Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja..meg a goldot is szétszórtam körülötte, random kis csomagokban <#idiota>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
megvartad mig a masikat ledobta es odaraktad? 😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

spybot919
Köszönöm szépen a gyors választ. Maximum az hátráltathatja ,hogy hétvége van 😞

100-200millából akarok monk geart. Remélem össze hozom 😄 még új vagyok

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Systore
dude...
ezt az érzést mindennap el tudnám viselni : D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Daell Drow
Holnap este mar szerintem ott lesz. (nekem 1 nap atfutasi ido volt mikor tetem fel)
spybot919
Sziasztok valaki már töltött fel battle.net egyenleget? Mert 1perce vásároltam paypalomról kb 400ft ért 30k van rajta. És a battle.net nem engedte valami hibára hivatkozva. (Sosem volt gondom internetes fizetéssel) Na gondolom akkor vásárolok bankkártyával fene egye a paypalt. A Fizetés elvileg sikeres volt mennyi idõ mig balance megjelenik a számlán?:S

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

megoldottam már 😊)

Winauth-t használok és segítség kellene hogyan tudok más gépen belépni vele. 40 karakter hosszú kódot kér de amikor regeltem azt nem mutatta hogy fel kellene jegyeznem.

Lammer
ez mar tenyleg extrem 😄

Meglehetosen szorakoztato olvasni, kiprobalni, az mar mas teszta:extreme purist challenge
CM/WW wizardoknak talán hasznos:

http://d3cmww.com:8080/cmww

poruljartal
majd ha el nem felejted mond má mennyiért ment el

Áááham, még 1 kérdés! Amúgy rájöttem, hogy nálam nincs ilyen telefonos bizbasz hál istennek!
So van ez a biztonsági kérdés, e-mail változtatásánál. Ha én azt így elfelejtettem, akkor honnan lehet megtudni?
sz4bolcs
Nem kell fölvenni..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Vagom, csak kozben tokre az jar a fejemben hogy a sok loszar legendary helyett eshetne egybol a brimstone, es megsporolna a helyet/idot amit tokolok vele hogy azonositsam...mighty belt, mighty weapon,es tarsai
sz4bolcs
Még nem esett, csak beírtam... hátha

Kabbe...
sz4bolcs
crites str-es mempo

sz4bolcs
kellett mondanom, nekem jött a firewalkers 😄

Ott meg nem tartok, most a lvl 61es WD bicska van soron...
sz4bolcs
Jobban örülnél egy Firewalkersnek? 😄

Lammer
van olyan elvetemult, aki cserelne velem? persze rafizetek... csak ugye nem eri meg eladni, majd abbol venni...

van 6 radiant star topazom... kellene 6 radiant star ruby, helyette 😊

TurboX
butcher kampóval nálam ugyanez van
Azert szep az, amikor ugyanaznap akarmelyik actba megyek mindig kiesik a (mindennapi) frostburn gauntlet...
tugyiti
Meg ,ha a küldött kódot beütöd.
És ezt meg lehet valahogy változtatni, vagy valami?
tugyiti
Igen ,sms protect és kódot küldenek minden adat változtatásnál ,havernak accountját éppen most törték fel és csak emiatt nem tudták teljesen elvinni.
Srácok, ha el akarom passzolni a játékomat, akkor azt hogy tudom megtenni? Gondolom e-mail címet kell változtatni meg ilyenek, de pl hallottam olyat is, hogy telefonnal is összekötik az accot!? Ilyen van?
Lammer
sajnos meg mindég a leggyorsabb farming build az ami vevévevére alapoz :SSS (utalom iZS)
kulcs/uber/haverok(fanta)=hota+bl <#papakacsint>

WW nub <#zavart1>
Lammer
Taksony xD (mar 45-os)

Sz4bi: 😛PP

sz4bolcs
kapodebe?

Lammer
😮OOO htxvm

marmint melyik gagyit? a 63 str+37 fire res+ch4.5 vagy a tenyleg gagyit? 😊

szerk: vege a koromnek... megprobalom a mostanit... beraktam 179.99 €-ra ^^ ugy is kellene egy kicsit koltenem verdara xD

Eladó Diablo 3, paragon 100-as DH-val. DPS 180k buffed(Archery+Steady aim)
+8kk gold. Sima kiadás, nem CE.

Érd privátban.

A hozza legkozelebbi talalaton nincs mf es 700millaert arujak. Cserebe elmondhatod, hogy hol dobtad el a gagyi lacunit 😛
közben innen is egy kérdés: különbözõ fórumokon is mp 0-t favorizálják... lehet hogy kicsit hülye kérdés, de akkor ez azt jelenti hogy kikapcsolt mp-vel rohangálnak, igaz?
Lammer
skaclik!

ugy erzem, ezt most elcsiptem 😊

(mai nap masodik lacuni (masik 4.5ch), tegnap is esett, az ratyi volt... mp1... ofkorsz, max MF-21)

mivel meg koromben vagyok boven... valaki plz mondjom mar ra egy megkozelitot! 😊 remelem a ket stat meg mf megnyomja 😊 (meg as9)

Lol, ez ongol, rosz link aradt a clipboardon:
Dtx the ranged barb
Ott van a youtube vidi alatt a link, de jo kedvem van, szoval:
Dtx the ranged barb
Meg lehet nézni valahol a srác buildjét? Mi a battletagja? (lehet már írta egyszer valaki, de nem találom)

7k armor és 800+ res némi loh és ls mellett elég ahhoz hogy a molten, poison, reflect hármasból kettõt kibírjak. Ha a három egyszerre van akkor lassan megindul lefele a life.

Nem a penz a lenyeg, ez a build ebben a formaban nem letezett, ha utananezel a wt build fejlodesenek, rajossz, hogy nem akarmit rakott osze a tagi. Sajna nem talatam meg az eredeti forumot ahol felhivast intezett a tobbi barbarokhoz akik akarmilyen mas builden toljak, hogy postoljanak ok is valami hasonlot.
UltraZord
nice

Lammer: Igen, kevés az armorom. megnéztem a hota geart és a passzívokon változtatnom kell, mert különben csak 6000 az armorom, tényleg szétszednek, illetve a resistem is csak 600 körüli. Gondolom eme két értéken kellene fejleszteni. Meg tudom nézni a karaktered?

Sunrider924: láttam azt a gonosz barbárt, valószínû, hogy több száz, vagy ezer millát költött a cuccaira, szerintem így nekünk sem lenne nehéz darálni Mp10-ben... Elõbb-utóbb minden kaszt ûber lesz, amire a blizzárd srácok majd jól kitalálnak valamit, ami kihívást jelent azoknak a top tagoknak. Egy ideig 😊

Akkor megegyszer MP10 solo uber in 10 min
Lammer
" gyújtanak, majd rootolnak"

keves az armorod 😉

mp5 cimboraval... 9K armor buffolva es allok a sz*rban es dara...

Nemreg linkeltem DTX nevu weapon throw barbart, aki 10 perc alatt soloban beverte mindharom ubert, neki a secondary skill( jobb click) a HoTa, na az a nem semmi, ahogy az amuki daralt, azota is fel van haborodva az egesz internet hogy nerfeljek a barbart mert miazhogy solo mp10 3uber 10 perc alatt?
Nézd meg youtube-on. Hammer of the Ancient skillre épül. Elmebeteg sebzése. 😊 Én csak a sebezhetõséggel küzdöm...

hotA, nem dota 😊