Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://kepkezelo.com/images/x4zn75f312elae9eor.jpg
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
200millioert nem ment el goldosban, de euróért azonnal 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
mondjuk nekem volt olyan 1x-2x, hogy tok hamar (sacc/ fel ora) mar a friss volt 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Eladó D3 account Paragon 100-as Dh-val, 46millió goldal, cucc nélkül.
Minden karakterbõl van lvl60-as, ezek paragon 16 alattiak mind, és cucc nélkül vannak ezek is.
Sima kiadás, nem CE.
kivancsi vagyok a fegyo meg a kesztyu elmegy-e penzesben-e!? 😊
Sun!
build? a profilodat megnezve nem hota style van 😊
Nem szamoltad esetleg, ha reszleteiben adod el a teljes osszeget, jobban jarsz-e?
Kumiho #2179
In the real-money auction-house, for equipment such as weapons and armor, a fixed transaction fee will be deducted from the seller for each piece of equipment successfully sold. This fee is assessed only if the item is sold. For commodities such as crafting materials, gems, gold, and other “stackable” items, a 15% transaction fee will be deducted from the total sale price.
A transfer fee az meg a paypalra kiutalas miatti 15%
As an advanced feature, players in certain regions will have the additional option to have the proceeds sent to their PayPal account instead of storing the earnings in their Battle.net Balance. The process of transferring proceeds to PayPal will be subject to a 15% transfer fee, calculated based on the amount being transferred.
Time of transaction 03 December 2012 12:37 PM GMT
Sale price €249.98
Transaction fee €37.51
Transfer fee €31.88
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €180.59
(aranyat adtam el, mar biszniszeltem korabban is, csak nem ekkora tetelt es mar ott is neztem, hogy ez mennyire nem korrekt)
gondolom ezert erdemes egybol rmah-ban mindent eladni... fegyo meg kesztyu most ott van mar 1 napja... akkor ami maradt maradek cucc, abbol meg sima AH-bol barbi upgrade... 😊
Azért szégyen ez a chat. Ha partiba lépek, enterre nem a partinak válaszol alapból, nem lehet üzit hagyni, nem lehet rendesen lapozni visszafelé, a quick chat valójában quick whisper, mert minden üzi elõtt ki kell választani a címzettet... Gyász.
Kumiho #2179

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

bár a használható echonak még mindig komoly ára van😞
("magas" sebzés, socket+natural crit dmg)
nálam elég furcsa volt az átállás(fjúri regen és loh kiesés miatt), de a +sebzés miatt megérte. 2x olyan gyorsan haladok mint 2x1h-val csak ügyesen kell a fury-val taktikázni😊
ill. szükségem volt egy kis plusz ias-re
bár ha esne egy perfect körüli echo v. valami hasonló nyalánkság szívesen visszaállnék 2x1h-ra😄