Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Sunrider:
A megpusztulok rész elsõsorban arra vonatkozott, ha egy elit packnak arcane enchanted vagy desecrator képesség mellé jailer vagy waller képessége is van, és nem tudok odébb menni idõben 😊

Nem tudom, majd te megmondod.
Lammer
na varjal, akkor ez bug? vagy esetleg? nem merem kimondani... erted... 😊

szerk: latszik az armory, de banned sajnos :SSS

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hat ez fura, a bannolt acocuntoknal elvileg nem lehet diabloarmoryt elerni.
Lammer
ezt a karaktert nagyon olcsobol hoztam ossze...

Sun mondjuk szponzoralt par cuccot, de a "donation" elott is legalabb 2,5X akkora volt a DPS-em mint neked... csak, hogy lass olcso/turheto dps variaciot

(az acc technikailag nem az enyem, de minden rajta az en "munkam" sajatomat bannoltak sajnos nem is olyan reg...)
sajat barbarom ami orokre igy fog maradni ;(((
a bannoltomon a WD-t ne nez(zzetek)d, az meg ban elott le lett epitve es funbol mentem vele meg fel paragonszintet es azon a fel paragonon amit talaltam az rajta van (azert igy sem rossz a 82K dps+48K life talaltbol) 😊))

En meg azt gondoltam hogy esetleg elarulod, hogy adjak epito kritikat neked ha teged az ugyse erdekel? Mert te magadnak epitettel karit es nem guglizol ra semmire, ergo ha en mondok neked guglibol kritikat, akkor az szamodra ugysem jelent semmit, vagy csak en ertem roszul?
Az gondolom fel se merult benned, hogy ebben a topicban mar nagyon sokszor kelett ujra es ujra leirni ugyanazokat a dolgokat, mert aki kerdezett, az inkabb nem guglizott ra semmire, holott mar szerintem magyar nyelven is elerheto akarmilyen leiras.
Ha annyira felnott vagy akkor gondolom megtalaltad az informativ reszt is az irasomban, ket forumot is emlitettem mint komoly ismeretanyag forrast akarmilyen kerdesre a diablo3bol.
Lammer
mondjuk a sajat build/gear elkepzeles nem egyenlo avval, hogy nem kerhet/kerjen kritikat, ez jogos reszerol 😊

pimpi001: Sunnal nem erdemes osszeveszni, mert azert konyit a dolgokhoz 😄
btw gearhez hozzatennem:

-minek van bul khatosod, ha pajzsozol? helyette lehetne likas, lehetoleg kulturalt dps+CD+LS+AS axe, nem (vagy jobb echoing)?
-nalad mar legalabb van nemi CH...(ch-s) sisak? likas? nagy piros bele? (vagy ha moho vagy, nagy sarga)
-gagya socketes? IK szet egyedul figyel? 😊
-cipo: ha mar FW, akkor allres?
-bracer: sem ch, sem AR, amun CD?...

bar nem tudtam hogy ide csak akkor lehet jonni ha offolni akarsz. azt gondoltam itt talan felnottek is vannak akik szivesen segitenek a kisebb szintu embereknek.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

csak kivancsi voltam Yoda mester, mik lehetnek a tanacsok egy gyenge padawannak.

Ne hari ha megkerdezem, de akkor minek kersz kritikat ha arra vagy buszke hogy senki karakteret ne masolod? 1.04 ota a sword and board az kb nem erdekes, ww-vel budget guideokbol 1-2 millaert megkapod az mp1 farm geart/buildet es onnantol farm farm farm. Ha neked megy ugy es jo akkor toljad, ennyi. Mihez kell akkor a kritika?
Lammer
critical hit, critical dam., attack speed, minnel tobb main stat, armor, allres, meg nemi vita 😊

nalad nincs joforman az elso harombol... ha elered buffal az 50% ch-t meg a 300-400 CD-t, akkor jol meg fog ugrani a DPS-ed 😊

barmilyen epito kritikat en is szivesen latok. mivel szemelyes tapasztalat utjan pakoltam cuccaim, es nem masoltam senki karakteret sem a google segitsegevel.
😛

barbim
hali. lesdd meg skilljeim. mindegyik ugy van beallitva hogy vagy az armor-t novelje, vagy az eletet toltse vissza, illetve plussz hp reg.
remelem ad kicsi segitseget.

gandrus
A képernyõmentéseket a c:\users\felhasználóneved\documents\Diablo III\Screenshots könyvtárban tárolja Windows7 esetén, ha a windowsod partíciója a c meghajtó.

Szemre, ha te megpusztulsz azzal a buildel akkor valamit nagyon nem jol csinalsz, rakj egy teglat a revenge gombra es menjel kajalni kozben<#idiota> A hogyan jatszal helyesenre meg irto sokmindent lehet irni, monster powertol kezdve buildeken at, de egy dologban igazad van nem art valamivel tobb resi (es szerintem hagyd a fenebe a tank buildet guglizd ki mi a ww babrbar es azzal toljad, gyorsabban haladsz es tobb sikerelemnyed lesz.)
A folowerek gyakorlatilag csak erre jok, buffot kapsz toluk es mf/xp 20%at a gearjukbol. Minden slotrol megkapod az mf/xp 20%atde ha nyomsz egy detailst mikozben a folowered statjait nezegeted akkor a reszletes statisztikanal kiirja hogy, mennyi az annyi.
Az oprendszered fuggvenyeben de mindenkepp a Users/Documnets alatt keresd a Diablo3 mappat.

Szemelyes tanacsom, diablofans.com es diablo3.com classforumokon mindenre megtalalod a valaszt.
LocalPatriot
Ha van egy standard típusú játékom, tudom valahogy upgrade-elni, limited editionra?
Sziasztok!
Elõször is, Kellemes Ünnepeket mindenkinek 😊

Néhány nagyon amatõr kérdéssel fordulnék hozzátok, remélem valaki a segítségemre fog sietni közületek 😊

Íme a barbárom.
Vetnétek egy pillantást a buildjére és a felszereléseire, hogy miken lenne a legfontosabb változtatni?
Így infernón már elég könnyen meg tud pusztulni szegény, szóval gondolom egy kis plusz defense és resistance semmiképp sem ártana...

A másik kérdésem, hogy futólag olvastam a hivatalos oldali szavazás kapcsán, hogy a templomos kísérõnkkel lehet növelni a magic find értékünket. Ebbe csak a fegyverei által adott érték számít bele, vagy minden egyéb felszerelése is? Illetve arra lennék kíváncsi, van-e ehhez hasonló tulajdonsága a scoundrelnek és az enchantressnek is?

A végére pedig a legbagatellebb 😊
Hogyan tudtok screenshotot csinálni?
A játék mappájában nem találom, hogy mentené valahol, ha pedig printscreen után próbálnám beilleszteni paintben, valamiért mindig úgy jelenik meg, mintha a desktopról csináltam volna a képet...

Elõre is köszönöm a segítséget!

Megprobalhatod ellnorizni a profiljat es meglatod, amugy igen az uber versenges kedveert valtott, volt egy eleg nevetseges szoparbaj kozte es egy masik barbar kozott, mert dtx azt allitja magarol, hogy effective top dps, a masik meg annyit hogy ehez a solohoz nem kell top dps-nek lenni. Itt a topic hogy legyen min rohogni: world record uber bosses mp10
Lammer
izebigyo... weapon throw megy meg neki, vagy most uber kedveert hota? 😊

rhazid
most már TALÁN meglesz :qq

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

LocalPatriot
Én már ennek is örülök.
[/img]
AkAfinucsi
Van videó is majd holnap feltöltöm! 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

sz4bolcs
Na, go... Kill Azmodan in the Heart of Sin 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AkAfinucsi

😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Lammer
vicces... -.-

sz4bolcs
jaj.. még fejlõdnöd kell, ifjú padavan.

pár tipp..

spybot919
Már kb 1hete nem tudom RMAH -ba eladni 80mill goldot. Nem tudom mi van ezzel. Máskor már gyorsan eladom rá 2 órával. Esetleg nem kell valakinek? kb 5-7 eurót tudok engedni az árából. 15 eu / 80mill nem olyan rossz így ünnepekre....

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

sz4bolcs
Mindig tudtam, hogy Lammer az alreged... 😄
van vaaaj..

Csak miközben rád gondolok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Sztem is nagyon sunnyogsz, titkolni próbálsz vmi piszkos dolgot :Ð

Itt elmondhatod nyugodtan, mi megértünk.
Szoktál maszturbálni?

Lammer
A nicknevem meg mindig Lammer es allitolag botoztam, oke 😄

denevérember
Amíg nem tudják megindokolni miért lettél végleg kilõve,szerintem nem érvényes az egész ban...

In space no one can hear you scream.

tugyiti
Igen ,lammer erre lennék kíváncsi én is ,nézzék már vissza a server logot és timestamp szerint mondjanak már egy konkrét indokot ,hogy ekkor meg ekkor botoztál ,vagy csavartál egy cigit halls of aggony közepén vagy mi a gondjuk ?
denevérember
Miért ragaszkodnak ennyire a ban-olásodhoz? Azt nem írják meg?

In space no one can hear you scream.

Lammer
most eleg gyorsan valaszolgatnak... nah... most mar truly utananeztek (final rewiev volt meg minden! 😄)

ennyi, gg... marad haver accjan a funolas -.-

Lammer
na most akkor?

"Hey

Sorry I was not able to chat online with you about this account action

It is with great regret we take this action, however our decision in this matter stands, and will not be overturned."

most akkor hol is lehet veluk csetelni? honlapon? jatekban (amibe nem tudok belepni) gtalk? skype accountjuk van? hol? nem specifikalta!
visszairtam, hogy plz pontosiCCSa mar le, hogy akkor hol is tudok vele online chatelni? ps-be odaszurtam nekik, hogy a kezdetek ota a semmirol beszelunk... -.-

Ja hogy már 500nál tart akkor nincs esélyem 😞

5 forintot tudok ajánlani érte.

gandrus
Eladó egy elég jó gloves, elsõsorban dexterityt igénylõ karakternek.

LocalPatriot
Megoldottam.
LocalPatriot
Valaki nem tudna kölcsön adni 1,7M-et? 😊 Sztem ma meg is adnám, csak kéne egy kezes...
LocalPatriot
Köszi, igazából ez az elsõ "jó" dropom.
De nagy kedvet adott a játékhoz.
Valakit amúgy nem érdekel Zuni sapka?

164 int
71 vit
12% life
+142 max mana
4.0 crit chance
socket van. (Mondjuk az talán alap)
tugyiti
Grat 😊 nekem goblintól még leg se esett ,nemhogy set 😄D
LocalPatriot
Tegnap este esett egy inna felsõ, goblinból.
Fogalmam sem volt, hogy mennyit érhet, így megnéztem AH-ban. Nagy örömömre láttam, hogy már 2-3M ért lehet venni. Na mondom fasza.
Ja, és azoknak persze jóval több DEX, és VIT-jük volt. Már épp tetem volna be 1M-ért, mikor láttam hogy van rajta 72 all res. Rákerestem, és 80 volt a legolcsóbb😄 Betettem 80M-ért, és reggelre meg is vették.
Hát, tényleg boldog vagyok😊
Pláne h elment a mana knife is😊
Azóta már visszatért 😊

clio1616v
mai termés mp7 act3 600 MF

4 óra alatt 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mennyi pénzt költöttél rá? Mert 8k elitbõl ezt tutira nem farmoltad össze.

eladó az összes karakterem geare goldért, elég jó minõségüek, witch doktor: 320milio, wizard: 110milio, barbár: van pár fasza skorn meg +cuccok: 130milio, hunter: van manticore is: 150milio, pm vagy vegyetek fel játékba akit érdekelne esetleg.
https://eu.battle.net/d3/en/profile/gabar-2836/hero/13846722