Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dobnál egy linket a karidról?
thx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LocalPatriot
Igazából én is csak acid cloud-ozok, néha meg befutok a tömeg közepébe spirit walk-al, és hívom a medvéket. Lehet hentelni a WD-vel rendesen.
Hat baratkozok a nincs-manaproblema acid cloud spammer buildel, de kicsit elszabtam, annyi hogy uj rekord lett igy is.
LocalPatriot
Az igen!
Szép hentelés lehetett ott...😄
Az ilyeneket 15-25 között szoktam bedobni annyiért néha elviszik.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Lammer
Ilvl61 spear... fejbol nem megy? 😄 botozol-e? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sz4bolcs
Quiang? Az wtf?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Czdano
Fegyót 950 dps alatt nem nagyon fogsz eladni..max 100k alatt

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Lammer
szepen lassan alakul a(z) sc barbim 😊

mostantol dual wielder blood lustos hota only (ha lesz brutal 300 spearem vagy megjobb furym, akkor max wt)... hanyok a porgestol :S

para 72, jelenlegi gearrel -1% maxos mf 😊
songkouval mar 233K dps vanik... soxor kitart CD vegeig ^^
hp: 48.3K, es templarral (ugye nincs armor buff) 9448 az armor... kezd jo lenni... igyekszem novelni a dps-t a jovoben a tankosabb ertekek elvesztese nelkul 😊

clio1616v
kérdezd az In-Game Vendort

hátha megveszi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

20millió 😄 😄 mi van veled, semmi? 😄 😄 😄
2521 gold-ot
Betudnatok lonni h mennyit erhet kb ??

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Lammer
"irtam hogy 1 fury mindenkepp kell"

sorry erre nem emlekeztem... 😞

akkor is tok igazsagtalansag 😄

LocalPatriot
Valaki meg tudná adni a blizz support tel számát, amit lehet hívni skype-al? Sehol se találom:S
Ember te nem figyelsz, irtam hogy 1 fury mindenkepp kell, nem tudod nullara vinni a WT fury igenyet XD Ellennben mi a bajod neked ezzel hogy 1 furyert hajigalsz mint az orult? EN kifejezetten orulnek neki, letrejott az elsodleges celkituzes hogy a WT fury generalo skill legyen, akarmit epithetsz kore ezekutan.
Lammer
😞(

akkor nem kell valakinek egy mara amu? wep throw -5, crit chance 8% 😊

(joaron 😄 40M, ebbol nem engedek)

1nél kevesebb nem lehet a fury igény akárhogy csökkented. Asszem.

Lammer
Skacok!

egy valamit most nem "vagok"...

lecsokkentettem a weapon throw igenyt gyakorlatilag nullara... eeees nem enged dobalni ha nulla a furym :SSS ez bug?

ov: -5
amu: -5
10-10 az nalam egy nagy nulla... tehat?

sz4bolcs
"kicsit" 😄

2 billa a hatar, ami kicsit tobb mint a 250 euro RMAHban.
sz4bolcs
Nem értem. Gold tradeben van vmi felsõ határ goldban amennyiért be lehet tenni?
Ezekkel a fehér cuccokkal az a gond, amit sanyiii is írt elõbb, lássam rajta a 6 egyedi statot, hogy könnyen meg tudjam különböztetni más tárgyaktól, még véletlenül se legyen az, hogy valaki meglátta, és scameléssel próbálkozzon.

Amennyire en tudom nev szerint nem tudsz targyra keresni csak legendaryknal, egyszerubb berakni valamit, ami elsore is kilog a tomegbol, egy feher vacak ami 2 billa. EN megvettem toled a perfect EFt 12ezer euroert ami 40 billa, tehat te beraksz feher vackokat AHba 2 billaert en meg megveszek beloluk 20at, en igy tudnam elkepzelni.
Elgondolkodtató, lehet hogy be kéne rakni néhány ilyesmit hátha valaki összekeveri és tõlem veszi meg véletlenül 😄

sz4bolcs
am én tuti nem fehér szarral cisnálnék eurós tranzakciót sem... legyen rajta 5-6 stat pinkódnak..

sz4bolcs
goldos tranzakciót?

tugyiti
Hmm ebbe is van valami.
Nem hinnem, ellenben mondok mast mire is jo ez, ket account kozott megoldani a penz atvitelet, ugyanis normalis ember nemfog keresni olyan feher sz@rt ami 1 billa, tehat ha en akarnek valakivel jatekon belul penzatutalast bonyolitani pontosan ezt csinalnam.
tugyiti
Jogos ,de arra gondoltam is gondoltam ,hogy ah-bot miatt nem lehet ?
skinnyman
dat dps 😮

Regards,

Nem rosz de linkeltem korabban a credit card barbot, na annak a gyuruje a odabasz, 7 billaert vette.
credit card barb offhand folotti gyuruje
Pont az ilyen idiotak miatt van a 10 itemes limit
tugyiti
tugyiti
<#idiota>

devlking
Haver ma megütötte a jackpotot... <#wow2>
Lammer
jeee nekem is esett leg hc-n 😊))

act2, spirit stone 😊

Lammer
huuuh de iiizi volt hc mp10 bácser 😊))

pedig be votunk rezelve rendesen 😄DD

Bakker, nem is neked akartam irni hanem Clionak...
Definiald az eladhato-t mert egyebkent csak placebo, szerinted eladhato mas kerdes hgy mennyiert lehet eladni ha egyaltalan.
Magas mp vs alacsony mp: jelenleg ott tart a dolog hogy az alacsony mp a legjobb xp/lootmennyiseg szempontjabol. Ugyanannyi ido alatt tobbet lootolsz alacsony mp-n, nem mp5 hanem mp0 act3, mp1 act1-2. Mivel tobbszor huzod a szerencsekereket tobb az esely. DE a legendas lootok foleg elitekbol jonnek tobbszor van hosszu leg mentes idoszak. Nem az en velemenyem, hanem ez a megfigyeles.
Magas mp, a haladasi sebesseg drasztikusan csokken, ellenben belep a kepbe az extra item drop nem elitekbol, es ezekre hat az extra mf a 300+75os capen tul. Az elitekbol eso lootra NEM hat. Tehat a te problemad ugy nez ki hogy megeri-e a lassubb/kevesebb loot azt, hogy esetleg az extra drop majd jobb minosegu lesz. A megfigyeles eddig az volt hogy nem. A tegnap viszont linkeltem valamit sanyiii-nak es arrol kerdeztem a velemenyet. Nevezetesen azt, hogy 1.06 ota MP10-en nagyon durvan feljavult az extra drop minosege. Hivatalos verzio nincs, a blizz melyen hallgat. Itt tartunk most.
nincs alátámasztva blizz oldalról, másrészrõl, mp1-mp2-n mentem eddig, ha goldban kellene kifejeznem, amit innen összeszedtem, 2-3kkk körül van.Mp7-en is bohóckodtam, de pár run után rohadtúl meguntam, h 1 centivel sem jobbak a cuccok, ráadásul, lassabban is haladok.De ez teljesen mind1, am, csak mondani akartam, h ez az állítás egyáltalán nincs alátámasztva, mindenki úgy farmol, ahogy kedve tartja 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

clio1616v
nekem ez a tapasztalatom, amint felmentem mp6 fölé, elkezdtek esni az eladható cuccok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lammer
JEEEE elso legendarynk (pont neki jo, steady strikers) 😊 ^^

-dex,vit, experience... pont ami kell, 3 random 😊))

story: mai HC session kezdes, belepunk butcher elott, hogy farmoljunk hozza geart... megyunk fol a lepcson... par feher mob a folyoso vegen... mennenk tovabb... mikrofonbol jon a ba**dmeg varjal mar 😄DDD
cimbinek esett 131 MF (mp10) 😊 (ledobta, hogy shotoljak)

cucc minõség nem mp függõ, bármennyire is sokan szeretnék azt.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TurboX
jó cuccok terén ill. xp farmban nálam bevált az mp0 is😊
clio1616v
ha gyorsan akarok haladni akkor mp5ön tolom 440 körül van az mfem, ha meg jó cuccokat akarok akkor lassan mp8on 560 körüli mffel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

sz4bolcs
xDDD

Lammer
wep: ilvl61 es felette...