Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sunrider:
A megpusztulok rész elsõsorban arra vonatkozott, ha egy elit packnak arcane enchanted vagy desecrator képesség mellé jailer vagy waller képessége is van, és nem tudok odébb menni idõben 😊
szerk: latszik az armory, de banned sajnos :SSS
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Sun mondjuk szponzoralt par cuccot, de a "donation" elott is legalabb 2,5X akkora volt a DPS-em mint neked... csak, hogy lass olcso/turheto dps variaciot
(az acc technikailag nem az enyem, de minden rajta az en "munkam" sajatomat bannoltak sajnos nem is olyan reg...)
sajat barbarom ami orokre igy fog maradni ;(((
a bannoltomon a WD-t ne nez(zzetek)d, az meg ban elott le lett epitve es funbol mentem vele meg fel paragonszintet es azon a fel paragonon amit talaltam az rajta van (azert igy sem rossz a 82K dps+48K life talaltbol) 😊))
Az gondolom fel se merult benned, hogy ebben a topicban mar nagyon sokszor kelett ujra es ujra leirni ugyanazokat a dolgokat, mert aki kerdezett, az inkabb nem guglizott ra semmire, holott mar szerintem magyar nyelven is elerheto akarmilyen leiras.
Ha annyira felnott vagy akkor gondolom megtalaltad az informativ reszt is az irasomban, ket forumot is emlitettem mint komoly ismeretanyag forrast akarmilyen kerdesre a diablo3bol.
pimpi001: Sunnal nem erdemes osszeveszni, mert azert konyit a dolgokhoz 😄
btw gearhez hozzatennem:
-minek van bul khatosod, ha pajzsozol? helyette lehetne likas, lehetoleg kulturalt dps+CD+LS+AS axe, nem (vagy jobb echoing)?
-nalad mar legalabb van nemi CH...(ch-s) sisak? likas? nagy piros bele? (vagy ha moho vagy, nagy sarga)
-gagya socketes? IK szet egyedul figyel? 😊
-cipo: ha mar FW, akkor allres?
-bracer: sem ch, sem AR, amun CD?...
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
nalad nincs joforman az elso harombol... ha elered buffal az 50% ch-t meg a 300-400 CD-t, akkor jol meg fog ugrani a DPS-ed 😊
😛
hali. lesdd meg skilljeim. mindegyik ugy van beallitva hogy vagy az armor-t novelje, vagy az eletet toltse vissza, illetve plussz hp reg.
remelem ad kicsi segitseget.
A folowerek gyakorlatilag csak erre jok, buffot kapsz toluk es mf/xp 20%at a gearjukbol. Minden slotrol megkapod az mf/xp 20%atde ha nyomsz egy detailst mikozben a folowered statjait nezegeted akkor a reszletes statisztikanal kiirja hogy, mennyi az annyi.
Az oprendszered fuggvenyeben de mindenkepp a Users/Documnets alatt keresd a Diablo3 mappat.
Szemelyes tanacsom, diablofans.com es diablo3.com classforumokon mindenre megtalalod a valaszt.
Elõször is, Kellemes Ünnepeket mindenkinek 😊
Néhány nagyon amatõr kérdéssel fordulnék hozzátok, remélem valaki a segítségemre fog sietni közületek 😊
Íme a barbárom.
Vetnétek egy pillantást a buildjére és a felszereléseire, hogy miken lenne a legfontosabb változtatni?
Így infernón már elég könnyen meg tud pusztulni szegény, szóval gondolom egy kis plusz defense és resistance semmiképp sem ártana...
A másik kérdésem, hogy futólag olvastam a hivatalos oldali szavazás kapcsán, hogy a templomos kísérõnkkel lehet növelni a magic find értékünket. Ebbe csak a fegyverei által adott érték számít bele, vagy minden egyéb felszerelése is? Illetve arra lennék kíváncsi, van-e ehhez hasonló tulajdonsága a scoundrelnek és az enchantressnek is?
A végére pedig a legbagatellebb 😊
Hogyan tudtok screenshotot csinálni?
A játék mappájában nem találom, hogy mentené valahol, ha pedig printscreen után próbálnám beilleszteni paintben, valamiért mindig úgy jelenik meg, mintha a desktopról csináltam volna a képet...
Elõre is köszönöm a segítséget!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
van vaaaj..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Itt elmondhatod nyugodtan, mi megértünk.
Szoktál maszturbálni?
In space no one can hear you scream.
In space no one can hear you scream.
ennyi, gg... marad haver accjan a funolas -.-
"Hey
Sorry I was not able to chat online with you about this account action
It is with great regret we take this action, however our decision in this matter stands, and will not be overturned."
most akkor hol is lehet veluk csetelni? honlapon? jatekban (amibe nem tudok belepni) gtalk? skype accountjuk van? hol? nem specifikalta!
visszairtam, hogy plz pontosiCCSa mar le, hogy akkor hol is tudok vele online chatelni? ps-be odaszurtam nekik, hogy a kezdetek ota a semmirol beszelunk... -.-
De nagy kedvet adott a játékhoz.
Valakit amúgy nem érdekel Zuni sapka?
164 int
71 vit
12% life
+142 max mana
4.0 crit chance
socket van. (Mondjuk az talán alap)
Fogalmam sem volt, hogy mennyit érhet, így megnéztem AH-ban. Nagy örömömre láttam, hogy már 2-3M ért lehet venni. Na mondom fasza.
Ja, és azoknak persze jóval több DEX, és VIT-jük volt. Már épp tetem volna be 1M-ért, mikor láttam hogy van rajta 72 all res. Rákerestem, és 80 volt a legolcsóbb😄 Betettem 80M-ért, és reggelre meg is vették.
Hát, tényleg boldog vagyok😊
Pláne h elment a mana knife is😊
4 óra alatt 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
https://eu.battle.net/d3/en/profile/gabar-2836/hero/13846722