Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
credit card barb offhand folotti gyuruje
act2, spirit stone 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
pedig be votunk rezelve rendesen 😄DD
Magas mp vs alacsony mp: jelenleg ott tart a dolog hogy az alacsony mp a legjobb xp/lootmennyiseg szempontjabol. Ugyanannyi ido alatt tobbet lootolsz alacsony mp-n, nem mp5 hanem mp0 act3, mp1 act1-2. Mivel tobbszor huzod a szerencsekereket tobb az esely. DE a legendas lootok foleg elitekbol jonnek tobbszor van hosszu leg mentes idoszak. Nem az en velemenyem, hanem ez a megfigyeles.
Magas mp, a haladasi sebesseg drasztikusan csokken, ellenben belep a kepbe az extra item drop nem elitekbol, es ezekre hat az extra mf a 300+75os capen tul. Az elitekbol eso lootra NEM hat. Tehat a te problemad ugy nez ki hogy megeri-e a lassubb/kevesebb loot azt, hogy esetleg az extra drop majd jobb minosegu lesz. A megfigyeles eddig az volt hogy nem. A tegnap viszont linkeltem valamit sanyiii-nak es arrol kerdeztem a velemenyet. Nevezetesen azt, hogy 1.06 ota MP10-en nagyon durvan feljavult az extra drop minosege. Hivatalos verzio nincs, a blizz melyen hallgat. Itt tartunk most.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
-dex,vit, experience... pont ami kell, 3 random 😊))
story: mai HC session kezdes, belepunk butcher elott, hogy farmoljunk hozza geart... megyunk fol a lepcson... par feher mob a folyoso vegen... mennenk tovabb... mikrofonbol jon a ba**dmeg varjal mar 😄DDD
cimbinek esett 131 MF (mp10) 😊 (ledobta, hogy shotoljak)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Add me Maybe
fegyokbol iLVL 61 vagy felett erdemes... shieldeket kihagyom... max ha olyan kedvem van 63-as johet szoba... follower item szinten skip...
Még annyi kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy mik azok az itemek amiket "ránézésre" érdemes felvenni? Haverom magyarázta hogy ha ráviszi a kurzort a cuccra és CTRL-t nyom akkor megmondja egybõl hogy megéri-e a pénzét 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
es van egy PB laptopom... ha most leirom, hogy egy Athlon II P360 dolgozik benne, akkor mindenki felrohog 😄 Ami kozmetikazza az egy dedikalt memoval rendelkezo 6650-es Ati kari...
es most jon a trukk: kib***tam belole a gyari vinyot es betettem egy 830-as Samsungot (SSD)... voala! nincs ilyen vinyorangatos-toltos varas 😊
persze minden minimum es a felbontas 720p, de a toltesi/varakozasi idoket elegge leminimalizalta a szolidsztétdrájv 😊
szoval javasloG neked is ha teheted minimum egy 830-as samut vagy OCZ agility 3/4 kornyeki SSD-t (ha megteheted ofkorsz) 😊
(Aspyrin! alairas csillagos otos! nagyon tetszik 😄)
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Anélkül kb élvezhetetlen a játék, rendszeres fps dropjaim vannak egy egy új helyen..
konfig?