Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Shadow Power
"Draw in the power of the shadows, gaining 15% of all damage done as Life for 5 seconds."

Gloom runa* rarak, benyomod... es ami a csovon kifer tolod neki! 😊

*"Reduce incoming damage by 35% while Shadow Power is active." hogy ne sebzodj annyit...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

coolpet
Demon Hunternek nincs heal skillje egyaltalan? Elemental arrow utolso tunaval nemsokat er infernon, ha futni kell akkor futni kell, masrol meg nemtudok. Hogy healeltek ha baj van?

Valamint ha korbefalaztak, akkor hogy tudtok meglogni? Thunblet hasznalok, de azzal beugrok az ellen koze 😊 Nincs valami amivel at tudok menni a falakon?

Inferno diablot siman megolom, de tobb elit mobbal meggyulik a bajom.

Valami tanacs a buildre?
Karakter

Battletag: coolpet#2467

Lehet Ahban is? Tuti talalok 5 perc alatt.
Lammer
na kiesett most par nap alatt a masodik azurem... nezem, nezem, kozben Sunrider mester kiokositott megint, ezer koszonet erte! <#worship>... persze szar roll... ramentem AH... beutom a magas fagyi chancet... kidobja, hogy 838.8 DPS, 14.7% fagyi... 80.000 (akkor rakhattak fel, mert meg friss volt nagyon)... megtoroltem volna 3x is a szememet, csak erospaprikat ettem kozben 😄... what? buyout (az inyencek tekintsek meg az arakat ilyen feltetelek mellett)... 😄DD atombeteg WW-vel 😄 (+templar azure+fagyi pajzs gg)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

coolpet
sracok mutatnatok nekem egy inferno dh farm buildet ami jo sebzes/tuleles arannyal rendelkezik, es persze skillfat?

Ha már ilyen optimista vagy találhatnál nekem egy trifecta mara's-t -5 meteorral 😛

Gratu, na hatha esik majd nekem is egy valamikor <#miaz>
TurboX
ez lett a fõ fogás

ill még az inna's fejes eladható

a többi karcsú lett😞

pedig ha nem kapok dc-t sztem még esik egy echo is😄

Carlos
inventory megmaradt? 😊

Þór vígi þessi rúnar

4bol 2 szemre brimstone, kerdes hogy a msik ketto crites?
TurboX
dc-vel ki is vágott, mondom én hogy valami nem stimmelt😄
TurboX
állítgattak a réteken vagy vétéef?

(1 kör alatt aminek még nincs vége:S) -mp4-
Valaki leírhatná, hogy a molten és arcane enchanted magas ressel (700+) mi az istenért szívja le úgy a hpmat mintha kb 0 all resem lenne.. Tudtommal ez fire a másik meg mittoménmi. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

gandrus
Elkelt, momoxp az új tulajdonosa. 😊

persze h meg van, direkt ki szoktam kerülni ha elõbb megtalálom

mp2-ön..
igen vágom h 10esen dobja de ha azt még nem bírja a karim akk nem állítom arra a nehézséget.😄

engem is érdekelne! JRTHUN#2602
cserébe mutaom mim van válogathatsz!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

gandrus
Mit ajánlasz cserébe?

zzeN
Inkább add nekem😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gandrus
Kell ez a Boulder Braker valamelyik barbárnak, vagy zúzzam be?

gandrus
Akkora bazi nagy ládát találtam Arreat crater 1-ben. 😊

gandrus
Köszi.

Jobbclick az iconjara es retrain.
devlking
Az engem annyira nem zavar, mert így látni hogy mit nem vittek el adott áron. :p
ja legjobb..remélem 107ben javítva lesz.A másik az expired...mondjuk, ezek nekem csak rmah-ba jöttek csak elõ.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
Szerencsére megint buzgik az ah. Hiába van berakva a cucc, keresésnél nem dobja ki.
gandrus
Srácok, a follower skilljeit meg lehet változtatni, vagy azt használhatja csak, amit már kiosztottam neki?

Enchantressnel jobban megeri a Charm a Push helyett, nemegyszer megtortenik, hogy a mob, amit elbajol megy es agyonbasz egy masikat a tomegbol, kifejezetten elvezem, amikor a Bloodclan warrior megy es szajbakurja a Bloodclan occultist-ot<#taps>
oks. megfogadom tanacsod, holnap melo utan mp1 vagy mp2.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

clio1616v
egy megjegyzés a statjaidhoz, nagyon alacsony a crit dmg%-od, nem kell annyi vit és strg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A 74 millason, amit te is megtalaltal, joval kevesebb a dex de 1%al tobb a crit chance.
clio1616v
nekem is nehezen esett, amikor még mp4 alig ment, akkor nagy nehezen vagy 30. nekifutás után esett mp4en

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Elmondok egy rovid tortenetet, nevek nelkul, mert az most nem szamit: egy ismerosom nagyon szeretett volna mar uberezni es kulcsai is voltak tonnaszam de nem volt meg neki a recept az act4es keywardenbol. Jopar napon keresztul nyuzta a haverjait es engem is hogy coopba oljuk azt a szarkupacot amit a blizzard kitalat act4es keywardennek, mp5-mp6 sehogy se esett a recept. Minden nap elmondtam az illetonek hogy szerintem menjen mp1-en soloba mert ennyi ido alatt ha naponta betolja 3-4x akkor is tobb ALKALMA(eselye) van hogy essen az a rohadt recept. Valahol 4-5 nap coop eredmenytelenseg utan csak meghalgatott, aztan masnap fulig ero vigyorral linkelte a recit, ment 3 kort soloba mp1en es kiesett neki.
clio1616v
én egy 45%ost vettem 20k-ért a templáromnak és egy 20as pajzs + 45ös medál és 2 * 20%os ring így 30%ot ad hozzá az mfemhez

coolpet
Sziasztok!

Ez mennyit erhet meg?

ingyen dropp, de neki jo.encsi egykezessel a kezeben

clio1616v
igaz, nem tudom miért hittem azt, hogy csak kétkezeseket tud

Tud egykezest használni csak semmi értelme mert a másik kezébe nem tudsz semmit tenni.

clio1616v
az érdekes, hogy az enchantress hogyan tudta használni eddig a sunkeepert... (egykezes)

az mp5 megy meg biztonsagosan. felette mp6 docog, mp7 kinlodas, mp8 elittel nem is birok mar. szal mp5 az biztonsagosan megy. de szerinted vigyem le mp3-ra mondjuk es a kevesebb ido/run tobb runt jelent, igy nagyobb esely van a kisebb mf ellenere is?

Az rendben van, de amig nincs meg az nv5 stack addig mehetsz akar mp10en is es akkor se fogja dobni, erted? NV5 eloszor, aztan mehetsz farmolni, maskepp kb soha nem fog neked kulcsot dobni.
Zarojelben megjegyzem, ha nincs meg a geared hogy gyorsan es konnyeden oljed mp5on akkor megint belep a kepbe az hogy az elvesztegetett/atkinlodott ido alatt alacsonyabb mp-n mesz 2-3 kort es kiesik az a franya kulcs elobb utobb.
MP az elsodlegesen annak van kitalalva, aki felig mazochista es imadja ha szivathatja magat ingyen.
jah bocs. az elso proba az 1-es szam. bocs.
de amugy ezert is vagyok durcas mert az az item a legelso korom alatt kiesett, a masik kulcsom 5 nap utan. hat mar szetbaszott az ideg. aszittem sose dobja. most meg az act2-es mob szarakszik. pedig encsantressem kezebol a sajatomba tettem mar a sun keeper-t, neki meg vettem egy 43%-os staffot.
mp5-on szoktam tolni amugy.

Valami santit mert nv5 alatt NEM dobja:

Players will be able to encounter the Keywardens in any difficulty, but only in Inferno and with a full five stacks of Nephalem Valor will they have a chance to drop pieces of the Infernal Machine.
itt a referencia
act1 5 napos farm utan dobta.
act2 3 nap utan meg mindig farmolom.
act3 legelso proba, 1-es valorral dobta.
act4 meg nem jutottam el odaig mert a 2-est probalom.
😊

Az nv5 az megvan elotte mindig?
clio1616v
mp hányason?

10-esen szokta dobni ^^

Az agyam eldobom az Act2-es key mob-tól h kb. 40x sem képes kulcsot dobni. -.-

Fpocok
Olcsón eladó D3 account, rajta 60as monk és 60as(23 paragon) DH, nem túl szar gearben, több infóért MSG me.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
Az Immortal King's Boulder Breaker megér 1 misit? Kéne vmi jó kis fegyver, ez a jelenlegi "állás":

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hat ez az, annyit senki se ad erte 😊)