Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
<#eljen>
Az a pvp az egyre doglotebbnek tunik, ugyebar dagadt nagyarc kitorolte a twiter accountjat is, vajon miert.
devlking
Majd a "MÉG CSAK MOST JELENT MEG A JÁTÉK DE ITT EGY UBER INGYENES UPDATE VEGYÉK MEG MOST" pvp patch eladja. <#idiota>
Azon agyaltam, hogy mit fog kitalani a blizz marketing amivel megprobal embert behozni ebbe a rogyadozo franchiseba, es most karacsony meg frissen megjelent PoE, haaaaat.....
Szóval csak a fele volt bot, nem is vészes a helyzet 😄

Lammer
nem is vagyok makos (majd akkor leszek, ha visszakapom az accomat) 😄

most cimbivel border2... 15 porgetes a slot machinenel:
-tripla eridium
-dupla eridium
-sima eridium

asszem megyunk black marketelni 😄

😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

devlking
Azt se felejtsd el, aki alapból kikapcsolja. Nem mintha úgy is sok lenne. 😄
Hm enyhen megcsappant a jatekosallomany. Kis matek: 15750x100, az masfel milla jatekos EU szeron. Banwave elott mindig 29ezres chatchanelt kaptam.
clio1616v
a számuk lemaradt: +448000288246

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
skypeon hívd fel õket, nagyon kedvesek és segítenek azonnal

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

LocalPatriot
Ne add fel. Harcolj😊
devlking
Már megy a karácsonyi party, nem érnek ilyenekre rá. <#idiota>
Lammer
Sun nyomasara nem hagyom annyiban ezt a bant 😊

Megirtam a levelet (logikusan probaltam levezetni a dolgokat)...

es erre:

"An unknown error has occurred.
An error has occurred. This may be a temporary error, so please try again later.
Back to Battle.net Support"

perszeeeeee

5X probalkozom azota... kis megszakitasokkal 😞

na majd holnap. mai napra meguntam a kulcshajhaszast

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

reggel 8-ota farmolom azt a kibaszott elso kulcsot.
mp6 valor5-el sem dobja azota sem. pikkel ram a game. 😛

szetbasz az ideg.

nekem is dobott most kulcsot, mp1-en, act1-ben elõször aztán átmentem act2-re és ott is elsõre dobta

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lammer a mákker
van ami nem változik
😛

Lammer
most, hogy igy max funolni jarok fel a budget barbommal (mp1 only amugy), bennragadt sima inferno (mp0), 2-ik pack utan tunt fel, hogy tok easy 😄 hat akkor mar letolom, mondom... es csorompolt xDDD

LocalPatriot
Nekem 1-esen 5-bõl 2-szer simán dobják. Átlagba.
Ám valaki #61521 -re?<#nemtudom>
"nekiszaladtam funbol mp0-an... dobta xD"
idezet Lammer-tol.
😄

clio1616v
sõt eleve elég kevés az MFed és próbáld 7-8 mpn

Ez komoly, és az act 4es keywardanre is vonatkozik aki az infernal machine receptet dobja.

tugyiti
ez komoly? vicces

5 valor nelkul nem dobja egyátalán. 0% esély.

mikor mennyi jon ossze amig megtalalom. valtozo. 5 valor nelkul nem is dobja?

Lammer
nekiszaladtam funbol mp0-an... dobta xD

5 stack valorral próbálod?
5 valor.

leporoltam a lemezem es ujra jatszok a gameval. ezt a kulcsos dolgot probalom. act1 fields of misery mappon a mai nap 23 alkalommal gyaktam le a kulcsos bosst de eddig meg nem dobta. mp4-en tolom. ennyire kicsi szazalekkal dobja vagy a megolesen kivul mas is kell hozza???
karim ha erdekel valakit

TurboX
alacsony mp-en egy átlag dh ellen is meg kell izzadnia a wwbarb.-nak (fõleg 2h-val) hogy ne csak a hordók ill. ajtók betörésével generálja a furyt
LocalPatriot
Lehet valahogyan upgrade-elni a sima D3-am? Hogy nekem is elérhetõ legyen a limited edition cuccai?
Azért ez barbár és körülmény függõ, ha low mp-n mennek és a monk mindent onehitel akkor a barbár természetesen a barbár nem tudja fenntartani se a sprintet se a wotb-t. Egy hota + marathon + perma berserk + high attack speed barbár egyébként gyorsabban halad, akár magasabb mp-n is. Az hogy dupla annyi movement speedet kap skillbõl (70% vs 35%) bõven kompenzálja azt hogy kis idõre meg kell állni a hota miatt.

Ralestem diabloprogress-en a nr1 monkra, Fearless, US szeron tolja, 6spirit/second regenje van es 4es Inna set.
Jo hat azok is kiserleteznek mindenfelevel, csak nekem mar nincs idom a barbar meg a wd melle meg monkot is tolni/kovetni. Azert kivancsi vagyok hogy a top 15 monk kozul egy se hasznal pl SoJ-t? csak mert az nagyon is regen cucc az elit sebzesbonusz melle.
devlking
Megnéztem a top15 monknak a gearjét, és kb az szerint raktam összes. Ott egy darab spirit regenes cuccot nem láttam, úgyhogy nem is érdekelt. :p
Lammer
ez a tempest moka nekem kimaradt... (leoric gyuru farmnal toltam valami tuti hasonlot, de biztos, hogy nem ua.)

ehhh nem akarok felhuzni monkot, neeee 😄 (miss my monk)

tugyiti
1 hónap 😄DD rohatt függõ bot vagy tudjuk 😄DD (viccel,oldaj a feszültséget)
Add2: a tempest rush monk annyira jol mukodik, hogy mar lattam forumon ww barbart panaszkodni, hogy nem tudja tartani a tempot a monk haverja melett 😊)
Nem szoltam semmi roszat rolad, csak adtam par tippet. Az jo ha fel zonat atfutod, de a megfelelo regennel az egeszet atfutod es mindent oneshotolsz, semmi backtrack se ilyesmi csak egyenesen elore at a mobokon, ez a ww barbar monk megfeleloje. Fleet footed a futas miatt, a regen meg hogy a SW ne essen le soha, csak buffot frissited neha.
Csak te öregszel, az lehetetlen hogy a blizzard változott volna meg, õk örökre tökéletesek maradnak. Hisz a D3-at is a jó öreg Blizzard North csinálta... amíg le nem cserélték õket és újra nem kezdték 0ról a játékot :/

Lammer
meddig all a fogadasod? mert azert szabLYunk egy hatart 😊))

btw ez a weapon throw style meg tartLYa bennem a lelket, mert baromi fun... ha vevévevézni kellene, akkor lehet nyulnek a hanyos vodor utan :S

devlking
Halkan jegyzem meg, hogy csak próbálgattam mi mennyire használható. Fullra buffolva 160k dps+conviction. Amúgy nem vettem észre, hogy spirit regen kellene egyáltalán (mondjuk a mantras 3 regennel a fél zónát át lehet futni az elég szép :p).
A kovácsnak és a gemesnek kell valami a fejlõdéshez.
Ezt a valamit egy bizonyos szinten kapom meg, vagy nekem kell valami egyéb mást csinálnom.
LocalPatriot
Mivel soha nem WOW-oztam, így ezt nem tudtam, és így akkor elnézést is kérek.
Nem sokszor volt gondom, de amikor hívtam supportot, mindig kézségesek voltak.
Melohelyen vagyok es itt nincs jutub, szoval nem tudom mit linkelsz, de ha nem ertel valamit akkor inkabb ne akarj megmondani semmit. A wow az egy havidijas szolgaltatas es a sok szabaly kozott olyan is van hogy 3 napon belul meggondolhatod magad ha kitoroltel egy targyat, ergo a GM jofejsege csak az en szemelyes eszrevetelem, mert neki ez egyebkent is a dolga. Amitol jofej, hogy megvan benne a hajlandosag meg akkor is ha teszem azt a keresem teljesitese nem oldhato meg 5 perc alatt, hanem akar 1 napig kell utana jarni. Ez az, ami egyre kevesbe jellemzi a Blizzard supportot mostansag, inkabb leraznak valami sztereotip marhasaggal.
Nem tudom te miota diablozol(D3) de meg majus kornyeken linkeltek ide egy topicot ahol komedia szintre degradalodott a blizzard support egy AH baki kapcsan. Egy jatekos vett RMAHbol cuccot, penzet levontak a cucc nem jott meg. A supportnak irt, de annyi GM foglalkozott vele, hogy a vegen ugy nezett ki mintha a vasarlo lett volna a tulaj, aki eladta a cuccot.
Ha neked ettol jobb a biztonsagerzeted vagy a Blizzard szolgaltatasaba vetett bizalmad akkor higyj, amit jolesik, en sajna az evek mulasaval mashogy latom, tuti oregedtem is, de a szamban ez a szo hogy Blizz mar eleg regen keseru izu lett. Emiatt a velemenyem miatt nem is vagyok tul nepszeru ezen a forumon, de mivel a wow-ot feladtam mar jopar honapja oda meg mar nem irkalok.
LocalPatriot
link
Itt a példádra egy példa.
Ha szerinted visszaadnák neki, nem lenne jogosan dühös a d3 nép?
Nem ettõl lesz egy GM rendes, hanem azzal, hogy ha problémád van, nem ctrl+v-zik, hanem utánajár.... és segít ha tud.
LocalPatriot
20k HUF-ot tennék rá, hogy újra kezdi...

Sun - már bocs, de, ha Te figyelmetlenségbõl törölsz ki egy itemet, az miért jófejség, hogy visszaadják? Szerintem pont az volt hülye GM, mert így, hogy visszaadta, kurvár@ igazságtalan, és nem fair a többi playerrel szemben.
Ha a blizz hibájából tûnik el egy cuccod, megértem, hogy visszaadja, de így hogy te voltál - már bocs a hülye - így sztem ez rohadtul igazságtalan.
Az én véleményem.

Lammer -értem, beleuntál, sértõdött vagy stb. Csak Te tudod, hogy mi az igazság. De az én véleményem, hogy pár nap, és ide fogod írni, hogy elkezdted újra.