Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Add2: hc monkomon toltam Kulle valamilyen testreszet kelett felvenni, es annyira betompultam, total elfelejtettem a Golemet, mp10en egy orokkevalosagnak tunt hogy lefaragjam a hp-jat es akkorakat vert belem hogy ott radobbentem, ekkora marhasagot nem lehet buntetes nelkul meguszni, folyamat a serenityre kattogtam, a dodge mantra az kb 50%ban nem jott be, poti cd-n es jon a kovetkezo utes es a kovetkezo, elfutni nem tudsz, mert utoler es kozben is ut. Vegul nem haltam meg, de leckenek jo volt.
A jelenlegi helyzetedhez sokat nem lehet hozafuzni ha ragaszkodsz hozza hogy ezen a szinten oljed meg a Butchert, az gondolom meg se fordult a fejedben hogy farmolj meg par szintet/geart, es esetleg mas skillek es paszivok is elerhetove valnanak kozben, ugyebar ez hc nem versenyfutas, az a lenyeg hogy eletben maradj es minel tovabb.
Gear ugyileg hp/life regen elsodleges. A life regenrol megy az adok kapok, sokan kopkodnek ra, de akinek megvan a 2k liferegenje kibirja az 50secet amig dc-bol relogol a tobbiek meg megdoglenek, ez van.
Az a mp10 infernoig az nem kis falat, ugyanis mar nightmare szinten eleg durva dps kovetelmeny kell hozza foleg egy Belialhoz, szerintem ne eroltesd csak azert mert, ahol kezd kemeny lenni ott nyugodtan engedj az mp-bol, mint mondtam ez nem versenyfutas, ha lesz egy dc immunis 60as hc karid, amivel paragont farmolsz, az tobb mint amit en remelhetek(irto szar a netem kurva sok a dc meg sc-ben is)
Tehat rust in piece es sok sikert !
Lammer
most viszont kernem azok segitseget akik tenyleg kicsit ertenek a temahoz***
ameddig nincs erdemben hsz, nem merek nekiszaladni bácsernek 😄DD

mp10 normal... varazslo lvl20, butcher elott

-nincs kedvem meghalni... igen, hc***!
-mit "vegyek" ahbol? van 37K aranyam
-build okes?
-mp10-bol infernoig nem engedek, ezt szeretnem betartani! ennyi a "szabalyom" 😊

Klára a varino"cim 😄
teh melee build

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

tugyiti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bassza szájba az anyját az AH is ,echoing fury sold persze össze fossa magát az ah és sehol nincs se a pénz se az item ,hogy rohadjanak meg a félkész szarukkal.
Lammer
tenyleg 😊 (nemezalenyeg 😄)

btw:

eeeeeeeees igen!

kidobta a harmadik entagling shotos amugy egesz jo tegezt (as 19%, ch9.5, nagy vita)!
YES!

(hogya******hosszusip)

Az a kep marha regi, meg a legendary rewamp elottrol van, nezd meg az Andarielt<#idiota>
Lammer
ha elkezdunk olvasgatni a topicban ez a kep tarul a szemunk ele:

kepkent, mert nagy...

teljesen igaz! <#eljen>

Nyilvanvalo volt, hogy ha Blizznek bevalik, akkor masok is sietve "atveszik" a nagy otletet, ki az akinek nem kell a talalt penz?
Már mindegy a dolgát elvégezte, a blizzard hülyesége fertõzõ tehát jön a steam rmah. Ja meg 21én amúgy is világvége.

Is D3 dying? erdemes elolvasni a velemenyeket pro es kontra. Ez egy kulturaltabb forum mint a tobbi es nem csak anyazas megy, hanem ertelmes eszmecsere is.
Lammer
most ez a 70K forintban, jol jott... megszakadt a szivem nekem is :S a barbim meg kezd jo lenni... 121M aranynal jarok ugy, hogy 1 itemem ojrosban van, meg par jo cucc ahban 😊 es 152,6K* dps(, 43K hp) a barbim songoku nelkul 😄

*WDtol a fegyo megmaradt, nem ment el ojrosban igy visszakerult "Taksonyhoz" 😄

Lehet csak en vagyok ilyen maradi, de amig azt el tudom fogadni hogy felreteszed a magas paragon karidat, mert tul nagy elkotelezetseg idoben, azzal nem tudok egyeterteni, hogy akkor pucerra vetkoztetted, eladtad a gearjet, es most kezded megint elolrol. Nekem attol sajat/unique a karim hogy talalok neki ritka/jo cuccost, de ha eladnam akkor az egesznek a varazsa odalenne(szamomra)
Lammer
"😛"

"dehat beled kar, mert ha talalsz vmi zsibbasztoan jot azonnal eladod."

"kar, mert ha talalsz vmi zsibbasztoan jot azonnal eladod"
Lammer
😛

"kicsit jobban oltozott mondjuk"

1 jateknap alatt hoztam ossze, no 😊

Az enyem WD kicsit jobban oltozott mondjuk, szinten talalt cuccosbol, dehat beled kar, mert ha talalsz vmi zsibbasztoan jot azonnal eladod. Valami 96k dps-nel tartok, Acid raines/futkosos/xp gyujtogetos, csak neha tul gyors a kari nekem, siman ertem miert hoztak fel a WD-t a barbi melle, mint a 2ik leggyorsabb farmer, bar szerintem nem lasubb semmivel. Mp0-1en nem tudom folyamat fentartani a sprintet a fury miatt, de a WDvel meg nincs mana problemam, szoval csak futok(cast/move/cast/move).
Ez a pick up range meg eleg beteg mehanika, nekem meg csak 20 yard de mar ez is durva, viszont Projax topicjat olvasgatva van aki 58 yardon tolja, allitolag offscreenrol is megkapja a health globeokat <#idiota>
Sziasztok!

Tudom trade topikos téma, de itt is megkérdem, ha nem baj:

Vennék dió3 goldot (amerikai szerveren játszom), valaki tudna ajánlatot tenni korrekt áron?

Priviben várom az üziket. Elõre is köszi és bocsánat az offért.
gandrus
Ez a szépséges csizma esett.
Eladó, mert nem barbárkodom. 😊

Én úgy tudom, hogy már régóta (több hónapja) úgy van, hogy idén már nem lesz pvp.

devlking
Még szerencse, hogy a nagyon MÉG ÉV VÉGE ELÕTT MINDENKÉPPEN pvp patchnek még nyoma sincs.
Katasztrófa ez a fejlesztõgárda...
Lammer
😄DD

pont akartam irni, hogy ez a py orgia tokre hianyzik... 3X yarddal meg azt is felvettem amit nem akartam, nulla yarddal tenyleg csak a nagy kupacokat szedem fel 😄

szerk: WD-re kezdem atpakolni azokat a cuccokat amiket talalok es fel tudom ra rakni erdemben (most meg eleg gagyi, de ahogy jonnek a cuccok, ugye... 😊 ... megmarad funnak... most 42K dps vanik, ellenben 58.5K hp 😄DD
ezt a hp orgia style ihletet az egy runban eso fegyo es shield adta xD
talalt targyak osztalya xD

Nah, megszolalt a nolifer pickupos csiter kocka <#beka3><#beka3><#beka3>
Jah multkor sirankozott generalon egy ww barbi, hogy p63nal dobbent ra hogy meg alig az 1/3 xp van meg abbol, ami a p100hoz kell 😊)
Lammer
meg csak most lett meg? 😊

<#beka3>

Ez hatalmas tévedés 😊

clio1616v
you do not say 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#falbav><#banplz><#confused>
az érdeklõdést jelent : D

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Félúton! 😄

gandrus
Ez jó. 😊

Vettem 402029-ért egy Skornt, tettem bele egy perfect square emeraldot (most 60 000 körüli ára van), majd eladtam 2,5 millióért, amibõl 2125000-et meg is kaptam. 😊

clio1616v
szintén Érd? <#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Eladó D3 account paragon100-as DH-val. Unbuffed 150k DPS.

Érd. privátban.

Jah hat ez mukodhet, majd legkozelebb meglatom, ahogy irtad annyira nem kellett a cucc 😊
sz4bolcs
hüccs farmolni <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szuper <#bohoc>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
USA-ban karbantartás van, nyilván hogy az eu ah sem fog menni. <#idiota>
AH elszállt...mondhatom szép, még véletlenül sem írnak estimated time-ot..eléggé csúnyán elküldtem múltkor annyukba AH miatt 😄 szegény supportosok, aztán ki is jött egy kis patch 😄 lehet véletlen vagy nem...de pont azokkal kapcsolatos, amiatt tobzódtam, de persze nem mûködik jól még mindig <#boxer>

Megnézed a legolcsóbb buyoutos cuccot, és az alá lövöd be(hogy mennyire az most tök mind1), ha nagyon kell..ha nem kell annyira, akkor nem állítasz be maxbidet, hanem keresel egy olyan aukciót, ami akkor ér véget, amikor gép elõtt lehetsz és mehet a fight.Ha jó áron akarsz beszerezni cuccot, ez esélytelen, h otthagyod és beállítasz egy cirka maxbidet.

gandrus
Aukciós ház teljesen meghalt...

devlking
Azért vicces, hogy lehet látni mikor sikerül valakinek megint dupolni. 2 nap alatt megint visszaesett a gold ára 0.25-re, de látszik hogy javították is már, és megy visszafele.
MEdievil
Ha megnézed nekem van 900 loh mellette a 1,5 ls ez így elég. 300 kevés, vagy szerezz LS fegyvert(és akkor nem is kell Loh).

F

Igazad van <#zavart1>
Chantodo a CM set. Másra valószínûleg nem éri meg tekintve hogy a jobb darabok milyen árban vannak. Hogy miért? Mert energy twister elég pofátlan módon scalel attack speeddel. Chantodo wand ugye igen gyors és a source is ad attack speedet.

Amugy a chantodo offhanden nincs elemi sebzes bonus a triumviraten pedig van.
Tatyla
mentem egy magda runt m4-en a DH-val de azt hiszem egy ideig ismét nem lépek be...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sz4bolcs
a-a. Az najs.

Ez most olyan hogy a 1032 dps, 169int, +0,24 atack speed, 61% crit dmg socketes EF-et nem tudtam eladni 200 millaert, na most akkor ez a te ertelmezesedben szinten szarnak szamit, nemdebar?
sz4bolcs
Én nemrég csináltam cm wizardot, és chantodot valamiért gazdaságosabbnak gondoltam, mint a triumvirate+akármit.