Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mennyire hulyeseg? most déházok es ez a stlye elegge begyere...
katt ide...
diszklémer:
Tudom ehhez a buildhez sokkal tankosabb gear kell, de egyelore most paragonozok (lvl2 xd)
ehhez majd johet gondolom valami brutal jo pajzs (jo block, allres, CHC, sok stat) meg valami jo kis 1 hand xbow az archery 10% CHC miatt
kerdes: gloomos SP? triggereli az LS-t a ket tamado kepessegem? mert, mintha nem nagyon "ereznem"...
Boart tervezem majd levaltani Hatredes deneverre, mert meg sajnos a hp+armor+allres kombo nem igazan "acelos" 😊
(alternativ buildeket nem elveto) DH professorok irjatok 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kis idõt kihagytam, s meglepõdve tapasztaltam, hogy a HOTA build, amit kb. 1 hónapja csináltam, most sokkal gyengébb. 1 millió fölötti criteket ütöttem anno, s úgy emlékszem, hogy 6-8 ütésbõl talán 1 volt, ami sima sebzést eredményezett, most meg sokszor elõfordul, hogy 2-3 ütés egymás után nem kritikus. Kicsit erõsítettem is a karakterem, jelenleg Overpowerrel 55,5% a CHC, és 517% a CD-m, ami sztem elég jó. Jelenleg HOTA-val "csak" 700-850k-kat (ritkán 900k) ütök, de ami furcsa, hogy néha a crit damage csak 200-300k. Ez mi? Történt valami változás HOTA skill, vagy critical kapcsán? Nerfelték? Elõre is köszönöm a válaszokat.
Crushing advance lenne még jó, de nem akarok úgy járni mint a cm wizarddal hogy fél óra után begörcsölnek az ujjaim 😊 Elég a sprintet is nyomkodni.
Az elsõ kettõ megfontolandó, a severt inkább kihagynám 😊
De kösz, újra van min agyalni 😊
-stone of jordan gyuru 20-30% dmg against elite
-Tyraels might chest 12% dmg to demons
-Sever 1h(igen jol latod, AZ a sever) 15-25% dmg to demons
Namost, hogy olcso? hat ezekbol a vacakabb verziok tuti olcsobbak. Amit mindenkepp megcsinalnek a helyedben, az a gem a fegyodban.
Tegnap jutottam el addig a barbárommal, hogy a túlélés már abszolut nem kérdés mp8-on sem (konkrétan nem tudok meghalni ha odafigyelek), és innen tovább már csak dps növeléssel tudok lépni:
diabloprogress
battle.net
Ötlet hogy innen hogy lehetne viszonylag olcsón tovább lépni?
A több as, chc, chd az nem segít, inkább konkrét gear tippre gondolok, pl valami uniqe vagy set amire nem gondoltam még.
Megtudnátok nekem mondani hogy hányas szinten tuja a kovács összerakni a titkos pályára nyíló fegyvert?
Ismered azt a viccet hogy miert maszik Mulder(X-aktak) a keritesre? Mert az IGAZSAG odaat van...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Feladó: Lammer
Elküldve: 2012. 12. 27. 22:30
Tárgy: diablo
2. erdekeljen, mert ha tovabb trollkodsz, akkor repulsz innen... ES EZ FELSZOLITAS volt, kovetkeznek a bunti pontok, majd a ban (folyamatos feszt ertelmetlen trollkodasert)... ha folytatod ezt a viselkedest!
3. igen ahbol unid-al vesz az ember cuccot, gratulalok... -.- szerintem ITT nem nekem kell bizonyitanom...
nem akarom a topikot rombolni... csak jotanacskent mondom en tenyleg a rendesebbik "fajta" moderator vagyok, turelmem oriasi! 😊
a tanacsom, hogy ne trollkodjad szet a topicot, kerlek! koszonom!
ezert torlom a hulyesegeidet, mert nem szeretnem ,hogy elszaladna rossz iranyba a topic!
Udv!
Köszönöm, most akkor már tudjuk hogy mennek itt a dolgok, ami fényezés, az marad, ami nem az, az pedig repül ! 😄 Grat.! Jönnek a bünti pontok, sarokba állítás, megmondalak apunak, csúnyán nézek rád 2 napig stb. 😄 Ha ronda, vagy bármi sértõ kifejezést használtam, személyeket ítélgettem (nem pedig tetteiket) írd meg itt, ha szavakat mondatokat nem értesz, segítek értelmezni, de ne a háttérben sunnyogva fenyegetõzzél, mert a végén még megijedek ! 😄
téged boldoggá tesz, én ha ki akarok kapcsolódni, akkor élményre vágyok, legyen az egy jobb drop, egy fõellenség stb., nem a pénz...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
turbózd fel a crit dmg-t

De a másik véglet amikor berakják(unbalanced), 2hét, anyád a warrior overpower,nerf,nyád a wizzard overpower,nerf,stb
██
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Megtudnátok nekem mondani hogy hányas szinten tuja a kovács összerakni a titkos pályára nyíló fegyvert?
"So, our core problem is that our Team Deathmatch mode doesn't feel like a great addition to Diablo III. It's not up to the quality that Blizzard gamers expect or that we feel you deserve, and it doesn't really fit with our goals for the rest of the game.
...
But as I mentioned before, we are going back to the drawing board on a new replacement for Team Deathmatch, something that feels more appropriate for Diablo III."
Ez valami kibaszott vicc akar lenni, de komolyan? <#bdead>#bdead>
Sun: na ja, ha belinkelne az armoryjat, meg ha leirna milyen route-on tolja, solo/coop stb... lehet tudnank neki segiteni 😉
Azota esik neki a kulcs problema nelkul. Ki tudtja a kolleganak mi santit/hol, hat kicsit frusztralt, majd ha kifujja magat lehet ertelmesebben elovezeti a dolgot.
mellesleg nem nolifeság miatt mondom, hogy te szerintem valóban többet játszol mint az átlag, de velem is így van, akinek egy ideje nem dobál már úgy mint anno... nincs is sok kedvem már játszani
butablizzard, maradjunk annyiban
1. Egy HC gamer mégis mire gyúrjon, talán az mf-re???
2. Hogyan és honnan kerülnek 3. szinten a játékba legendary itemek a HC AH-ba???
3. Értéktelen itemek, irreálisan magas áron...
4. Magánvéleményem szerint valóban nyomatja a Blizz is a játékba a "saját" itemeit piszok drágán és valóban "többet hoz a konyhára" Bliznek egy botos, mint egy becsületes gamer...
tényleg.
viszont érdekes, hogy azoknál a játékoknál, ahol NINCS AH, RMAH meg végképp, akkor érdekes dob a játék használható cuccot. a Diabló 3 ilyen lett. pénzéhes fejlesztõk, és pénzéhes játékosok, bizony goldfarm, botok és társaik..
ha játékélményre vágysz -pénzköltés nélkül- Torchlight 2, Borderlands 2.
nem a reklám helye. ezzel játszom, pedig pénzt is öltem a dió3-ba. csak 8-10 órákat játsszon a nolifer
:-))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
██
Azóta nem keresek semmit nem stackelek semmit csak sodródok az árral 😄
██
Ha visszaolvasol akkor: nekem a napi atlag 10 legendary, minimum 1, de inkabb 2-3 szettel megvolt... mindig max mf. amikor bejott az mp, akkor lehetoleg magas szinten... ennyi... naponta kezdtem olyan 8-10 oraval, ez szepen elcsuszott mar a beteges 16-18 oraig, omlott a legendary...
Diablofans.com-ot szivesebben ajanlom, mert ott komolyabb emberek irkalgatnak, es elegge kivesezik azt, aminek nekifognak.