Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy én WW, vagy DOTA gearben is egészen jól elvagyok Mp1-3-ban, de a tûz és a mérek kicsinál. Elképesztõen nagyot sebeznek, a legjobb az, amikor alám gyújtanak, majd rootolnak. Még mindig a legkellemesebb a Frenzy+rent egykezes baltával+pajzzsal, és így is 110k körüli a sebzésem és a pajzs miatt jó a védõ értékem, így szinte alig halok, igaz kicsit lassabb, mint a WW, de nem sokkal. Mindenki azt hiszi, hogy nem hatékony, de ha megfelelõ chc+crit van, akkor a renttel+5-ös frenzyvel piszok gyorsan szétkapom a kék pakkokat is és a tömegben is jól elboldogulok.
DOTA gear az eszméletlen, de legnagyobb hátránya, hogy kevés az armorom és pillanatok alatt legyaknak. Biztosan van jobb DOTA kategória, amivel halhatatlanná válik a karakter. (több life steal, LOH, allres mindenen, nagy még több vit, stb...)

Sziasztok még felismeretlen jó legendarykat veszek, akinek van eladó légyszi szóljon az árban megegyezünk 😊
tugyiti
😄DDDDDD

Diablo or wife?
Így tényleg nem jó. Akkor kb ezt a hatásfokot MPL3 környékén érném el. Na puff neki. Fekszem is vissza a Dióba. 😉 Köszi

Én azért képes vagyok a 4 playeres publicban is halni ww-vel, igaz, a rent sokat segít...
Gf 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Az, hogy mezei fehér mobon ne kelljen 2x átpörögnöd, vagy max 2x pörögj át rajta. Annyival nem kapsz több mf-et > itemet, hogy megérje magasabb mp-n.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem tudom, hogy mi a mérce.
Mikkor mértem az idõt nekem jónak tûnt.

Cortinaar:
Na most hozzá kellet nyúlnom a passivokhoz. Tough as Nails helyett Bloodthirst-et raktam be. Így 5.8% LS. De ahogy gamelek belátom, hogy az elõbbi euforikus állapotban tett kijelentésem "simán gyorsan halad MP8-on a farm" eléggé sántít. 😊

sz4bolcs
Milyen az a hota gear?

Hoppla, újra:

Sajnos a skilljeid szerintem a régiek, ww sem látszik.
Mennyi Life steal kell ahhoz, hogy ww közben visszajöjjön a Hp és ne öljenek le?
HOTA geart próbálgattam, hát nagyon durva, 1 milla feletti critek vannak, de az a bajom vele, hogy könnyen szétkapnak.

Sajnos a skilljeid szerintem a régiek, ww sem látszik.
Mennyi Life steal kell ahhoz, hogy ww közben

sz4bolcs
Ja, az én ötletem egy kis Beethoven mellé... 😄 Sztem kevés az mp5-höz is.

Hát, na ez elhamarkodott kijelentés volt. Inkább úgy fogalmazok, hogy életben maradok. 😊 Mindenesetre Battle Rage-el 193K.
Na, akkor apró lépésekkel haladva megnézem, hogy hol érdemes így farmolni.
Amit mértem eddig: MPL5 - Buffolt 152k dps-el sprintet használva egész Act3 3 óra. Természetesen nem csomagoltam ki mindent. Ennyi a viszonyítási alapom. Bár gondolom van itt pár jó ötlet.

tugyiti
142K dps-sel ?
sz4bolcs
mp8-at? xD Mennyi a dps-ed?

Na errõl van szó! Lehet hogy piszkálgatják a drop ratet? Vagy már rá jöttetek? 😄
Amúgy, most, hogy megáldott a random isten egy Skornal, kipróbáltam WW barbit. Hát ez valami gusztustalan! 😄 Semmit nem kell csinálnom csak nyomni a pörgést és simán gyorsan halad MP8-on a farm. Eddig 5-öt farmoltam.
A kis gusztustalan.

tegnap elõtt esett nálam 2db 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vagy a napokban... 😊

EZ nagyon érdekes! Tegnap Skorn nap volt? Olvasgatva a fórumot, látom, hogy azért esett egy-két emberkének. Már csak azért is érdekes, mert pl. nálam 5 perc alatt esett 2 is. Na, mondom GG.

sz4bolcs
Most mp3-4-en farmolok, van 340 mf-em valor nélkül, úgyhogy már nem nagyon kell xp, cserélgetni meg lusta vagyok.

Se xp gem, se hellfire ring? Milyen mp-hez hasznalod a vita gemmet?
sz4bolcs
upgrade esett xd

Diablo 3 gold ára jelenleg 80ft/1m.

Ha vkit érdekel írjon privit!

Kukába vele!

Why so serious?

Fabio Capello

ehhh.... :/

De, a 4ik EF-em, ez is szar, 1200 dps es ennyi...
SLICK
csak nem?

Én többet is adtam van érte, ha van eladó jó unid legendaryd szólj pls az árral megegyezünk!
LocalPatriot
Vennék para 40+ körüli WD-t, vagy barbárt. PM
tugyiti
2-3M
Bocs.Szal ez.
Szerintetek mennyit érhet?Köszi
http://kepkezelo.com/images/x4zn75f312elae9eor.jpg
clio1616v
Rengeteg 3-4 EUR elõadásom volt, tegnap volt az elsõ nagyobb, mondjuk nem átlagos gyûrû 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nagyon hosszú idõ után, most adtam el újra RMAH-ban valamit: egy Hellcat Waistguard-ot 1.99 Euróért 😊 (az nettó 99cent). El sem hiszem, hogy elment, bár lehet, hogy kicsit többért is elkelt volna, asszem viszonylag jó statok voltak benne (nem emlékszem már, és most nem tudom megnézni).

tugyiti
random is random ,lag ,bug ah- ingame,AH-ba nem megy semmi csak a premium cucc.
Sziasztok! Jó pár hónapos kihagyás után úgyérzem, hogy visszahúz a játék. Összefoglalná nekem valaki, hogy mostanában mi a helyzet? Nem nagyon követtem a híreket, monster power level meg ilyesmi dolgokról sem tudok túl sokat... Hogy áll a magyar közösség? Paragon szintek? Megy még az AH láz?
clio1616v
65 EUR-ért ment el a gyûrû
200millioert nem ment el goldosban, de euróért azonnal 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Gold find nélkül rákerestem, 25k ról indul. Így, allrest hozzácsapva is van már 50k ért. Szóval olyan igen nagyra ne tartsd.😊

Betudnatok loni h mennyit erhet ez a kesztyu mert en nem tudom beloni rendesen, mar 3hete kinlodok vele h megvegyek de semmi es sztem nem eldobando item... En 5-15milla goldra tippelem de az is lehet h nem er semmit ???

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Na igen ezt jol belotted mert pont 15 millaert sikerult eladni. Kitehettem volna tobber is de mar keso, ehez hasonlok amik kint voltak es dragabbak voltak azokon jobbak voltak a statok... Igy jo, legalabb most megtudom venni a cuccost amire reg varok <#vigyor3>

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Facek
a chantodos will +1 magic propos, igy szerintem a ls-es sokat er, legalabbis en sokat andek erte. ilyen 15-40 milla kozott lehet az ara.
Remelem annyiert en is elfogom tudni adni <#smile>

Most adtam el egy ilyet Unid, 3 millért
hat nem tudom, meg nem neztem igaz, de sztem meg annyit se fog erni... m1 fo h esett <#nevetes1> !!

gandrus
Szerintem par szazezerert ugy is el lehet adni, hogy nincs rajta crit, se socket.

Nem reg esett, szerintetek jo valamire ??

Lammer
okes, koszi!

mondjuk nekem volt olyan 1x-2x, hogy tok hamar (sacc/ fel ora) mar a friss volt 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha esetleg valakit érdekelne:

Eladó D3 account Paragon 100-as Dh-val, 46millió goldal, cucc nélkül.
Minden karakterbõl van lvl60-as, ezek paragon 16 alattiak mind, és cucc nélkül vannak ezek is.

Sima kiadás, nem CE.

Nem mert a blizzard profilok frissitesenel van egy "kis lagg", olyan 1-2 napos..., ww es a sprint lett kidobva, helyett van a rend bloodlust runaval es a hota smash. Paszivoknal meg ide mar ugy erzem overkill a bloodthirst, siman mehetne a max furyn extra dmg helyette.