Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Õ tudja, h mit csinált és kész, a személyeskedést nem kell felvenni és annyi.A gyors fejlõdés a 100% xp és 10-20 óráknak simán betudható, de bannolták...ettõl még haladhat gyorsan a paralvl.így ez táptalaj vagy mondjuk ki ziccer, egyeseknek.Ha nem volt botozás, kit érdekel?ha volt, akkor is kit érdekel? 😄 másik táptalaj lehetett, h könnyen vette a dolgokat..én azért csak fightolnék még a blizzel.10-20 órákat játszik/ott naponta (rengeteg beleölt idõ), benne van vagy több száz milla goldja (az pár juró is azé), és 2 levél után kipukkan?Méééé? <#conf>#conf> én tuti nem hagynám...tessék vissza menni és b4szogatni õket, ha minden tuti volt.
PunkBuster usually searches for known cheat program signatures as opposed to relying on a heuristic approach. On March 23, 2008, hackers published and implemented a proof of concept exploit of PunkBuster's indiscriminate memory scanning. Because PunkBuster scans all of a machine's virtual memory, malicious users were able to cause mass false positives by transmitting text fragments from known cheat programs onto a high population IRC channel. When PunkBuster detected the text within user's IRC client text buffers, the users were banned. On March 25, 2008, Even Balance confirmed the existence of this exploit, and advised users not to run any other programs at the same time as PunkBuster protected games.
Kivancsi vagyok a Wardent hogy lehet szopatni mert tutira lehet azt is.
Teszek ra ki mit gondol... Az mondjuk nem tunt fel senkinek, hogy eleg sokaig ugy irogattam ide, hogy (peldakent, csak hasrautes), hajnali 2 ora... majd utana reggel 6-7-8? max xp helm+hellfire ring(+kisero HR)+halal unalomig farmolas enivan?
most mar leirhatom, mert abbahagytam***
Igen olyan munkahelyen dolgozom ahol az ALLAsommal jatszottam, amig masszivan meg munkaidoben is farmoltam (pont az agyonbonyolitott securityt forditottam vissza, mert hozzank nem nagyon lephet be senki (par ember, csak azok ritkan jonnek ki hozzank, de epp eleg) 😊))
1 belsos dolgozo kollegaval joban vagyok (szinten kocka) es mindig buszkelkedtem, hogy mi mindent talalok (nem hitte el), szoktunk dumalgatni, mutattam a forumrol kepeket (munkaidon kivul ofkorsz, privat email stb... akkor elhitte 😄)...
nem is vettem fel friendlistre direkt... a lebukas vegett... ha visszazongorazza a hszeket, mar bukta(tilos a net+kulsos gephasznalat es mivel szigorusag van, "minket" nem nagyon szeretnek, mert mar egtek meg a jelentesi kotelezettsegunk vegett 😊 szerencse, hogy annyira nem erdekelte 😊... igen olyan szinten elszabadult velem a nerdtrain, hogy szerintem a napi 18 oras atlagom megvolt... igen nolifer allat vagyok(remelem voltam 😄), ennyi... igen, otthon is mar majdnem osszevesztem emiatt, sajnos (csaladi osszeroffon is mar ramszoltak tobbszor, hogy amugy van mas temam a diablon kivul? 😄DD)
*** igen irtam azt is, hogy tobbet huztam vissza a jatekbol...ha nem huztam volna annyit a gamebol, most azonnal uj account es kezdodne elolrol minden... de amikor leirjak nekem masodszorra (support), hogy nem aruljak el a detailst, miert bannolnak? mi ez ilyen dictatory style? bannolnak es kesz... ott kaptam agyfaszt es inkabb hagyom az egeszet, nincs kedvem napi tizeniksz orakat hajkuraszni a cuccokat MEGINT (mert szerencsefaktorom az nem olyan jo, inkabb befektetett idovel karpotolom)... marad a haverom regi accja, neha ha lesz kedvem, felmegyek oszt csapatom neki... ennyi 😊
sziasztok! (neha azert benezek) es koszonom a "joindulatot"... 😉
ps: azert az a legalabb 600M erteku bracer faj, hogy az "bennragadt" meg a "not bad" gear amit ujra osszeraktam 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
PvP-nél érdekesebb lesz...arra már én is kiváncsibb vagyok, és tolnám is.
Bár farmolós a karim és nem pvpre hegyezve, de gyorsan átvedleném a szerkót, ha úgy van.
Lammer nem haladt lassan, tényleg egy ponton hirtelen 8x. lett belõle..de mondjuk ez engem igazán nem érdekel.Ha meg bant kapott, akkor menjen szkájp és rendezze le velük, ha meg nem 55 ezer pluszban van egy accot tud venni már 5-7k körül, szóval nem vészes a dolog.Bár, ha tudnám, h nem csináltam semmit és úgy bannoltak, simán perelném õket a f4szba, de minimum ütni az asztalt náluk.Log file meg van, szóval..
Gondolom most már még inkább 😛
Két gépre telepítettem fel a játékot és amikor egyikrõl vagy másikrõl próbálok belépni, lock-olják a felhasználóm, miután megváltoztatom a jelszót, az otthoniról, amire elõször telepítettem megy a játék. A másikon még nem próbáltam. Ezekszerint csak egy gépen lehet vele tolni? Kösz elõre is a választ!
Tény, sok embert bannoltak, remélhetõleg 99,9%-a tényleg csalás miatt...
és ennek köszhönhetõen, több kedvem lesz d3-azni.
Jelenteni most is lehet, csak sajna nem a botgyanu miatt. Talán nem elfogadható név, fenyegetés meg tán "harassment" miatt. Mondjuk ez utóbbi nem tudom mi lehet Diabloban...
Sok botter csodálkozik, hogy bannolták?😄
Most komolyan, mikor bekapcsolta, mire gondolt?
Viszont kérdés mennyire fog beválni ez a jelentés dolog.
Ideje volt már keményíteni...
Ööö... Ki az a Lamer akit védek? Nem védek semmit és senkit. A "válaszomban" hivatkozott hozzászólásra reagáltam. A fene se olvassa el az egész szappanoperát és sárdobálóversenyt.
Nehogymár nekem kelljen mentegetõzni, mert te mindent magadra veszel. Fogd már föl, nem kell védened!
És nem, valóban nem tudom mit tett eddig, hogy visszakapja, de megmondom õszintén, nem érdekel.
"Mondom en hogy ne ragozd mert egyre nagyobb faszsagokat irsz. Kezdted azzal hogy egy masik flame-elohoz(Crokin) csatlakozva tapsikolsz itt, hogy bant kapott egy forumozo "aki neked mindig is gyanus volt, mert (szerinted)tul gyorsan haladt" Aztan mikor radszoltam mar a blizzard tevedhetetlensegere hivatkozol, ez lenne a te nagy mentseged. De ha mar az se megy, akkor jon a szemelyeskedes 😊"
Erre meg.. nem vagy Te egy kicsit paranoiás? Annyit írtam, hogy mindig gyanús volt a srác, és most bannt kapott. Ha azért kapott bannt mert csalt, mehet a csába õ is, ha nem ne adja fel, és tegyen meg mindent hogy viszakapja.
Az en varosomban a netezok fele meg fix IPvel tolja modemrol, fura mi?
Egyébként akit banoltak nem használ véletlenül autohotkeyt vagy ilyesmit?
Aminek nem neztel utana kedves forumtarsam, hogy a Blizzardnak egy uj allaspontja van: automatizalt mailt kuld arrol hogy 3rd party software miatt kaptal bant, de MEGTAGADJA neked a bizonyitast. Probalj te magadtol rajonni, hogy az a felig kesz warden mi a franctol jelez azoknal, akiknek Punkbuster anticheat rendszer van a gepukon a Steam miatt. De ide is csak akkor lyukadsz ki, ha vegzel egy kis turkalast a neten es megtalalod, hogy azok, akik megprobaljak tisztazni magukat, azoknal erdekes modon ez a kozos pont.
Tudod mi a szomoru te kedves ARTATLAN jatekos? A jovoben ha te fogsz kapni egy bant csak ugy, meg azt se fogod tudni mi a franc volt az oka, mert ugye te nem csinaltal semmi illegalisat, es a Blizzard meg nem fogja neked megmondani...
Bannolták... ha nem volt rá okuk, majd feloldják. Ha nem, akkor csalt. Engem hidegen hagy, leírtam a véleményem, hogy mindenki aki csalt, az mehet a csába!
Aki nem csalt, és bannt kapott, az meg hivja a skype-ot, és tisztázza magát.
Ennyi.
A kikezdhetetlen logikadtol meg leestem a szekemrol:
"Mivel bannolták, úgy gondolom, hogy csalt" - aha, banoltak azok a tehnikai idiotak, akiknek siman belefert a jatek inditasa uta,n hogy a windosbol az idot visszallitva manipulalni tudjad az AH-t. Nahat, komolyan???
Azt írtam, aki botozott, ill. valamilyen formában csalt, azokat küldtem el a csába!
Mivel bannolták, úgy gondolom, hogy csalt, de ha nem, és ok nélkül kapott perma bannt, amit kétlek, akkor rá nem vonatkozik amit írtam.
Irigység? Arra legyek irigy hogy van egy karaktere a játékban ami 86-os?? pff. Szted hol érdekel? Mindenki magából indul ki...
És akkor még megy a sírás...😄 mikor nyilván csak azokat bannolták, akik csaltak valamilyen formában. Hát ezek az emberek meg lesz#&>@tnak!!! <#mf1>#mf1>
"Takaroggyon" az összes!! GG BLIZZ<#worship>#worship>
Csak azt nem értem, hogy aki botozik, nem gondol arra, hogy ez csalás és tök feleslegesen használja, egyik nap majd úgyis bannolják.. Hát... ez meg is történt.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
epic XD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ha jó kis player lennél akkor a ban után vennél új accot és felöltöztetnéd rmahból 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
***anno ugy neztem be ide, meg irtam is, hogy mielott megvettem kihuztam ket karit 60-ig... most visszaterek arra, de mar semmi komolysag, nem fogom hajszolni a leg/seteket 😊
szerk: meg is jott az "elso" leg, egy keeper 😄
Grat Blizzard 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Fasza lesz, hogy most majd a D3ban a hulyegyerekek jelentgetnek es tutira automatizalva lesz az account flag is a jelentesek alapjan.
blue post
Allatira fogom elvezni, ha valami kisgyerek gondol egy vicceset es jelent majd mint botot:
We will also be adding the ability for players to report this kind of behavior directly through the game client in a future patch.
kerdes: irtam eccaka egy ticketet... de gondolom akkor nem fognak valaszolni ra... akkor erdemesebb skypeon lezongorazni a tortenetet?
Egyebkent massziv pleveling volt az utobbi 2 napban... ugyanott toltuk orakon at mar unalomba fulladva IRL cimboraval a temat (alkaizer route 666X)... lehet ez szurt szemet nekik? ha solozok akkor is act 1-2-3-at valtogatom... virus-trojai kizart... passz...
persze az account amivel anno belekostoltam a jatekba megvan... de most ott is felepiteni a kari(ka)t... most kicsit jatszottam vele, de az nem az enyem :S (mp0-n azert dobott egy kulcsot 😄DD)