Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig olyan 500 órát játszottam, azzal hasonlítsd össze magadat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Ötletekkel, konstruktív javaslatokkal, segítséggel lehet elõbbre jutni, azzal hogy neked mid van, aligha.
Miféle mp8 ??? Ha nem dob semmi értelmeset a játék, mégis mibõl fejlesszem magam mp8-ig azt írd már le, nem pedig hogy neked mid van. Elárulom, ha jól megy, akkor napi 50K körül sikerül eladnom AH-ban cuccokat, kb. ilyen problémákkal küzdök. 3naponként dob a játék kb. 1 legendet, amit el tudok adni akár 100K-ért is ha szerencsém van, lépek napi 2 (para) szintet, miközben végig valor5-el megyek. Nekem valszeg soha nem lesz 1db. gyûrûm sem 😞 Ez a realitás. Unokaöcsémtõl kaptam pár mill. goldot, abból sikerült használható cuccokat vennem, mindenem AH-ból van.
eddig olyan 20 gyûrûm van és abból csak 1 ASes és egy ccs
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(kulcsért amúgy minden esetben valor5-el mentem, MPL1-2-vel de ez mit sem számított, kb. 25.-re dobta ki a harmadikat)ezért telt két hétbe egyetlen bossos próbálkozás.
Na, hát ilyenekbõl lenne az a 7,5 milliárd amirõl beszéltem. Majd holnap tartok egy egész napos ah buzerálás napot, és meglátjuk mennyi jön be.

(anélkül ugyanis az esély nulla)
Überek:
Én is azt javaslom, hogy mp5-6 körül fuss neki, lehetõleg másik class-al (ha ranged vagy, akkor melee-vel és fordítva). Genearal chat-en is keresnek partit sokszor, oda is be lehet társulni.
Ha gyengének érzed magad a magasabb szinten, próbát akkor is tehetsz, de legalább 3-an legyetek, hogy legyen aki el tud szaladni feltámasztani 😊 (pratikus, hogy ha látod, hogy nincs tovább, akkor kiszaladsz a hentbõl, ha még lehet, mert könnyebb feltámasztani). Ha general chat-en olyat ajánlanak, hogy lesz permafreeze wizard a partiban, akkor mindenképp menj akár mp8-ra is, mert ha megállítja az ellent, akkor tényleg csak ütni kell.
Kulcs:
Kulcsozásra nálunk bevált, hogy a leggyorsabb kimegy elite packot (eventet, resp chestet) keresni, üzen, kimegyünk, leütjük, visszamegyünk. Így tovább nv5-ig, aztán keywarden. Így nagyon hamar megvan egy kör, és nem kell a fehér mobokkal az idõt tölteni.
Nem rég kezdtem el számolgatni ezt excelben, most meg találtam ezt és kicsit leegyszerûsíti.
http://www.diablofans.com/topic/82564-tool-diablo-3-paragon-calc/
Érdemes 1-2 haverral öszeállni, összedobni a machineokat és együtt lemenni.
Mondjuk nekem is hamar értelmét vesztette, mikor a második gyûrûm egy max crit, max dam, 200+ str, 400+ loh-os darab lett 😄
Þór vígi þessi rúnar
túl sok macera van a kulcsokkal ahhoz hogy még 50%-ot se adj magadnak a dropra
Get a life!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_8_dzd5vvngjl.jpg
Mondhatni nem sok...
Ilyenkor mi van, kezdhetem elölrõl a farmolást a nulláról ?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
épp most adtam el egy egykezes Calamity-t 9m-ért
de a gyûrûk mennek a legjobban jelenleg
pajzsot meg se érdemes próbálni csak a helyet foglalná, senki nem használja
20mf-es pajzs egy dologra jó, a Templárnak
Amit én tennék:
beállítom az aukciós házban, hogy stormshield, +221 str, 75 allres, 9% ctb és filter.
Aztán kapsz két értéket és aközött van kábé.
Þór vígi þessi rúnar
Get a life!
A 0-ás dmg meg azért ennyi, mert hiányzik egy szám az elejérõl, ami nem fér ki.
Pl:
Ilyen poison dmg, meg crit dmg nem lehet ringen.
Echo-n meg nem lehet ekkora crit dmg.
Ám azt a +0210... én sem értem, valami hiba.
lényeg h valami hackelt cuccok ezek, amiket egy uzi nevûú srác linkelgetett. Volt még más is😄
A kardod amugy nem sokat er, olyan 500k korul lattam a tiedhez hasonlot.
De most akkor ezt mennyibe tegyem ki? Valamit csak ér azért, mert vayg 6-an írtak rám, kérdés, hogy mennyit adtak volna...😄