Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
Meg ,ha a küldött kódot beütöd.
És ezt meg lehet valahogy változtatni, vagy valami?
tugyiti
Igen ,sms protect és kódot küldenek minden adat változtatásnál ,havernak accountját éppen most törték fel és csak emiatt nem tudták teljesen elvinni.
Srácok, ha el akarom passzolni a játékomat, akkor azt hogy tudom megtenni? Gondolom e-mail címet kell változtatni meg ilyenek, de pl hallottam olyat is, hogy telefonnal is összekötik az accot!? Ilyen van?
Lammer
sajnos meg mindég a leggyorsabb farming build az ami vevévevére alapoz :SSS (utalom iZS)
kulcs/uber/haverok(fanta)=hota+bl <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

WW nub <#zavart1>
Lammer
Taksony xD (mar 45-os)

Sz4bi: 😛PP

sz4bolcs
kapodebe?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
😮OOO htxvm

marmint melyik gagyit? a 63 str+37 fire res+ch4.5 vagy a tenyleg gagyit? 😊

szerk: vege a koromnek... megprobalom a mostanit... beraktam 179.99 €-ra ^^ ugy is kellene egy kicsit koltenem verdara xD

Eladó Diablo 3, paragon 100-as DH-val. DPS 180k buffed(Archery+Steady aim)
+8kk gold. Sima kiadás, nem CE.

Érd privátban.

A hozza legkozelebbi talalaton nincs mf es 700millaert arujak. Cserebe elmondhatod, hogy hol dobtad el a gagyi lacunit 😛
közben innen is egy kérdés: különbözõ fórumokon is mp 0-t favorizálják... lehet hogy kicsit hülye kérdés, de akkor ez azt jelenti hogy kikapcsolt mp-vel rohangálnak, igaz?
Lammer
skaclik!

ugy erzem, ezt most elcsiptem 😊

(mai nap masodik lacuni (masik 4.5ch), tegnap is esett, az ratyi volt... mp1... ofkorsz, max MF-21)

mivel meg koromben vagyok boven... valaki plz mondjom mar ra egy megkozelitot! 😊 remelem a ket stat meg mf megnyomja 😊 (meg as9)

Lol, ez ongol, rosz link aradt a clipboardon:
Dtx the ranged barb
Ott van a youtube vidi alatt a link, de jo kedvem van, szoval:
Dtx the ranged barb
Meg lehet nézni valahol a srác buildjét? Mi a battletagja? (lehet már írta egyszer valaki, de nem találom)

7k armor és 800+ res némi loh és ls mellett elég ahhoz hogy a molten, poison, reflect hármasból kettõt kibírjak. Ha a három egyszerre van akkor lassan megindul lefele a life.

Nem a penz a lenyeg, ez a build ebben a formaban nem letezett, ha utananezel a wt build fejlodesenek, rajossz, hogy nem akarmit rakott osze a tagi. Sajna nem talatam meg az eredeti forumot ahol felhivast intezett a tobbi barbarokhoz akik akarmilyen mas builden toljak, hogy postoljanak ok is valami hasonlot.
UltraZord
nice

Lammer: Igen, kevés az armorom. megnéztem a hota geart és a passzívokon változtatnom kell, mert különben csak 6000 az armorom, tényleg szétszednek, illetve a resistem is csak 600 körüli. Gondolom eme két értéken kellene fejleszteni. Meg tudom nézni a karaktered?

Sunrider924: láttam azt a gonosz barbárt, valószínû, hogy több száz, vagy ezer millát költött a cuccaira, szerintem így nekünk sem lenne nehéz darálni Mp10-ben... Elõbb-utóbb minden kaszt ûber lesz, amire a blizzárd srácok majd jól kitalálnak valamit, ami kihívást jelent azoknak a top tagoknak. Egy ideig 😊

Akkor megegyszer MP10 solo uber in 10 min
Lammer
" gyújtanak, majd rootolnak"

keves az armorod 😉

mp5 cimboraval... 9K armor buffolva es allok a sz*rban es dara...

Nemreg linkeltem DTX nevu weapon throw barbart, aki 10 perc alatt soloban beverte mindharom ubert, neki a secondary skill( jobb click) a HoTa, na az a nem semmi, ahogy az amuki daralt, azota is fel van haborodva az egesz internet hogy nerfeljek a barbart mert miazhogy solo mp10 3uber 10 perc alatt?
Nézd meg youtube-on. Hammer of the Ancient skillre épül. Elmebeteg sebzése. 😊 Én csak a sebezhetõséggel küzdöm...

hotA, nem dota 😊

Az a baj, hogy én WW, vagy DOTA gearben is egészen jól elvagyok Mp1-3-ban, de a tûz és a mérek kicsinál. Elképesztõen nagyot sebeznek, a legjobb az, amikor alám gyújtanak, majd rootolnak. Még mindig a legkellemesebb a Frenzy+rent egykezes baltával+pajzzsal, és így is 110k körüli a sebzésem és a pajzs miatt jó a védõ értékem, így szinte alig halok, igaz kicsit lassabb, mint a WW, de nem sokkal. Mindenki azt hiszi, hogy nem hatékony, de ha megfelelõ chc+crit van, akkor a renttel+5-ös frenzyvel piszok gyorsan szétkapom a kék pakkokat is és a tömegben is jól elboldogulok.
DOTA gear az eszméletlen, de legnagyobb hátránya, hogy kevés az armorom és pillanatok alatt legyaknak. Biztosan van jobb DOTA kategória, amivel halhatatlanná válik a karakter. (több life steal, LOH, allres mindenen, nagy még több vit, stb...)

Sziasztok még felismeretlen jó legendarykat veszek, akinek van eladó légyszi szóljon az árban megegyezünk 😊
tugyiti
😄DDDDDD

Diablo or wife?
Így tényleg nem jó. Akkor kb ezt a hatásfokot MPL3 környékén érném el. Na puff neki. Fekszem is vissza a Dióba. 😉 Köszi

Én azért képes vagyok a 4 playeres publicban is halni ww-vel, igaz, a rent sokat segít...
Gf 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Az, hogy mezei fehér mobon ne kelljen 2x átpörögnöd, vagy max 2x pörögj át rajta. Annyival nem kapsz több mf-et > itemet, hogy megérje magasabb mp-n.

Nem tudom, hogy mi a mérce.
Mikkor mértem az idõt nekem jónak tûnt.

Cortinaar:
Na most hozzá kellet nyúlnom a passivokhoz. Tough as Nails helyett Bloodthirst-et raktam be. Így 5.8% LS. De ahogy gamelek belátom, hogy az elõbbi euforikus állapotban tett kijelentésem "simán gyorsan halad MP8-on a farm" eléggé sántít. 😊

sz4bolcs
Milyen az a hota gear?

Hoppla, újra:

Sajnos a skilljeid szerintem a régiek, ww sem látszik.
Mennyi Life steal kell ahhoz, hogy ww közben visszajöjjön a Hp és ne öljenek le?
HOTA geart próbálgattam, hát nagyon durva, 1 milla feletti critek vannak, de az a bajom vele, hogy könnyen szétkapnak.

Sajnos a skilljeid szerintem a régiek, ww sem látszik.
Mennyi Life steal kell ahhoz, hogy ww közben

sz4bolcs
Ja, az én ötletem egy kis Beethoven mellé... 😄 Sztem kevés az mp5-höz is.

Hát, na ez elhamarkodott kijelentés volt. Inkább úgy fogalmazok, hogy életben maradok. 😊 Mindenesetre Battle Rage-el 193K.
Na, akkor apró lépésekkel haladva megnézem, hogy hol érdemes így farmolni.
Amit mértem eddig: MPL5 - Buffolt 152k dps-el sprintet használva egész Act3 3 óra. Természetesen nem csomagoltam ki mindent. Ennyi a viszonyítási alapom. Bár gondolom van itt pár jó ötlet.

tugyiti
142K dps-sel ?
sz4bolcs
mp8-at? xD Mennyi a dps-ed?

Na errõl van szó! Lehet hogy piszkálgatják a drop ratet? Vagy már rá jöttetek? 😄
Amúgy, most, hogy megáldott a random isten egy Skornal, kipróbáltam WW barbit. Hát ez valami gusztustalan! 😄 Semmit nem kell csinálnom csak nyomni a pörgést és simán gyorsan halad MP8-on a farm. Eddig 5-öt farmoltam.
A kis gusztustalan.

tegnap elõtt esett nálam 2db 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vagy a napokban... 😊

EZ nagyon érdekes! Tegnap Skorn nap volt? Olvasgatva a fórumot, látom, hogy azért esett egy-két emberkének. Már csak azért is érdekes, mert pl. nálam 5 perc alatt esett 2 is. Na, mondom GG.

sz4bolcs
Most mp3-4-en farmolok, van 340 mf-em valor nélkül, úgyhogy már nem nagyon kell xp, cserélgetni meg lusta vagyok.

Se xp gem, se hellfire ring? Milyen mp-hez hasznalod a vita gemmet?
sz4bolcs
upgrade esett xd

Diablo 3 gold ára jelenleg 80ft/1m.

Ha vkit érdekel írjon privit!

Kukába vele!

Why so serious?

Fabio Capello

ehhh.... :/

De, a 4ik EF-em, ez is szar, 1200 dps es ennyi...