Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most cimbivel border2... 15 porgetes a slot machinenel:
-tripla eridium
-dupla eridium
-sima eridium
asszem megyunk black marketelni 😄
😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Megirtam a levelet (logikusan probaltam levezetni a dolgokat)...
es erre:
"An unknown error has occurred.
An error has occurred. This may be a temporary error, so please try again later.
Back to Battle.net Support"
perszeeeeee
5X probalkozom azota... kis megszakitasokkal 😞
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
mp6 valor5-el sem dobja azota sem. pikkel ram a game. 😛
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
van ami nem változik
😛
idezet Lammer-tol.
😄
karim ha erdekel valakit
ehhh nem akarok felhuzni monkot, neeee 😄 (miss my monk)
btw ez a weapon throw style meg tartLYa bennem a lelket, mert baromi fun... ha vevévevézni kellene, akkor lehet nyulnek a hanyos vodor utan :S
Ezt a valamit egy bizonyos szinten kapom meg, vagy nekem kell valami egyéb mást csinálnom.
Nem sokszor volt gondom, de amikor hívtam supportot, mindig kézségesek voltak.
Nem tudom te miota diablozol(D3) de meg majus kornyeken linkeltek ide egy topicot ahol komedia szintre degradalodott a blizzard support egy AH baki kapcsan. Egy jatekos vett RMAHbol cuccot, penzet levontak a cucc nem jott meg. A supportnak irt, de annyi GM foglalkozott vele, hogy a vegen ugy nezett ki mintha a vasarlo lett volna a tulaj, aki eladta a cuccot.
Ha neked ettol jobb a biztonsagerzeted vagy a Blizzard szolgaltatasaba vetett bizalmad akkor higyj, amit jolesik, en sajna az evek mulasaval mashogy latom, tuti oregedtem is, de a szamban ez a szo hogy Blizz mar eleg regen keseru izu lett. Emiatt a velemenyem miatt nem is vagyok tul nepszeru ezen a forumon, de mivel a wow-ot feladtam mar jopar honapja oda meg mar nem irkalok.
Itt a példádra egy példa.
Ha szerinted visszaadnák neki, nem lenne jogosan dühös a d3 nép?
Nem ettõl lesz egy GM rendes, hanem azzal, hogy ha problémád van, nem ctrl+v-zik, hanem utánajár.... és segít ha tud.
Sun - már bocs, de, ha Te figyelmetlenségbõl törölsz ki egy itemet, az miért jófejség, hogy visszaadják? Szerintem pont az volt hülye GM, mert így, hogy visszaadta, kurvár@ igazságtalan, és nem fair a többi playerrel szemben.
Ha a blizz hibájából tûnik el egy cuccod, megértem, hogy visszaadja, de így hogy te voltál - már bocs a hülye - így sztem ez rohadtul igazságtalan.
Az én véleményem.
Lammer -értem, beleuntál, sértõdött vagy stb. Csak Te tudod, hogy mi az igazság. De az én véleményem, hogy pár nap, és ide fogod írni, hogy elkezdted újra.