Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ha jon a kiegeszito szerintem nem fogod kibirni hgoy ne terj visssza sajat accal. Sot lehet mar korabban a pvp-nel vissza tersz.
Lammer
es azt nem lehet megerteni, hogy BELEUNTAM, kiegtem stb???... szerencsere kis karacsonyi penzemet kihuztam a jatekbol, ez az egy vigasztal 😊

most reggel melo utan leultem, hogy funoljak haver accjan (amit en hoztam ossze szinten anno)... 30 perc mulva ki is logoltam... ez van... soha az eletben nem fogom visszakapni az accomat, mar beletorodtem... sajnos nem vagyok az a torteto-ambicioktol duzzado tipus, ilyen teren :S

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hiaba nyustolod, ki kell fogjad azt a regi vagasu blizz staffot, aki HAJLANDO utanajarni a problemadnak, maskepp LE FOG RAZNI a standard copy paste szoveggel, ami ugyanaz amit a supporthoz irt levelben is megtalalsz.
Regen a blizz staff legendasan jo fej volt, ertette a viccet, minden szar problemanak utanajart, nem veletlen volt jo hiruk. Aztan filmszakadas(valahol a masodik kieg utan a harmadik kieg megjelenesekor), majd elokerultek ezek a lusta nagypofaju arrogans szemetladak, akik jol megmondjak a jatekosnak hanyfele hulye volt amikor ez vagy az a baki tortent.
Sajat tapasztalat, wowban kitoroltem egy epic cuccot egy masik helyett. Mivel marha ritka volt, az esely hogy ujra kiesik nekem az kb zero, irtam ticketet a suportnak, masnap(!) elokerult egy GM aki szerintem baszatlan lehetett, mert csunyan lehordott a figyelmetlensegemert, aztan idezte a szabalykonyvet, hogy nem all modjaban segiteni. Elkuldtem a fenebe, nyitottam masik ticketet, jott egy masik GM. Vazoltam a helyzetet es csatoltam a tortenethez az idiota GM kollegajat is. A ficko idot kert, aztan 5 percen belul megoldotta a dolgot es viszakaptam a kitorolt cuccomat es suru bocsanat keresek hogy a kollega biztos elnezett valamit...
Az egeszben az a bosszanto, hogy ha nem hajlando utanajarni a support akkor maradsz megbelyegezve a lebaszassal/bannolt accountal es kb kurvara senkit sem fog erdekelni hogy ARTATLAN vagy es a BLIZZARD TEVEDETT.
LocalPatriot
Világos, de azt értsd meg.
Ha engem bannolnak, és tudom h nem használtam semmit, akkor nem adom fel, addig nyüstölöm õket míg le nem veszik.
Ha több nap eltelt, és látom hogy nincs esély rá, akkor talán beletörõdök, de hangsúlyozom, több nap.
Ha így járnék, pár napig mondogatnám, högy soha többet nem játszok stb, de sztem 2 hét után vennék új accot.
Egyebkent ban temaban reszemrol utolso post. Egy csoka irta hogy sc2bol bannolta annak idejen a blizzard az uj warden bevezetesekor egy trojai miatt. Szitu ugyanez volt, no reasoning, no unbann. Aztan egyre tobben panaszkodtak, hogy nem hasznaltak semmilyen 3rd party progit sot jonehanyan meg trojait se talaltak a gepukon, ekkor a blizzard ujraellenorizte a dolgot majd sorban feloldotta a bannolt accountokat. A tevedhetetlen Warden...
LocalPatriot
Óhhh, ezt nem is tudtam. Köszi szépen az infót!<#worship>
Ha enchantressel tolod az ad armor buffot de nem ennyit, lehet volt rajtad protection shrine buff(ami ha jol tudom 20% es akkor pont kiadja) amikor kilogoltal. Ezt csinaljak sokan egyebkent, hogy felbuffolva logolnak ki es akkor a diablo armory a nagy szamokat mutatja.
LocalPatriot
Azt mondd mg nekem, mert én hirtelen nem tudom. Miért van itt 4454-es armorom, mikor játékba unbuff, csak 3700 van?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/LocalPatriot-2631/hero/21340061
Helyes valasz
LocalPatriot
Skorn mellett van még egy fegyver, ami hozzáadódik. Crit dmg 707%?😄
Ezt a valaszt igy nem tudom ertekelni
LocalPatriot
xDDD
Ez komoly😄
Ha megengeded szolok ket szot a build/gearrol:
- ha tempest rush-t akarod, akkor minek a serenity. Inkabb rakjal be helyette vmi buffolos skillt, a blinding flash faith in the light a legdivatosabb a sweeping wind snapshot miatt
- mantra az conviction overwave
- spirit gen az tobbnyire a deadly reach forsight a dps buff miatt
- mielott feldobod a sweepinget elobb buff a deadly reach es a blinding flash igy akkor a SW megkapja mindkettobol a buffolt dps-t(van aki szerint ez bug es van aki meg rajatszik gearcserevel elotte/utana)
- ha tempest rusht akarsz nyomatni, azaz egy nekifutasbol atrohansz mindenen es azok megdoglenek, az eliteket meg oneshotolod a seven sided maceraval, akkor kell az inna 4es setbonus
-nincs spirit regen-ed pedig abbol ajanlott a 10+
Olcsoert azert eleg szep gearsetup.
devlking
Ez jött ki 107 millából. A hellfire ring nem dexes még (viszont 6% crites).
goldot high end gearokat vásárolok huf-ért pm me
Vannak olyan tárgyak melyek narancs sárgán az égbe emelkednek, mikor a földön vannak.
Ezek valójában mik?
És mire lehet õket használni?
jobbklatty az itemen

Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdést teszek fel, de nekem így az egyszerübb.
Hogyan vagy mikortól tudom a cuccaimat identifytálni?
mit kell csinálnom vagy hányas szinten lehetséges ez?
Frank99
? kész csoda :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lammer
na, most kivetelesen 1-et kell ertsek 😄DD

Frank99
keressetek egy nõt.

aztán azt farmoljátok...

és én vagyok a troll..

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lammer
MIEE?

-azert mert hajlamos vagyok a fuggesre megint?
-azert mert olvasom a forumokat es senki sem kapja vissza az accjat, barmennyire is cheater volt, vagy nem?

deccváj

LocalPatriot
Tök ugyan ezeket írtam ma du. Olvasd vissza. 😊
De hiába, nem fogja fel mit, mert én csak irigy vagyok.
De mi a f@szra lennék irigy? 80+-os karira?
Mellesleg nem kicsit paranoiás a srác...
Turja az orrat...
hozzá mész férjül?olyan anyáskodó sun <3 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

attiGT
szeretlek téged Sun

na ne már, még szerelmet is vallasz neki lassan?<#nevetes1> Megtudja védeni magát, ha akarja.Másrészrõl meg, nem tök mind1, hogy itt ki mit mond vagy gondol? 😄
Õ tudja, h mit csinált és kész, a személyeskedést nem kell felvenni és annyi.A gyors fejlõdés a 100% xp és 10-20 óráknak simán betudható, de bannolták...ettõl még haladhat gyorsan a paralvl.így ez táptalaj vagy mondjuk ki ziccer, egyeseknek.Ha nem volt botozás, kit érdekel?ha volt, akkor is kit érdekel? 😄 másik táptalaj lehetett, h könnyen vette a dolgokat..én azért csak fightolnék még a blizzel.10-20 órákat játszik/ott naponta (rengeteg beleölt idõ), benne van vagy több száz milla goldja (az pár juró is azé), és 2 levél után kipukkan?Méééé? <#conf> én tuti nem hagynám...tessék vissza menni és b4szogatni õket, ha minden tuti volt.

Nem is akkora marhasag mint amekkoranak kinez:

PunkBuster usually searches for known cheat program signatures as opposed to relying on a heuristic approach.<6> On March 23, 2008, hackers published and implemented a proof of concept exploit of PunkBuster's indiscriminate memory scanning. Because PunkBuster scans all of a machine's virtual memory, malicious users were able to cause mass false positives by transmitting text fragments from known cheat programs onto a high population IRC channel. When PunkBuster detected the text within user's IRC client text buffers, the users were banned.<7> On March 25, 2008, Even Balance confirmed the existence of this exploit, and advised users not to run any other programs at the same time as PunkBuster protected games.<7>

Kivancsi vagyok a Wardent hogy lehet szopatni mert tutira lehet azt is.
Acidlich
Lehet h valamelyik irigy kollegad vagy merges fönököd intezett egy bannt neked a blizzardnal😄D

Lammer
prolly you're right 😞

Ezt most teljesen feleslegesen irtad ide, olyanoknak akarod elmagyarazni hogy a te sikered titka az eszement farm, akik szerint te "gyanusan" gyorsan fejlodtel, meg "hirtelen" lettel 85. Nem tudom mi a nevetsegesebb a kishituseg, a butasag vagy az irigyseg? Meg hat a tevedhetetlen blizzard csak nem banol ok nelkul? Tuti csak mosni probalod magad(vajon ki a franc alna ki nyilvanos megkopkodesre, ha egyszer vaj van a fejen...)
Lammer
Na akkor felreertesek elkerulese vegett:

Teszek ra ki mit gondol... Az mondjuk nem tunt fel senkinek, hogy eleg sokaig ugy irogattam ide, hogy (peldakent, csak hasrautes), hajnali 2 ora... majd utana reggel 6-7-8? max xp helm+hellfire ring(+kisero HR)+halal unalomig farmolas enivan?

most mar leirhatom, mert abbahagytam***

Igen olyan munkahelyen dolgozom ahol az ALLAsommal jatszottam, amig masszivan meg munkaidoben is farmoltam (pont az agyonbonyolitott securityt forditottam vissza, mert hozzank nem nagyon lephet be senki (par ember, csak azok ritkan jonnek ki hozzank, de epp eleg) 😊))
1 belsos dolgozo kollegaval joban vagyok (szinten kocka) es mindig buszkelkedtem, hogy mi mindent talalok (nem hitte el), szoktunk dumalgatni, mutattam a forumrol kepeket (munkaidon kivul ofkorsz, privat email stb... akkor elhitte 😄)...
nem is vettem fel friendlistre direkt... a lebukas vegett... ha visszazongorazza a hszeket, mar bukta(tilos a net+kulsos gephasznalat es mivel szigorusag van, "minket" nem nagyon szeretnek, mert mar egtek meg a jelentesi kotelezettsegunk vegett 😊 szerencse, hogy annyira nem erdekelte 😊... igen olyan szinten elszabadult velem a nerdtrain, hogy szerintem a napi 18 oras atlagom megvolt... igen nolifer allat vagyok(remelem voltam 😄), ennyi... igen, otthon is mar majdnem osszevesztem emiatt, sajnos (csaladi osszeroffon is mar ramszoltak tobbszor, hogy amugy van mas temam a diablon kivul? 😄DD)

*** igen irtam azt is, hogy tobbet huztam vissza a jatekbol...ha nem huztam volna annyit a gamebol, most azonnal uj account es kezdodne elolrol minden... de amikor leirjak nekem masodszorra (support), hogy nem aruljak el a detailst, miert bannolnak? mi ez ilyen dictatory style? bannolnak es kesz... ott kaptam agyfaszt es inkabb hagyom az egeszet, nincs kedvem napi tizeniksz orakat hajkuraszni a cuccokat MEGINT (mert szerencsefaktorom az nem olyan jo, inkabb befektetett idovel karpotolom)... marad a haverom regi accja, neha ha lesz kedvem, felmegyek oszt csapatom neki... ennyi 😊

sziasztok! (neha azert benezek) es koszonom a "joindulatot"... 😉

ps: azert az a legalabb 600M erteku bracer faj, hogy az "bennragadt" meg a "not bad" gear amit ujra osszeraktam 😊

Mit össze hemperegtek itt..van még, aki publikba tolja?sok gyökér nub, f4sznak se hiányzik = jelentés kiküszöbölve.
PvP-nél érdekesebb lesz...arra már én is kiváncsibb vagyok, és tolnám is.
Bár farmolós a karim és nem pvpre hegyezve, de gyorsan átvedleném a szerkót, ha úgy van.
Lammer nem haladt lassan, tényleg egy ponton hirtelen 8x. lett belõle..de mondjuk ez engem igazán nem érdekel.Ha meg bant kapott, akkor menjen szkájp és rendezze le velük, ha meg nem 55 ezer pluszban van egy accot tud venni már 5-7k körül, szóval nem vészes a dolog.Bár, ha tudnám, h nem csináltam semmit és úgy bannoltak, simán perelném õket a f4szba, de minimum ütni az asztalt náluk.Log file meg van, szóval..

TurboX
😄
Mert egy állat vagy 😄
Gondolom most már még inkább 😛

ewuk
Hali!
Két gépre telepítettem fel a játékot és amikor egyikrõl vagy másikrõl próbálok belépni, lock-olják a felhasználóm, miután megváltoztatom a jelszót, az otthoniról, amire elõször telepítettem megy a játék. A másikon még nem próbáltam. Ezekszerint csak egy gépen lehet vele tolni? Kösz elõre is a választ!
LocalPatriot
Én annó abba is akartam hagyni. Meguntam, hogy folyamatoson ugyan ott ölök, és semmi értelmes nem esik, amit használni tudnék. Aztán elég szépen át lettem verve, de még így is vissza jött a kedvem, mert azért lehet 1-2 hírt hallani a pvp-rõl. Egyszer csak kész lesz, ott meg lehet majd funolni. Addig is nekem most csak a para lvl növelés ad ösztönzést, és már esett is 1-2 jó item. Remélem nem unom meg ismét...😄
Nekem valami ladderszerû versengõs lvl-ezgetõs "régió" hozná meg a kedvem. Az szép és jó, hogy nagyon jó és életképes karaktereim vannak, meg hogy kisérletezgethetek a kedvemre, mert van egy rakat használható cucc bagóért, de ha a fõ karakter erõsítését nézzük, akkor minden váltás (ha lehetséges) annyi gold/euró befektetést igényel már, amire nem vagyok hajlandó. para szintezni meg minek? van már egy rakat százas karakter. Ismerõsök közt is van 2-3. Kevés az ösztönzés így. Ladder meg tuti nem lesz, így marad a néha-néha 1-1 órára benézegetés. Mondjuk ez nem is baj, mert nyakamon a vizsgaidószak.
LocalPatriot
Na igen. Sok játékban van hasonló lehetõség, kérdés mennyire foglalkoznak vele. Mondjuk én szerintem, ha jelentek valakit bot miat, azt azért õk sztem egybõl ki tudják szûrni. Gondolok magára a játékstílusra. Fel lehet ismerni a botot, mozgás stb miatt. Szerintem.
Tény, sok embert bannoltak, remélhetõleg 99,9%-a tényleg csalás miatt...
és ennek köszhönhetõen, több kedvem lesz d3-azni.
Szerintem ez a jelentés max azt jelenti, hogy ha valakire sok panasz/jelentés érkezik, akkor azt picit alaposabban monitorozzák. Ha csak valami "szavazatszám" alapján menne a ban, az visszaélésekre adna lehetõséget. A goldfarmer botok gazdája banoltathatna bárkit a 10-20 accjával. Vagy 1-2 embert amíg nem lesz gyanus.

Jelenteni most is lehet, csak sajna nem a botgyanu miatt. Talán nem elfogadható név, fenyegetés meg tán "harassment" miatt. Mondjuk ez utóbbi nem tudom mi lehet Diabloban...
LocalPatriot
Elég sok helyen megy a sírás...
Sok botter csodálkozik, hogy bannolták?😄
Most komolyan, mikor bekapcsolta, mire gondolt?

Viszont kérdés mennyire fog beválni ez a jelentés dolog.
Ideje volt már keményíteni...
LocalPatriot
Nem neked szólt, hanem Lammer Anyjának 😊
<#wink>
"Simán". Ja, csak gondolom az accounttal együtt a key is bannolva lesz, tehát újat kell venned. A "fele fix IP" meg szar arány. A másik fele mobilnetet, vagy ADSL-t használ, ahol nagyon nem választhat hogy mit akar. Nem is fix az IP. Az meg, hogy nem banolnak IP-t még nem jelenti azt, hogy akit egyszer kivágtak, annak az adatait/IP-jét nem használják fel késõbb. Simán lehet, hogy ezeket kicsit kevésbé toleránsan kezelik már, csak ez nem tartozik a userekre. 😊

Ööö... Ki az a Lamer akit védek? Nem védek semmit és senkit. A "válaszomban" hivatkozott hozzászólásra reagáltam. A fene se olvassa el az egész szappanoperát és sárdobálóversenyt.
LocalPatriot
Mondom hogy te paranoiás vagy! Ha rád nem vonatkozik, miért veszed magadra?? Hányszor írjam már le, hogy csak akkor szólom le, ha valóban csalt. Ha nem, akkor nem.
Nehogymár nekem kelljen mentegetõzni, mert te mindent magadra veszel. Fogd már föl, nem kell védened!
És nem, valóban nem tudom mit tett eddig, hogy visszakapja, de megmondom õszintén, nem érdekel.
Az a baj hogy meg mndig hideg. Ez a gyanus volt dolog egyre nevetsegesebb, neztel te mar meg legalabb egy p100-at hogy mennyi ido/elit kill/total kill? Megneztem parszor Lammaert es nem akartam mondani neki, hogy az ok hogy max mf-en tolja de marhara nem hatekony. Tehat a te gyanusitgatasod meg csak meg sincs alapozva, egyszeruen mezei roszindulatnak latszik innen. De hagyjuk is a temat, mert te mar tudni veled mit csinalt es mit nem hogy visszakapja az accountjat.
LocalPatriot
Ha engem bannol, és nem használtam semmi külsõ alkalmazást, hidd el felhívnám a supportot, stb. Nem nagynám, mert tudom hogy ártatlan vagyok. Nem törõdnék bele. Ezért is gyanús Lammer. NIncs vele semmi bajom, nem kell védened... nem vagy te az Anyja, csak azt mondom, hogy akkor miért nem tesz ellene? Annyit írt, hogy akkor vége. Nekem ebbõl az jön le, hogy csaltam, lebuktam ennyi. (hallgatás-beleegyezés)

"Mondom en hogy ne ragozd mert egyre nagyobb faszsagokat irsz. Kezdted azzal hogy egy masik flame-elohoz(Crokin) csatlakozva tapsikolsz itt, hogy bant kapott egy forumozo "aki neked mindig is gyanus volt, mert (szerinted)tul gyorsan haladt" Aztan mikor radszoltam mar a blizzard tevedhetetlensegere hivatkozol, ez lenne a te nagy mentseged. De ha mar az se megy, akkor jon a szemelyeskedes 😊"

Erre meg.. nem vagy Te egy kicsit paranoiás? Annyit írtam, hogy mindig gyanús volt a srác, és most bannt kapott. Ha azért kapott bannt mert csalt, mehet a csába õ is, ha nem ne adja fel, és tegyen meg mindent hogy viszakapja.

Jah, ez is felmerult par topicon, de milyen marhasag mar, az hogy 3ik felnek nemadjak ki mi az indok amiert banolnak, ergo forumon nem fogjak kipostolni, de neked akit banolnak miert is nem mondjak meg? Mert csak, vegyel masik Diablo 3 accot, hat persze...
Az a csacskasag, hogy fenakadsz azon, hogy mikent cselezheto ki az IP ban, de azon mar nem agyalsz semmit, hogy az account ban alapjan siman mehetsz es nyitsz masik accountot es mehet a feltetelezett botozas tovabb...
Az en varosomban a netezok fele meg fix IPvel tolja modemrol, fura mi?