Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, hogy állok hozzá, konkrétan melyik szó volt számodra alpári vagy sértõ ? Megkérlek írd már le légy szíves !
clio1616v
ha így állsz hozzá nem is...

eddig olyan 500 órát játszottam, azzal hasonlítsd össze magadat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Valaki jonne farmolni??

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

köszi, de ez engem miben érint ? 😄
Ötletekkel, konstruktív javaslatokkal, segítséggel lehet elõbbre jutni, azzal hogy neked mid van, aligha.
Miféle mp8 ??? Ha nem dob semmi értelmeset a játék, mégis mibõl fejlesszem magam mp8-ig azt írd már le, nem pedig hogy neked mid van. Elárulom, ha jól megy, akkor napi 50K körül sikerül eladnom AH-ban cuccokat, kb. ilyen problémákkal küzdök. 3naponként dob a játék kb. 1 legendet, amit el tudok adni akár 100K-ért is ha szerencsém van, lépek napi 2 (para) szintet, miközben végig valor5-el megyek. Nekem valszeg soha nem lesz 1db. gyûrûm sem 😞 Ez a realitás. Unokaöcsémtõl kaptam pár mill. goldot, abból sikerült használható cuccokat vennem, mindenem AH-ból van.
clio1616v
mp8ason szép aránnyal dobja mind a 3 portal, de mp5ösön is olyan 2/3 az arány

eddig olyan 20 gyûrûm van és abból csak 1 ASes és egy ccs

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Egy kis bug, egeszen aprocska, health linkes withermoth a fear proccal lement a szakadek aljara, jo ott neki, meg a lootot se kell ideadja...
Köszönöm a kimerítõ választ így már értem, de számomra egyenlõre esélytelen. Se a szintem nem elegendõ, se a cuccaim, se csapatot nem tudok szervezni. Azt hittem ez valami event, hogy a Blizz valamit összedobott az ünnepekre, nekimegyek meg van, és mindenki örül max. 2-3 próbálkozásra.
(kulcsért amúgy minden esetben valor5-el mentem, MPL1-2-vel de ez mit sem számított, kb. 25.-re dobta ki a harmadikat)ezért telt két hétbe egyetlen bossos próbálkozás.
devlking
Profiiiiit<#hawaii>
Na, hát ilyenekbõl lenne az a 7,5 milliárd amirõl beszéltem. Majd holnap tartok egy egész napos ah buzerálás napot, és meglátjuk mennyi jön be.
Na igen az eléggé megdobja a kulcs esésének esélyét ha van elõtte 5 valor.
(anélkül ugyanis az esély nulla)

A kérdezõnek mondjátok meg hogy 5 valorral próbálkozzon.

A Hellfire ring egyik elõnye, hogy nincs rajta level requirement, így akár az 1-es szintû új karakterednek is odaadhatod. A másik elõnye nyilván az, hogy összejöhet egy olyan gyûrû is, aminek magasabb szinten is van értelme. A harmadik szempont, hogy mindenképpen van rajta 35% bonus exp, ami minden szinten kell. Plusz a készítésekor kiválaszthatod a main statok közül azt, ami neked a legfontosabb, és az biztos lesz rajta.

Überek:
Én is azt javaslom, hogy mp5-6 körül fuss neki, lehetõleg másik class-al (ha ranged vagy, akkor melee-vel és fordítva). Genearal chat-en is keresnek partit sokszor, oda is be lehet társulni.
Ha gyengének érzed magad a magasabb szinten, próbát akkor is tehetsz, de legalább 3-an legyetek, hogy legyen aki el tud szaladni feltámasztani 😊 (pratikus, hogy ha látod, hogy nincs tovább, akkor kiszaladsz a hentbõl, ha még lehet, mert könnyebb feltámasztani). Ha general chat-en olyat ajánlanak, hogy lesz permafreeze wizard a partiban, akkor mindenképp menj akár mp8-ra is, mert ha megállítja az ellent, akkor tényleg csak ütni kell.

Kulcs:
Kulcsozásra nálunk bevált, hogy a leggyorsabb kimegy elite packot (eventet, resp chestet) keresni, üzen, kimegyünk, leütjük, visszamegyünk. Így tovább nv5-ig, aztán keywarden. Így nagyon hamar megvan egy kör, és nem kell a fehér mobokkal az idõt tölteni.
Ezért miért banolának? Nem script, semmi köze a játékhoz, csak egy számolást könnyítõ program.
Nem rég kezdtem el számolgatni ezt excelben, most meg találtam ezt és kicsit leegyszerûsíti.

UltraZord
banhullám?😄

Paragon kalkulátor:

http://www.diablofans.com/topic/82564-tool-diablo-3-paragon-calc/

Az elején nekem is 2-3 hét volt 3 kapu összeszedése, de ha már mp5-ön 10-15 perc egy kulcs beszerzése utána elég gyorsan megy a dolog.
Érdemes 1-2 haverral öszeállni, összedobni a machineokat és együtt lemenni.
Mondjuk nekem is hamar értelmét vesztette, mikor a második gyûrûm egy max crit, max dam, 200+ str, 400+ loh-os darab lett 😄

Igen erre gondoltam, de sajnos így számomra értelmét vesztette az egész, mert ezt az egy lehetõséget is 2 hét alatt farmoltam ki. Mire olyan erõs leszek hogy nem lesz gond megszerezni ezt a gyûrût, vagy akár 1db kapu aktiválási lehetõséget is, addigra már nem is lesz szükségem a gyûrûre (már ami az XP részét illeti). Most para16-os vagyok, mire ez csípõbõl összejön leszek kb 80-90-es, akkor meg már minek, másnak is vannak ilyen statjai, az XP-t kivéve. Én azt hittem hogy ennyi szenvedés után végre kapok valamit. Na mindegy, akkor 50-60 parával feljebb újra megpróbálom.
Ha erre gondolt, akkor igen, újra össze kell szedni a kulcsokat.

Carlos
A kérdezõ szerintem arra gondolt, hogy ezután bármikor megnyithatja a kaput, vagy újra össze kell szedni a kulcsokat, hogy újra nyisson egy kaput?

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
mp5 alatt ne ûberezzél

túl sok macera van a kulcsokkal ahhoz hogy még 50%-ot se adj magadnak a dropra
Ez forintosítva mit jelent? Persze ki tudnám számolni, de te már úgyis utána számoltál.

Nem láttam hogy irtál bocsánat, a echot nemrégen adtam el 45m ért 😊 Ritka az attack speedes 😊 Jó hogy nem tettem fel az általa kreált 100k-rt 😊

Get a life!

gandrus
Magasabb MP szinten próbáld. Nekem mp2-n nem túl sok próbálkozásból dobott a Magda/Skeleton King és a Ghom/Rakanoth páros is. A harmadik kell már csak, és nem sokat próbálkoztam.

A linket lehagyta a rendszer, bocsi, talán így beillesztve mûködik :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_8_dzd5vvngjl.jpg
Érdeklõdnék tisztelettel, hogy ez a "hellfire ring" dolog mûködött-e már valakinek ? Nálam 2 hét intenzív kulcs farmolás után, aktiválom a kaput, lenyomom bent skeleton king-magda kombinációt, erre ennyit dob :

Mondhatni nem sok...
Ilyenkor mi van, kezdhetem elölrõl a farmolást a nulláról ?
devlking
Nem kamu, és ebben az infláció benne sincs. :p
nem kell a kamu.Nekem is 15 milliárd lenne és top gearem, ha nem adtam volna el goldot <#idiota>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
Számolgattam kicsit, és így ahzásból eddig 7,5 milliárd gold jött. Milyen durva gearem lehetne, ha nem adtam volna el a goldot állandóan. <#vigyor3>
clio1616v
nem sorolom, de 50% crit dmg a max gyûrûn 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
szívesen segítettem pedig és nem kamunak szántam

épp most adtam el egy egykezes Calamity-t 9m-ért
de a gyûrûk mennek a legjobban jelenleg

pajzsot meg se érdemes próbálni csak a helyet foglalná, senki nem használja

20mf-es pajzs egy dologra jó, a Templárnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
no offense.
Amit én tennék:
beállítom az aukciós házban, hogy stormshield, +221 str, 75 allres, 9% ctb és filter.
Aztán kapsz két értéket és aközött van kábé.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX

😉

#62107: bár ez sem rossz 😄
Carlos
Lehet, hogy valami warez diablo vicces tárgya.

Þór vígi þessi rúnar

Senki nem segít nekem ? 😊 Köszönöm az értelmes hozzászólásokat 😊

Get a life!

devlking
Valószínûleg ez csak ilyen chates kamulink, amit össze lehet barkácsolni.
A 0-ás dmg meg azért ennyi, mert hiányzik egy szám az elejérõl, ami nem fér ki.
TurboX
az a dupla socket is megér egy misét
Mondtam hogy average damage(800) es crit damage(95) alapjan keress, ha rendezed a talalatokat mar lesz 500k-ert a tiednel jobb, de felolem nyugodtan remeljed a 20 millat, hatha valami kobor madar arra repul.
LocalPatriot
Miért tartanálak lámának? Ha nem tudod mondom:
Pl:
Ilyen poison dmg, meg crit dmg nem lehet ringen.
Echo-n meg nem lehet ekkora crit dmg.
Ám azt a +0210... én sem értem, valami hiba.

lényeg h valami hackelt cuccok ezek, amiket egy uzi nevûú srác linkelgetett. Volt még más is😄
LocalPatriot
500k? Én csak egy speart meg echo-t láttam. A spear 20M mert 1.20 atk speed, de az echo ami jobb de nem olyan sokkal 300m. Majd meglátjuk.
Nekem boven jo lesz a 170% crit dmg-es EF is
Carlos
lámának tartanál, ha aszondanám, hogy fingom sincs?
+02103.7 if equiped?

Þór vígi þessi rúnar

devlking
Olyan ringet én is kérek.
Jo, hat viccesek ezek a fiuk a blizzardnal, milyen is lenne ha ez a jateknak csufolt tragyahalom majd egy evvel a megjelenese utan mar jol mukodne?
A kardod amugy nem sokat er, olyan 500k korul lattam a tiedhez hasonlot.
LocalPatriot
clio1616v
15k Buyout

Nezd meg avg damage es crit damage alapjan.
LocalPatriot
Igen írták is h socket lenne akkor elég sokat érne.
De most akkor ezt mennyibe tegyem ki? Valamit csak ér azért, mert vayg 6-an írtak rám, kérdés, hogy mennyit adtak volna...😄
Valamelyik forumon talaltam egy nagyon kedves megallapitast, miszerint egy fegyver ha nincs rajta critdamage es socket akkor instant kuka. Ahoz kepest hogy mi minden lehet meg rajta en csak ezt a minimalis kriteriumot jeloltem meg.
clio1616v
LS se lenne rossz

A loh nem szamit a crit dmg az jo, sebesseg is jo, kar hogy nincs socket.
LocalPatriot
Hát b+ ezt nem hiszem el.
Adok linket. SRY!!

link