Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gear ugyileg hp/life regen elsodleges. A life regenrol megy az adok kapok, sokan kopkodnek ra, de akinek megvan a 2k liferegenje kibirja az 50secet amig dc-bol relogol a tobbiek meg megdoglenek, ez van.
Az a mp10 infernoig az nem kis falat, ugyanis mar nightmare szinten eleg durva dps kovetelmeny kell hozza foleg egy Belialhoz, szerintem ne eroltesd csak azert mert, ahol kezd kemeny lenni ott nyugodtan engedj az mp-bol, mint mondtam ez nem versenyfutas, ha lesz egy dc immunis 60as hc karid, amivel paragont farmolsz, az tobb mint amit en remelhetek(irto szar a netem kurva sok a dc meg sc-ben is)
Tehat rust in piece es sok sikert !
ameddig nincs erdemben hsz, nem merek nekiszaladni bácsernek 😄DD
mp10 normal... varazslo lvl20, butcher elott
-nincs kedvem meghalni... igen, hc***!
-mit "vegyek" ahbol? van 37K aranyam
-build okes?
-mp10-bol infernoig nem engedek, ezt szeretnem betartani! ennyi a "szabalyom" 😊
Klára a varino"cim 😄
teh melee build
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw:
eeeeeeeees igen!
kidobta a harmadik entagling shotos amugy egesz jo tegezt (as 19%, ch9.5, nagy vita)!
YES!
(hogya******hosszusip)
kepkent, mert nagy...
teljesen igaz! <#eljen>#eljen>
*WDtol a fegyo megmaradt, nem ment el ojrosban igy visszakerult "Taksonyhoz" 😄
"dehat beled kar, mert ha talalsz vmi zsibbasztoan jot azonnal eladod."
"kicsit jobban oltozott mondjuk"
1 jateknap alatt hoztam ossze, no 😊
Ez a pick up range meg eleg beteg mehanika, nekem meg csak 20 yard de mar ez is durva, viszont Projax topicjat olvasgatva van aki 58 yardon tolja, allitolag offscreenrol is megkapja a health globeokat <#idiota>#idiota>
Tudom trade topikos téma, de itt is megkérdem, ha nem baj:
Vennék dió3 goldot (amerikai szerveren játszom), valaki tudna ajánlatot tenni korrekt áron?
Priviben várom az üziket. Elõre is köszi és bocsánat az offért.
Katasztrófa ez a fejlesztõgárda...
pont akartam irni, hogy ez a py orgia tokre hianyzik... 3X yarddal meg azt is felvettem amit nem akartam, nulla yarddal tenyleg csak a nagy kupacokat szedem fel 😄
szerk: WD-re kezdem atpakolni azokat a cuccokat amiket talalok es fel tudom ra rakni erdemben (most meg eleg gagyi, de ahogy jonnek a cuccok, ugye... 😊 ... megmarad funnak... most 42K dps vanik, ellenben 58.5K hp 😄DD
ezt a hp orgia style ihletet az egy runban eso fegyo es shield adta xD
talalt targyak osztalya xD
<#beka3>#beka3>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Vettem 402029-ért egy Skornt, tettem bele egy perfect square emeraldot (most 60 000 körüli ára van), majd eladtam 2,5 millióért, amibõl 2125000-et meg is kaptam. 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Érd. privátban.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
F
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA