Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem volt valami az AH-val mert engem nem akart beengedni csak többszöri próbálkozásra. Sajnos arra már nem emlékszem mit írt ki. Kb. 2 órával ezelõtt.
LocalPatriot
Az lehet hogy eltûnt egy itemem?
Tegnap még bent volt AHban, és most semmi nyoma....:S
Strafe dh-m: pörög, mint baba ww közben. 😊
Kurva nagy fun, tessék kipróbálni! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

clio1616v
mennyi volt a max MFed?

mert olyan 600 körül már elég jó a dropp kb minden második elit vagy goblin legendaryt dob

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

gandrus
Jó rég óta nem esett semmi ilyen jó. 😊
Amelyik barbárt érdekli, az bideljen rá, vagy tegyen ajánlatot.
Immortal King's Stride

(92 str, 95 vit, 76 all res, 20% mf, 12 movement, 13% red. control imp. eff)

Lammer
az csak egy targy, makolt... varjuk a kovetkezot 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gandrus
Azt hiszem, most nem panaszkodhatok.

Az enchantressem egy szép kis follower itemmel lett gazdahabb. 😊

Hedgehunter
Ja az en karim nem para 25-os volt hanem sima lvl25....
gandrus
Tudom, hogy jóval többet ér, mint amit írtam, csak költõi kérdés volt. 😊

Azért, ha mégis, akkor itt vagyok. 😉

Lol, szerkesztenem, 300milla, tudnam miert irtam 6-ot
Hat, evfordulo miatt kicsit beboroztam az asszonyal, de AHban hasonlot 600 millaert lattam %life nelkul.
gandrus
Eh... Nem akarja olcsón eladni? Van rá 25 millióm. 😊

Gondolom annyiért nem, de nincs több. :S

Viccet felreteve, haveromnak, aki alkalomadtan jatszik(p27) kiesett ma act3mp0-n zuni pox(164int,84vit,65 allres,5%life, 34%critdmg, 4,5%crit critchance). Szerinted ezek utan erdekelni fogja meg a hosszutav?
Majd a DH-d elmondja 😛
gandrus
Erdekel valakit ez az egykezes viszonylag olcsón?

Lammer
mivel eleg sokan jatszanak ezert valszin igen van olyan aki berollol szar MF-el is jo targyakat... ez is megtortenhet... megkerdeznem azokat az alacsony MF-es szerencseseket, hogy hosszu tavon (igen a magas MF talan errol szolna) mit tudott osszekapalni 😊

Acidlich
hehe nalam is hasonlo volt most, belépek elsõ adag trash set ring, 5 perc mulva egy eleg jo immortal ov, aztan meg kb 2 oraig nyomtam es semmi😊 mp5 500mf

Hedgehunter
Szerencsjatek valoban... Vettem is ma egy lottot hatha ott is jon egy jo sorozat.. 😊
Sziasztok!

Csak érdekességképpen írom, hogy pár napja farmolok MP3-4-en 400 feletti MF-el, semmi drop, még legendary is alig esett, ma meg Valor0-val egybõl az elsõ kék pakk lacunit dobott, majd utána 3 percre rá újabb leg esett. Ennyit a drop rate-rõl. Sztem ma állítottak valamit, vagy valóban mák az egész. 😊

Ennel mar csak az erthetetlenebb, amikor alacsony paragon kari(p10-20 kozott) lovese nincs mf-rol, de meg mp-rol se, es kerdi generalon hogy er valamit az egyebkent 500 millas Tal rasha amu/crites Mempo/crites Lacuni ami esett neki. Naponta latom es nem kicsit felbasz, ennyit a lvl 70+ paragon karimrol...
Egyetertek, kurva sok mobot kell megolni, mint egy szerencsejatekgep eseteben rangatod a kart aztan a nagy szamok torvenye alapjan jonnek majd jo sorozatok is.
Ami sajat eszrevetel, mf/paragon szint nem er hajitofat se, a szazalekos leosztas amit blizzard kitalalt mp szint fuggvenyeben, na az az egyetlen dolog ami bizonyitottan mukodik, azon belul meg hogy mikor lesz legendas roll i62re(zold set) vagy i63ra(sima legendary) az meg kurvara random, es a blizzardnak nagyon is megfelel igy, nem kicsit elnyujtja az idot amig elfogadhato gearbe feloltozik valaki.
gandrus
Szerintem ez bug, legalábbis nálam hasonló esetben az értéket helyesen írta, csak a szín volt rossz. Ez esetben anak a Witching Hour övnek a használata valószínûleg 18509 dps-el kevesebbet eredményezne.

(Nem semmi öv amúgy, csak kár, hogy nincs rajta mf.)

Hedgehunter
Ma egy 25-os monkkal 10% MF-el 40 percen belul 3!!!! legendary-t dobott?
Erthetetlen....
Nem kell ezzel foglalkozni szerintem ra kell kenni a Blizzard-ra. osszezavarjak a nepet hogy beszeljenek meg foglalkozzanak a jatekkal ha masert nem de a varazstargyak minosegevel kapcsolatban...<#papakacsint>
A hogyan csinálják kérdés már régen is feljött, én akkor is azt mondtam, nem mindegy, hogy azt a több száz óra amit játékkal töltesz, mennyire effektiv. Mert ha van egy gyenge geares karaktered, amivel lassan tudsz haladni, emellé még jön az, hogy egy nem megfelelõ útvonalon haladsz, magas MP szinten, sok az üresjárat, stb. Akkor simán lehet az a vége, hogy amig mondjuk Lammer megöl 1 óra alatt 500 champ packot, addig te lehet csak 30-at. És amig õ egy nap játszik 10 órát, ezelatt megöl akkor 5000 champion packot, esik neki 10 set mondjuk meg 30 legendás, addig lehet te ezt a 10 órát 1 hét alatt tolod le, és mivel nem is ölsz olyan effectiven, nem haladsz jó útvonalon, nem 5000 champ pack fog meghalni, csak 300, és akkor persze nem fog esni ennyi set legendás sem, és persze hogy ritkábban.

Szerintem a nekem nem esik semmi dolognak legtöbbször ez az alapja, másnál is bebizonyosodott.

A kérdés az, hogy milyen paragon szinten van az ember, mert volt aki ide irogat, és több száz óra játék után is csak paragon 10-20 körül volt, és neki 1 hét volt meglépni 1 szintet, mig mások paragon 10-20 között fél óra alatt lazán léptek 1 szintet.

Én most is azt mondom, meg kell nézni youtube-on, az alkaizer féle útvonalat, és azt tolni mp0-n, agy mp1-en, és eljutni paragon 50-re azt a runt tolva, és ha addig se esik semmi, akkor nagyon meg fogok lepõdni, de utána lehet arról beszélni, hogy vmi gond van.
A különbségek pedig ott lesznek, hogy jó gearben, paragon 50-re eljutni alkaizer runnal, lesz mondjuk 200 óra, szar gearben meg 1000. És ha valaki napi 1 órát játszik, akkor neki ez évekig fog tartani, mig azoknak akik napi 10 órákat, nekik pár nap. Viszont ugyanazt a mob mennyiséget fogjátok megölni, és jó esélyel ugyanannyi loot is esik, csak valakinek kidobja majd 1 hét alatt, a másiknak meg 1 év alatt.
Csá all!
Az lenne a kérdésem ha össze hasonlítom a saját és a The Witching Hour övet akkor mért írja minusz elõjelel, de zöld színnel a Damage-t?
Itt egy kép is, hogy érthetõbb legyek!
Elõre is köszönöm a választ!!!!
Üdv. !
Nekem fél év alatt egyetlen darab zöldet sem dobott, sok száz órányi játék 4 karakter után sem. Tárgyaim 90%-át az AH-ból vásároltam. Kb 4 naponta dob 1 db. legendet, ami kukás kategória, a legjobb legendet amit adott fél év alatt 200K-ért tudtam eladni másfél hét próbálkozás után. Nálam a játék mindvégig tesz rá hogy hányas a paragon, hányas a mosnster level, vagy az MF, vagy hol megyek, egyedül vagy csoportban, pont ugyanúgy semmi használhatót nem dob. Egyszerû a kérdésem, akik itt ekkora mennyiségû kiváló dobásokról írnak, hogy csinálják ? Aki megértette a kérdést, és tud olyan választ adni, ami elõbbre visz a megoldáshoz, csak az írjon ! Köszi !
Lammer
nekem mar tobb variacioban 😊 2 narancs, 1 narancs, 1 zold 😄

na skacok, akkor en is bejelentkeznek a narancs+zold kombo keplinkelesbe 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem kell nezni a "minoseget"... lenyeg, hogy dobta (masik tal fejes) <#idiota>
vissza WT barbhoz... MF: 367
szerk: es meg bejott 20% a kulcsnal is xD

gandrus
Nekem még soha nem dobtak legendaryt a gobbok. 😊

gerey
Goblin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gerey
Ok, ezután, spoilerbe rakom.

Frank99
van itt más is, aki nem érti....
lsd az elõzõ

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

gerey

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ez szerintem tök random. Nekem kb 3 hete semmi értelmes nem esett, wizard hat-bõl 70 db és hasonló szarok.
Ma elsõ körben 200Str movement speed Ice Climbers, Második körben cc-s Mempo, harmadikban pedig 40+ avg dmg/atksp/cc 150+int ring.
Most megint megjött a kedvem a játékhoz =)

gandrus
Most dobott egy viszonylag jobb Witch doki fejest, ami eladó, ha érdekel valakit (293 intelligence, socket, 73 all res., stb.).

gandrus
Ja, bocs, az set, ez meg legendary. Mi az az amulett?

gandrus
Tal Rasha's Allegiance?

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

gandrus
Az tök jó, nekem meg 366 mf-el, meg a felett is általában baromi ritkán, néhány hetente dob valami bezúzandót. A napokban -nagy meglepetésemre- egy run alatt dobott hármat is, de mind vacak, bezúzásra méltó volt. Eddig (ötszáz-valahány óra) még csak néhányszor dobott olyan legendary/set itemet, amit szép összegért el tudtam adni (olyan 20-40 millió körül). Szóval nem mindenki olyan szerencsés, mint te, hogy még 200 alatti/körüli mf-el is szórja.

Lammer
beke van, nem fogok tobbet linkelgetni, csak peldakent raktam be...

Frank99
jól van, csóváld a farkad, de nem arról volt szó, hogy spoilerbe teszitek?

vagy ez rád nem vonatkozik? a tkm kiváncsi a bazi képekre....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lammer
pfff most meg egy manticore 😄DD

bocsi a tobbiektol, mert nem akarom megint azt jatszani, mint anno, hogy halalra linkelgetek, de csak Lancus kedveert 😊))

Mf: most mar 202 😊))

dps: 1015.2, 2 lik, 2.5 LS, 80% CD, sajnos 182 int...

Lammer
mondtam, hogy nem tolom sokat, de erre en sem szamitottam 😊

jah mit beszelek, hisz most vettem AH-bol... -.-

intes Witching, mellerollolt :S 😄

MF: 184 <#zavart1><#idiota>

gerey
Délutáni farm termés, most elmentem kocsmázni... 😄

ha érdekel mûködõ ST build, írj rám.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

bohóckodás.
Magas mp-n életképtelen (nem lesz elég dmg , és még dmg reduction passziv skill sincs), alacsony mp-n pedig ezekkel a skillekkel max bohóckodsz megint, nem igazán lehet "rusholni".

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

A probléma az, hogy ha a trapet az elõtt rakod le hogy elnyomod a gloomot akkor akkor nem kapsz belõle lifestealt.

Én ezt úgy szoktam megoldani (bár én sosem játszottam rendes cm buildet csak meteorost, de ugyanolyan spamfest az is ugyebár) hogy partiban játszok és slackelek 😛 Emellett kb óránként elmentem rágyújtani vagy inni (egyébként sem vagyok jó bot, idõnként szünetet kell tartanom) hogy pihentessem a kezem.

spin2win barbárnál meg nálam bal gombon volt a ww, jobb gomgb a sprint 😄