Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
LocalPatriot
Valaki tudna mondani erre egy valós árat? AH-ban csak 980 dmg-s fegyvert láttam ekkora crittel es LOH-val. Vagy lehet rosszul néztem?

clio1616v
a lich king-ig, az utolsó kettõ nincs

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
Battlechest vagymi. Énis kaptam.

Þór vígi þessi rúnar

devlking
Hány kiegészítõvel?
IK öv eladó : 236str/51vit , 80 res, 13fury, 2.8ls , weapon throw -4 , 50M.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
+1.

Szintén. Annyi még, hogy én start után 3 hónappal hagytam abba, amikor act 3-ban az elsõ trash group hazavágta az act 2-t daráló barbimat. Akkor mondtam hogy bizony nektek a kurva anyátokat.

Most újrakezdtem egy wizard-dal és ledaráltam inf diablo-t. Bár az itteni jófej srácok tanácsa kellett hozzá, meg némi millió.

Þór vígi þessi rúnar

eott
+1!

Barátom ugyancsak egy van (érted valódi IRL Barát!), de õ nem diablózik. Haver, haveri társaság, remek ivó cimbora, ingame "friend" természetesen sok, de pont azért nem játszom így, mert kerülöm az olyan helyzeteket, amikor felmerülhet a haverság >? valódi pénz kérdés. Sunnyogni nem szoktam, ingame haverok, cimborák meg olyanok amilyenek, fax tudja. Inkább nem tesztelem, mert fillérbaszók vannak meg lesznek is, pár vidám raidcall-on töltött óra meg nekem többet ér mint 20 euro. De nem tudom és nem is akarom tesztelni, hogy ezzel más is így van-e.

Start után egy hónappal leálltam. Két ünnep között újra kezdtem a játékot. Egyelõre tetszik, hogy van loot, tetszik, hogy fillérekbõl átöltöztem, hogy act3-ban darálhatok, pedig elõtte a legyek visszazavartak act2 elejérõl, élvezem a játékot megint. Ennyi pont elég. Cucc meg majd esik, vagy nem, de kit érdekel. 😊
Frank99
<#vigyor2>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

clio1616v
énis 😊

boxon még:

Sniper Elite V2
GTA4
Forza Horizon

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Frank99
én meg 4 játékkal játszottam...

kinek a pap, kinek meg a pap lánya :-)

Amirol te beszelsz az csak barati tarsasagban mukodhet es ott sem mindig. Mond meg nekem, kezed a szivedre, ha a baratodnak kiesik egy 300 millas cucc biztos vagy benne hogy megmutatja neked es nem teszi inkabb fel AHra? De ez nem uj problema egyebkent, ez mar indulaskor is megvolt, mar akkor is mentek szet emiatt baratsagok. Ha viszont olyan onzetlen barataid vannak akkor kb 4x olyan gyors/hatekony a gearelodes, foleg ha 4 kulonbozo class karival mentek.
clio1616v
ingyen wow-ot adtak a D3 accomhoz és nem kellett subscription sem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a efury olyan 100k
a pajzs eladhatatlan olyan 26k = brimstone

clio1616v
a két ünnep között volt kis szabadidõm játszani

82 millió goldért adtam el sárga cuccokat és vagy 200 legendary esett, fele setes - ebbõl 10 értelmes 😊

TurboX
erre való az ah, mert ami "normális" (itt értem azt hogy jó statokkal rendelkezõ, a többi kaszt számára használható) azt nem egy npc-nek kell eladni 1-2k goldért

amirõl te beszélsz ahhoz pedig nagyon kell bízni a másikban (ergo a droppodat csak te látod..)
A helyzet az hogy egyetlen dologgal lehet megnövelni 2-3x-osára a dobási arányt, ha összefog 3-4 (különbözõ kasztos) ember és ami normális tárgy és nem jó a saját kasztjának, odaadják a másiknak, aki esetleg tudja használni nem pedig pár száz goldért az árusnak. Nálam borzalmas gyenge a dobási arány, kb. 800 játékóra után esett az elsõ zöld item, viszont a sárgákat ami nem WD-nek való, már gondolkodás nélkül adom el az árusnak bagóért, miután az AH-ban úgysem vesznek meg semmit, most is 2 nap alatt adtam el összesen 20K-ért. Sajnos ez van. Ez nem sírás, és engem nem vigasztal hogy van akinek hullik halomban a sok legend meg zöld napi szinten. Úgy hogy össze kell fogni többen különbözõ kasztosak, akik hasonló helyzetben vannak és dobálni egymásnak ki a jobb itemeket ami a másiknak való, mi magunk pedig úgysem tudunk használni. 😊
devlking
Ennek örömére esett is 5 darab kettõ nullás run alatt...
az a baj, hogy függõk vagytok <#eplus2> nem az, h 1 run alatt nem esik <#nevetes1> Engem is felbasz, ha nem esik..de nekem megvan a taktikám, h hogy legyek hatékonyabb, ha szar a loot.Olyankor viszont esik, de csak brimstonennak való <#boxer><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem, azok csak dísznek vannak. De kattints rájuk jobb gombbal hátha átváltoznak valami hasznossá.

Lambda
arany hátterû kérdõjeles tárgyak használhatók valamire?

TurboX
Most is egy mp7es full a3 pucolás, és nem esett egy darab se

de azért szerencsére nem ez a jellemzõ
devlking
Mondjuk az is igaz, hogy már 300 millás ice climbers is esett. <#zavart1>
Attól még nem sûrûn látok legendaryt. Most is egy mp7es full a3 pucolás, és nem esett egy darab se. 😞
Lammer
en tuti kisebbsegben leszek a velemenyemmel: en nem, hogy emeltem volna a patchnel a dropratet, inkabb csokkentettem volna, de! egy picit kasztspecifikusabba/ertelmesebbe (tegezt nem int+vittel dobna stb) tettem volna azt(amivel farmolsz ugye)... sok bot igy is elarasztja a piacot a sz*rjaval... 😊 nekem is volt egy korszakom, hogy gorcsosen leg/setre utaztam... most mar kezd 'dontker kategoria lenni nalam 😊
ma delelott toltam egy masfel oracskat... mp0 (teszko geared WD xD) esett egy leg meg egy set... a danettat (ez raadasul alacsony nv-n jott trashbol) nettot 150K-ert el is vittek, masikbol brim lett 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Figyu, neked esett olyan rare chest, amilyen nekem 1500 jatekora alatt egyszer sem, szerintem nekem inkabb lenne okom idegesnek lenni 😛
devlking
Mert szerinted a nálam havonta 1 set jó lesz? 😄
Ugyanúgy kuka, csak mellé még fel is bassza az embert, hogy soha nem esik.
be vannak árazva ...

BDragon#2117

Ne aggódj attól is elmegy a kedved ha 100 legendaryból 101 brimstone értékû

Hali!
Segítségeteket kérném! van egy 9 max. 253 strenght 100% crt dmg. amulettem.
Ehelyett szeretnék valami jobbat, de nem igazán tudom, hogy mi az ami jobb értékekkel bír és nem több 100 millió aranyba kerül. Gondolok itt mondjuk attack speed 7% és crt. dmg. 70%, vagy crt hit chance 7% crt. dmg. 60%?
Minden építõ jellegû hozzászólást örömmel fogadok.
Sunrider: te is tudod, hogy mindenképpen az utóbbi. Inkább essen egyáltalán valami, bármi, csak essen néha, mint semmi, és elmenjen a kedve az embernek az egésztõl. Ez az egyik fõ hajtóerõ a játékban.
Persze, legyen használható, de már a gagyi is megváltás olykor 😊.

Adott a kerdes, mi a jobb szerinted, ha nem esik a set(neked), vagy ha esik surun(nekem) de 99%ban higtehenylepeny?
devlking
2 napja találtam második set itemem a játék kezdete óta (és azóta még 2-õt...). Van akiknek nem osztogatja a seteket.
A goldot meg azért vonja le, hogy egyrészt kivezessen goldot a piacról, és maradjon értéke, másrészt hogy az ahval mahinálók dolga ne legyen olyan egyszerû.
Frank99
naná!

Segítenétek beárazni ezt a kettõt ? 😊

Get a life!

Átérzem a helyzeted, össz 400óra játékkal 3legendary-t dobott, abból egy 21lvl egy echoing fuy és még egy 33% blockos stormshield. Set itemet életeben nem láttam esni se 2 haveromnál se a sógoromnál ugy hogy vele a multkor 16órán keresztül farmoltuk act 3-at...vicc. Azt még mondjátok már meg nekem hogy beteszek egy star emeraldot 1m-ért és miért 850k-t kapok vissza... Oké oké 15% de a blizzardnak minek megy vissza a gold ? Kinézem belõlük hogy amekkora zsidók õk még goldsellerkednek is.....

Get a life!

És tényleg😊
Sikerült, thx.
Akkor azt hiszem törlöm is a ticketet mielõtt elrontanák....

PSN ID:misi2mezei

eott
Szerintem kicsit túlreagálod. 😉
Klakk ide: https://eu.battle.net/account/support/identify-account.html et' voilá már be is tudsz loggolni. Persze, nem árt tudni a válaszokat. Mûködik. Nem tipp!
Persze, mindenképp meg szeretném tartani, mert óriási elõrelépés. Viszont most sürgõsen kereshetek magamnak egy Immortal King's övet vagy csizmát, a set bonus miatt 😊

Sziasztok!

Megfelelõ árajánlat esetnén megválnék barbáromtól.
BARBI

VV és a hammeres build is faszán mûködök , de magasabb mp-n hammeresként szoktam menni.MP 7-8 t lazán farmolom , de MP10 is megy, de nyilván lassabban.

Ha valakit úgy érdekel akkor a DH-m is eladó vele együtt illetve a teljes acc amiben van még 1 starcraft 2 is.

DH:DH

HUF érdekel, egyéb csere-bere gold , stb nem.

a leggyorsabban a [email protected] érsz el ha érdekel.

TurboX
mihez képest? a jelenleginél fényévekkel jobb

eladni nem érdemes, inkább használd
Carlos
Énis lepõdtem a dropon az új (nekem új) verzióban.
Amig eljutottam az inferno végére a varázslómmal (40 óra kábé) addig olyan 4-5 legendary és 1 set esett. Igaz vackok, de legalább esett.

Þór vígi þessi rúnar

Nem tudom, a szakavatott szemek számára ez mennyire számít jó cuccnak, de én majd kiugrottam a bõrömbõl örömömben, mikor megláttam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vicces, hogy a jelenlegi (elég szegényes) gearembõl eddig is még talán a fegyver volt a leghasználhatóbb szerintem, erre esik egy ilyen 😊
Már a 3. legendary az elmúlt 12 órából (ebbõl kb 3-4 telt játékkal), máskor meg egy hét alatt sem esik ennyi.

Én ezzel a 800 óra játék/1 zölddel nagyon nem vagyok kibékülve, +a 3.-kulcsért ha nem mentem ki 50x, akkor egyszer sem. Tud valaki megoldást, hogy miért lehet ez ? Kell valami achievments, ami nekem nincs, és azért nem dob ? A tárgyak árairól annyit, ha valamit 50K-ért el tudok adni, akkor már földhöz csapdosom magam örömömben, de ez heti 1 db. Megjegyzem a fél év alatti egyetlen zöldet, nulla valornál dobta. 😄
Carlos
Én még új vagyok (régi új). Tegnap 3 kört mentünk az act 4-es keywardenen egy haverral, mp2-ben (mert hurka wizard vagyok). Elsõ körben neki esett ki a recept a harmadikban pedig nekem (7 és 9-es valor, nem MF cucc, tehát max olyan 100-120 MF).
Még nem kezdtem el farmolni, de nekem sem nagyon esnek olyan überbrutál odabasz tárgyak amiket akár 500K-nál többért el lehetne adni.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem Mp 6, MF kb 450. Napi 2-3 actIII teljesen fehér mobokkal ... napi 1-8 legendary (0-3 set) esik, általában bontásra... kb 2 hetente esik upgrade is, de napi milla megvan csak a goldból, illetve 1-5 m es motyók potyognak rendesen, 30-40m es cucclik is be-benéznek. Nekem is hiányzik a 3. alkotóelem, de max 15 teljes übert mentem ... skeleton kingék nem akarják dobni a q.muterjüket...

BDragon#2117

Tegnap, fél év és kb. 800 óra játék után bedobta az elsõ zöld itemet a játék. (The travellers pledge)értéke kb. 100-400K...😄... A hellfire ringhez 1 teljes hete farmolom a harmadik gyûrût minden eredmény nélkül valor 5, para12, ML2-3-al (MF/GF: 250-300) Továbbra is gyakorlatilag mindenemet az AH-ban kényszerülök venni, miután annyira nem dob semmi használhatót a játék. Másnak is így megy kb.?
A step 3-ban lévõ linknél ugyan úgy kéri az SMS kódot. Azért már csak látom,hogy mit kér.
De ha nem hiszed el akkor csinálhatok róla képet is ha gondolod...

Na akkor még1x😊
Megnéztem a battle.net accountomon is a ticketeket és ott is ugyan ez a válasz van!
Tudod, meg lehet nézni bejelentkezés után a ticketetket amiket eddig írtál.Na ott van a válasz, csak elküldték emailben is.
Na, de azt hiszem,hogy rájöttem mi a probléma.
Nem emailben kellett volna elküldenem a válaszom(nem véletlen noreply a címük) hanem a battle.net-en a ticketre válaszolva az "i still have a problem" fülnél.
Megpróbálom ott hátha jó lesz.

gandrus
Auction House nem mûködik már vagy 20-30 perce...