Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Draw in the power of the shadows, gaining 15% of all damage done as Life for 5 seconds."
Gloom runa* rarak, benyomod... es ami a csovon kifer tolod neki! 😊
*"Reduce incoming damage by 35% while Shadow Power is active." hogy ne sebzodj annyit...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valamint ha korbefalaztak, akkor hogy tudtok meglogni? Thunblet hasznalok, de azzal beugrok az ellen koze 😊 Nincs valami amivel at tudok menni a falakon?
Inferno diablot siman megolom, de tobb elit mobbal meggyulik a bajom.
Valami tanacs a buildre?
Karakter
Battletag: coolpet#2467
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Battletag: coolpet#2467
ill még az inna's fejes eladható
a többi karcsú lett😞
pedig ha nem kapok dc-t sztem még esik egy echo is😄
https://www.twitch.tv/sp1gu
igen vágom h 10esen dobja de ha azt még nem bírja a karim akk nem állítom arra a nehézséget.😄
cserébe mutaom mim van válogathatsz!
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Zarojelben megjegyzem, ha nincs meg a geared hogy gyorsan es konnyeden oljed mp5on akkor megint belep a kepbe az hogy az elvesztegetett/atkinlodott ido alatt alacsonyabb mp-n mesz 2-3 kort es kiesik az a franya kulcs elobb utobb.
MP az elsodlegesen annak van kitalalva, aki felig mazochista es imadja ha szivathatja magat ingyen.
de amugy ezert is vagyok durcas mert az az item a legelso korom alatt kiesett, a masik kulcsom 5 nap utan. hat mar szetbaszott az ideg. aszittem sose dobja. most meg az act2-es mob szarakszik. pedig encsantressem kezebol a sajatomba tettem mar a sun keeper-t, neki meg vettem egy 43%-os staffot.
mp5-on szoktam tolni amugy.
Players will be able to encounter the Keywardens in any difficulty, but only in Inferno and with a full five stacks of Nephalem Valor will they have a chance to drop pieces of the Infernal Machine.
itt a referencia
act2 3 nap utan meg mindig farmolom.
act3 legelso proba, 1-es valorral dobta.
act4 meg nem jutottam el odaig mert a 2-est probalom.
😊
10-esen szokta dobni ^^
Parasite Eve 2, best game EVER!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN