Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyu, neked esett olyan rare chest, amilyen nekem 1500 jatekora alatt egyszer sem, szerintem nekem inkabb lenne okom idegesnek lenni 😛
devlking
Mert szerinted a nálam havonta 1 set jó lesz? 😄
Ugyanúgy kuka, csak mellé még fel is bassza az embert, hogy soha nem esik.
be vannak árazva ...

BDragon#2117

Ne aggódj attól is elmegy a kedved ha 100 legendaryból 101 brimstone értékû

Hali!
Segítségeteket kérném! van egy 9 max. 253 strenght 100% crt dmg. amulettem.
Ehelyett szeretnék valami jobbat, de nem igazán tudom, hogy mi az ami jobb értékekkel bír és nem több 100 millió aranyba kerül. Gondolok itt mondjuk attack speed 7% és crt. dmg. 70%, vagy crt hit chance 7% crt. dmg. 60%?
Minden építõ jellegû hozzászólást örömmel fogadok.
Sunrider: te is tudod, hogy mindenképpen az utóbbi. Inkább essen egyáltalán valami, bármi, csak essen néha, mint semmi, és elmenjen a kedve az embernek az egésztõl. Ez az egyik fõ hajtóerõ a játékban.
Persze, legyen használható, de már a gagyi is megváltás olykor 😊.

Adott a kerdes, mi a jobb szerinted, ha nem esik a set(neked), vagy ha esik surun(nekem) de 99%ban higtehenylepeny?
devlking
2 napja találtam második set itemem a játék kezdete óta (és azóta még 2-õt...). Van akiknek nem osztogatja a seteket.
A goldot meg azért vonja le, hogy egyrészt kivezessen goldot a piacról, és maradjon értéke, másrészt hogy az ahval mahinálók dolga ne legyen olyan egyszerû.
Frank99
naná!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Segítenétek beárazni ezt a kettõt ? 😊

Get a life!

Átérzem a helyzeted, össz 400óra játékkal 3legendary-t dobott, abból egy 21lvl egy echoing fuy és még egy 33% blockos stormshield. Set itemet életeben nem láttam esni se 2 haveromnál se a sógoromnál ugy hogy vele a multkor 16órán keresztül farmoltuk act 3-at...vicc. Azt még mondjátok már meg nekem hogy beteszek egy star emeraldot 1m-ért és miért 850k-t kapok vissza... Oké oké 15% de a blizzardnak minek megy vissza a gold ? Kinézem belõlük hogy amekkora zsidók õk még goldsellerkednek is.....

Get a life!

És tényleg😊
Sikerült, thx.
Akkor azt hiszem törlöm is a ticketet mielõtt elrontanák....

PSN ID:misi2mezei

eott
Szerintem kicsit túlreagálod. 😉
Klakk ide: https://eu.battle.net/account/support/identify-account.html et' voilá már be is tudsz loggolni. Persze, nem árt tudni a válaszokat. Mûködik. Nem tipp!
Persze, mindenképp meg szeretném tartani, mert óriási elõrelépés. Viszont most sürgõsen kereshetek magamnak egy Immortal King's övet vagy csizmát, a set bonus miatt 😊

Sziasztok!

Megfelelõ árajánlat esetnén megválnék barbáromtól.
BARBI

VV és a hammeres build is faszán mûködök , de magasabb mp-n hammeresként szoktam menni.MP 7-8 t lazán farmolom , de MP10 is megy, de nyilván lassabban.

Ha valakit úgy érdekel akkor a DH-m is eladó vele együtt illetve a teljes acc amiben van még 1 starcraft 2 is.

DH:DH

HUF érdekel, egyéb csere-bere gold , stb nem.

a leggyorsabban a [email protected] érsz el ha érdekel.

TurboX
mihez képest? a jelenleginél fényévekkel jobb

eladni nem érdemes, inkább használd
Carlos
Énis lepõdtem a dropon az új (nekem új) verzióban.
Amig eljutottam az inferno végére a varázslómmal (40 óra kábé) addig olyan 4-5 legendary és 1 set esett. Igaz vackok, de legalább esett.

Þór vígi þessi rúnar

Nem tudom, a szakavatott szemek számára ez mennyire számít jó cuccnak, de én majd kiugrottam a bõrömbõl örömömben, mikor megláttam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vicces, hogy a jelenlegi (elég szegényes) gearembõl eddig is még talán a fegyver volt a leghasználhatóbb szerintem, erre esik egy ilyen 😊
Már a 3. legendary az elmúlt 12 órából (ebbõl kb 3-4 telt játékkal), máskor meg egy hét alatt sem esik ennyi.

Én ezzel a 800 óra játék/1 zölddel nagyon nem vagyok kibékülve, +a 3.-kulcsért ha nem mentem ki 50x, akkor egyszer sem. Tud valaki megoldást, hogy miért lehet ez ? Kell valami achievments, ami nekem nincs, és azért nem dob ? A tárgyak árairól annyit, ha valamit 50K-ért el tudok adni, akkor már földhöz csapdosom magam örömömben, de ez heti 1 db. Megjegyzem a fél év alatti egyetlen zöldet, nulla valornál dobta. 😄
Carlos
Én még új vagyok (régi új). Tegnap 3 kört mentünk az act 4-es keywardenen egy haverral, mp2-ben (mert hurka wizard vagyok). Elsõ körben neki esett ki a recept a harmadikban pedig nekem (7 és 9-es valor, nem MF cucc, tehát max olyan 100-120 MF).
Még nem kezdtem el farmolni, de nekem sem nagyon esnek olyan überbrutál odabasz tárgyak amiket akár 500K-nál többért el lehetne adni.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem Mp 6, MF kb 450. Napi 2-3 actIII teljesen fehér mobokkal ... napi 1-8 legendary (0-3 set) esik, általában bontásra... kb 2 hetente esik upgrade is, de napi milla megvan csak a goldból, illetve 1-5 m es motyók potyognak rendesen, 30-40m es cucclik is be-benéznek. Nekem is hiányzik a 3. alkotóelem, de max 15 teljes übert mentem ... skeleton kingék nem akarják dobni a q.muterjüket...

BDragon#2117

Tegnap, fél év és kb. 800 óra játék után bedobta az elsõ zöld itemet a játék. (The travellers pledge)értéke kb. 100-400K...😄... A hellfire ringhez 1 teljes hete farmolom a harmadik gyûrût minden eredmény nélkül valor 5, para12, ML2-3-al (MF/GF: 250-300) Továbbra is gyakorlatilag mindenemet az AH-ban kényszerülök venni, miután annyira nem dob semmi használhatót a játék. Másnak is így megy kb.?
A step 3-ban lévõ linknél ugyan úgy kéri az SMS kódot. Azért már csak látom,hogy mit kér.
De ha nem hiszed el akkor csinálhatok róla képet is ha gondolod...

Na akkor még1x😊
Megnéztem a battle.net accountomon is a ticketeket és ott is ugyan ez a válasz van!
Tudod, meg lehet nézni bejelentkezés után a ticketetket amiket eddig írtál.Na ott van a válasz, csak elküldték emailben is.
Na, de azt hiszem,hogy rájöttem mi a probléma.
Nem emailben kellett volna elküldenem a válaszom(nem véletlen noreply a címük) hanem a battle.net-en a ticketre válaszolva az "i still have a problem" fülnél.
Megpróbálom ott hátha jó lesz.

gandrus
Auction House nem mûködik már vagy 20-30 perce...

clio1616v
egyszerûbb felhívni õket skypeon - ingyenes

gyors az ügyintézés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jabar
Nagyon sok mmo-nál (köztük blizzard-os account is) kérik ezeket az adatokat ha nem tudsz belépni valamiért, nincs ebben semmi extra.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

clio1616v
mai értelmes leg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Step3hoz nem kell semmilyen sms.
coolpet
Hat en nem adnam meg az elso postod alapjan az adatokat, en hamis mailra gondolok.

Egyebkent kuldok en neked levelet az [email protected] cimrol is ha gondolod, a lenyeg a mail header reszeben rejlik.

Ez nem politizalasnak szantam, csak peldanak!
Ilyent hogy cdkey-t kernek, az mar sulyos.
Jelszo meg lehet nem kell a hackereknek, mert mar megvan atz adatabzis, csak az hozza tartozo usern nem tudjak 😊 Nemtudom, en nem tartom ezt egy secure megoldasnak.

Battletag: coolpet#2467

Ja és az az email amiben leírták,hogy leblokkolták az accountomat nem ír semmi más megoldást, csak az SMS-es linket.
Leírom azt is:

"Due to an unusual change in your access pattern, the Battle.net account [email protected] has been locked. This can be caused by logging in from a new location, but it may also signal an attempt to compromise your account.

If you have registered for Battle.net SMS Protect, you can unlock your account by selecting “Can’t log in,” then selecting “I’m currently locked out of my account,” and following the steps provided. If you have not registered for Battle.net SMS Protect, or if you feel that your account’s security is at risk, please follow the steps below.

Step 1: Secure Your Computer

Ensure that your computer is free from any malicious programs, as a password change alone may not deter future attacks. Visit our Account Security website to learn how to protect your computer from unauthorized access.

Step 2: Secure Your Email Account

Choose a new password for your email account and review your email for any filters or rules you did not create. For more information on securing your email account, visit our Account and Computer Security page.

Step 3: Choose a New Password

Change your password to resume using this Battle.net account, as your former password no longer grants access to any login-protected Battle.net account service or game. Visit our Password Reset page to begin the password change process."

Igaz,hogy ott azt írja,hogy "ha nincs SMS protect beállítva" akkor mi a teendõ,de az ott lévõ linknél is ugyan úgy kéri azt a rohadt SMS kódot...

Jelszót nem kértek...
És mivel hivatalos ticket válaszként érkezett mégis ki más lett volna?
[email protected]ól jött az email.
Ezt kaptam, ez tuti hivatalos válasz:

"Dear XY,

The status of your Customer Support ticket #31150285 has changed to "Answered."

You can view your ticket details or check its status by clicking the link below:
<http://eu.battle.net/support/ticket/thread/31150285>

If you can’t click the link above, copy and paste the entire URL into your browser.

This is the latest response from Customer Support:
Hello ,

Thank you for contacting us via the blizzard customer support website, please reply to this ticket and provide the following information in the form of a text document file (e.g. a Notepad or Word document), as an attachment to your reply:

- Battle.net Account Name: The account name (email address) you are using to login.
- Your Battle.net Secret Answer
- World of Warcraft Account Name: The WoW account you are requesting assistance with.
- CD Key: original WoW game CD-key (we cannot accept Expansion CD keys).
- Name: the full name that the account was created with.

For security reasons, we ask that you do not write your account details in the main body of your ticket reply, but as a text file attachment.

If you cannot remember these details we will require:

- A scan or digital image of nationally recognised photo ID, such as passport or drivers license (please do not include public transport cards, library cards etc, as these are unsuitable for our needs), as a .jpg attachment

As soon as we have this information we will proceed investigating your problem as fast as possible.

Regards,

Games Master Layhcrum
Customer Services
Blizzard Entertainment
http://eu.blizzard.com/support

Please note: A Blizzard Employee will never request the password to your account.

What does the “Answered” status mean?
- A ticket in “Answered” status means that a Customer Support representative has provided an answer to your ticket.

What can I do next?
- You can click “Need More Help” in-game, after you view the in-game response.
- Or, you can choose the “I still have a problem” option on the ticket detail page. Please note that if you choose this option, your in-game ticket will be converted into a web ticket. It will no longer be viewable in game, but will be visible on the Blizzard Customer Support web site instead."

If you have additional questions or concerns, please log in to the Blizzard Customer Support web site at <http://www.battle.net/support/> and reply to the ticket.

Regards,

The Customer Support Team
Blizzard Entertainment

If you no longer wish to receive these automatic responses from Blizzard, click here to unsubscribe: <https://www.battle.net/account/management/settings/change-communication.html>"

Ez 1000% hivatalos ticket válasz és ha csak nem értettem valamit félre akkor azt írja,hogy azért küldjem az adataimat word-ben mert,hogy ne írjam csak úgy le az email felületére.

Ezt kaptam arra az emailre amit újra regisztráltam,hogy tudjak ticketet írni.
A másik emailre amelyiket letiltották meg olyat kaptam amiben volt egy link a password restore-hoz,de abban nem volt titkos kérdés meg semmi hanem be kellett írnom az emailem meg a teljes nevem majd a következõ oldalon azt írta,hogy írjam be az SMS-ben kapott kódot a jelszó visszaállításhoz.
Azért hülye én sem vagyok,hogy megadjam a jelszavamat.

Sziasztok,

A segítségeteket kérem. A DH-m eddig Sharpshooter passzívot használta, ami jól jött, amíg kevés volt a critical hit chance. Összeraktam elég jól, de magasabb mp-n küzdõs lett. Egyedül mp4, csapatban és über 6-7 megy, egyedül mp4 felett nehéz.
Megnéztem a tartalék cuccaimat, amiket nem használok, és kiderült, hogy teljesen más hatásúak a statok ss nélkül.
Így most a következõt tudom tenni:
- összerakok egy ss geart (225k), archery, steady aim, sharpshooter
- összerakok egy "nettó" geart (120k) ss helyett mással (perfectionist kéne, vengeance hiányzik).
A második esetben a cc 45%, a cd 246%.
Elõször a véleményeteket kérem a ss vonatkozásában, ha szükséges, késõbb linkelek geart és pontos statokat. Nem egy nagy szám, de azokból raktam össze, amik estek, nem használok ah-t.
clio1616v
a wizardommal én is csak mp 1-2ig jutottam, aztán meguntam és átváltottam barb-ra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Inferno 7-8-9 ?
Úristen. Szerintem ott 1 mp-ig élnék a kis wizard-ommal.

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
nekem egyértelmû

a napokban visszaálltam mp 4-5-re és kb egy normális eladható cucc nem esett azóta, eddig mp7-8-9-10 és voltak közte eladhatóak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TurboX
act3 (a többi nem alternatíva sajnos..)

azon belül kb. mindenki más útvonalon megy, nálam:

keep 1-2-3
bridge
arreat-tól végig
majd stonefort wardenig

ha pedig xp-t szeretnél paragonhoz nem árt elõtte ûberezni+socket fejes

-----
más:

most hogy mp-t feljebb csavartam elkezdtek esni táposabb cuccok (lehet hogy ez másnak nem meglepõ de én eddig szentül meg voltam gyõzõdve arról hogy kb. szart sem ér a magasabb mp)
Systore
act 3 inferno mp0-1

- Core of the Arreat
- Tower of the Damned 1
- Arreat Crater 2
- Tower of the Cursed 1
- Keep Level 2
- Rakkis Crossing
- Fields of Slaughter
- Keep Level 3

nem ugyanebben a sorrendben, de ezeken megyek végig
Carlos
No inferno Diablo kinyirva. Act 4 elég egyszerû volt. Egyszer haltam csupán lootszedés közben mikor rámrobbant valami boss. 😊

Merre érdemes farmolni, hogy legyen egy kis tõkém?

Þór vígi þessi rúnar

devlking
7 mp5-ös keywarden killbõl 0 kulcs, jó is az.
Ne legyél ostoba. Nem erre értettem hanem arra hogy leírja már évek óta a töltõ képernyõre hogy a blizzard soha nem kér semmilyen formában jelszót felhasználónevet és személyes adatot....<#falbav>

Get a life!

Igen, hogyne. Épp pihenõpályára tetted a WoW-ot vagy D3-at vagy akármelyik blizz alkotást és nem kapsz semmi információt, hogy "Hahó megpróbáltak belépni máshonnan az accountoddal sikertelenül ezért blokkoltuk, itt a link válts jelszót!" elég gáz lenne azért.
De igen abban igazad van hogy bejelentkezéskor IS megkapod a linket.
Egy olyan e-mailt kapsz amiben az a link található amin új jelszót adsz meg és levekerül a blokk az accountról a cdkulcsos(utolsó 6 karakter) megadás meg akkor van ha nem emlékszel a titkos kérdés válaszára. Nemrég kellet megint megcsinálnom mert most nem asztali géprõl hanem a laptopról léptem be és ezért le lett blokkolva az account.
Pont ezt mondom én is 😊 De a blizznek is van pár olyan "loading képernyõje" hogy ezt leírja.

Get a life!

Irtam mar el nemegyszer es SOHA nem jott semmilyen level a letiltasrol semmilyen linkel. Megvan a Battle.net oldalon az opcio, hogy feloldjad az account lockot es nem kell hozza cd kulcs se semmi mas, csak beirod a titkos kerdesedre a valaszt. Nekem ugy tunik kicsit at lettel baszarintva valami jokor erkezo scamm email-el. De hatha tevedek.
Nem lehet hogy átvertek és kamu e-mailre küldted el az adataidat ? Én még ilyenrõl nem hallottam hogy word dokumentumot kell nekik küldeni.....

Get a life!

Hát, semmi ilyesmit nem kaptam.
Amikor letiltották küldtek egy emailt, de abban csak egy link volt a jelszó visszaállításhoz amihez kell az SMS, ami ugye meg nem jön....

Az attack speed igen fontos a CM buildhez, mert az energy twister cheater módon scalel vele😊 Minél több az attack/second annál többször tickel. Itt meg tudod nézni hogy hányszor tickel a teljes idõtartama alatt egy tornádó egy targeten. Ezért használ (majdnem) mindenki wicked windet.

Ebbõl az következik hogy kell sok attack speed. Ahhoz hogy tökéletes permafreeze-t kihozd (nem mintha nem lehetne boldogulni úgy hogy néha valami megmozdul😊) socketes chantodoval gyakorlatilag minden lehetséges slotra attack speedes gear kell, beleértve a mempot, witching hourt, lacunit, inna nadrágot és ap on crites chantodo source-ot(mivel így a sapkádon nem lesz apoc, és 20 kell). Nem olcsó mulatság.

Szóval ha meg akarod úszni a build kiépítését elfogadható költségek mellett akkor marad az attack speedes chantodo. Aztán amikor sok lóvéd lesz és össze tudod szedni a szükséges geart lehet váltani socketesre dps érdekében.

Persze lehet lejjebb venni az attack speedbõl, de akkor valószínûleg úgy jársz mint Sunrider, avagy nem fog tetszeni a build.

Alternatívaként tudom ajánlani a meteoros változatot, amivel ugyan nem lesz permafreeze, játszani is másképp kell kicsit, de sokkal olcsóbb. Tulajdonképpen az össz követelménye 40% crit és 20 ap on crit. Egyébként személyes kedvencem 😊

Elvileg kéne kapnod az e-mailedre egy linket ahol tudsz új jelszót igényelni valamely blizzard termék cdkulcsa vagy a titkos válasz megadásával és már le is kerül a blokk az accountodról.