Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nagyon fos? 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
214K dps-es Hunter keres überre, vagy sima farmra társakat.
Totya#2673

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(gz <#papakacsint>#papakacsint>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
blizz meg kapja ez miatt folyamatosan a szopóállarcot ami érthetõ.. semmivel sem kedvezõbb a magasabb mp sajnos😞, para-farmra meg pláne nem..
#60801: fakír vagy!
a frozeneknél és a lézersóba szoktam belehalni
jó xp és legendaryt is dobálja
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ár: 6ezer Ft!
ha érdekel irj itt üzenetet és megbeszéljük!

ismerõsnél is ugyan ez van. van hogy az oldalon nem listázza ki az összes cuccot.
http://prntscr.com/kfhdj
van ahol még durvább. 2 cuccot látok aztán a köv oldalon 3-4et talán közben meg van vagy 11 oldal ahban az adott tárgyból.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nezz mar ra az uzenetek datumara...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD