Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lassan elveszik az aktív megszállottaktól /tollunk 😊/ azt a kis élményt is amiért toljak nap mint nap

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

devlking
"AZ meg az, hogy elérjem a para 100-at, és utána jobb cuccokért ugyan úgy famolok"

El kell hogy keserítselek...
LocalPatriot
Teljesen igazad van. Nem tudom mi a céljuk, de azt tudom, hogy nekem mi.
AZ meg az, hogy elérjem a para 100-at, és utána jobb cuccokért ugyan úgy famolok, és közben pvp. Nekem ez a cél. Élvezem a játékot, és nem spekulálok hogy min variálnak meg minek stb...
Ne értsd félre, nem neked akartam beszólni, csak én lazábban fogom fel.
EN azt szeretem a blizzardnal hogy a D3 kapcsan minden esetben a friss elgondolasukkal tonkrevagjak az osszes elozot. Azon kivul hogy az mf-et levaltja, a paragon szintezesnek volt nemi tavlati erteke, ha egesz nap nem esett semmi a paragon szinted akkor is fejlodott, nem sok, de ez is valami, namost megturbozzak a paragon szintezes sebessegett es 1-2 honapon belul a paragon szint semmit nem fog erni.
Valaki ott a blizzardnal komolyan el kellene dontse, hogy mi a fenet akar a D3al, mert ez a patch rohadtul ugyanugy buzlik mint a wow-ban a friss seazon, ami mindig levaltja az osszes elozot, csakhogy ott a rendszeres content update-re van keret/penz/ember itt meg nagyon nincs es ilyen fercmunkak keszulnek patchek cimen. Hogy is nez ki eddig majustol a fejlodes:
inferno nehez, csak kevesen haladnak vele> 1.03 infernot mindenkinek,
legendas nem esik csak ritkan>1.04 legendast mindenkinek,
paragon lassu>1.07 paragont mindenkinek 2 heten belul.

The future is bright...
S ha lejár a 30 nap akkor nem kell még fizetni havonta elõfizetést ugye? Mert én csak kipróbálni gondoltam.
LocalPatriot
Jó lesz a patch para lvl szempontból. Mp1-esen két és félszer annyi xp, mint eddig.
Még nem nyitottam föl 😄 De fogok! Heti egy legendary esik.....

Get a life!

poruljartal
nem fogsz annyira örülni neki 😄

SLICK
Na és annyi millió goldot majd honnan a gyíkból szerzek? Alig esik eladható cucc. Kieshetne már mondjuk egy másfél milliárdos Mempo, meg Lacuni + 1 Witching Hour öv... Vagy túl sokat akarok? -.-

Véégre 3nap farm után...

Get a life!

gandrus
Ja, igen, a Tome of Secrets ára is többszöröse lett. Ami kicsit kellemetlen, mert pár napja adtam el 1172 darabot 939 goldért.

Tényleg durva, hogy tegnap este még 40 db-ot vettem 40 ezerért, most meg már csak 5-öt kapnék ugyanennyiért.

Vajon még ennél is drágább lesz késõbb, és ennyiért is megérné betárazni? Vagy ha eltelik egy kis idõ, beállnak az árak?

Hat, az uj tier geam az igy startbol valami 80 milla lesz darabja ha igy marad, meg szep hogy mindenki most akar feltankolni a hozzavalokbol.
gandrus
Elég durván megemelkedtek a gemek árai. A flawless ruby pl. már tizenegyszeresére a pár nappal ezelõttihez képest.

devlking
Gatyát, meg a chestet se nagyon.
Négyet, a lacuniját senki nem fogja lecserélni egy kis extra mainstatért.

Carlos
Másold ki a passkódot és told be.
Nincs benne átverés, énis kaptam pár hete.

Þór vígi þessi rúnar

Jabar
nincs benne semmi átverés

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Offer extended: Claim your free copy of World of Warcraft, including 30 days of game time!
Ilyet kaptatok Dialbo III játékosok? Megéri vagy átverés? Pl 30 nap után automatikusan fizetheted a havi díjat?
Crokin
" One of the most common uses for Spirit is to recast Mantra of Conviction-Overawe for the 3 second bonus. While this is totally legitimate, we want to provide alternate uses for your extra Spirit. As a result, we are greatly buffing all the damage-dealing Spirit Spenders to try and provide an alternate use for your Spirit."

Ezt már egyszer megpróbálták, nem jött össze... kiváncsi vagyok, most még mennyivel dobják meg a sebzéseket, hogy használható legyen bármi is az overawe-spamen kívül.

Repatarurgyán

clio1616v
nem gondolod, hogy aki a d3ról szóló topikba tapasztalatcsere miatt bejön annak már van?

meg mit gondolsz mennyit kapsz érte? 4000Ft talán, ha meg nem bírod abbahagyni másképp akkor random írj be valami jelszót a megváltoztatáskor és meg van oldva a belépés kérdése

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Fpocok
Olcsón eladó D3 account, rajta 60as monk és 60as(23 paragon) DH, nem túl szar gearben, több infóért MSG me.

Vigyétek már el vazze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!
Akit érdekel hogy ki milyen útvonalon megy legendary-t farmolni az megnézhet a kis videomat amit direct ezért csináltam.
https://www.youtube.com/Phenye
Ha jól látom szerencsére "csak" 5 slotot érintenek ezek az "Archon" cuccok. A többi helyre talán még el lehet majd adni tárgyakat.

Patch 1.07 preview Ami kurvara tetszik hogy ha jol ertem az account bondos uj archon armor hazavagja az osszes eddigi top tier cuccost.

These new items will have six affixes and feature a primary stat (Str, Dex, Int, Vit) that extends higher than what is currently available in the respective slots.

Fasza....
clio1616v
teljesen mindegy milyen sorrendben én teljes act3at szoktam tolni mostanában olyan 15-20 perc egy run és 2-3 leg esik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

atesz25
Nos már majdnem sikerült resetelni a kódomat, de nem emlékszem a kérdésre adott válaszra. Ilyenkor mi a fenét csináljak tudnátok egy címet küldeni ahova írhatnék nekik?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Köszi szépen! Pont ezt az Alkaizer dolgot kerestem, próbáltam kulcsszavakra keresni jútyúbon, de csak nem akadtam rá! Még1x köszi minden(kinek).

https://www.twitch.tv/sp1gu

atesz25
Hello, mi tévõ legyek újra raktam a windowst majd telepítettem a d3-at próbáltam belépni és végül oda került a sor hogy 42003 hiba account disabled.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Beirod gugliba hogy diablo 3 Alkaizer metod/route, ha vizualis tipus vagy akkor ugyanezt beirod a youtube-ra is.
Carlos
odamész azmodanhoz, ahol leölted és elkezdesz visszafelé menni.

Þór vígi þessi rúnar

Valaki le tudná írni vagy be tudna linkelni egy act 3 farmolós videót? Az érdekelne, hogy milyen útvonalról érdemes kezdeni és, h merre kell haladni. Leggyorsabb legendary és plevel farm miatt (ww barb).

https://www.twitch.tv/sp1gu

Kicsit tobb tapasztalattal rajosz majd, hogy nem nagy dolog "szerencses" brimstone tulajdonosnak lenni.
Carlos
Máker vagy. Mentem a WW-vel Act3-ban a végén mp4-en és egy darab legendary nem esett. 😊

Þór vígi þessi rúnar

LocalPatriot
oFF
Én is olvastam, hogy hamarosan ingyenes lesz EU-ban, és mint régi nagyon aktív l2 játékos tuti ki is próbálom 😊 Majd én is csatlakoznék.
oN
ha alakul innen Tera csapat szivesen csatlakoznek.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Izlesek es pofonok, masok szerint a D3nal nagyobb fost mar reg adtak ki kezuk kozul komoly fejlesztok.
Pyotr
Igen, erre irtam, hogy a fizetõs wc ingyenes lesz😊

██

Ah nem hiszem, higfos lett mindketto szal nincs miert kidobjon
Nem tudom ha ugyanarrol beszelunk de a TERA onine februartol free to playre valt 😛
TurboX
hamarosan kapod a dc-t 😄
Pyotr
TERA? hát nem tudom? amikor a fizetõs wc-t ingyenessé teszik?

██

Omg, az IK fejes utan Lacuni a kovetkezo trash pakkbol
Rendes fazon volt ez a goblin
En nem mondtam hogy nincs igaza, csak nem igazan ertem miert jo rugozni most a teman, MOST, amikor egy mega patch fog jonni, hogy ne menjenek el az emberek TERA vagy POE-t jatszani, tehat van mit varni.
TurboX
ennél csak az a "jobb" mikor in-game fikázzák órák hosszat a játékot és mikor írod neki hogy: -minek játszol vele? ki akarja irtani a családodat😄
Jovan, ertjuk...
Legigazabb videó ever!

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Nezd meg jobban, olvasd el a guideot szerintem menne neked is, es gondolom ennel jobb geared van hozza 😊 Nekem mas buildem van es kicsit jobb gearem, mp8on farmolom a godly Ivory shieldeket meg Pus spittert, meg frostburn gauntlets es tarsait...
Carlos
Nem belekötni akartam, csak tényt közöltem. Én a közelébe se megyek a mp10-nek még egy darabig. 😊
Leköp az elsõ fallen és összeborulok. 😊

Þór vígi þessi rúnar