Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ennek függvényében?
Karakter

Þór vígi þessi rúnar

Kezdetben attack speedest érdemes.

Nem teljesen a játékkal kapcsolatos hanem inkább a battle.net-el,de hátha valaki tud segíteni.
A problémám a következõ:
Véletlenül elírtam a jelszavamat bejelentkezéskor és ezért letiltotta a blizzard a felhasználómat. Nem is lenne gond,de valamiért a password restorenál nem küldi az SMS-t amiben a kód van ami kell a visszaállításhoz.
Próbáltam írni ticketet,de számomra felfoghatatlan módon nem tudtam mert be kell hozzá jelentkezni(kissé ironikus,hogy nem tudok írni ticketet olyan problémáról,hogy nem tudok bejelentkezni mert be kell hozzá jelentkezni...) ezért csináltam egy másik accountot,hogy tudjak írni. Írtam is nekik, pár óra után jött a válasz,hogy egy word dokumentumban küldjek el nekik válaszban adatokat amiket kértek(email cím amivel regisztrálva vagyok,WoW CD-key,titkos kérdésre a válasz meg ilyenek). El is küldtem nekik válaszként a ticketre. Ez volt 2 napja és még mindig semmi válasz. Mit tudnék csinálni? Írjak még1 ticketet? Vagy valahogyan nem lehet visszaállítani a jelszavam SMS nélkül?

PSN ID:misi2mezei

LocalPatriot
Na igen, ott nincs kihívás.
Majd mehetünk partyzni is😊
Carlos
Igen. Nagyon jó lett az új patch-ekkel a dió. Sokkal jobb lett, mint volt. Drop is van, nem érzem idiótának annyira magam benne, hogy megyek és semmi se esik. A wizard-dal eddig kábé 5 legendary esett és egy set. Nem jók annyira, de azért mégiscsak valami.
Tóslájt meg egyszer játszós. Valahogy nem érzem azt,h ogy újra kéne vele játszani.

Þór vígi þessi rúnar

gerey
Egyelõre csak duel lesz majd 1.7-ben, a tdm pvp-t meg még a tokás se tudja mikor, "mert nem volt elég fun".

LocalPatriot
Asszem anno együtt hagytuk abba, és mentünk torchlight 2-zni..😄 De az nekem annyira nem jött be, meg az új patch-eknek köszönhetõen d3 egyre jobb, pláne h lassan pvp is lesz.
Carlos
Kérdésem lenne a chantodo pálcát illetõen.
Melyiket javasolnátok inkább? Amin +Attack speed van (mondjuk 10%) vagy amin socket?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szia!
Most volt egy kis idõm és fura módon vettem pár játékot (DNF, Borderlands stb) és mind meguntam 1 óra után.
Itt meg leültem, hogy csinálok egy wizard-ot és meg sem álltam inferno act 3-ig. Eddig csak 1 bambulós halál volt valahol hell végén vele szóval bejön a karakter, abszolút nem szenvedtem mint a DH-val vagy a Barb-al annó.

Þór vígi þessi rúnar

LocalPatriot
Üdv Carlos!

Örömmel látom, hogy visszatértél! <#eljen>
Köszi 😊

Get a life!

gerey
Strongarm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Carlos
Köszönöm.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem nagyon szeretem a kite-olós buildeket. Ezért is utáltam meg a DH-t. Igaz, hogy nagyot sebez, de ha bebambulok akkor borul.
Kipróbálom majd ezt a CM dolgot, meg amit sanyiii javasolt!

Þór vígi þessi rúnar

gerey
Én ezzel csinálom mp1-n act 3-t gond nélkül, menne feljebb is csak feleslegesnek érzem.

Skillekbõl a spectral blade-be mehet a throw is ha nem szeretsz túl közel menni, de ennek a buildnek a lényege, hogy az esetek 90%-ban archonban vagy.
Magic weaponba is mehet a force, ha máshonnan meg van a ls. Illetve storm armor helyett mehet még energy pinpoint-al, force-al vagy prismatic-al ezek leginkább a cuccaidon meg a játék stílusodon múlnak. Hydra helyére igazából szabadon tehetsz bármit, csak ahogy elõttem is írta valaki, én is még D2-ben szerettem hydrázni. Oda bármi jó ami adja critet, ha lejött az archon.

Ugyanolyan hatékony mint régen csak ahhoz kell 50+ % crit, és 2.5 attak per second uberekre (2.7273 single target bossra) a perfect permafreezehez, és természetesen apoc, tehát drága 😛 Bár vannak akik ragaszkodnak hozzá hogy kell az a 3+ aps mert különben félévente egyszer tud pislogni a boss.

Egyébként alacsony mp-n magas crittel forked lightning > piercing orb.

Bocs, sok lett a "cuccos" 😊. Megyek is, dolgozom tovább...

Ja a kevésbé jól gear-elt DH-knak ajánlom figyelmébe a Beckon Sail cuccost: nagyon sokáig az volt rajtam, mert valami eszméletlen jól néz ki a karakter! 😊. Vegyétek le a sisakot vagy tegyétek láthatatlanná, szerintem k*rvajó, nagyon hangulatos... És nem utolsósorban sok megfizethetõ áru páncélnál jobb is az attack speed és a minimális chc miatt. ÉS olcsóbb 😊 😊.
Max disciplines, socket, magic find-es verziókban is van (kinek mi kell éppen). El is van rakva kettõ is a ládámban, az egyiket (mf-es) idõnként fel is veszem, mikor csak kevés mf hiányzik a maxhoz ha upgrade-elek cuccost, és alacsony mp-levelen farmolok.

Miért nem lehet endgame cuccosnak ilyen grafikája? 😊

Savmacska: Én monkkal is tolom néha, õ volt az elsõ karim, de annyit játszottam vele még a paragon leveles patch elõtt, hogy kicsit beleuntam, fõleg, hogy nagyon kötött volt a build, ami életképes volt. Néha, mikor a társaságban nincs tank,
a monkommal
állok bele mp4-5-ön Ghom felhõjébe, és tartom magamon, míg a többiek távolról osztják neki 😊.

Persze Sunrider-nek igaza van: ez a CM-build már nem olyan hatékony, mint régen - de azért még mûködik 😊.

Carlos: Wiz-em
Most épp CM-builden van mp1-2-ben ezzel szórakozom, lehet haladni vele szépen 40% chc körül-felett. De egy teljesen más builddel gyakrabban játszom. Az én életem kevesebb, mint a tiéd, mégsem halok.

A másik build kite-olós/rohangálós: Piercing Orb - Blizzard (vagy Arcane Orb, ad némi bónuszt a jelenlegi offhandom) - Arcane Hydra - Teleport Wormhole - Magic "Force" Weapon - az armor meg mikor mihez van kedvem 😊. Storm Armor Mp0-1-en (jó nagyot sebez, és nem kell az extra védelem), Ice "Chilling" Armor a Cold Blooded passzívval cool, magasabb mp-levelen meg az Energy "Force" Armor az Illusionist passzívval: ha figyelsz, nem tudsz meghalni, ha nagyot ütnek rajtad csak az életed 35%-a megy le, ekkor a teleport aktív lesz, megpattansz 😊.

Ja miért Arcane hydra? Imádom a hidrát - D2-ben jobb volt -, tudok rohangászni körülötte veszély esetén, míg õ sebzi a mobot, és a Temporal Flux-szal még le is lassulnak eléggé. Most képzeld el azt, mikor a Blizzard mindenkit belassít, de ha kijönnek a területrõl, a hydra miatt lassúak - én meg gyors vagyok (movement speed), plusz teleportálhatok is egy secen belül max. 5-ször (eddig az 5 volt a max., amit sikerült kihoznom a Wormhole-ból 😊 ).

A harmadik passzív meg mondjuk a Blur, vagy a Galvanizing Ward... Ehhez nem kell CM, egyetlen skill van, a teleport, ami cooldown-os.

Gear: life on hit mindenkinek hasznos -bár nekem most nincs, csak a nadrágban - de a kite-olós buildhez a magas life regen talán hasznosabb. Ha baj van, míg futkosol (és a hidra, blizz/arcane orb, és a hátralõtt piercing orb sebzi a mobokat) pillanatok alatt visszaregenerálod az életed.

Coolpet: DH-m
Most MP1-2-3 solo-ra van skillelve, max MF. Ha partyban kulcsozunk vagy Überezünk MP4-5-6-on, akkor:
Elemental Arrow helyett Evasive Fire vagy Bola Shot, ÉS Companion helyett Sentry-Spitf. Turr.

Elemental Arrow helyett vagy Evasive Fire-Covering Fire rúnával - biztos sokan nem értenek vele egyet, de szerintem nagyon erõs alaptámadás, a lényege, hogy nincs delay a klikk és a becsapódás-sebzés okozás között, hanem azonnal sebez, kis szutyok gyors mobok ellen nagyon hasznos, továbbá ha közel érnek, amutomatikusan hátragurulsz. Szinergiában van a Steady Aim-mal. Persze ehhez kell sok Discipline.

...vagy Elemental Arrow helyett - megint csak olyan skill, amit nem sokan használnak - Bola Shot-Thunder Ball. Minden 3. lövésed stun-ol, magas attkspeed-del majdnem folyamatosan bénultan áll a Boss. Persze meg kell szokni, hogy ez meg 1sec-es delay-jal robban, egyedi játékstílus. Mókás, hogy kulcsozáskor a Siegebreaker felkapja a tankot a "zabálós" támadásához, és ha nem látom, úgy szólnak rám, hogy ne lõjem õt, mert nem tudja letenni, mert le van bénulva 😊. De minden champ ellen jó. Bolával egyébként magasabb mp-szinten is tudsz egyedül menni.

...Egy másik jó skillel, a az Entangling Shot-Bounty Hunter-rel. Ez meg belassítja õket, plusz gyógyít. Erre jön még a Gloom: életed szinte mindig fullban.

Nem árt a gear-ben movement speed, loh (magas dps-nél lifesteal /is/), és a szokásos chc-chd.

Köszönöm szépen!

Akkor jól sejtettem, mi a legnagyobb baja a karimnak, az alacsony CD + CC 😞

De ha a többi jónak néz ki akkor annak örülök, mert eddig csak a saját ötleteim alapján alakítottam a karit 😊
gandrus
Másrészt, ha tudod, növeld a crit hit chancet, mert ha jól látom, 10.5%-od van belõle összesen, és az nagyon kevés.

gandrus
Elsõként kéne neked egy olyan fegyver, amin van socket, amibe emeraldot tehetnél (minél nagyobbat), hogy a crit hit damaget növeld. Ha tudsz olyan fegyvert szerezni, amin alapból is van crit dmg. a socket mellett, az még jobb.

Csak a karaktert felejtettem el 😞
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Coradiel-2749/hero/18743036

Bocsi!
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket a karakteremrõl, és tippeket, hogy a dropból milyen tárgyakat vadásszak(csak dropból van a gearem), esetleg, hogy a skilleken mit változtassak.
Szeretnék gyorsabban haladni infernon, esetleg kevés meghalással mp1-en.

Üdv! Coradiel
frost nova (deep freeze vagy bone chill), wave of force (nova jobb), teleport, slow time (time warp vagy stretch time) vagy familiar (sparkflnt vagy arcanot)

Érdemes egy kicsit kísérletezni hogy mi felel meg a játékstílusodnak.

clio1616v
barbárból a hotás verziót látod nálam szintén

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nézd meg az enyém buildjét, tegnapelõtt próbálgattam

Clio#2115

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Köszönöm! Átalakítottam a skill-bart!
Ray of Frost helyett mit használjak?

Þór vígi þessi rúnar

A procc az egy ingyen Tyrael 😊
Egyébként magyarázza meg valaki hogy egy 860 dpses skycutterért (még csak nem is socketes) miért akarnak másfél millát adni (még 12 óra hátra van):S

Carlos
Köszi, holnap átnézem az AH-t.

Þór vígi þessi rúnar

Zunimassa sisakom van ha érdekel!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Acidlich
Nem tudom, mennyit tudsz rákölteni, de Zunimassa setbõl csuka, gyürü, chest körül érdemes szetnezni ahban, valamint tal rasha sisak se rossz, ezekbõl vannak eleg olcsok amik sokat javitananak a karidon sztem.
ja, offhandbõl mindenkepp criteset, ha cm-ezni akarsz késöbb akkor Chantodo set fegyo+offhand adott

CM build rosszabb nem lett csak sokkal drágább 😊

@ Carlos: elsõsorban döntsd el merre szeretnéd vinni a karaktered hosszú távon, ha CM buildet szeretnél majd egyszer akkor kelleni fog az attack speed és a crit is. Ha nem akkor is használ CMet és vidd fel a critet 40% köré 😊 Egyébként javaslom a ray of frost kidobását, diamond skin rúna prismre cserélését, meteorhoz pedig star pact használatát

Hedgehunter
Lacuni prowlers sem rossz fillerekert adjak es van rajta movement speed is....
Carlos
Köszi a tippet.
Majd beszerzek akkor valami gyûrût mert az egyik gagyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem nagyon át kéne ruháznom a régit, hogy életképes legyen. Amúgy a régi 1.01 vagy 1.02-es barbár nem tetszett.

Þór vígi þessi rúnar

Hedgehunter
Attack speedre tolnek a helyedben egy kicsit... Nekem 20K val kevesebb eletem van de MP3 ban meg elvagyok....
Én pár napja tolom a WW buildet, 100k dps-el 30k hp-val 51% crit chance 340% hit, és karcsú 400+allressel, nagyon jó játék élményt nyújt, eddig a kedvencem. Viszont kiváncsi lennék erre a hota buildre. Valaki le tudná írni pontosan mi ez ?
ui: Kiesett életem elsõ legendary-ja tegnap egy 1300+dps-es echo 😊))
ui2: Monk-al már nem játszik senki ? 😊

Get a life!

Sziasztok!
Ha valakinek van kedve farmolgatni, überezni, nyugodtan vegyen fel ismerõsnek.

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Remelem a barbarnal nem a regi 1.02es verziot hasznalod osszehasonlitasnak. Jelen pillanatban 3 fo agazat is van, standard whirlwind, weapon throw es a standard HoTA build es ezeknek jopar variacioja. Az uj 1.04es barbar nagyon mas mint ami valaha volt.
Pont azt magyarazta, hogy azzal a skillel+runaval nem kell fussal sehova hanem helyben letankolod a mobokat, irta gloom alatt nukeolj, ami a csovon kifer, mert a sebzesed visszakapod healben, ez a DH-k beepitett lifestealje, es a gloom sebzescsokkentese miatt nem lovod magad agyon reflectes pakkon sem.
Carlos
Köszi!
Nekem nem jött be a Barbár. A DH meg túl papír volt. WD pedig most egy kicsit parkolópályán van.

Várom bátor Wizard játékosok tippjeit!

Þór vígi þessi rúnar

coolpet
Koszi, az a baj, hogy ha futni kell akkor futni kell, es nem tudok tamadni, mert beernek es kampec 😊

Battletag: coolpet#2467

Ugy vagyok vele, hogy a wizard nalam kifujt a cm build nerfjevel 1.04el. Hiaba probaltam utana mar nem volt ugyanaz, es amit lattam mashol, hogy alacsony mp archon daralas, magas mp fagyasztos cm. Nekem egyik se volt eleg jo, a ww barbar vagy a wd odaveri mindkettot jatekelmenyben nalam. Ugyhogy en nem mondom meg neked hogy mit probalj, de ha ra tudnad venni pl sanyiii-t akkor o mondhatna neked par dolgot. Es akad meg par csendes read only wizard aki paragot farmolja, hatha valaki sug neked.
PS- az 1200-as black dmg fegyod az kicsit odaver, gratu.
Carlos
Énis kérdeznék egyet. Inferno Act 3-nál vagyok és kezd kicsit kevés lenni a sebzésem. Act 1-2 simán ment halál nélkül. Halál ugyan most sincs, de kicsit belassult a haladás.
Skillek tekintetében nem vagyok biztos magamban. Szóval ha van valakinek valami ötlete akár a skillek akár a tárgyak tekintetében kérem írja meg.
Elõre is köszi!

Karakter

Þór vígi þessi rúnar

Esetleg Ferret companion helyett használj Boar companiont, nekem bejött az a pet.