Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kell a kamu.Nekem is 15 milliárd lenne és top gearem, ha nem adtam volna el goldot <#idiota>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
Számolgattam kicsit, és így ahzásból eddig 7,5 milliárd gold jött. Milyen durva gearem lehetne, ha nem adtam volna el a goldot állandóan. <#vigyor3>
clio1616v
nem sorolom, de 50% crit dmg a max gyûrûn 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
szívesen segítettem pedig és nem kamunak szántam

épp most adtam el egy egykezes Calamity-t 9m-ért
de a gyûrûk mennek a legjobban jelenleg

pajzsot meg se érdemes próbálni csak a helyet foglalná, senki nem használja

20mf-es pajzs egy dologra jó, a Templárnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
no offense.
Amit én tennék:
beállítom az aukciós házban, hogy stormshield, +221 str, 75 allres, 9% ctb és filter.
Aztán kapsz két értéket és aközött van kábé.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX

😉

#62107: bár ez sem rossz 😄
Carlos
Lehet, hogy valami warez diablo vicces tárgya.

Þór vígi þessi rúnar

Senki nem segít nekem ? 😊 Köszönöm az értelmes hozzászólásokat 😊

Get a life!

devlking
Valószínûleg ez csak ilyen chates kamulink, amit össze lehet barkácsolni.
A 0-ás dmg meg azért ennyi, mert hiányzik egy szám az elejérõl, ami nem fér ki.
TurboX
az a dupla socket is megér egy misét
Mondtam hogy average damage(800) es crit damage(95) alapjan keress, ha rendezed a talalatokat mar lesz 500k-ert a tiednel jobb, de felolem nyugodtan remeljed a 20 millat, hatha valami kobor madar arra repul.
LocalPatriot
Miért tartanálak lámának? Ha nem tudod mondom:
Pl:
Ilyen poison dmg, meg crit dmg nem lehet ringen.
Echo-n meg nem lehet ekkora crit dmg.
Ám azt a +0210... én sem értem, valami hiba.

lényeg h valami hackelt cuccok ezek, amiket egy uzi nevûú srác linkelgetett. Volt még más is😄
LocalPatriot
500k? Én csak egy speart meg echo-t láttam. A spear 20M mert 1.20 atk speed, de az echo ami jobb de nem olyan sokkal 300m. Majd meglátjuk.
Nekem boven jo lesz a 170% crit dmg-es EF is
Carlos
lámának tartanál, ha aszondanám, hogy fingom sincs?
+02103.7 if equiped?

Þór vígi þessi rúnar

devlking
Olyan ringet én is kérek.
Jo, hat viccesek ezek a fiuk a blizzardnal, milyen is lenne ha ez a jateknak csufolt tragyahalom majd egy evvel a megjelenese utan mar jol mukodne?
A kardod amugy nem sokat er, olyan 500k korul lattam a tiedhez hasonlot.
LocalPatriot
clio1616v
15k Buyout

Nezd meg avg damage es crit damage alapjan.
LocalPatriot
Igen írták is h socket lenne akkor elég sokat érne.
De most akkor ezt mennyibe tegyem ki? Valamit csak ér azért, mert vayg 6-an írtak rám, kérdés, hogy mennyit adtak volna...😄
Valamelyik forumon talaltam egy nagyon kedves megallapitast, miszerint egy fegyver ha nincs rajta critdamage es socket akkor instant kuka. Ahoz kepest hogy mi minden lehet meg rajta en csak ezt a minimalis kriteriumot jeloltem meg.
clio1616v
LS se lenne rossz

A loh nem szamit a crit dmg az jo, sebesseg is jo, kar hogy nincs socket.
LocalPatriot
Hát b+ ezt nem hiszem el.
Adok linket. SRY!!

link
LocalPatriot
LocalPatriot
Valaki tudna mondani erre egy valós árat? AH-ban csak 980 dmg-s fegyvert láttam ekkora crittel es LOH-val. Vagy lehet rosszul néztem?

clio1616v
a lich king-ig, az utolsó kettõ nincs

Carlos
Battlechest vagymi. Énis kaptam.

Þór vígi þessi rúnar

devlking
Hány kiegészítõvel?
IK öv eladó : 236str/51vit , 80 res, 13fury, 2.8ls , weapon throw -4 , 50M.

Carlos
+1.

Szintén. Annyi még, hogy én start után 3 hónappal hagytam abba, amikor act 3-ban az elsõ trash group hazavágta az act 2-t daráló barbimat. Akkor mondtam hogy bizony nektek a kurva anyátokat.

Most újrakezdtem egy wizard-dal és ledaráltam inf diablo-t. Bár az itteni jófej srácok tanácsa kellett hozzá, meg némi millió.

Þór vígi þessi rúnar

eott
+1!

Barátom ugyancsak egy van (érted valódi IRL Barát!), de õ nem diablózik. Haver, haveri társaság, remek ivó cimbora, ingame "friend" természetesen sok, de pont azért nem játszom így, mert kerülöm az olyan helyzeteket, amikor felmerülhet a haverság >? valódi pénz kérdés. Sunnyogni nem szoktam, ingame haverok, cimborák meg olyanok amilyenek, fax tudja. Inkább nem tesztelem, mert fillérbaszók vannak meg lesznek is, pár vidám raidcall-on töltött óra meg nekem többet ér mint 20 euro. De nem tudom és nem is akarom tesztelni, hogy ezzel más is így van-e.

Start után egy hónappal leálltam. Két ünnep között újra kezdtem a játékot. Egyelõre tetszik, hogy van loot, tetszik, hogy fillérekbõl átöltöztem, hogy act3-ban darálhatok, pedig elõtte a legyek visszazavartak act2 elejérõl, élvezem a játékot megint. Ennyi pont elég. Cucc meg majd esik, vagy nem, de kit érdekel. 😊
Frank99
<#vigyor2>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

clio1616v
énis 😊

boxon még:

Sniper Elite V2
GTA4
Forza Horizon

Frank99
én meg 4 játékkal játszottam...

kinek a pap, kinek meg a pap lánya :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Amirol te beszelsz az csak barati tarsasagban mukodhet es ott sem mindig. Mond meg nekem, kezed a szivedre, ha a baratodnak kiesik egy 300 millas cucc biztos vagy benne hogy megmutatja neked es nem teszi inkabb fel AHra? De ez nem uj problema egyebkent, ez mar indulaskor is megvolt, mar akkor is mentek szet emiatt baratsagok. Ha viszont olyan onzetlen barataid vannak akkor kb 4x olyan gyors/hatekony a gearelodes, foleg ha 4 kulonbozo class karival mentek.
clio1616v
ingyen wow-ot adtak a D3 accomhoz és nem kellett subscription sem

clio1616v
a efury olyan 100k
a pajzs eladhatatlan olyan 26k = brimstone

clio1616v
a két ünnep között volt kis szabadidõm játszani

82 millió goldért adtam el sárga cuccokat és vagy 200 legendary esett, fele setes - ebbõl 10 értelmes 😊

TurboX
erre való az ah, mert ami "normális" (itt értem azt hogy jó statokkal rendelkezõ, a többi kaszt számára használható) azt nem egy npc-nek kell eladni 1-2k goldért

amirõl te beszélsz ahhoz pedig nagyon kell bízni a másikban (ergo a droppodat csak te látod..)
A helyzet az hogy egyetlen dologgal lehet megnövelni 2-3x-osára a dobási arányt, ha összefog 3-4 (különbözõ kasztos) ember és ami normális tárgy és nem jó a saját kasztjának, odaadják a másiknak, aki esetleg tudja használni nem pedig pár száz goldért az árusnak. Nálam borzalmas gyenge a dobási arány, kb. 800 játékóra után esett az elsõ zöld item, viszont a sárgákat ami nem WD-nek való, már gondolkodás nélkül adom el az árusnak bagóért, miután az AH-ban úgysem vesznek meg semmit, most is 2 nap alatt adtam el összesen 20K-ért. Sajnos ez van. Ez nem sírás, és engem nem vigasztal hogy van akinek hullik halomban a sok legend meg zöld napi szinten. Úgy hogy össze kell fogni többen különbözõ kasztosak, akik hasonló helyzetben vannak és dobálni egymásnak ki a jobb itemeket ami a másiknak való, mi magunk pedig úgysem tudunk használni. 😊
devlking
Ennek örömére esett is 5 darab kettõ nullás run alatt...
az a baj, hogy függõk vagytok <#eplus2> nem az, h 1 run alatt nem esik <#nevetes1> Engem is felbasz, ha nem esik..de nekem megvan a taktikám, h hogy legyek hatékonyabb, ha szar a loot.Olyankor viszont esik, de csak brimstonennak való <#boxer><#nevetes1>

Nem, azok csak dísznek vannak. De kattints rájuk jobb gombbal hátha átváltoznak valami hasznossá.

Lambda
arany hátterû kérdõjeles tárgyak használhatók valamire?

TurboX
Most is egy mp7es full a3 pucolás, és nem esett egy darab se

de azért szerencsére nem ez a jellemzõ
devlking
Mondjuk az is igaz, hogy már 300 millás ice climbers is esett. <#zavart1>
Attól még nem sûrûn látok legendaryt. Most is egy mp7es full a3 pucolás, és nem esett egy darab se. 😞
Lammer
en tuti kisebbsegben leszek a velemenyemmel: en nem, hogy emeltem volna a patchnel a dropratet, inkabb csokkentettem volna, de! egy picit kasztspecifikusabba/ertelmesebbe (tegezt nem int+vittel dobna stb) tettem volna azt(amivel farmolsz ugye)... sok bot igy is elarasztja a piacot a sz*rjaval... 😊 nekem is volt egy korszakom, hogy gorcsosen leg/setre utaztam... most mar kezd 'dontker kategoria lenni nalam 😊
ma delelott toltam egy masfel oracskat... mp0 (teszko geared WD xD) esett egy leg meg egy set... a danettat (ez raadasul alacsony nv-n jott trashbol) nettot 150K-ert el is vittek, masikbol brim lett 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar