78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#77645 várható volt.
Mivel most eléggé meg lett tépázva a Blizzard a botrányok miatt, ezért nagyot kell durrantaniuk az alábbi játékokkal, de főleg a Diablo 4-el, hogy kicsit is tudjanak javítani a jelenlegi helyzetükön. Éppen ezért bízom benne, hogy odateszik magukat és végre egy komolyan vehető játékot raknak össze, normális tartalommal és end game-mel. Sajnos a Diablo 3-ból semmi nem lett.
Szerk.: Ja és nem beszélve arról, hogy a PoE 2 miatt méginkább kényszerben vannak, főleg ha az hamarabb megjelenik.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2021.11.03. 10:49:35 -
#77644 Overwatch 2 And Diablo 4 Delayed Into 2023
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -- mondjuk nem vagyok meglepve... de azért na :(((( -
#77643 ja észrevettem ahogy beléptem:) -
#77642 ma már nem volt várakozás -
#77641 Nincs, de a jelenleg még jó is jött hogy nem csináltam átlag 2-300 ember van előttem. -
#77640 ez alapján megyek én is apróbb változtatással csak.
a passivnál nem rakok a decoy-ra valamint a valkyrie-re sem nyilván.
én 91 vagyok már, ha gondolom majd teszek félre pár itemet amik jól jöhetnek.
PC- online karid van? -
#77638 Én ezt a buildet nyomom eddig nem rossz 40. szinten vagyok, a villámokat jó dobálni csak nincs még meg a megfelelő gear-em hozzá, de szerintem a archer amazonnál már most is erősebb.
-
#77637 szerintem az a rém ciki, hogy mekkora idióta kommentet, hoztál össze :)
Nem segítséget kértem, buildet stb, próbáld meg értelmezni.
Csupán, hogy kinek, melyik build vált, be, mik a tapasztalatai.
ezért kár volt elkezdened írni
vagy kérlek osszál már le, hogy egy forumban beszélgetni akarok a témáról
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.10.28. 11:26:54 -
Crasher99 #77636 Rém ciki, hogy 2021-ben valaki nem tud egy build-re rákeresni az interneten -
#77635 javazon-t csinált esetleg itt valaki?
Megoszthatnánk a tapasztalatokat, build-el, itemekkel kapcsolatosan. -
#77634 Ha tudom, hogy lesz ilyen gáz szitu, párhuzamosan vittem volna egy offline karaktert, érdekes lett volna a loot verseny a végére.
Viszont az 5. fejezetnél ezért előröl kezdeni szégyen. -
hawkie22 #77633 Ez zavar engem is, hogy ha be is lépsz, nem jutsz egyröl a kettöre, mert folyton hibát jelez és minden 3-4. játékba tudsz belépni csak. De szólóban is ez van. Offline nem játszom egyelöre, de ha így megy tovább, lehet, hogy az lesz belöle. Ott legalább nincs ez a katyvasz. -
zsotesz #77632 Én most fejeztem be, most mázlim volt mert nem kellett várakozni (7 körül kezdtem játszani). Tartalékban van egy offline karakter is, ha nem megy az online akkor játszom azt. -
#77631 Tiszta vicc, Diablo után vagyok, egy hete alig tudok belépni, vagy nincs szerver, vagy sorban kell állni. A karakterem meg online. -
hawkie22 #77630 Nekem anno több 99-es sorcim is volt (egy mf-re, egy cold baalrunra, egy fire/lightning überezni), illetve minimum 2db 99-es paladinom, egyik Baalrunra, egy meg mf-re, emellett meg egy 90-es barbár, egy 92-es summoner necro és egy 93-as Javazon.
És utána meg átálltam haverral HCzni. :) De ott "csak" 90-ig jutottam a paladinommal. Hát igen, igencsak kocka voltam az egyetem alatt.
Egyébként valszeg nálam október 26-án kicsit parkolópályára fog kerülni a játék, akkor jön ki a Guardians of the Galaxy játék, illetve kicsit kéne a HS-ben a Mercenaries játékmódot tolni.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.10.20. 22:17:56 -
#77629 Passzolom, én ezt nem vettem meg.
Tudom hogy úgy is abbahagyom, és ladderenként új karit kell indítani mindig.
Dio2-be kiégtem. lvl96 cold sorcom volt :D Szerintem hány Baalrunt toltam érte végig?
-
hawkie22 #77628 Azt tudom, egyetem alatt én is csináltam Dio2-ben. :) Csak furcsa. Én ma reggel 7 óta játszottam mostanáig, az egyetlen jó drop-om ma egy Ohm rún volt, egy Wizardspike, egy Halaberd barbár sityak meg egy Immortal's King sityak. Ennyi. Azért 14 óra játék alatt ez édeskevés. Mondjuk csak 137% MF van a palámon és nincs Enigmám se, így kicsit lassabban megy, illetve nem is tudok mindent farmolni. Lehet, hogy át kéne mennem Ancient Tunnelsbe, meg Pits-be, esetleg Mausoleumba, hátha ott jobb drop-ok vannak, bár még csak 82-es vagyok. Hell boci viszont már elég jól megy, néha hal meg csak a followerem. -
#77627 Van akinek nincs élete :)
A napi 24 órából 18-at játszanak, barátokkal és runolnak ezerrel.
Nekünk még van életünk :) -
hawkie22 #77626 Kénytelen voltam visszaváltani a sorcira paláról, Enigma nélkül kínszenvedés a farmolás palával. De még kiesik Jah vagy Ber vagy akár azzal egyenértékü cucc tradelni, addig megöszülök. :( Nem is tudom, hogy a fenébe tudnak a streamerek meg egyéb játékosok ilyen gyorsan ilyen "gazdagok" lenni. -
undY1ng #77625 Úgy látszik mégis csak a war3 reforged sorsára jut? Mmmmmmm -
hawkie22 #77624 Hol lehet a legnagyobb eséllyel magas rúnákat találni? Eddig a legnagyobb, ami esett aaz utóbbi idöben, Mal volt. Van egy rakás eladó cuccom Ko/Lem/Fal/Pul árban, de drágább sajnos nincs, esni meg alig esnek. :( Amiket farmolok: Countess, Andariel, Mephisto, Pindleskin, néha-néha Diablo, bár az elég lassú paladinnal Enigma nélkül. -
#77623 Khm Path of Exile khmmm. Kapar a torkom :) -
#77622 Már 2001-ben összekalapálták. 20 év után nem tudják újra lemásolni :) -
GLIPX #77621 Jó lenne ez a játék, egy baj van vele, hogy még csak most kalapálják össze. -
hawkie22 #77620 Mi a p.csöm van a szerverekkel? Az elöbb vártam kb. fél órát, mire beengedett (145. voltam a sorban), utána be se tudok játékba lépni, mert folyton kapom a hibaüzenetet: 'An issue occured while communicating with the servers'. Az agyam eldobom. Így hogy a tökömbe lehet játszani? Valamit sürgösen csinálniuk kell, mert ez így nem baba. -
Árnyvadász #77619 Igen. :)
-
hawkie22 #77618 Akkor az jó annak, aki csak offline-t játszik. :) -
Árnyvadász #77617 Úgy néz ki, legalábbis azt mondja a srác (otthon végignézem - mert csak bele pillantgattam), single player-en nincs immunitás cold-ra ha a mastery elég magas, íme a videó: video
Egyébként elég sok mindenen változtattak Ressurectedben. Nem záródik be a boci portál, ha megölöd a királyt. Nem záródik be Anya portálja (remélem jól emlékszem és a régiben így volt) ha megölöd Nikhlatokot. Szerintem több rúna esik, tárgyakból is több esik, a nem túl magas MF ellenére. Nagyobb lett a láda hely + 3 db megosztott ládahelyet is használhatsz a többi karakternek. Elképzelhető ez is változott akkor.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.13. 12:58:55 -
Árnyvadász #77616 Törölhető, ha gondolod. Reggeli kifakadás volt, de értelme nem sok. :) -
Árnyvadász #77615 A static field-el hell-en 50%-ig leviszi az életerejét a cold immunnak, a többit meg leveri a csicska? -
hawkie22 #77614 Azt magyarázza már el nekem valaki, láttam egy-két streamernél, hogy teljes cold builddel mennek, simán minden blizzardra és az azt erösítö skillekre pakolva, mellé warmth, telekinesis, static field meg teleport azt ennyi. Semmi fire, semmi lightning. A kérdés, hogy a tökömbe farmolnak ezek bármit is hell-en? Ott van pl. Countess/Eldritch/Shenk, ezek mind Cold Immun, a Pit lvl1 simán cold immun, Baal elött is egy rakás cold immun van, hogy jutnak ezek egyröl a kettöre? -
#77613 WTF? -
Árnyvadász #77612 Prohardvare fórumán kérdezd meg, ott eléggé pörög ez a téma, biztosan tud valaki segíteni neked ebben. Én nem vagyok képben ezzel kapcsolatban. -
Árnyvadász #77611 Ez mind szép és jó, de akkor miért várod a IV-et? Ne ringasd maga abba az álomba, hogy az majd drasztikusan más lesz. Diablo az Diablo. Itt majd nagyobb területen csinálod ugyanazt. Lehet lóról is harcolni, hú de jó! Azt a mindenit! Mintha évek óta nem lehetne akármelyik játékban. Néha tényleg nem értem az embereket. Tátott szájjal rohannak abba a bizonyos erdőbe. Na mindegy, nem az én dolgom. -
Daermon #77610 Én béta után meg sem vettem :D
Anno a magaidejében játszottam offline, online, LAN-ban, floppyn karakter csere és akkor okés is volt. De 21 év elteltével a nosztalgia + szép grafika miatt minek vegyem meg? :D
A játékmenet ugyan az, és az nekem anno is megölte a játékot egy idő után (unalmas a boss farm hosszútávon, poti/inventory hercehurca, nem tetszett sosem, hogy nincs rendes action bar).
Talán majd akciósan jövőre behúzom, de 40€-t nem ér nekem.
Azt is nehezményezem, hogy nem csináltàk azt, amit pl a Total War Rome Remasternél, hogy akinek megvan az eredeti, az kapott 50% kedvezményt. -
#77609 Ennyire nem jó a Diablo II Resurrected? -
Daermon #77608 Csak lenne már a kanyarban a megjelenés. -
#77607 -
hawkie22 #77606 Gyakorlatilag egész nap, mivel ez az egy gépem van.
Visszatérve a játékra, mennyiért megy most mondjuk egy Ravenlore sityak, egy Key of Terror, esetleg egy Wizardspike? Van erre valami oldal, ahol meg lehet nézni vagy még mindig csak a d2jsp van? -
Árnyvadász #77605 3 év még nem is tűnik soknak. Gondolom elég sokszor van használva.
Tegnap ismét jó napot zártam. Voltam egy csomó helyen, mint stony field + tristam run, andariel run, mephi run, ancient tunnels run, pindleskin run + az utána lévő dungeon kitakarítása, act v barlangok és külső helyszínek runjai, travincial run és a templomok termeinek kipucolása, cannon of magi run + tal rasha sírja + duriel, de még egy DIablo lekaszabolást is bevállaltam, igaz még sárga se jött belőle.
Eredménye persze meglett, de aminek a legjobban örülök, hogy végre a kísérőm is erősödött. Van neki jelentősebb 12%-os lifesteal-je (páncélon + fegyveren) és végre életben tud maradni a kritikus helyzetekben. A páncél a runok alatt esett neki 254-es védelemmel, 25%-os open wound eséllyel, meg ugye life steal, szóval ez igen korrekt.
Nekem esett egy Natalya cipő, jól is jött, meg egy csomó minden más, szerintem már összeszámolom miből mennyi van és mindez csak 43%-os MF mellett, ami tök jó. Van olyan set/unique-om amiből kettő is van. Ugyanolyan értékkel a legtöbb, az egyik volt ami picit jobb volt, így a régebbit eladtam árusnak. Tancred set-ből is esett tegnap, így már három darabja van meg és az lvl20-on mehet majd a barbáromnak. Ja és kiesett egy olyan gothic pajzs, ami +38% all resist, meg egyéb jóságok, így a sárkányos ment vissza a ládába.
Haladásban most a három barbár jönne, de szerintem még farmolgatok, jól esik és jó esik a tárgy is. :)
Aztán jöhet Baal + NM Bocik, majd lvl70 felett kéne act1 hell-be mennem és maradni is, farmolni a lvl85-ös helyeket, addig amíg valami értelmes ki nem esik és csak utána menni tovább. De ez a jövő zenéje.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.12. 09:38:56