Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bann végleges
https://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-exploitation-and-client-server-manipulation-policy ebbol kiemelem:
Repeatedly violating any area of the Terms of Use, including the areas detailed above, will often result in temporary suspension from the game. A dolt betus kiemeles tolem van.
Ami erdekes lehet a banolt sracoknak:
https://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-account-security
Any time a penalty is placed on an account, an email is sent to that account’s registered Battle.net email address with details about the penalty. Review this email prior to contacting the Account Administration team.
I never received an email about my penalty.
The email may not yet have arrived. It can occasionally take up to 30 minutes for delivery. If you still have not received the message after 30 minutes have passed, double-check your email inbox’s spam filters. It is possible that the message was filtered there. For more information on setting up your filters, see our article on how to receive e-mail from Blizzard
és még mindig tartom a 3 nap a fórumra vonatkozik :S
Mondjuk engem szétszedne az ideg, még ha 3 napra is bannolnak. Persze ha tudom hogy semmi módot, cheat-et nem használtam.
De, ha kiderül, hogy valóban vírus miatt kaptak bannt, akkor visszakapják az accot? Vagy örök bann?
If you were not botting your computer is probably infected by that trojan affecting diablo3.exe, WoW.exe and GW2 and you got banned by Blizzard for that. So check for viruses.
You should check for this one :
https://www.virustotal.com/file/3dfb5b32b2b67251105fcaae204683f9dfc5c5094fe154df6f11c71c97b8fbe1/analysis/1355742632/
It probably alerts the warden and let Blizzard thinks that you are botting.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szted miért nem megy az AH? mert ahogyan INNEN sg-rõl kevesebben játszanak, máshol is ue. van.
ez nem trollság. ez tény.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a gáma egy vicc jó ideje. sztem kínlódnak a fejlesztõk, mert egyre kevesebben játszanak vele, nincsen új tartalom, egy vicc az AH, egy vicc a loot, egy vicc a játék, de azt már leírtam korábban, de kis idõ múlva mindenki rájön....
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ha csak ennyi, akkor remény....
itt pár embernél lehet is..
:-)))
Ban Type: in-game activities that violate the Terms of Use.
Expires: Friday, 21 December 2012 20:48:21 o'clock GMT (in 2 days, 23 hours)
Ban Reason: N/A
ez kb olyan mintha REASON : SEMMI csak úgy kibannoltunk mert tök vicces 😄😄😄