Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a karaktert felejtettem el 😞
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Coradiel-2749/hero/18743036

Bocsi!
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket a karakteremrõl, és tippeket, hogy a dropból milyen tárgyakat vadásszak(csak dropból van a gearem), esetleg, hogy a skilleken mit változtassak.
Szeretnék gyorsabban haladni infernon, esetleg kevés meghalással mp1-en.

Üdv! Coradiel
frost nova (deep freeze vagy bone chill), wave of force (nova jobb), teleport, slow time (time warp vagy stretch time) vagy familiar (sparkflnt vagy arcanot)

Érdemes egy kicsit kísérletezni hogy mi felel meg a játékstílusodnak.

clio1616v
barbárból a hotás verziót látod nálam szintén

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nézd meg az enyém buildjét, tegnapelõtt próbálgattam

Clio#2115

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
Köszönöm! Átalakítottam a skill-bart!
Ray of Frost helyett mit használjak?

Þór vígi þessi rúnar

A procc az egy ingyen Tyrael 😊
Egyébként magyarázza meg valaki hogy egy 860 dpses skycutterért (még csak nem is socketes) miért akarnak másfél millát adni (még 12 óra hátra van):S

Carlos
Köszi, holnap átnézem az AH-t.

Þór vígi þessi rúnar

Zunimassa sisakom van ha érdekel!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Acidlich
Nem tudom, mennyit tudsz rákölteni, de Zunimassa setbõl csuka, gyürü, chest körül érdemes szetnezni ahban, valamint tal rasha sisak se rossz, ezekbõl vannak eleg olcsok amik sokat javitananak a karidon sztem.
ja, offhandbõl mindenkepp criteset, ha cm-ezni akarsz késöbb akkor Chantodo set fegyo+offhand adott

CM build rosszabb nem lett csak sokkal drágább 😊

@ Carlos: elsõsorban döntsd el merre szeretnéd vinni a karaktered hosszú távon, ha CM buildet szeretnél majd egyszer akkor kelleni fog az attack speed és a crit is. Ha nem akkor is használ CMet és vidd fel a critet 40% köré 😊 Egyébként javaslom a ray of frost kidobását, diamond skin rúna prismre cserélését, meteorhoz pedig star pact használatát

Hedgehunter
Lacuni prowlers sem rossz fillerekert adjak es van rajta movement speed is....
Carlos
Köszi a tippet.
Majd beszerzek akkor valami gyûrût mert az egyik gagyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem nagyon át kéne ruháznom a régit, hogy életképes legyen. Amúgy a régi 1.01 vagy 1.02-es barbár nem tetszett.

Þór vígi þessi rúnar

Hedgehunter
Attack speedre tolnek a helyedben egy kicsit... Nekem 20K val kevesebb eletem van de MP3 ban meg elvagyok....
Én pár napja tolom a WW buildet, 100k dps-el 30k hp-val 51% crit chance 340% hit, és karcsú 400+allressel, nagyon jó játék élményt nyújt, eddig a kedvencem. Viszont kiváncsi lennék erre a hota buildre. Valaki le tudná írni pontosan mi ez ?
ui: Kiesett életem elsõ legendary-ja tegnap egy 1300+dps-es echo 😊))
ui2: Monk-al már nem játszik senki ? 😊

Get a life!

Sziasztok!
Ha valakinek van kedve farmolgatni, überezni, nyugodtan vegyen fel ismerõsnek.

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Remelem a barbarnal nem a regi 1.02es verziot hasznalod osszehasonlitasnak. Jelen pillanatban 3 fo agazat is van, standard whirlwind, weapon throw es a standard HoTA build es ezeknek jopar variacioja. Az uj 1.04es barbar nagyon mas mint ami valaha volt.
Pont azt magyarazta, hogy azzal a skillel+runaval nem kell fussal sehova hanem helyben letankolod a mobokat, irta gloom alatt nukeolj, ami a csovon kifer, mert a sebzesed visszakapod healben, ez a DH-k beepitett lifestealje, es a gloom sebzescsokkentese miatt nem lovod magad agyon reflectes pakkon sem.
Carlos
Köszi!
Nekem nem jött be a Barbár. A DH meg túl papír volt. WD pedig most egy kicsit parkolópályán van.

Várom bátor Wizard játékosok tippjeit!

Þór vígi þessi rúnar

coolpet
Koszi, az a baj, hogy ha futni kell akkor futni kell, es nem tudok tamadni, mert beernek es kampec 😊

Battletag: coolpet#2467

Ugy vagyok vele, hogy a wizard nalam kifujt a cm build nerfjevel 1.04el. Hiaba probaltam utana mar nem volt ugyanaz, es amit lattam mashol, hogy alacsony mp archon daralas, magas mp fagyasztos cm. Nekem egyik se volt eleg jo, a ww barbar vagy a wd odaveri mindkettot jatekelmenyben nalam. Ugyhogy en nem mondom meg neked hogy mit probalj, de ha ra tudnad venni pl sanyiii-t akkor o mondhatna neked par dolgot. Es akad meg par csendes read only wizard aki paragot farmolja, hatha valaki sug neked.
PS- az 1200-as black dmg fegyod az kicsit odaver, gratu.
Carlos
Énis kérdeznék egyet. Inferno Act 3-nál vagyok és kezd kicsit kevés lenni a sebzésem. Act 1-2 simán ment halál nélkül. Halál ugyan most sincs, de kicsit belassult a haladás.
Skillek tekintetében nem vagyok biztos magamban. Szóval ha van valakinek valami ötlete akár a skillek akár a tárgyak tekintetében kérem írja meg.
Elõre is köszi!

Karakter

Þór vígi þessi rúnar

Esetleg Ferret companion helyett használj Boar companiont, nekem bejött az a pet.
Lammer
Shadow Power
"Draw in the power of the shadows, gaining 15% of all damage done as Life for 5 seconds."

Gloom runa* rarak, benyomod... es ami a csovon kifer tolod neki! 😊

*"Reduce incoming damage by 35% while Shadow Power is active." hogy ne sebzodj annyit...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

coolpet
Demon Hunternek nincs heal skillje egyaltalan? Elemental arrow utolso tunaval nemsokat er infernon, ha futni kell akkor futni kell, masrol meg nemtudok. Hogy healeltek ha baj van?

Valamint ha korbefalaztak, akkor hogy tudtok meglogni? Thunblet hasznalok, de azzal beugrok az ellen koze 😊 Nincs valami amivel at tudok menni a falakon?

Inferno diablot siman megolom, de tobb elit mobbal meggyulik a bajom.

Valami tanacs a buildre?
Karakter

Lehet Ahban is? Tuti talalok 5 perc alatt.
Lammer
na kiesett most par nap alatt a masodik azurem... nezem, nezem, kozben Sunrider mester kiokositott megint, ezer koszonet erte! <#worship>... persze szar roll... ramentem AH... beutom a magas fagyi chancet... kidobja, hogy 838.8 DPS, 14.7% fagyi... 80.000 (akkor rakhattak fel, mert meg friss volt nagyon)... megtoroltem volna 3x is a szememet, csak erospaprikat ettem kozben 😄... what? buyout (az inyencek tekintsek meg az arakat ilyen feltetelek mellett)... 😄DD atombeteg WW-vel 😄 (+templar azure+fagyi pajzs gg)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

coolpet
sracok mutatnatok nekem egy inferno dh farm buildet ami jo sebzes/tuleles arannyal rendelkezik, es persze skillfat?

Ha már ilyen optimista vagy találhatnál nekem egy trifecta mara's-t -5 meteorral 😛

Gratu, na hatha esik majd nekem is egy valamikor <#miaz>
TurboX
ez lett a fõ fogás

ill még az inna's fejes eladható

a többi karcsú lett😞

pedig ha nem kapok dc-t sztem még esik egy echo is😄

Carlos
inventory megmaradt? 😊

Þór vígi þessi rúnar

4bol 2 szemre brimstone, kerdes hogy a msik ketto crites?
TurboX
dc-vel ki is vágott, mondom én hogy valami nem stimmelt😄
TurboX
állítgattak a réteken vagy vétéef?

(1 kör alatt aminek még nincs vége:S) -mp4-
Valaki leírhatná, hogy a molten és arcane enchanted magas ressel (700+) mi az istenért szívja le úgy a hpmat mintha kb 0 all resem lenne.. Tudtommal ez fire a másik meg mittoménmi. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

gandrus
Elkelt, momoxp az új tulajdonosa. 😊

persze h meg van, direkt ki szoktam kerülni ha elõbb megtalálom

mp2-ön..
igen vágom h 10esen dobja de ha azt még nem bírja a karim akk nem állítom arra a nehézséget.😄

engem is érdekelne! JRTHUN#2602
cserébe mutaom mim van válogathatsz!

gandrus
Mit ajánlasz cserébe?

zzeN
Inkább add nekem😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gandrus
Kell ez a Boulder Braker valamelyik barbárnak, vagy zúzzam be?

gandrus
Akkora bazi nagy ládát találtam Arreat crater 1-ben. 😊

gandrus
Köszi.

Jobbclick az iconjara es retrain.
devlking
Az engem annyira nem zavar, mert így látni hogy mit nem vittek el adott áron. :p
ja legjobb..remélem 107ben javítva lesz.A másik az expired...mondjuk, ezek nekem csak rmah-ba jöttek csak elõ.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P