Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ma megvettem ocsemnek a dio3-at mert folyton az en accomon logott, de a szeriaszam beirasakor ERROR CODE 3-at ir ki. mi a picsa ez??? tudja valaki?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én csak a main statot meg vitet szoktam nézni followernél... ja meg allrest
Magas strenght, nem túl magas vit, 656 life on hit!, 42% crit dmg. nekem elég jónak tûnik.
1. Honnan érdemes megrendelni? (ár, kiszállítási idõ érdekel)
2. Melyik karaktert érdemes elkezdeni ha farmolni akarok? (videók alapján wizard tûnik a leggyorsabb pucolónak AOE miatt)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
legjobb övek a játékban (bár itt a main stat valóban gyenge de ezeket nem is azért veszik fel..)
a kiesett allrest pótolni kell egy mempo fejessel(amin ha van egy kis crit ch, lehet gázolni a belekben)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Természetesen kiraktam AH-ba. 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nagyon fos? 😊
214K dps-es Hunter keres überre, vagy sima farmra társakat.
Totya#2673

(gz <#papakacsint>#papakacsint>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P