Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rgo, lehet tobb affixes targyat dob neked, de hullagagyik lesznek az affixek... hosszu tavon jol jon persze, mert a nagy szamok torvenye alapjan, 1x-1x csak fog olyan affixeket is rollolni, mint... Szabinak is jo parszor (csillios amu enivan?) :P
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
en arra akartam utalni, hogy ha ledob neked egy zuni chestet (ami full kotott szinte) meg nekem is, akkor lehet nekem dob egy tok fost, neked meg olyan rollt ami 1 bilcsis (quality), ezt ROHADTUL NEM BEFOLYASOLJA az mf, :)
2. rosszul tudod, linkeljem a hivatalos game guidebol a megfelelo passzust vagy magadtol is ki tudod keresni? A szo amit keresel []quality[/i]
ezt a hulyeseget miert kell allandoan leirni? :)
magas MF, magasabb chance, hogy essen valami... de a quality meg mindig random... (tudtommal)
JA, és amiota leszarom az MF-et, azota esnek a jo cuccok:D
Én pl. akár mákosnak is mondható vagyok, mert viszonylag kevés játékórával elég jó karit csináltam, viszont ahhoz, hogy elõre léphessek (ledobhassam MF geart), 40-rõl 50. szintre kéne lépjek. Ehhez viszont nem kerülhetem meg a beleölt játékórát. Kivéve, ha felbérelek egy biofarmrobotot. :D
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ezt nem teljesen értem, még nem volt reset. Vagy arra gondolsz, hogy új cuccok kellenek patchenként?
Azért nem mindegy, hogy valaki 400 millió kifarmolt golddal (6000 játékórával), vagy 5kval vág neki egy új patchnek, vagy 100as paragon és nem kell MF cucc neki (ha amúgy akar MFelni).
-igen, a mp szint novekedesevel jobb KELLENE legyen a dropp, mivel minden mp ad egy szazalekot a bonusz item droppra nem elit szornyekbol, es az mf definicio szerint meg a rollchecknel noveli az eselyt a jobb minosegu cuccokra
-csapatozasnal a public game az ahol nincs mp, de ha valaki csinal egy jatekot mp-vel, aztan beinvel friend listrol/chatrol akkor mehet a csapatozos mp is, lasd uberezos groupok mp5-10 altalaban. A public game nem hasonlithato ossze az mp premade groupokkal, mert mas modon jutalmaz, de ez nem szamszerusitheto, meg kb senkit nem izgat, haverozos mp, vagy solozos paragon gyuras, most kb mindenkinek megvan amit jatszani szeretne
-na igen, a zoldek. Idezem a hivatalos allaspontot: RANDOM IS RANDOM. Ebben az is benne van hogy tokmindegy milyen mp szinten farmolsz, nincs garancia a zold droppra, foleg hogy blizzard kijelentette, hogy soha nem akartak kotelezove tenni mp10et, merthogy ott jobb a dropp. Ugyanigy az mf is jo meg hasznos meg segit, de ez se garantal semmit, nagyon sokan kicsi vagy nulla magic find melett is talalnak igen jo zoldeket.
- jatekba beleolt ido kb semmit nem jelent, leven hogy ujabban minden szamozott patch alkalmaval kb resetelodik az egesz jatek, a piac, a gear stb
Goldot veszi valaki RMAH-ba?Betettem kicsit ar folott(0.32,0.29 helyett)van eselyem h eladjam?
----
btw: kar, hogy nem ertekelik a pajzsokat, mert most talaltam egy egesz jot, ha hunyoritunk a 16%-os block ratenel, akkor szeirintem okes! lehet kellene valami fun barb builddel kicsit tolnom :)
armor: 1132
str: 200
vit: 102
allres: 67
fire res: 51
regen: 301
meg melee return kicsi ertekben... mondjuk ha ide berollolt volna CH-t, akkor atompower lenne :)))
jah es jelentem 4-es zuni szett pipalva :)
csajszi :)
BDragon#2117
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
miért van az, hogy kb. 1 hete SEMMI nem megy el RMAH-ban, AH-ban meg 1 óra alatt elment az arany?
Elõre is köszi a választ!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nektek tortent ilyesmi mostansag? emlexem regen trukkoztek a bid-bo cserevel, azt ugye fixaltak... most tuti csak bidbe raktam be egy compasst (eleg jo roll lett, magas avg dam, meg CD)... es latom 5 perc alatt elment! WTF!!!??? hisz csak bidbe raktam be, direkt dáblcsekkoltam :SSSS
nekem a legtrehányabb rész az act3 vége, a csigalépcsõs rettenet fáj a legjobban
Megint csak a cinematic videót hoznám fel:
http://www.youtube.com/watch?v=qshB29GmDBg
0:40-0:52 között ha minden igaz Ureh városát látni, amit késõbb be is jelentettek, hogy kivágják mert nem fér bele a fejlesztési idõbe.
Aztán 2008-as artwork trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=w_1ex5_gRsI
0:21-0:23 Csak nem Kurast környéke?
0:32-0:34 Kingsport esetleg?
1:21-1:26 Talán egy druida?
Vannak itt érdekes dolgok, kár hogy nem lett belõlük semmi. (legalábbis egyelõre)
Nyilván nem véletlen szólta le az egész játékot az eredeti széria készítõje.
Full egyetértek veled, fõleg hangulat terén. Második diablo gameplay videó is sokkalta hangulatosabb szerintem mint amivel a játék során találkozol. Legjobban a Dio 1 találta el a hangulatot. Az újabbak nem annyira "paráztatósak".
Kissé én is szkeptikus vagyok az elõrejelzéssel kapcsolatban. 2014-ben lesz kieg? Csak 1 plusz kaszt? Akkor elég nagyot kell majd a Blizznek villantania, mert ha megint "5 évig" fejlesztenek, és a végeredmény olyan lesz mint az alap játék, akkor még nagyobb balhé lesz.
Tegnap megnéztem a 2008-as bejelentéskor kiadott 3 videót, és azt kell mondjam, azok sokkal diablósabbak voltak hangulatra, mint amilyen a kész játék lett.
Ott van a cinematic trailer, amiben mutatják az arreat krátert, a kiözönlõ démon sereggel. Tyraelt, amint összetöri a worldstone-t, stb. Ezekkel a jelenetekkel ugyan mi lett? Mért nem rakták bele a végleges játékba?
http://www.youtube.com/watch?v=qshB29GmDBg
A gameplay videó is érdekes és hangulatos volt. pl. Cain kimentése, vagy a háttérben mozgolódó szörny, amibõl néha látni egy picit, és a kísérõ katonák be vannak totál rezelve. Hova lettek ezek a hangulatos dolgok a 4 éves fejlesztés alatt?
http://www.youtube.com/watch?v=HEvThjiE038
A sztori sem lett valami húde erõs. Legnagyobb hiba szerintem Cain megölése volt, fõleg egy olyan semmitmondó "boss" által, mint Maghda. Õ a diabló játékok legbénább szereplõje. Aztán az is eléggé lehangoló, hogy a fõ boss-ok feszt elpofázzák mire készülnek.
Persze vannak jó dolgok is a kész játékban. Pl. nekem a világ ábrázolása nagyon tetszik. Szépek, és hangulatosak a helyszínek, csak a legtöbbje rövid és statikus. Az átvezetõ videók is jók, fõleg az act1 utáni. Tetszenek a kasztok és a skilljeik.
Szóval volna mit csinálni ami azt illeti.
Ha tökösek lennének, még azt is megléphetnék szerintem simán (gyanítom nem sokan tiltakoznának), hogy belenyúlnak utólag az alap játék sztorijába pl. maghdát kicserélnék valami keményebb (alakváltó) démonra. A zenéken is változtathatnának, mert kb. a new tristram, meg a justice számokon kívül semmi emlékezetes. A diablo 1 lazán ûbereli ilyen téren, és a jó zenék nagyon tudják spanolni a hangulatot.
http://www.youtube.com/watch?v=Yul_AGm-7GI&list=PL8D2F4CE49B6CE823&index=50
Szerintem ami kellene az új kiegbe:
- Diablósabb hangulat
- Új, ütõs, hangulatos háttérzenék
- Minimum egy új, meg egy visszatérõ (paladin, nekró, druida) kaszt.
- 2 hosszú act értelmes, izgalmas sztorival.
- Sztori fõ szálától elkülönülõ mellék küldetések pl. követõk sztorija
- Több socketba rakható item (gem, rúna, jewel)
- Talizmán rendszer
- Több titkos pálya pl. szívesen látnám a katedrális alatt lévõ kazamatákat/barlangokat újra a régi szörnyekkel
- Új artisan
- Értelmes, több fázisú boss harcok (számomra legalábbis lehangoló, hogy a nagy PRIME EVIL-t könnyebb volt leverni, mint 1-2 csóró miniboss packot...)
- Elementál sebzés is bejöhetne -> ebbõl jönne a gemek átvariálása pl. ruby fegyverbe tûz sebzést adna, a mostani gemek helyét meg mondjuk átvennék a jewelek.
- stb (ami még nem jutott eszembe)