Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
a cuccokat egybol penzesre kellett volna tegyem... csak a penzes ugye tok halott :S

kivancsi vagyok a fegyo meg a kesztyu elmegy-e penzesben-e!? 😊

Sun!

build? a profilodat megnezve nem hota style van 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

böröczk
Gusztustalan amugy, amit a paypal legombol, szep munka btw.
Nem szamoltad esetleg, ha reszleteiben adod el a teljes osszeget, jobban jarsz-e?

Kumiho #2179

Bakker, ez a rend+hota build ez elmebeteg, 1 millas critek<#taps> atyaeg
Lammer
ok ez tiszta... de akkor is tokre lehuzas :SSSS

Az elso a transaction fee mivel comodity-t adtal el, goldot:

In the real-money auction-house, for equipment such as weapons and armor, a fixed transaction fee will be deducted from the seller for each piece of equipment successfully sold. This fee is assessed only if the item is sold. For commodities such as crafting materials, gems, gold, and other “stackable” items, a 15% transaction fee will be deducted from the total sale price.

A transfer fee az meg a paypalra kiutalas miatti 15%
As an advanced feature, players in certain regions will have the additional option to have the proceeds sent to their PayPal account instead of storing the earnings in their Battle.net Balance. The process of transferring proceeds to PayPal will be subject to a 15% transfer fee, calculated based on the amount being transferred.
Lammer
ezt mar korabban is meg akartam kerdezni, de ez biztos okes, hogy ennyit lehuznak? :SSSS

Time of transaction 03 December 2012 12:37 PM GMT
Sale price €249.98
Transaction fee €37.51
Transfer fee €31.88
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €180.59

(aranyat adtam el, mar biszniszeltem korabban is, csak nem ekkora tetelt es mar ott is neztem, hogy ez mennyire nem korrekt)

gondolom ezert erdemes egybol rmah-ban mindent eladni... fegyo meg kesztyu most ott van mar 1 napja... akkor ami maradt maradek cucc, abbol meg sima AH-bol barbi upgrade... 😊

Nemszóltam! 😊
Azért szégyen ez a chat. Ha partiba lépek, enterre nem a partinak válaszol alapból, nem lehet üzit hagyni, nem lehet rendesen lapozni visszafelé, a quick chat valójában quick whisper, mert minden üzi elõtt ki kell választani a címzettet... Gyász.
Hogy lehet magamnak bemásolni a chatbe? Vagy a partinak tudom, vagy online cimbinek.
böröczk
Másold be magadnak a csetbe, lépj be játékba, nézd meg, melyik mivel ad többet, ha nincs kedved számolgatni, én is ezt szoktam. 😄

Kumiho #2179

Ha az ár a kérdés, akkor kb egy árban lehetnek.

Amelyik több dps-t ad 😊

Jojobaba
melyik ér többet, ha van 10 chc és 6 as egy amuleten, vagy ha van 10chc és 50 chc damage egy amuleten?

Nahat most mar tuti mondani akar valamit ezzel a jatek nekem.<#zavart1>
clio1616v
tessék 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

sz4bolcs
bazz. 😄 Ez godly kategória. De hol marad róla az allres?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fpocok
Eladó dio3 acc, hunter, lvl 60, paragon 26, 130k dps SSel... jó lesz másik farmolós accnak, mert rmah nem menne valószínûleg, msg me. (csak azért írtam le, hogy ne legyen félreértés.)

Parasite Eve 2, best game EVER!

TurboX
15m-ért simán elmegy
Hiányzik róla a life steal, így kb semmit nem ér :S

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

clio1616v
ma esett és eladó 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TurboX
próba cseresznye

bár a használható echonak még mindig komoly ára van😞
("magas" sebzés, socket+natural crit dmg)
Ugy vagyok vele hogy becserelnem 1200+os echora, ami sokcetes+str-es, de szerintem meg nincs senki aki azt adna ezert a Skornert, vagy tevedek?
TurboX
amíg nem esik valami komolyabb 1h simán

nálam elég furcsa volt az átállás(fjúri regen és loh kiesés miatt), de a +sebzés miatt megérte. 2x olyan gyorsan haladok mint 2x1h-val csak ügyesen kell a fury-val taktikázni😊

ill. szükségem volt egy kis plusz ias-re

bár ha esne egy perfect körüli echo v. valami hasonló nyalánkság szívesen visszaállnék 2x1h-ra😄
Hm akkor most ez azt akarja uzenni hogy ideje 2h speccre valtanom?
horpeti
Csak a WW-nél nem számít az offhand damageje?

WT-nél, tornádónál mind számít? Tehát nem kéne 150 DPS-ses, de jó statu cuccot venni?

TurboX
méghogy azmodan nem dob semmit.. 😄

mondjuk már rám fért a sok fiery brimstone után...
De az van bent, csak amit nem ertettem hogy nem volt gear csere, napok ota WT-vel nyomom, es korabban frenzy+BR+Berserker egyutt vitte 220kig, erre ez a 355k kicsit tobb es nem ertem most se hogy miert annyi, de mindegy, feladtam hogy a blizzard szamitasait megprobaljam kovetni. Van 55% crit chancem es full furyrol ellovom az egeszet es nem jon a crit, rohej...
rhazid
Én is meglepõdtem amikor átváltottam ww rõlt wt-re ,hogy nagyobb a dps wrath-tel nem lehet ,hogy a +100% dmg-es runa van benn?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

tugyiti
Urak ,kérhetek egy kis segitséget infernal plan szerzéshez futna velem valaki ? *.*
Bebugolt a berserker ? Az a szam sehogy se johetett ki, eddig valami 170k volt meg a berserker +battle rage de itt valami furcsasag tortenhetett, amit nem ertek
Lammer
ja igy sacc/ 45 EZER eliten tul meg mindig nem szoktam meg... lol -.-

ha valakit érdekel esetleg :

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

horpeti
Nekem sose esett DML. 😄

Nem vagy hozzászokva gecco, random is random... hehe<#eljen>

Lammer
vilagos -.-

(ami most esett btw: mp1, mf with v5: 379 xD)
meg az is, hogy az elso jo tegezem is ilyen volt (nem birok ettol a fos skilltol szabadulni):

e!

sz4bolcs
Azért, hogy ne legyél milliárdos. :Ð

Lammer
fuuu de megorultem a statoknak... hunyoritottam a specifikus skillnel... aztan... :SSSSS (whyyyyyy??? miert kapok szar spect masodszorra is? persze azota mar volt tobbszor is ilyenem, de az elso es ehhez kepest ratyik voltak)

denevérember
Srácok,nem tudjátok az mitõl lehet,hogy be akarok rakni egy itemet AH-ba beírom a bid-et és a buyout-ot ugyan arra az értékre,nyomok egy entert,és a buyout 0-án marad... Ez valami új bug? Vagy én néztem be valamit?

In space no one can hear you scream.

Nagyon <#hamm>
gandrus
Haha! Finom volt? 😊

böröczk
Köszönöm a segedelmet mindenkitõl, mivel hétvége van, hagyom 300millás buyout-on, jóval olcsóbb kezdõ biddel, aztán meglátjuk.
Ha így nem megy el hétvégén, akkor lejjebb viszem az árát.

Kumiho #2179

Lammer
-amu
-diggers
-fejes
-lacuni

nem.

én most 80M-ért látok egyet.Jó találat, mf helyett ha vit van rajta...meg esetleg 45 körüli cd.Be lehet dobni többért, csak paragon miatt, mf nem olyan durva tényezõ már..sõt, van, akinek egyáltalán...reálisan 85-100 között elmehet.De be kell próbálni többért nyilván 😄

Abban az ovben az a lenyeg hogy van rajta fixen atack speed es crit
The Witching Hour
Waist
Legendary Belt
265–305
Armor
+90-100 Intelligence
Attack Speed Increased by 8-9%
Critical Hit Damage Increased by 35-50%
+3 Random Magic Properties
abbol a 3 randombol neked beadta azt a dupla str proccot amibol 227 lett, a magas str miatt olyan ertekes. Nagy grat hozza.
sz4bolcs
jó úgy is, gyorsabban elviszik..

böröczk
Biztos? Visszavettem belõle egy 50-est, ne tegyem?
Nem értek hozzá. <#idiota>
Köszönöm amúgy.

Max az életben nem viszi el senki..

Kumiho #2179

sz4bolcs
<#zavart1> omg.. néztem AH-t, sztem jól áraztad be.

böröczk
Elég ratyi vagyok AH-ban, és lehet, tévesen ítéltem meg az árát, csak egy hasonlót találtam (mf-fel, azt 500 milláért)
valami professzionális kérem segítsen nekem:

Kumiho #2179