo e az elemental arrow bonus ezert pl talaltam 60 milla kornyeken is ilyet, es vhogy nem erzem azt h ez erne annyit...

Barbárral játszóktól kérdezném, hogy próbálgatta-e valaki a Threatening Shout-ot "Grim harvest" rúnával, és hogy kinek milyen tapasztalati vannak ezzel kapcsolatban. (Mûködik-e, vagy bugos, pontosan mire adja a pluszt stb.)

Tomb of Freedon Nadd

Eladó sorba került két DML.

1,
Dex - 188
Vit - 174
AtS - 20%
CC - 10%
Dic - 5
Bola Shot Bonus - 11%

2,
Dex - 179
Vit - 199
AtS - 20%
CC - 10%
Dic - 6
Hungering Arrow Bonus - 8%

Ha esetleg erdekelne valakit...

occó arany nálam jöni kérdezni árat/alkudni. =)

Avenger
Hát az lehet, de ha ezután megyek 2-3 kört nulla használható droppal, akkor úgyis hagyom megint az egészet. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Nem te vagy az elsõ aki ilyet ír. A Blizzard féle 'random' algoritmus úgy tûnik legendaryval vagy settel üdvözli a régi felhasználókat, hogy újra kedvet kapjanak 😊

Avenger
Tegnap hosszú kihagyás után megnéztem, változott e valamit a játék. Belõttem mp2-re, mivel a wizardom elég gyenge. Elindultam act 1 cemetery, hogy gyûjtsek pár valort. Alap mf gear(110-130% közti) meg 5ös paragon szint. Második elit pakk egybõl IK belt-el lepett meg. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

AH-ba kerselel hasonló tulajdonságú cuccot es belovod az árát.
Akik az elején sokat tolták, azok mire kijött ez a patch már jó gearben voltak, gyorsan farmoltak, illetve volt elég pénzük vásárolgatni.
Míg aki nem játszottak csak most jöttek vissza, azok gatyából kiálló seggel kezdtek el tök 0-ról szenvedni. Mint pl. én.
Elöbb utóbb jön egy újabb patch, amivel beraknak, új és jobb itemeket, most akkor mondhatod azt is, nem érdemes most elkezdeni játszani, mert majd ugyis le kell cserélni 1x ezeket az itemeket is. És ez igy mehet tovább amig világ a világ. 😊
skinnyman
Patch ota mondjuk nem volt meg idom jatszani. De ha tenyleg ilyen durvan valtozott, az eleg nagy kicseszes azokkal akik az elejen nyomtak sokat amikor sokkal nehezebb is volt megsem kaptak lofaszt sem erte es szinteket sem nottek...

Regards,