Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
épp most adtam el egy egykezes Calamity-t 9m-ért
de a gyûrûk mennek a legjobban jelenleg
pajzsot meg se érdemes próbálni csak a helyet foglalná, senki nem használja
20mf-es pajzs egy dologra jó, a Templárnak
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amit én tennék:
beállítom az aukciós házban, hogy stormshield, +221 str, 75 allres, 9% ctb és filter.
Aztán kapsz két értéket és aközött van kábé.
Þór vígi þessi rúnar
Get a life!
A 0-ás dmg meg azért ennyi, mert hiányzik egy szám az elejérõl, ami nem fér ki.
Pl:
Ilyen poison dmg, meg crit dmg nem lehet ringen.
Echo-n meg nem lehet ekkora crit dmg.
Ám azt a +0210... én sem értem, valami hiba.
lényeg h valami hackelt cuccok ezek, amiket egy uzi nevûú srác linkelgetett. Volt még más is😄
A kardod amugy nem sokat er, olyan 500k korul lattam a tiedhez hasonlot.
De most akkor ezt mennyibe tegyem ki? Valamit csak ér azért, mert vayg 6-an írtak rám, kérdés, hogy mennyit adtak volna...😄
Szintén. Annyi még, hogy én start után 3 hónappal hagytam abba, amikor act 3-ban az elsõ trash group hazavágta az act 2-t daráló barbimat. Akkor mondtam hogy bizony nektek a kurva anyátokat.
Most újrakezdtem egy wizard-dal és ledaráltam inf diablo-t. Bár az itteni jófej srácok tanácsa kellett hozzá, meg némi millió.
Þór vígi þessi rúnar
Barátom ugyancsak egy van (érted valódi IRL Barát!), de õ nem diablózik. Haver, haveri társaság, remek ivó cimbora, ingame "friend" természetesen sok, de pont azért nem játszom így, mert kerülöm az olyan helyzeteket, amikor felmerülhet a haverság >? valódi pénz kérdés. Sunnyogni nem szoktam, ingame haverok, cimborák meg olyanok amilyenek, fax tudja. Inkább nem tesztelem, mert fillérbaszók vannak meg lesznek is, pár vidám raidcall-on töltött óra meg nekem többet ér mint 20 euro. De nem tudom és nem is akarom tesztelni, hogy ezzel más is így van-e.
Start után egy hónappal leálltam. Két ünnep között újra kezdtem a játékot. Egyelõre tetszik, hogy van loot, tetszik, hogy fillérekbõl átöltöztem, hogy act3-ban darálhatok, pedig elõtte a legyek visszazavartak act2 elejérõl, élvezem a játékot megint. Ennyi pont elég. Cucc meg majd esik, vagy nem, de kit érdekel. 😊
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
boxon még:
Sniper Elite V2
GTA4
Forza Horizon
kinek a pap, kinek meg a pap lánya :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a pajzs eladhatatlan olyan 26k = brimstone
82 millió goldért adtam el sárga cuccokat és vagy 200 legendary esett, fele setes - ebbõl 10 értelmes 😊
amirõl te beszélsz ahhoz pedig nagyon kell bízni a másikban (ergo a droppodat csak te látod..)
de azért szerencsére nem ez a jellemzõ
Attól még nem sûrûn látok legendaryt. Most is egy mp7es full a3 pucolás, és nem esett egy darab se. 😞
ma delelott toltam egy masfel oracskat... mp0 (teszko geared WD xD) esett egy leg meg egy set... a danettat (ez raadasul alacsony nv-n jott trashbol) nettot 150K-ert el is vittek, masikbol brim lett 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan