Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you were not botting your computer is probably infected by that trojan affecting diablo3.exe, WoW.exe and GW2 and you got banned by Blizzard for that. So check for viruses.
You should check for this one :
https://www.virustotal.com/file/3dfb5b32b2b67251105fcaae204683f9dfc5c5094fe154df6f11c71c97b8fbe1/analysis/1355742632/
It probably alerts the warden and let Blizzard thinks that you are botting.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szted miért nem megy az AH? mert ahogyan INNEN sg-rõl kevesebben játszanak, máshol is ue. van.
ez nem trollság. ez tény.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a gáma egy vicc jó ideje. sztem kínlódnak a fejlesztõk, mert egyre kevesebben játszanak vele, nincsen új tartalom, egy vicc az AH, egy vicc a loot, egy vicc a játék, de azt már leírtam korábban, de kis idõ múlva mindenki rájön....
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ha csak ennyi, akkor remény....
itt pár embernél lehet is..
:-)))
Ban Type: in-game activities that violate the Terms of Use.
Expires: Friday, 21 December 2012 20:48:21 o'clock GMT (in 2 days, 23 hours)
Ban Reason: N/A
ez kb olyan mintha REASON : SEMMI csak úgy kibannoltunk mert tök vicces 😄😄😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szerk: akkor ennyi, szevasztok... en tuti nem veszem meg meg1x... ahogy olvasgatom a forumokat, sokaknak punkbuster meg ilyesmi szoft futott hatterben es tok igazsagtalanul banoltak... en tul sokat kockultam? anyjukat... ennyi... +55K HUF pluszban vagyok igy is, ha levonom a jatekot, ujra kezdeni, aaaaaa...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
-ebben a jatekban az AH megoli a gearelodest, onnantol kezdve hogy AHbol vasarolsz nagy eselyel neked arra a slotra nem fog esni upgrade.
Ha magatalalosan jatszol lassabban haladsz, de eleinte ami esik majdnem minden upgrade, persze ez is lassul de nem olyan utemben mint ha AHbol megveszed a top 1% cuccost, mert annal jobb egyszeruen nem fog esni. Illetve eshet, csak az eselye az hihetetlenul kicsi/sokaig tart mire kiutod.
Mindig eldicsekedek vele, hogy en egy karimnak se vettem semmit AHbol, es nem is fogok ezutan se. Emlekszem, hogy 3 hettel 1.05 utan hogy sovarogtam AHban a witching hour utan, aztan mit ad isten, kesobb(napok/hetek) esett ketto is. Ugyanigy az echoing fury.
Nem torvenyszeru hogy igy legyen, de nalam bejott. Mondjuk megertem amasik oldalt is, mert minek a gold ebben a jatekban most? Hat en gemmeket se veszek, magamnak craftolom le, na nekem erre kell. Ha mas meg felszerelest vesz belole hat istenem, de akkor viszont magaval tol ki vagy tudomasul veszi, hogy azt az egy slotot kilotte jo idore, oda jobbat egyhamar nem fog talalni.
Csak pénzem meg nem maradt...:S
Azt hiszem ideje visszamenni a trade/general chatre ezek után..