Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
teljesen mindegy milyen sorrendben én teljes act3at szoktam tolni mostanában olyan 15-20 perc egy run és 2-3 leg esik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

atesz25
Nos már majdnem sikerült resetelni a kódomat, de nem emlékszem a kérdésre adott válaszra. Ilyenkor mi a fenét csináljak tudnátok egy címet küldeni ahova írhatnék nekik?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Köszi szépen! Pont ezt az Alkaizer dolgot kerestem, próbáltam kulcsszavakra keresni jútyúbon, de csak nem akadtam rá! Még1x köszi minden(kinek).

https://www.twitch.tv/sp1gu

atesz25
Hello, mi tévõ legyek újra raktam a windowst majd telepítettem a d3-at próbáltam belépni és végül oda került a sor hogy 42003 hiba account disabled.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Beirod gugliba hogy diablo 3 Alkaizer metod/route, ha vizualis tipus vagy akkor ugyanezt beirod a youtube-ra is.
Carlos
odamész azmodanhoz, ahol leölted és elkezdesz visszafelé menni.

Þór vígi þessi rúnar

Valaki le tudná írni vagy be tudna linkelni egy act 3 farmolós videót? Az érdekelne, hogy milyen útvonalról érdemes kezdeni és, h merre kell haladni. Leggyorsabb legendary és plevel farm miatt (ww barb).

https://www.twitch.tv/sp1gu

Kicsit tobb tapasztalattal rajosz majd, hogy nem nagy dolog "szerencses" brimstone tulajdonosnak lenni.
Carlos
Máker vagy. Mentem a WW-vel Act3-ban a végén mp4-en és egy darab legendary nem esett. 😊

Þór vígi þessi rúnar

LocalPatriot
oFF
Én is olvastam, hogy hamarosan ingyenes lesz EU-ban, és mint régi nagyon aktív l2 játékos tuti ki is próbálom 😊 Majd én is csatlakoznék.
oN
ha alakul innen Tera csapat szivesen csatlakoznek.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Izlesek es pofonok, masok szerint a D3nal nagyobb fost mar reg adtak ki kezuk kozul komoly fejlesztok.
Pyotr
Igen, erre irtam, hogy a fizetõs wc ingyenes lesz😊

██

Ah nem hiszem, higfos lett mindketto szal nincs miert kidobjon
Nem tudom ha ugyanarrol beszelunk de a TERA onine februartol free to playre valt 😛
TurboX
hamarosan kapod a dc-t 😄
Pyotr
TERA? hát nem tudom? amikor a fizetõs wc-t ingyenessé teszik?

██

Omg, az IK fejes utan Lacuni a kovetkezo trash pakkbol
Rendes fazon volt ez a goblin
En nem mondtam hogy nincs igaza, csak nem igazan ertem miert jo rugozni most a teman, MOST, amikor egy mega patch fog jonni, hogy ne menjenek el az emberek TERA vagy POE-t jatszani, tehat van mit varni.
TurboX
ennél csak az a "jobb" mikor in-game fikázzák órák hosszat a játékot és mikor írod neki hogy: -minek játszol vele? ki akarja irtani a családodat😄
Jovan, ertjuk...
Legigazabb videó ever!

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Nezd meg jobban, olvasd el a guideot szerintem menne neked is, es gondolom ennel jobb geared van hozza 😊 Nekem mas buildem van es kicsit jobb gearem, mp8on farmolom a godly Ivory shieldeket meg Pus spittert, meg frostburn gauntlets es tarsait...
Carlos
Nem belekötni akartam, csak tényt közöltem. Én a közelébe se megyek a mp10-nek még egy darabig. 😊
Leköp az elsõ fallen és összeborulok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nos igen, azt is irjak hogy a vidi keszitoje az ugyesebb mint a hetkoznapi wanabe barbar, de gondolom a te kezedet se fogja senki hogy kotelezoen 300 all resivel meg 40k dps-el menjel neki MP10nek, es mivel ez egy guide te meg gondolkozhatsz es ami hasznalhato belole felhasznalhatod. Szerintem
csak a fehér falleneket farmolja <#eplus2> így kicsit kétértelmû

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
komment alatta: 2M költöttem rá, hogy kipróbáljam, néhány csapattal tényleg mûködik, másik viszont 1-shotol!
LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Van egy icipici de erdekes kulonbseg, Uberjager guidejaban van egy 1 millas(!) barbar gear, amivel mp10et farmolja(khm), az szerintem enyhen aktualis.
Pyotr
Izgalmas😊 Bár ez igy olyan mint a megjelenés elötti szuper guidek:atom dps wizz,dh,barbi, healer monk????. érdemes ezt igy elmenteni aztán mint retróként valamikor majd elõszedni😊

&#9608;&#9608;

Huha, ez topic egyre erdekesebb olvasnivaloval van tele. Barbaroknak.
szerintem valami brutál IK chest lehetett <#zavart1>

Carlos
áááááá... <#taps>
igen jó lehet a drop ha ennyire kivilágít.
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

úgy tûnik az obszervatóriumban sem tétlenkednek a srácok, megy a leg farm 1000L <#eplus2> oblegfarm

Pyotr
Már megvan neki😊 ezzel majdnem vissza is tudnám hozni az árát ha jobb lenne 😛

&#9608;&#9608;

Most jofej leszek es megsugom hogy a Buriza crossbow az marha keresett cucc a scoundrelhez.
Pyotr
Második "legendás" igy szintezés közben 😊

&#9608;&#9608;

Év videoja!

devlking
Érdekes run volt... szinte az összes elite dobott egy macet. Persze az egy kezes legendaryt azért kihagyta...
Eladó amulet

98int
230vit
crit dmg 63%
crit chance 8%

Get a life!

TurboX
mempo drop!

ez a str+crit kombó nem akar összejönni...
clio1616v
If ah is down; what's up? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

gandrus
Igen, bár manapság már biztos nem ér annyit, de akkoriban, amikor esett még sokat ért. Pár hónapja lehetett.

clio1616v
mindenki azt használ, amit talált

van aki goldot használ, hogy találjon valamit ahban van aki a talált cuccot lootként találta

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hát igazándiból csak most tapasztalom a dolgokat,nem játszottam még hasonló játékokkal.
Ha követni akarod ezt a hagyományt, akkor sokmindenrõl nem beszélhetünk. Azt használod ami esik. Ha AH-zol is mostantól, akkor kb mindenen olcsón javíthatsz. A többség majd behozza az árát az alacsonyabb javítási költségeken. <#taps>

Amúgy ez nálad elvi kérdés volt, vagy szereted a szado-mazo játékokat? Csak mert ez így nem túl pörgõs...
Ezeket mind találtam,nem vettem semmit.Kivéve a fegyót,de az 20k volt. 😄
Kb minden cserélhetõ. Nem igazán ütik ezek a cuccok meg a minimumszintet sem. Ringeken, kesztyûn és amuletten chc, esetleg attack speed és chd jól jön. Statpont és átlagdam (ring és amu) is lehet hasznos. Vitát/lifeot elsõdlegesen ne a DPS generátorokon keress! (ring, amu, fegyver)
A tegezen egy bármilyen olcsó hígfos dead man is jobb ennél. Az alacsonyabb AS-se verziók is minimum olyan jók mint a legjobb rare darabok. A fegyver gyenge. Se DPS nincs rajta elég, se socket nincs, se chd. A dex se kiemelkedõ. A "ruhadarabokon" nincs, vagy alacsony az all resist. Ez épp elhanyagolható valamilyen szinten, de ez azért túlzás.
Szerintem bökj rá találomra egy-egy itemre és keress jobbat monjuk 50-100k értékben az AH-ban. Vagy ez szigorúan magatalálós karakter?
LocalPatriot
Ty a linket, ezt nem ismertem.
Range annyira nem zavar, mert pénzt többnyire nem veszem fel, globe meg mivel mp0-an megyek nem kell. A DMG-t viszont rendesen megdobta. De mivel eddig nem volt rá idõm, este megnézem a hasonlók mennyibe mennek.