Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurva nagy fun, tessék kipróbálni! 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mert olyan 600 körül már elég jó a dropp kb minden második elit vagy goblin legendaryt dob
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amelyik barbárt érdekli, az bideljen rá, vagy tegyen ajánlatot.
Immortal King's Stride
(92 str, 95 vit, 76 all res, 20% mf, 12 movement, 13% red. control imp. eff)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az enchantressem egy szép kis follower itemmel lett gazdahabb. 😊
Azért, ha mégis, akkor itt vagyok. 😉
Csak érdekességképpen írom, hogy pár napja farmolok MP3-4-en 400 feletti MF-el, semmi drop, még legendary is alig esett, ma meg Valor0-val egybõl az elsõ kék pakk lacunit dobott, majd utána 3 percre rá újabb leg esett. Ennyit a drop rate-rõl. Sztem ma állítottak valamit, vagy valóban mák az egész. 😊
Ami sajat eszrevetel, mf/paragon szint nem er hajitofat se, a szazalekos leosztas amit blizzard kitalalt mp szint fuggvenyeben, na az az egyetlen dolog ami bizonyitottan mukodik, azon belul meg hogy mikor lesz legendas roll i62re(zold set) vagy i63ra(sima legendary) az meg kurvara random, es a blizzardnak nagyon is megfelel igy, nem kicsit elnyujtja az idot amig elfogadhato gearbe feloltozik valaki.
(Nem semmi öv amúgy, csak kár, hogy nincs rajta mf.)
Erthetetlen....
Nem kell ezzel foglalkozni szerintem ra kell kenni a Blizzard-ra. osszezavarjak a nepet hogy beszeljenek meg foglalkozzanak a jatekkal ha masert nem de a varazstargyak minosegevel kapcsolatban...<#papakacsint>#papakacsint>
Szerintem a nekem nem esik semmi dolognak legtöbbször ez az alapja, másnál is bebizonyosodott.
A kérdés az, hogy milyen paragon szinten van az ember, mert volt aki ide irogat, és több száz óra játék után is csak paragon 10-20 körül volt, és neki 1 hét volt meglépni 1 szintet, mig mások paragon 10-20 között fél óra alatt lazán léptek 1 szintet.
Én most is azt mondom, meg kell nézni youtube-on, az alkaizer féle útvonalat, és azt tolni mp0-n, agy mp1-en, és eljutni paragon 50-re azt a runt tolva, és ha addig se esik semmi, akkor nagyon meg fogok lepõdni, de utána lehet arról beszélni, hogy vmi gond van.
A különbségek pedig ott lesznek, hogy jó gearben, paragon 50-re eljutni alkaizer runnal, lesz mondjuk 200 óra, szar gearben meg 1000. És ha valaki napi 1 órát játszik, akkor neki ez évekig fog tartani, mig azoknak akik napi 10 órákat, nekik pár nap. Viszont ugyanazt a mob mennyiséget fogjátok megölni, és jó esélyel ugyanannyi loot is esik, csak valakinek kidobja majd 1 hét alatt, a másiknak meg 1 év alatt.
Az lenne a kérdésem ha össze hasonlítom a saját és a The Witching Hour övet akkor mért írja minusz elõjelel, de zöld színnel a Damage-t?
Itt egy kép is, hogy érthetõbb legyek!
Elõre is köszönöm a választ!!!!
Nekem fél év alatt egyetlen darab zöldet sem dobott, sok száz órányi játék 4 karakter után sem. Tárgyaim 90%-át az AH-ból vásároltam. Kb 4 naponta dob 1 db. legendet, ami kukás kategória, a legjobb legendet amit adott fél év alatt 200K-ért tudtam eladni másfél hét próbálkozás után. Nálam a játék mindvégig tesz rá hogy hányas a paragon, hányas a mosnster level, vagy az MF, vagy hol megyek, egyedül vagy csoportban, pont ugyanúgy semmi használhatót nem dob. Egyszerû a kérdésem, akik itt ekkora mennyiségû kiváló dobásokról írnak, hogy csinálják ? Aki megértette a kérdést, és tud olyan választ adni, ami elõbbre visz a megoldáshoz, csak az írjon ! Köszi !
na skacok, akkor en is bejelentkeznek a narancs+zold kombo keplinkelesbe 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem kell nezni a "minoseget"... lenyeg, hogy dobta (masik tal fejes) <#idiota>#idiota>
vissza WT barbhoz... MF: 367
szerk: es meg bejott 20% a kulcsnal is xD
lsd az elõzõ
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ma elsõ körben 200Str movement speed Ice Climbers, Második körben cc-s Mempo, harmadikban pedig 40+ avg dmg/atksp/cc 150+int ring.
Most megint megjött a kedvem a játékhoz =)

vagy ez rád nem vonatkozik? a tkm kiváncsi a bazi képekre....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
bocsi a tobbiektol, mert nem akarom megint azt jatszani, mint anno, hogy halalra linkelgetek, de csak Lancus kedveert 😊))
Mf: most mar 202 😊))
dps: 1015.2, 2 lik, 2.5 LS, 80% CD, sajnos 182 int...
jah mit beszelek, hisz most vettem AH-bol... -.-
intes Witching, mellerollolt :S 😄
MF: 184 <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Magas mp-n életképtelen (nem lesz elég dmg , és még dmg reduction passziv skill sincs), alacsony mp-n pedig ezekkel a skillekkel max bohóckodsz megint, nem igazán lehet "rusholni".
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
spin2win barbárnál meg nálam bal gombon volt a ww, jobb gomgb a sprint 😄