Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Add me Maybe
fegyokbol iLVL 61 vagy felett erdemes... shieldeket kihagyom... max ha olyan kedvem van 63-as johet szoba... follower item szinten skip...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Még annyi kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy mik azok az itemek amiket "ránézésre" érdemes felvenni? Haverom magyarázta hogy ha ráviszi a kurzort a cuccra és CTRL-t nyom akkor megmondja egybõl hogy megéri-e a pénzét 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
es van egy PB laptopom... ha most leirom, hogy egy Athlon II P360 dolgozik benne, akkor mindenki felrohog 😄 Ami kozmetikazza az egy dedikalt memoval rendelkezo 6650-es Ati kari...
es most jon a trukk: kib***tam belole a gyari vinyot es betettem egy 830-as Samsungot (SSD)... voala! nincs ilyen vinyorangatos-toltos varas 😊
persze minden minimum es a felbontas 720p, de a toltesi/varakozasi idoket elegge leminimalizalta a szolidsztétdrájv 😊
szoval javasloG neked is ha teheted minimum egy 830-as samut vagy OCZ agility 3/4 kornyeki SSD-t (ha megteheted ofkorsz) 😊
(Aspyrin! alairas csillagos otos! nagyon tetszik 😄)
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Anélkül kb élvezhetetlen a játék, rendszeres fps dropjaim vannak egy egy új helyen..
konfig?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Why so serious?
Koltoi kerdes volt.
PS- erdekes, hogy miutan azt a perfect EF-t eladtak 12ezer euroert, utana hirtelen surubben potyogott az EF mindenkinek 2-3 napig, sunyi blizzard...
Egyébként valamelyik nap olyan is történ hogy a galvanizing ward nem növelte a storm armor idõtartamát (szerintem archonhoz kötelezõ passzív, úgyhogy addig meteoroztam). Pár órával és egy reloggal késõbb megint mûködött.
Annyira nyilvanvalo megfigyelheto volt, hogy ugyanakkor orbitalis hulyesegnek tunt a feltetelezes, de akor mi a menykonek varialnak on-the-fly anelkul hogy szolnanak rola? Minek van/volt akkor a PTR??
Arról pedig hogy variálnak a blizzardosok sunyiban annyit hogy érdemes figyelni hogy milyen sebességgel ütn némelyik mob. Van hogy egyik napról a másikra szemmel látható a különbség. Valószínûleg a dropratel is variálnak, de nem csak azzal.
Mondjuk már megszoktam a ninja változtatásokat, kedvencem a mass effect 3 multiban a geth pyro, akinek a lángszórója eleinte azonos távolságra sebzett mint ameddig az effect látszot, de ezt szép lassan növelgették (amit természetesen tagadtak) amikor abbahagytam már kb kétszer olyan messzire sebzett (az effect közben változatlan maradt).
Volt egy erdekes felteves, ami nem egyertelmu , de azoknak akik RMAH-t hasznaljak mintha megnonea szerencsefaktora. Konkretan arrol pusmognak, hogy az RMAH aktiv accountok kapnak egy flaget es lon sok legendary azutan...
Valahol sajnos logikus is, es ezt az egeszet csak ugy lehetne tisztazni ha a blizzard vegre fellebentene a fatylat az egesz mf mizeriarol, meg az RNGrol, de sajna ezeken a pontokon a blizzard kodbe burkolozik, es ez nagyon nem jo
A játékot egy Barbár karakterrel kezdtem még anno a megjelenés napján, és azóta is 99%-ban csak azzal a karival játszom. Több 100 óra játékidõ után azt vettem észre, hogy a patchok után mindig szopat a Blizz...
Mikor elértem annak idején a lvl 60-at elkezdtem Infernot farmolni.... Amint át tudtam lépni ACT II-re (ugyebár akkoriban egy barbárral ACT II-zni elég kemény volt 😄 ) egybõl elkezdtek szó szerint potyogni a legendary-k.... Töménytelen mennyiségben... Természetesen jól meg is szedtem magam, és azóta szinte ugyan abban a cuccban nyomom amit abból a pénzbõl szedtem össze... Aztán egyszer csak jött egy Patch. Nem tudom már, hogy a 1.03 vagy az 1.04, de mintha valami megváltozott volna.... Egyszerûen egy Legendary sem esett... Mielõtt bárki kérdezné MINDENT ugyan úgy csináltam, ugyan ott farmoltam, ugyanabban a cuccban, és ugyan annyi idõt töltöttem a játékkal.ÉS persze az 5 Valor is megvolt Egyszerûen semmi.... Több hétig farmoltam keményen, aztán egy idõ után meguntam. Kihagytam egy pár hetet, és megjött az 1.05 patch... Gondoltam visszanézek, mert sok újítást ígért. És csoda történt.... Már MP1-en is hullott a Legendary mint a szemét... Szokásos run köröm :
- Festering -> Cemetery -> Leoric manor -> végig Butcherig (MP3-on)
Egy run alatt általában 6-7 Legendary/Set esett, nem ritkán több mint a fele SET volt. Gondolom nem kell mondani, hogy nagyon élveztem 😄 Ez elég sokáig így volt, aztán kijött ez a 1.06 és megint visszaköszönt a Legendary mentes idõszak... Megint nem esik SEMMI.. ÉS ezt ne úgy képzeljétek el, hogy csak 1-2 esik egy kör alatt, hanem szó szerint SEMMI 😞
Én nem tudom mit állítgatnak, de ez vicc, több napja próbálgatom, futom a köröket és semmi.
Sok mindent lehet a szerencsével magyarázni, de szerintem ezt nem.
Akkor meg mégis mi a fene történik ?
kicsit visszamentem barbival egy laza korre 😊
nezem-nezem a lootot... mondom berakom doktrinamnak, nem adom el oket^^ <#hawaii>#hawaii>
igen, a skorn nem kovel esett <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>
csak megint jon az uncsi farm 😄
csapatban meg most nincs kedvem 😊
akkor farmra fel 😊))