Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ha körbezárnak, nem biztos, hogy müxik.... de én nem vagyok nagy tudós... az elején dobáltam a fegyver, de lehurrogtak a népek (a nagytudású SG-sek), hogy a fegyverdobálás egy õsi román szokás.... így nem csináltam....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Patch 1.0.6 for Diablo III includes some of the data for this testing but will not impact your play experience.
Talán ez kilövi a botokat is holnapra.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
[url=
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(lol, mig beirtam hszt, elment legalabb a triumph 😊
tervem:
-high int,vit, armor zuni chest a mostani regenes low armoros helyett
-trielite tal rasha amu a mostani 2 affos helyett
-pox szinten
para 85 cuncimunci ^^
(miert irja hulyen a dpst? nem is annyi ha fullbuffon vagyok... most encsivel unbuff 191K)
mas: ki szokott "kozepkori felkaru rablozni?"*** mert, ahogy elnezem valaki ordenaret makolt a mostani wepemnel (par osszetevo meg a 120K befektetest boven behozta) 😊))
***cimboranak szaladt ki a szajan, amikor poenbol gyartottunk par ilyen fegyot 😊))
Dupla boss fight móka során mikor várható money és pár kéknél jobb motyó?
5 NV alap MP5 ön 390+ MF el semmi... van valami quest vagy csak random kellene dobnia a design : hellfire ring et? illetve csak a design megléte után adja be a bossokból az alkatrészeket ?
BDragon#2117
"In order to continue the password reset process, please contact Customer Support."
tedd ezt... szepen ird le oszinten a problemadat... es imadkozz, hogy foglalkozzanak veled 😊
angliába vettem a játékot rá 4 hónapja hogy hazajöttem , elfelejtettem a jelszavamat próbálom resetálni a battlenetnél de semmi ki írja ezt : You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support. mit tegyek
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Why so serious?
Persze az is igaz, hogy alig vesznek valamit.
pedig egesz jo fejest talaltam***: 186 str, armor: 689, ch 5.5
kivancsi leszek... masik ket immortal cuccom is all a helyen... :S
pedig az armor is tok jo szerintem: 147 str, 146 vit, 80 allres, 774 armor
az ov sem akarodzik elmenni :S (139s, 64v, 79AR, cleave 5%)
***hanyadszorra jatssza el, hogy a rare pack szurkeje dobja a jo lootot, a "fonok" meg semmit xD
A megoldás egyszerû volt:
Szinkronizálni kellett az authentikátort, mert valamiért le volt maradva a számgenerálással... Ez esetleg annál okozhat gondot, akinek okos telefonja van, rajta az authentikátorral, és mondjuk hosszabb ideig nincs netre csatlakoztatva a telója.
Szinkronizálás után egybõl beengedett 😄
Repatarurgyán
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Itt tudsz tájékozódni a pontos értékekkel kapcsolatban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mondjuk nekem kicsit furcsa hogy az emberek csodálkoznak hogy 0 crit chance mellett nem növeli a dps-t a crit damage, bár lehet velem van a probléma 😄