Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
mostantol dual wielder blood lustos hota only (ha lesz brutal 300 spearem vagy megjobb furym, akkor max wt)... hanyok a porgestol :S
para 72, jelenlegi gearrel -1% maxos mf 😊
songkouval mar 233K dps vanik... soxor kitart CD vegeig ^^
hp: 48.3K, es templarral (ugye nincs armor buff) 9448 az armor... kezd jo lenni... igyekszem novelni a dps-t a jovoben a tankosabb ertekek elvesztese nelkul 😊
hátha megveszi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
sorry erre nem emlekeztem... 😞
akkor is tok igazsagtalansag 😄
akkor nem kell valakinek egy mara amu? wep throw -5, crit chance 8% 😊
(joaron 😄 40M, ebbol nem engedek)
egy valamit most nem "vagok"...
lecsokkentettem a weapon throw igenyt gyakorlatilag nullara... eeees nem enged dobalni ha nulla a furym :SSS ez bug?
ov: -5
amu: -5
10-10 az nalam egy nagy nulla... tehat?
Ezekkel a fehér cuccokkal az a gond, amit sanyiii is írt elõbb, lássam rajta a 6 egyedi statot, hogy könnyen meg tudjam különböztetni más tárgyaktól, még véletlenül se legyen az, hogy valaki meglátta, és scameléssel próbálkozzon.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
credit card barb offhand folotti gyuruje
act2, spirit stone 😊
pedig be votunk rezelve rendesen 😄DD
Magas mp vs alacsony mp: jelenleg ott tart a dolog hogy az alacsony mp a legjobb xp/lootmennyiseg szempontjabol. Ugyanannyi ido alatt tobbet lootolsz alacsony mp-n, nem mp5 hanem mp0 act3, mp1 act1-2. Mivel tobbszor huzod a szerencsekereket tobb az esely. DE a legendas lootok foleg elitekbol jonnek tobbszor van hosszu leg mentes idoszak. Nem az en velemenyem, hanem ez a megfigyeles.
Magas mp, a haladasi sebesseg drasztikusan csokken, ellenben belep a kepbe az extra item drop nem elitekbol, es ezekre hat az extra mf a 300+75os capen tul. Az elitekbol eso lootra NEM hat. Tehat a te problemad ugy nez ki hogy megeri-e a lassubb/kevesebb loot azt, hogy esetleg az extra drop majd jobb minosegu lesz. A megfigyeles eddig az volt hogy nem. A tegnap viszont linkeltem valamit sanyiii-nak es arrol kerdeztem a velemenyet. Nevezetesen azt, hogy 1.06 ota MP10-en nagyon durvan feljavult az extra drop minosege. Hivatalos verzio nincs, a blizz melyen hallgat. Itt tartunk most.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
-dex,vit, experience... pont ami kell, 3 random 😊))
story: mai HC session kezdes, belepunk butcher elott, hogy farmoljunk hozza geart... megyunk fol a lepcson... par feher mob a folyoso vegen... mennenk tovabb... mikrofonbol jon a ba**dmeg varjal mar 😄DDD
cimbinek esett 131 MF (mp10) 😊 (ledobta, hogy shotoljak)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P