Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beütöttem a statjait, van berakva AHba 2000ért is. Gratulálok, te egy igazi üzletember vagy!😊

gandrus
Eladtam 500 000 aranyért.

Hopp egy Calamity
Uber-bosses-solo-speedkill-in-10min37sec-mpl-10-video ez volt a referencia, nem uj hir csak annak akit esetleg erdekel a tema.
Frank99
hehe. attól még a fegyverdobálás egy ÕSI ROMÁN SZOKÁS...
<#nevetes1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem veletlenul van ott a battle rage bloodshed runa.
Frank99
háát....

ha körbezárnak, nem biztos, hogy müxik.... de én nem vagyok nagy tudós... az elején dobáltam a fegyver, de lehurrogtak a népek (a nagytudású SG-sek), hogy a fegyverdobálás egy õsi román szokás.... így nem csináltam....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Na kicsit megundorodtam a ww paragonozastol, es elkezdtem nezelodni mi mast elhet tolni a barbarral. A whirlwind dh utan mar nem kellene meglepjen semmi, de ime a ranged barbar. Nem kicsit megnyugtato a sok ww utan <#zavart1><#taps>
Imrusssss
na kérdésem a következö eladtam a diablot egy havernak , hogy kell csinálni hogy tudjon játszani mert a tököm kivan a sok securitys hülyeséggel

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Hát azokat nemigen fogják : S

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

devlking
We will soon begin limited testing on updates to some Battle.net functionality (mainly communication and login). As a part of this process, you may notice some minor Battle.net-related UI changes while logged in to Diablo III, World of Warcraft, and StarCraft II.
Patch 1.0.6 for Diablo III includes some of the data for this testing but will not impact your play experience.

Talán ez kilövi a botokat is holnapra.
Azért kiváncsi vagyok hogy sunyulnak itt vagy csak véletlenül elkúrták a bréking nyúzt 😄

megneztem, ehez hasonlo 15mil gold amibol ketto volt bent, sztem azer mer MF van rajta, en kitettem 11mil goldert mert kicsivel gyengebb az enyem, majd meglassuk h meg e veszik vagy nem<#awink>

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Systore
nézd meg ah-ban, szerintem
Most esett az elob, de sztem sokat nem fog erni... Szerintetek?
[url=

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Lammer
jajaja... bar most vettem armorost 😊 nekem az jo... most nagyon ra akarok gyurni armorra... allresek mar korrektek, foleg ha szivom a lelkeket, meg globeozok... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Int crit allreses lacunit miert hagyod ki a tervbõl?😊

Lammer
nekem most aranyban kellene a tortenet, mert tolnam tovabb az upgradet 😊

(lol, mig beirtam hszt, elment legalabb a triumph 😊

tervem:

-high int,vit, armor zuni chest a mostani regenes low armoros helyett
-trielite tal rasha amu a mostani 2 affos helyett
-pox szinten
para 85 cuncimunci ^^
(miert irja hulyen a dpst? nem is annyi ha fullbuffon vagyok... most encsivel unbuff 191K)

mas: ki szokott "kozepkori felkaru rablozni?"*** mert, ahogy elnezem valaki ordenaret makolt a mostani wepemnel (par osszetevo meg a 120K befektetest boven behozta) 😊))

***cimboranak szaladt ki a szajan, amikor poenbol gyartottunk par ilyen fegyot 😊))

Hi.
Dupla boss fight móka során mikor várható money és pár kéknél jobb motyó?
5 NV alap MP5 ön 390+ MF el semmi... van valami quest vagy csak random kellene dobnia a design : hellfire ring et? illetve csak a design megléte után adja be a bossokból az alkatrészeket ?

BDragon#2117

Lammer
ha angliaban jartal, akkor asszem nem is kell forditani neked, igaz? 😊

"In order to continue the password reset process, please contact Customer Support."

tedd ezt... szepen ird le oszinten a problemadat... es imadkozz, hogy foglalkozzanak veled 😊

Imrusssss
sziasztok kérnék segítséget....
angliába vettem a játékot rá 4 hónapja hogy hazajöttem , elfelejtettem a jelszavamat próbálom resetálni a battlenetnél de semmi ki írja ezt : You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support. mit tegyek

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

breaking news ablak megjelent reggel kilépéskor nálam is, de tele volt krixkraxxal, vki sz@rul szúrta be a kódot..vagy elírt valamit.Bár most nem néztem.1.06 csak így?minden hype nélkül? <#rolleyes>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem hivatalos, de azért érdekesen hangzik ha igaz.

Why so serious?

nem hiszem hogy hivatalalos amit linkeltem de a patch tuti jön mert jobb oldalt kiírták hogy 1.06ra frissítenek😊

holnap jön az új patch! 😛

patch 1.06

Nekem fogynak a cuccok, de inkább csak AH-ba...bár most rá kellene állnom a bidelésre.Ik fejesem elment AH-ban simán, meg rare cuccok is.IK öv mondjuk elég jó, az rmah-ban van most...de még nem vitték el, 2-3 napja nem ment el semmi rmah-ban, pedig ott az ik öv, egy elég jó DML meg 1-2 jobb cucc.

Azért a biztonság kedvéért a felrakás után kb. 10 perccel keress rá az AH-ban a cuccodra. Nem tudom, hogy ez AH-, tárgytípus-, szett-bug-e, de az asszony a Blackthorne-övet hiába teszi fel különbözõ variációkban az AH-ba, a keresésnél egyszerûen nem látszik sehol. Próbálta este, reggel, buyout-tal, anélkül, kölünbözõ minimal-árakkal - még prímszámmal is 😊 - sehol nem találni.

Persze az is igaz, hogy alig vesznek valamit.

Lammer
ezeknek az immortal cuccoknak, hogy lement az aruk :S

pedig egesz jo fejest talaltam***: 186 str, armor: 689, ch 5.5

kivancsi leszek... masik ket immortal cuccom is all a helyen... :S

pedig az armor is tok jo szerintem: 147 str, 146 vit, 80 allres, 774 armor

az ov sem akarodzik elmenni :S (139s, 64v, 79AR, cleave 5%)

***hanyadszorra jatssza el, hogy a rare pack szurkeje dobja a jo lootot, a "fonok" meg semmit xD

jan5650
Nekem telefonos authentikátorom volt és kb. 3-4 hónapos használat után nem engedett be a játék....
A megoldás egyszerû volt:

Szinkronizálni kellett az authentikátort, mert valamiért le volt maradva a számgenerálással... Ez esetleg annál okozhat gondot, akinek okos telefonja van, rajta az authentikátorral, és mondjuk hosszabb ideig nincs netre csatlakoztatva a telója.

Szinkronizálás után egybõl beengedett 😄
Crokin
valaki tudja a valaszt a kerdesemre?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Systore
ezt el is tettem stashbe, hogy késõbb is röhöghessek rajta

clio1616v
ezt mit jelent?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

aaaaah tökéletes táblázat köszi

A life on hit semennyire nincs nerfelve infernón, viszont skillenként változó hogy mennyit kapsz belõle.

Itt tudsz tájékozódni a pontos értékekkel kapcsolatban.

Valaki meg tudná mondani hogy a life on hit mennyire van nerfelve infernón? 😊

horpeti
Így van, a player statjait nem befolyásolja.. mondjuk durva lenne, ha csak 20%os hatékonysággal, de meg lehetne pakolni a followert crittel, hogy az a playerre is hasson. :

Lammer
<#zavart1><#idiota>

sz4bolcs
Tegnap találtam fb-n ismerõsömnél egy képet, amin népviseletben van..., mi az elsõ, ami az eszembe jutott? xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vaze, az a blackthorne csizma <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tugyiti
😉
sz4bolcs
akkor lehet, kap karácsonyra crites cuccokat, hadd nedvesedjen <#idiota>

Errõl beszélek.

Mondjuk nekem kicsit furcsa hogy az emberek csodálkoznak hogy 0 crit chance mellett nem növeli a dps-t a crit damage, bár lehet velem van a probléma 😄

sz4bolcs
hmm, tettem rá crit chance amut, így kijelzi dps-ben.

Tuti hogy használja a critdamage-et, adjál neki critet plusz egy kis damage-t és egybõl látszik...

kedvencem a 10bõl 11 pack reflect <#eljen>

sz4bolcs
Miért, neked jelzi a follower karaktertáblája dps-ben, ha pakolsz rá crit damot, mint ahogy pl. az attack speedet?

Facek
En csak azt momdom, hogy azok a plusz statok nem befolyasoljak a player statjait
Nem tudom honnan veszitek hogy follower nem használja a crit damaget, egész egyszerûen annyi van hogy alapból 0% a critje.

sz4bolcs
Ha használná a többit, akkor a karaktertábla miért nem jelzi?