Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karakter
Þór vígi þessi rúnar
A problémám a következõ:
Véletlenül elírtam a jelszavamat bejelentkezéskor és ezért letiltotta a blizzard a felhasználómat. Nem is lenne gond,de valamiért a password restorenál nem küldi az SMS-t amiben a kód van ami kell a visszaállításhoz.
Próbáltam írni ticketet,de számomra felfoghatatlan módon nem tudtam mert be kell hozzá jelentkezni(kissé ironikus,hogy nem tudok írni ticketet olyan problémáról,hogy nem tudok bejelentkezni mert be kell hozzá jelentkezni...) ezért csináltam egy másik accountot,hogy tudjak írni. Írtam is nekik, pár óra után jött a válasz,hogy egy word dokumentumban küldjek el nekik válaszban adatokat amiket kértek(email cím amivel regisztrálva vagyok,WoW CD-key,titkos kérdésre a válasz meg ilyenek). El is küldtem nekik válaszként a ticketre. Ez volt 2 napja és még mindig semmi válasz. Mit tudnék csinálni? Írjak még1 ticketet? Vagy valahogyan nem lehet visszaállítani a jelszavam SMS nélkül?
PSN ID:misi2mezei
Tóslájt meg egyszer játszós. Valahogy nem érzem azt,h ogy újra kéne vele játszani.
Þór vígi þessi rúnar
Melyiket javasolnátok inkább? Amin +Attack speed van (mondjuk 10%) vagy amin socket?
Þór vígi þessi rúnar
Most volt egy kis idõm és fura módon vettem pár játékot (DNF, Borderlands stb) és mind meguntam 1 óra után.
Itt meg leültem, hogy csinálok egy wizard-ot és meg sem álltam inferno act 3-ig. Eddig csak 1 bambulós halál volt valahol hell végén vele szóval bejön a karakter, abszolút nem szenvedtem mint a DH-val vagy a Barb-al annó.
Þór vígi þessi rúnar
Get a life!
Kipróbálom majd ezt a CM dolgot, meg amit sanyiii javasolt!
Þór vígi þessi rúnar
Skillekbõl a spectral blade-be mehet a throw is ha nem szeretsz túl közel menni, de ennek a buildnek a lényege, hogy az esetek 90%-ban archonban vagy.
Magic weaponba is mehet a force, ha máshonnan meg van a ls. Illetve storm armor helyett mehet még energy pinpoint-al, force-al vagy prismatic-al ezek leginkább a cuccaidon meg a játék stílusodon múlnak. Hydra helyére igazából szabadon tehetsz bármit, csak ahogy elõttem is írta valaki, én is még D2-ben szerettem hydrázni. Oda bármi jó ami adja critet, ha lejött az archon.
Egyébként alacsony mp-n magas crittel forked lightning > piercing orb.
Max disciplines, socket, magic find-es verziókban is van (kinek mi kell éppen). El is van rakva kettõ is a ládámban, az egyiket (mf-es) idõnként fel is veszem, mikor csak kevés mf hiányzik a maxhoz ha upgrade-elek cuccost, és alacsony mp-levelen farmolok.
Miért nem lehet endgame cuccosnak ilyen grafikája? 😊
a monkommal
állok bele mp4-5-ön Ghom felhõjébe, és tartom magamon, míg a többiek távolról osztják neki 😊.
Most épp CM-builden van mp1-2-ben ezzel szórakozom, lehet haladni vele szépen 40% chc körül-felett. De egy teljesen más builddel gyakrabban játszom. Az én életem kevesebb, mint a tiéd, mégsem halok.
A másik build kite-olós/rohangálós: Piercing Orb - Blizzard (vagy Arcane Orb, ad némi bónuszt a jelenlegi offhandom) - Arcane Hydra - Teleport Wormhole - Magic "Force" Weapon - az armor meg mikor mihez van kedvem 😊. Storm Armor Mp0-1-en (jó nagyot sebez, és nem kell az extra védelem), Ice "Chilling" Armor a Cold Blooded passzívval cool, magasabb mp-levelen meg az Energy "Force" Armor az Illusionist passzívval: ha figyelsz, nem tudsz meghalni, ha nagyot ütnek rajtad csak az életed 35%-a megy le, ekkor a teleport aktív lesz, megpattansz 😊.
Ja miért Arcane hydra? Imádom a hidrát - D2-ben jobb volt -, tudok rohangászni körülötte veszély esetén, míg õ sebzi a mobot, és a Temporal Flux-szal még le is lassulnak eléggé. Most képzeld el azt, mikor a Blizzard mindenkit belassít, de ha kijönnek a területrõl, a hydra miatt lassúak - én meg gyors vagyok (movement speed), plusz teleportálhatok is egy secen belül max. 5-ször (eddig az 5 volt a max., amit sikerült kihoznom a Wormhole-ból 😊 ).
A harmadik passzív meg mondjuk a Blur, vagy a Galvanizing Ward... Ehhez nem kell CM, egyetlen skill van, a teleport, ami cooldown-os.
Gear: life on hit mindenkinek hasznos -bár nekem most nincs, csak a nadrágban - de a kite-olós buildhez a magas life regen talán hasznosabb. Ha baj van, míg futkosol (és a hidra, blizz/arcane orb, és a hátralõtt piercing orb sebzi a mobokat) pillanatok alatt visszaregenerálod az életed.
Most MP1-2-3 solo-ra van skillelve, max MF. Ha partyban kulcsozunk vagy Überezünk MP4-5-6-on, akkor:
Elemental Arrow helyett Evasive Fire vagy Bola Shot, ÉS Companion helyett Sentry-Spitf. Turr.
Elemental Arrow helyett vagy Evasive Fire-Covering Fire rúnával - biztos sokan nem értenek vele egyet, de szerintem nagyon erõs alaptámadás, a lényege, hogy nincs delay a klikk és a becsapódás-sebzés okozás között, hanem azonnal sebez, kis szutyok gyors mobok ellen nagyon hasznos, továbbá ha közel érnek, amutomatikusan hátragurulsz. Szinergiában van a Steady Aim-mal. Persze ehhez kell sok Discipline.
...vagy Elemental Arrow helyett - megint csak olyan skill, amit nem sokan használnak - Bola Shot-Thunder Ball. Minden 3. lövésed stun-ol, magas attkspeed-del majdnem folyamatosan bénultan áll a Boss. Persze meg kell szokni, hogy ez meg 1sec-es delay-jal robban, egyedi játékstílus. Mókás, hogy kulcsozáskor a Siegebreaker felkapja a tankot a "zabálós" támadásához, és ha nem látom, úgy szólnak rám, hogy ne lõjem õt, mert nem tudja letenni, mert le van bénulva 😊. De minden champ ellen jó. Bolával egyébként magasabb mp-szinten is tudsz egyedül menni.
...Egy másik jó skillel, a az Entangling Shot-Bounty Hunter-rel. Ez meg belassítja õket, plusz gyógyít. Erre jön még a Gloom: életed szinte mindig fullban.
Nem árt a gear-ben movement speed, loh (magas dps-nél lifesteal /is/), és a szokásos chc-chd.
Akkor jól sejtettem, mi a legnagyobb baja a karimnak, az alacsony CD + CC 😞
De ha a többi jónak néz ki akkor annak örülök, mert eddig csak a saját ötleteim alapján alakítottam a karit 😊
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Coradiel-2749/hero/18743036
Bocsi!
Szeretném kikérni a véleményeteket a karakteremrõl, és tippeket, hogy a dropból milyen tárgyakat vadásszak(csak dropból van a gearem), esetleg, hogy a skilleken mit változtassak.
Szeretnék gyorsabban haladni infernon, esetleg kevés meghalással mp1-en.
Üdv! Coradiel
Érdemes egy kicsit kísérletezni hogy mi felel meg a játékstílusodnak.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Clio#2115
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ray of Frost helyett mit használjak?
Þór vígi þessi rúnar
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
ja, offhandbõl mindenkepp criteset, ha cm-ezni akarsz késöbb akkor Chantodo set fegyo+offhand adott
@ Carlos: elsõsorban döntsd el merre szeretnéd vinni a karaktered hosszú távon, ha CM buildet szeretnél majd egyszer akkor kelleni fog az attack speed és a crit is. Ha nem akkor is használ CMet és vidd fel a critet 40% köré 😊 Egyébként javaslom a ray of frost kidobását, diamond skin rúna prismre cserélését, meteorhoz pedig star pact használatát
Þór vígi þessi rúnar
ui: Kiesett életem elsõ legendary-ja tegnap egy 1300+dps-es echo 😊))
ui2: Monk-al már nem játszik senki ? 😊
Get a life!
Ha valakinek van kedve farmolgatni, überezni, nyugodtan vegyen fel ismerõsnek.
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Nekem nem jött be a Barbár. A DH meg túl papír volt. WD pedig most egy kicsit parkolópályán van.
Várom bátor Wizard játékosok tippjeit!
Þór vígi þessi rúnar
Battletag: coolpet#2467
PS- az 1200-as black dmg fegyod az kicsit odaver, gratu.
Skillek tekintetében nem vagyok biztos magamban. Szóval ha van valakinek valami ötlete akár a skillek akár a tárgyak tekintetében kérem írja meg.
Elõre is köszi!
Karakter
Þór vígi þessi rúnar