Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szerk: akkor ennyi, szevasztok... en tuti nem veszem meg meg1x... ahogy olvasgatom a forumokat, sokaknak punkbuster meg ilyesmi szoft futott hatterben es tok igazsagtalanul banoltak... en tul sokat kockultam? anyjukat... ennyi... +55K HUF pluszban vagyok igy is, ha levonom a jatekot, ujra kezdeni, aaaaaa...
-ebben a jatekban az AH megoli a gearelodest, onnantol kezdve hogy AHbol vasarolsz nagy eselyel neked arra a slotra nem fog esni upgrade.
Ha magatalalosan jatszol lassabban haladsz, de eleinte ami esik majdnem minden upgrade, persze ez is lassul de nem olyan utemben mint ha AHbol megveszed a top 1% cuccost, mert annal jobb egyszeruen nem fog esni. Illetve eshet, csak az eselye az hihetetlenul kicsi/sokaig tart mire kiutod.
Mindig eldicsekedek vele, hogy en egy karimnak se vettem semmit AHbol, es nem is fogok ezutan se. Emlekszem, hogy 3 hettel 1.05 utan hogy sovarogtam AHban a witching hour utan, aztan mit ad isten, kesobb(napok/hetek) esett ketto is. Ugyanigy az echoing fury.
Nem torvenyszeru hogy igy legyen, de nalam bejott. Mondjuk megertem amasik oldalt is, mert minek a gold ebben a jatekban most? Hat en gemmeket se veszek, magamnak craftolom le, na nekem erre kell. Ha mas meg felszerelest vesz belole hat istenem, de akkor viszont magaval tol ki vagy tudomasul veszi, hogy azt az egy slotot kilotte jo idore, oda jobbat egyhamar nem fog talalni.
Csak pénzem meg nem maradt...:S
Azt hiszem ideje visszamenni a trade/general chatre ezek után..
miert, miert, miert?
a max CD roll miatt szerintetek el lehet adni jo aron?

thx
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
mostantol dual wielder blood lustos hota only (ha lesz brutal 300 spearem vagy megjobb furym, akkor max wt)... hanyok a porgestol :S
para 72, jelenlegi gearrel -1% maxos mf 😊
songkouval mar 233K dps vanik... soxor kitart CD vegeig ^^
hp: 48.3K, es templarral (ugye nincs armor buff) 9448 az armor... kezd jo lenni... igyekszem novelni a dps-t a jovoben a tankosabb ertekek elvesztese nelkul 😊
hátha megveszi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
sorry erre nem emlekeztem... 😞
akkor is tok igazsagtalansag 😄
akkor nem kell valakinek egy mara amu? wep throw -5, crit chance 8% 😊
(joaron 😄 40M, ebbol nem engedek)
egy valamit most nem "vagok"...
lecsokkentettem a weapon throw igenyt gyakorlatilag nullara... eeees nem enged dobalni ha nulla a furym :SSS ez bug?
ov: -5
amu: -5
10-10 az nalam egy nagy nulla... tehat?
Ezekkel a fehér cuccokkal az a gond, amit sanyiii is írt elõbb, lássam rajta a 6 egyedi statot, hogy könnyen meg tudjam különböztetni más tárgyaktól, még véletlenül se legyen az, hogy valaki meglátta, és scameléssel próbálkozzon.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.