Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Skacok!

ez mennyire hulyeseg? most déházok es ez a stlye elegge begyere...

katt ide...

diszklémer:
Tudom ehhez a buildhez sokkal tankosabb gear kell, de egyelore most paragonozok (lvl2 xd)

ehhez majd johet gondolom valami brutal jo pajzs (jo block, allres, CHC, sok stat) meg valami jo kis 1 hand xbow az archery 10% CHC miatt

kerdes: gloomos SP? triggereli az LS-t a ket tamado kepessegem? mert, mintha nem nagyon "ereznem"...
Boart tervezem majd levaltani Hatredes deneverre, mert meg sajnos a hp+armor+allres kombo nem igazan "acelos" 😊

(alternativ buildeket nem elveto) DH professorok irjatok 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok!

Kis idõt kihagytam, s meglepõdve tapasztaltam, hogy a HOTA build, amit kb. 1 hónapja csináltam, most sokkal gyengébb. 1 millió fölötti criteket ütöttem anno, s úgy emlékszem, hogy 6-8 ütésbõl talán 1 volt, ami sima sebzést eredményezett, most meg sokszor elõfordul, hogy 2-3 ütés egymás után nem kritikus. Kicsit erõsítettem is a karakterem, jelenleg Overpowerrel 55,5% a CHC, és 517% a CD-m, ami sztem elég jó. Jelenleg HOTA-val "csak" 700-850k-kat (ritkán 900k) ütök, de ami furcsa, hogy néha a crit damage csak 200-300k. Ez mi? Történt valami változás HOTA skill, vagy critical kapcsán? Nerfelték? Elõre is köszönöm a válaszokat.

Jah ha mar sztorizunk, korabban esett egy Sever 900dps+socket. Ekkor meg nem figyeltem a demonok elleni sebzes perkre, feluletesen ugy vettem mint legendary trash es rapakoltam a templaromra, mindegy alapon. Aztan esett egy Sunkeeper, rogton ki is csereltem, a Severt meg betortem (Brimsotne haha), aztan olvastam a Detox tortenetet es hirtelen a falba akartam verni a fejem <#zavart1>Igy jartam.
Tulajdonkeppen nem volt merszem beismerni, hogy az igazi indok, amiert a CM wizardomat felretettem az volt, hogy nekem mar tartosan fajt a jobb kezfejem, hiaba hagytam abba a jatekot masnap reggel munkahelyen is volt hogy alig tudtam hasznalni a jobb kezem, kezfejem tenyerem begorcsolt, remegett. Valaki megkerdezte korabban hogy barbaromon nekem miert nincs jobb egergombon a WW, hat ezert.
Veterans warningot kipróbálom, erre se gondoltam még.
Crushing advance lenne még jó, de nem akarok úgy járni mint a cm wizarddal hogy fél óra után begörcsölnek az ujjaim 😊 Elég a sprintet is nyomkodni.

Ha olvastad a topicot, amikor linkeltem a world record mp10es uber boss solo versenyt, akkor olvashattad ahogy a Duus nevu hota barb es a Detox nevu WT barb verekedtek a rekordert, es Detox azzal tudott idot lefaragni hogy bevasarolta a Tyrael chestet es a Severt( a meglevo SoJ melle).
A cél az lenne hogy magas mp-n jobban hozzájáruljak a gyors haladáshoz, és ne csak egy tank legyek a demon huntereknek.
Az elsõ kettõ megfontolandó, a severt inkább kihagynám 😊
De kösz, újra van min agyalni 😊

Masik topicban kaptam az otletet, es ha neked mar gond nelkul megy mp8 act3 akkor csinald azt, hogy kicsereled a Warcry impunity runat a Veterans warningra es go mp10. Nekem mukodott, csak kicseszett bnet szerver ledobott nv5 utan hirtelen...elment a kedvem.
Most csak otletelek, mert nem egeszen ertem mit szeretnel
-stone of jordan gyuru 20-30% dmg against elite
-Tyraels might chest 12% dmg to demons
-Sever 1h(igen jol latod, AZ a sever) 15-25% dmg to demons
Namost, hogy olcso? hat ezekbol a vacakabb verziok tuti olcsobbak. Amit mindenkepp megcsinalnek a helyedben, az a gem a fegyodban.
Ha már itt tartunk és úgyse túl aktív a topik.
Tegnap jutottam el addig a barbárommal, hogy a túlélés már abszolut nem kérdés mp8-on sem (konkrétan nem tudok meghalni ha odafigyelek), és innen tovább már csak dps növeléssel tudok lépni:
diabloprogress
battle.net
Ötlet hogy innen hogy lehetne viszonylag olcsón tovább lépni?
A több as, chc, chd az nem segít, inkább konkrét gear tippre gondolok, pl valami uniqe vagy set amire nem gondoltam még.

Azt irtam elsore, hogy semmi ertelme, de aztan talaltam ezt a topicot amiben az emberek arrol irnak hogy nekik jo igy is, vilagert nem hagynak el/tennek felre a szeretett pajzsukat <#smile>
Kérdés hogy mi értelme, ha én 600k ehp-vel, 100k dpssel, 6% ls-sel benne pörgök a molten, poison, desecratorben kétkezessel mp8-on és észre se veszem...

Kigugliztam neked Staff of herding

Megtudnátok nekem mondani hogy hányas szinten tuja a kovács összerakni a titkos pályára nyíló fegyvert?
Az a baj, hogy az elozo kommentjeidet latva mar eldolt, hogy valami nagyon nem kerek veled. Duhongeni lehet, de baromsagokat irni felesleges. Kaptal moderatori felszolitast, ertelmezd.

Ismered azt a viccet hogy miert maszik Mulder(X-aktak) a keritesre? Mert az IGAZSAG odaat van...
clio1616v
senki nem kíváncsi arra, hogy személyeskedtek egymással, privátban maradjon légyszi, kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nekem is kikapcsolódás, csak ha esett olyan cucc ami eladható, akkor azokat eladtam 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A következõ privit kaptam miután törlõdött a hiányosság feltáró elõzõ beírásom, melyben kiderült Lammer "kollega" erõs hibája több témát illetõen. Nem bírván az igazság elhangzását, élve maréknyi kapott hatalmával így vette fenyegetõre a hangnemet. :
Feladó: Lammer
Elküldve: 2012. 12. 27. 22:30
Tárgy: diablo
2. erdekeljen, mert ha tovabb trollkodsz, akkor repulsz innen... ES EZ FELSZOLITAS volt, kovetkeznek a bunti pontok, majd a ban (folyamatos feszt ertelmetlen trollkodasert)... ha folytatod ezt a viselkedest!
3. igen ahbol unid-al vesz az ember cuccot, gratulalok... -.- szerintem ITT nem nekem kell bizonyitanom...

nem akarom a topikot rombolni... csak jotanacskent mondom en tenyleg a rendesebbik "fajta" moderator vagyok, turelmem oriasi! 😊

a tanacsom, hogy ne trollkodjad szet a topicot, kerlek! koszonom!

ezert torlom a hulyesegeidet, mert nem szeretnem ,hogy elszaladna rossz iranyba a topic!

Udv!

Köszönöm, most akkor már tudjuk hogy mennek itt a dolgok, ami fényezés, az marad, ami nem az, az pedig repül ! 😄 Grat.! Jönnek a bünti pontok, sarokba állítás, megmondalak apunak, csúnyán nézek rád 2 napig stb. 😄 Ha ronda, vagy bármi sértõ kifejezést használtam, személyeket ítélgettem (nem pedig tetteiket) írd meg itt, ha szavakat mondatokat nem értesz, segítek értelmezni, de ne a háttérben sunnyogva fenyegetõzzél, mert a végén még megijedek ! 😄
Ma ilyen linkelgetos kedvembe vagyok, itt egy Sword and Board topic a pajzs szerelmeseinek(ne tevesszen meg senkit a datum, updatelve van).
Frank99
látod, erre írtam, hogy van akit ez boldogít.

téged boldoggá tesz, én ha ki akarok kapcsolódni, akkor élményre vágyok, legyen az egy jobb drop, egy fõellenség stb., nem a pénz...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

clio1616v
a játék többszörösét kaptam már vissza Eurban

clio1616v
iszonyat kicsi lehet az ütésed 😊

turbózd fel a crit dmg-t

clio1616v

Pyotr
Ez a pvp valami UT 2004 lesz?: aki elõször lõ az nyer.
De a másik véglet amikor berakják(unbalanced), 2hét, anyád a warrior overpower,nerf,nyád a wizzard overpower,nerf,stb

&#9608;&#9608;

duelezni lehet már akkor 107 után, ez jó hír.A TD annyira nem érdekel..de az arénák jó pofák lettek volna...hiányolom, h a konkrét problémát nem írja, csak a rizsa megy.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Szerintem az a bajuk, hogy itt nincs resilience es nem sikerult kiagyalni hogy oldjak meg, hogy a jatekosok ne onehsotoljak a masikat. Meg hogy mit kezdjenek majd a pay2win, wallet warrior meg egyeb whineokkal
szevasztok!
Megtudnátok nekem mondani hogy hányas szinten tuja a kovács összerakni a titkos pályára nyíló fegyvert?
devlking
Az érdekes inkább az, hogy ezt a team deathmatchet már másfél évvel ezelõtt összedobták, és csak most derült ki, hogy mégsem jó? Látszik mennyire foglalkoztak vele valójában.
Nem, a vicc az volt, hogy meg az ev vege elott meg akartak jelentetni a jatekban.
Lammer
hal' istennek engem a pvp es a kulonbozo variansai olyan szinten hidegen hagynak, hogy csak na 😊

devlking
Kirakták a pvp blogot.

"So, our core problem is that our Team Deathmatch mode doesn't feel like a great addition to Diablo III. It's not up to the quality that Blizzard gamers expect or that we feel you deserve, and it doesn't really fit with our goals for the rest of the game.
...
But as I mentioned before, we are going back to the drawing board on a new replacement for Team Deathmatch, something that feels more appropriate for Diablo III."

Ez valami kibaszott vicc akar lenni, de komolyan? <#bdead>
Lammer
Most mar en sem tolom annyit, jelentem! 😊

Sun: na ja, ha belinkelne az armoryjat, meg ha leirna milyen route-on tolja, solo/coop stb... lehet tudnank neki segiteni 😉

Nem kell ilyen tragikusan felfogni, nekem az jutott eszembe amikor egy srac keserget hogy neki a keywardenek mennyire nem dobjak a kulcsokat es mar tobb mint 60 oranyit farmolta oket, aztan egyszer valakinek eszebe jutott megkerdezni a fickotol hogy nv5-el megy neki a wardennek, erre a srac el akart sullyedni, hogy idiotat csinalt magabol, mert ezt nem tudta 😊
Azota esik neki a kulcs problema nelkul. Ki tudtja a kolleganak mi santit/hol, hat kicsit frusztralt, majd ha kifujja magat lehet ertelmesebben elovezeti a dolgot.
poruljartal
azzal egyet kell, hogy értsek, hogy a drop egy nagy szar, és patch óta szerintem szépen fokozatosan egyre gyengébb

mellesleg nem nolifeság miatt mondom, hogy te szerintem valóban többet játszol mint az átlag, de velem is így van, akinek egy ideje nem dobál már úgy mint anno... nincs is sok kedvem már játszani

butablizzard, maradjunk annyiban

devlking
Látom elõkerült néhány elmebeteg már megint.
Igazából unalmas a játék. Semmi kontent vagy pvp. Semmi célt nem tudsz kitûzni magad elé a játékban ami értelmes lenne. Eléred a lvl 60-at esetleg paragon 100, kipörgetted a 4 fokozatot és kész.
Nem hiszem, hogy valakit is itt érdekelne, de én például HC karakterekkel foglalkozom, mert a játék számomra így élvezetesebb, azonban itt rögtön felmerül több kérdés, ami természetesen a normál karakterekre is vonatkozik:

1. Egy HC gamer mégis mire gyúrjon, talán az mf-re???
2. Hogyan és honnan kerülnek 3. szinten a játékba legendary itemek a HC AH-ba???
3. Értéktelen itemek, irreálisan magas áron...
4. Magánvéleményem szerint valóban nyomatja a Blizz is a játékba a "saját" itemeit piszok drágán és valóban "többet hoz a konyhára" Bliznek egy botos, mint egy becsületes gamer...
Frank99
nekik valóban dob ilyeneket.
tényleg.
viszont érdekes, hogy azoknál a játékoknál, ahol NINCS AH, RMAH meg végképp, akkor érdekes dob a játék használható cuccot. a Diabló 3 ilyen lett. pénzéhes fejlesztõk, és pénzéhes játékosok, bizony goldfarm, botok és társaik..

ha játékélményre vágysz -pénzköltés nélkül- Torchlight 2, Borderlands 2.
nem a reklám helye. ezzel játszom, pedig pénzt is öltem a dió3-ba. csak 8-10 órákat játsszon a nolifer

:-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Pyotr
De ennél a legdurvább amikor paragon 100as mp10en farmoló emberkéket nézünk (livestream)és ugyanazokat a droppokat látom mint amiket én farmolok még fele olyan szinten se 😄D

&#9608;&#9608;

Pyotr
Engem is bosszantott amikor mf gearben semmit nem dobott 2 hétig aztán meguntam a szüttyögést és nélküle 2 setitem fél órán belül.
Azóta nem keresek semmit nem stackelek semmit csak sodródok az árral 😄

&#9608;&#9608;

<#eljen>
<#csodalk>

Sajnos ez egy ilyen játék lett, használnod kell a piacteret ahhoz, hogy top karid legyen.Ha nem kell top kari, és csak szórakozásból játszol, arra is jó a dropp.Napi több legend nekem is megvan 1-2-3 set, ha többet tolom.Ez van, így kell elfogadni.

Hagyd, úgysem hiszi el, vagy ha mégis boter hacker cheater nolifer vagy.

Lammer
😄DDDD

Ha visszaolvasol akkor: nekem a napi atlag 10 legendary, minimum 1, de inkabb 2-3 szettel megvolt... mindig max mf. amikor bejott az mp, akkor lehetoleg magas szinten... ennyi... naponta kezdtem olyan 8-10 oraval, ez szepen elcsuszott mar a beteges 16-18 oraig, omlott a legendary...

Sajnos ennek a játéknak köze nincs a D1-2-höz. Ez egy AH köré épített kereskedelmi játék, ami azért nem dob szándékosan normális tárgyakat, hogy ezzel a lehetõleg pénzes AH felé terelje az embereket, miután Blizzard nem érezte elegendõnek a játék 15.000-es árát. Fél éve játszom vele, és paragonok, MF-ek ide vagy oda, igen sok száz órányi játék után sem dicsekedhetem el azzal, hogy akár egyetlen darab szett tárgyat is dobott volna a játék. Világos hogy az AH-ban lévõ jobb cuccok nagy részét nem játékosok találják, hanem Blizz teszi fel, mégpedig nem 15, hanem 100%-os eladási haszonnal. Nem véletlen hogy ellentétben a világ bármely más aukciós házával itt az eladások névtelenül mennek hogy ez ne derüljön ki. Ez azért égõ ! Erre kellet az állandó online erõltetése, mert ugye botosok csalók rogyásig vannak, de valójában semmit nem tesznek ellene érdemben, hiszen õk még jobban növelik a bevételeiket Blizznek mint a becsületes gémerek.
fejnelkuli
Van valami megoldás arra, hogy ne tegyen úgy a játék mintha nulla memória lenne a gépembe? 4giga win7

Még egyszer köszönöm, ki fogom próbálni!

Tudom, azert irtam hogy nem helyesen jatszol, mert a Berserker az cc immunitast ad de csak korlatozott ideig, ezert a regi tank buildekben volt melette meg Leap vagy Furious charge, ezek is kiszedtek cc-bol. A neked tanacsod adonak irtam, hogy az 1h+shield tank barbarnak mar nincs sok ertelme, tobb uton modon lehet eletben maradni dual wield vagy 2h-val is, de legkonnyebb a whirlwind barbar build ami a tank specced utan oriasi megkonnyebbuleskent fog hatni(amig meg nem unod)
Diablofans.com-ot szivesebben ajanlom, mert ott komolyabb emberek irkalgatnak, es elegge kivesezik azt, aminek nekifognak.