Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DOTA gear az eszméletlen, de legnagyobb hátránya, hogy kevés az armorom és pillanatok alatt legyaknak. Biztosan van jobb DOTA kategória, amivel halhatatlanná válik a karakter. (több life steal, LOH, allres mindenen, nagy még több vit, stb...)
Gf 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mikkor mértem az idõt nekem jónak tûnt.
Cortinaar:
Na most hozzá kellet nyúlnom a passivokhoz. Tough as Nails helyett Bloodthirst-et raktam be. Így 5.8% LS. De ahogy gamelek belátom, hogy az elõbbi euforikus állapotban tett kijelentésem "simán gyorsan halad MP8-on a farm" eléggé sántít. 😊
Sajnos a skilljeid szerintem a régiek, ww sem látszik.
Mennyi Life steal kell ahhoz, hogy ww közben visszajöjjön a Hp és ne öljenek le?
HOTA geart próbálgattam, hát nagyon durva, 1 milla feletti critek vannak, de az a bajom vele, hogy könnyen szétkapnak.
Mennyi Life steal kell ahhoz, hogy ww közben
Na, akkor apró lépésekkel haladva megnézem, hogy hol érdemes így farmolni.
Amit mértem eddig: MPL5 - Buffolt 152k dps-el sprintet használva egész Act3 3 óra. Természetesen nem csomagoltam ki mindent. Ennyi a viszonyítási alapom. Bár gondolom van itt pár jó ötlet.
Amúgy, most, hogy megáldott a random isten egy Skornal, kipróbáltam WW barbit. Hát ez valami gusztustalan! 😄 Semmit nem kell csinálnom csak nyomni a pörgést és simán gyorsan halad MP8-on a farm. Eddig 5-öt farmoltam.
A kis gusztustalan.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha vkit érdekel írjon privit!
Why so serious?

http://kepkezelo.com/images/x4zn75f312elae9eor.jpg
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
200millioert nem ment el goldosban, de euróért azonnal 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
mondjuk nekem volt olyan 1x-2x, hogy tok hamar (sacc/ fel ora) mar a friss volt 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Eladó D3 account Paragon 100-as Dh-val, 46millió goldal, cucc nélkül.
Minden karakterbõl van lvl60-as, ezek paragon 16 alattiak mind, és cucc nélkül vannak ezek is.
Sima kiadás, nem CE.