Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
akkor ezen rövid összefoglaló után kijelenthetjük, hogy ez a játék nem neked való, mivel nincs idõd/türelmed vele játszani

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha érdekel valakit valamelyik írjon!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Carlos
Jól indult a reggel (elsõre):

Þór vígi þessi rúnar

az AH az ami tönkrebaszta ezt a játékot, azért nem lehet magasabb droprate, mert akkor elértéktelenednének a dolgok, és senki nem venne pénzes AH-ban semmit = Blizzard nem jtna folyamatos bevézelhez .. simán fel kéne tolni a droprate-et a Dio 2 szintjére, AKKOR lenne fun a játék. én már szinte be sem lépek, mert belefásultam, plvl 20+ valamennyi vagyok, az összes többi karakterrel végigtoltam infernot, és eddig SEMMI használható / eladható nem esett, egy rare amut leszámítva, de az se több ~10 misinél ha el akarnám adni (tudom, az itteni überkockák játékidejéhez képest az enyém semmi, de nekem ez is sok volt ebbõl).. csak minden 5-10-edik körben esik 1-1 fos legendary, SET-et még nem is láttam .. nevetséges.
s ahogy látom, nem csak én vagyok így ezzel, több haverral is megváltóként vártuk ezt a fost, többen közülük már alulról karcolják a plvl 100-at, de a helyzet nekik sem rózsás, unják már õk is mint a szart, a napi 3-4 órából már õk is csak heti 3-4-et játszanak.
az a nagy büdös helyzet, hogy amíg van / lesz fizetõs AH, addig ez nem is fog változni.
szal tolhatnak az orrunk alá újabb és újabb peccseket, engem (és tuti hogy a D2-n felnõtt játékosokat sem, akik tudják hogy arról kéne szóljon a játék, hogy kevés a hely a ládában a jobbnál jobb cuccoknak meg rúnáknak) már nem érdekel, amíg nem lesz DRASZTIKUS változás .. napokig/hetekig farmolni ugyanazt a semmit minden, csak nem szórakoztató.

Carlos
amit majd fixálnak. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Systore
max a sweeping wind glitch miatt
Ezt ugye, most csak ironikusan írtad... A Monk jelenleg a leg OP-abb kari.

gandrus
Nem, nem odaadható/eladható. Accounthoz kötött. Szerintem nem nehéz megszerezni. MP2/3-n mentem az überbossok ellen, egy gyûrûm megvan. Nem kellett hozzá túl sok próbálkozás. A kulcsokat MP4/5-n szoktam gyûjteni. Elsõre lett egy nem túl jó, de azért használható gyûrûm. A 35% extra xp-ért megéri használni egyelõre.

Buffolják a monkot jól olvasom ? Ráfér. Nagyon kevesen játszanak vele.

Get a life!

Hááát, én valahogy nem félek tõle hogy gyorsan összejön a para 100 és ontani fogja a jobbnál jobb cuccokat, most para25-ön vagyok állandó valor5-el farmolok ML4-en és hajszállal nem dob többet, vagy jobbat mint para0/valor0/ML0-nál, kivéve goldot. Az elmúlt hét alatt egyetlen közepes legend gyûrût dobott amit használni tudtam, minden más kukás, az AH meg siralmasan megy szintén. http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_13_58fdjbdqm9.jpg
Ez a hellfire gyûrû is reménytelen eset továbbra is, nagyon nem akar Blizz adni semmit a játékosainak, legalább az ünnepekre bedobhattak volna valamit amiért nem kell egy hónap farmolással megszakadni.
Hedgehunter
Hellfire alkatreszeket lehet kapni azon kivul hogy megszerzem oket (tehat valaki ideadja nekem)..? 😊
Carlos
Nem zavar, csak nem vesszük annyira komolyan.
Illetve nem azonosultunk vele.

Þór vígi þessi rúnar

Hm akkor valamit felrekommunikaltam, engem nem erdekel ha egy oran belul mndenki p100 lesz, mert nem ez a lenyeg, hanem amit a Blizzard csinal, egyet elore egyet hatra. 1.08ban majd hazavagja a paragon rendszert mert az se az lett aminek akartak, igy mar tul konnyu lesz megunni. Ugye a team deathmatch-et is ezzel az indokkal vagtak a kukaba. Ha jobban megnezed a jatekban akarmit konnyu megunni, mert milyen tetje/erteke van barminek, ha kovetkezo patchben ugyis kivaghatjak/ervenytelenitik? Nyugodtan vedd sorra, classok/skillek/gear/legendasok/paragon/pvp szolj ha valamit kihagytam.
Ennek a jateknak igy nincs jovoje, en meg sajnos megszerettem a diablo univerzumot.Par hete olvastam ezt meg ezt. Eszembe juttattak Richard Knaak regenyet Diablorol es sajnos ez a jatek abbol semmit nem tud visszaadni, es ahogy kinez nem is fog. Szar ugy egy veszett fejsze melett rajongonak lenni, de mivel azt latom hogy tobbeket zavar az allaspontom akkor ezzel be is fejezem.
Nem kell ennyire véresen komolyan venni.Szórakoztat, játszál vele kész..ne agyalj ezeken, hogy akkor mindenki p100-as lesz 2 hét alatt (nem igaz), mindenki 2 millárdos legekbe fog szaladgálni (nem igaz), hanem funból tolni azt kész.
Nekem pl. nem okoztak ezek a változások álmatlan éjszakákat, meg kell, h mondjam.És a 107-es pöts sem fog, sõt...Ha lesz ladder a pvp-hez, meg ear meg stb, és kiforrja magát, bõven jó lesz, addig is szerintem jóvan úgy, ahogy van.Szerintem nem kell a messiást várni ettõl..ez már az elején látszott.Bár meg kell mondjam, mióta kijött mással nem játszottam <#nevetes1>, bár azt is meg kell mondjam, ha nem jönnének belõle a jurók, már rég nem játszanék vele

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hali!
Ezt díjazom néha a jóból is megárt a sok hát igen 16 óra nem kevés és egy játéknál ezt hamar megunná az ember. 😊
Carlos
Nálam egyszerûen túljátszás lépett fel. Amikor megjelent, akkor 1 hétig napi 16 órát játszottam vele. Besokalltam. Most hogy csak úgy játszom amikor idõm van nagyon tetszik.

Þór vígi þessi rúnar

Ize, pont te kerdezed ezt, aki korabban mar megvontad a bizalmadat ettol a jatektol es elmentel masikkal jatszani. En azota is itt vagyok es bizni szeretnek, remelni, de lehet en is kellene hagyjam a fenebe a blizzardot meg a valamikori hirnevet, ami garancia volt a minosegi szorakozasra, es menjek inkabb jatszani Path of exilet vagy akarmi mast. Vegulis mit szamit nekem, hogy a Blizzard segget csinalt magabol, ha neki(k) nem szamit egyaltalan?
Carlos
Miért vagy ilyen negativ?

Þór vígi þessi rúnar

Felteve hogy lesz majd egyszer pvp es lesz meg kivel <#zavart1>
LocalPatriot
Nem, dehogy. Arra értettem, hogy para 100 után is fogok farmolni, mert majd pvp miatt kellenek a jobb cuccok.
devlking
Ja, én úgy értettem, hogy majd 100on jobb cuccok fognak esni. De akkor lehet hogy nem erre gondoltál.
LocalPatriot
Merthogy?
Ám nem tudsz. Mivel senki vagyok, nincs beleszólásom hogy mit hogy állítsanak be, rá vagyok szorulva, arra amit õk gondolnak.
Tudom, hogy ez rossz hozzáállás, írnom kéne nekem is a fórumokra stb, mint sokan, de én nem veszem az egész játékot ennyire komolyan. Nekem megfelel így is, úgy is. Nincsenek nagy igényeim. Azért játszok, hogy élvezzem.
Farm meg 100 után is lesz, mert rá lesz az ember "kényszerítve", a pvp miatt. Lehet Ti máshogy látjátok, nincs azzal baj.
Menjetek official fórumra, és írjátok oda a véleményetek.
Carlos
Egyetértek Local-al. Kivéve a PVP-t.

Þór vígi þessi rúnar

lassan elveszik az aktív megszállottaktól /tollunk 😊/ azt a kis élményt is amiért toljak nap mint nap

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

devlking
"AZ meg az, hogy elérjem a para 100-at, és utána jobb cuccokért ugyan úgy famolok"

El kell hogy keserítselek...
LocalPatriot
Teljesen igazad van. Nem tudom mi a céljuk, de azt tudom, hogy nekem mi.
AZ meg az, hogy elérjem a para 100-at, és utána jobb cuccokért ugyan úgy famolok, és közben pvp. Nekem ez a cél. Élvezem a játékot, és nem spekulálok hogy min variálnak meg minek stb...
Ne értsd félre, nem neked akartam beszólni, csak én lazábban fogom fel.
EN azt szeretem a blizzardnal hogy a D3 kapcsan minden esetben a friss elgondolasukkal tonkrevagjak az osszes elozot. Azon kivul hogy az mf-et levaltja, a paragon szintezesnek volt nemi tavlati erteke, ha egesz nap nem esett semmi a paragon szinted akkor is fejlodott, nem sok, de ez is valami, namost megturbozzak a paragon szintezes sebessegett es 1-2 honapon belul a paragon szint semmit nem fog erni.
Valaki ott a blizzardnal komolyan el kellene dontse, hogy mi a fenet akar a D3al, mert ez a patch rohadtul ugyanugy buzlik mint a wow-ban a friss seazon, ami mindig levaltja az osszes elozot, csakhogy ott a rendszeres content update-re van keret/penz/ember itt meg nagyon nincs es ilyen fercmunkak keszulnek patchek cimen. Hogy is nez ki eddig majustol a fejlodes:
inferno nehez, csak kevesen haladnak vele> 1.03 infernot mindenkinek,
legendas nem esik csak ritkan>1.04 legendast mindenkinek,
paragon lassu>1.07 paragont mindenkinek 2 heten belul.

The future is bright...
S ha lejár a 30 nap akkor nem kell még fizetni havonta elõfizetést ugye? Mert én csak kipróbálni gondoltam.
LocalPatriot
Jó lesz a patch para lvl szempontból. Mp1-esen két és félszer annyi xp, mint eddig.
Még nem nyitottam föl 😄 De fogok! Heti egy legendary esik.....

Get a life!

poruljartal
nem fogsz annyira örülni neki 😄

SLICK
Na és annyi millió goldot majd honnan a gyíkból szerzek? Alig esik eladható cucc. Kieshetne már mondjuk egy másfél milliárdos Mempo, meg Lacuni + 1 Witching Hour öv... Vagy túl sokat akarok? -.-

Véégre 3nap farm után...

Get a life!

gandrus
Ja, igen, a Tome of Secrets ára is többszöröse lett. Ami kicsit kellemetlen, mert pár napja adtam el 1172 darabot 939 goldért.

Tényleg durva, hogy tegnap este még 40 db-ot vettem 40 ezerért, most meg már csak 5-öt kapnék ugyanennyiért.

Vajon még ennél is drágább lesz késõbb, és ennyiért is megérné betárazni? Vagy ha eltelik egy kis idõ, beállnak az árak?

Hat, az uj tier geam az igy startbol valami 80 milla lesz darabja ha igy marad, meg szep hogy mindenki most akar feltankolni a hozzavalokbol.
gandrus
Elég durván megemelkedtek a gemek árai. A flawless ruby pl. már tizenegyszeresére a pár nappal ezelõttihez képest.

devlking
Gatyát, meg a chestet se nagyon.
Négyet, a lacuniját senki nem fogja lecserélni egy kis extra mainstatért.

Carlos
Másold ki a passkódot és told be.
Nincs benne átverés, énis kaptam pár hete.

Þór vígi þessi rúnar

Jabar
nincs benne semmi átverés

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Offer extended: Claim your free copy of World of Warcraft, including 30 days of game time!
Ilyet kaptatok Dialbo III játékosok? Megéri vagy átverés? Pl 30 nap után automatikusan fizetheted a havi díjat?
Crokin
" One of the most common uses for Spirit is to recast Mantra of Conviction-Overawe for the 3 second bonus. While this is totally legitimate, we want to provide alternate uses for your extra Spirit. As a result, we are greatly buffing all the damage-dealing Spirit Spenders to try and provide an alternate use for your Spirit."

Ezt már egyszer megpróbálták, nem jött össze... kiváncsi vagyok, most még mennyivel dobják meg a sebzéseket, hogy használható legyen bármi is az overawe-spamen kívül.

Repatarurgyán

clio1616v
nem gondolod, hogy aki a d3ról szóló topikba tapasztalatcsere miatt bejön annak már van?

meg mit gondolsz mennyit kapsz érte? 4000Ft talán, ha meg nem bírod abbahagyni másképp akkor random írj be valami jelszót a megváltoztatáskor és meg van oldva a belépés kérdése

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fpocok
Olcsón eladó D3 account, rajta 60as monk és 60as(23 paragon) DH, nem túl szar gearben, több infóért MSG me.

Vigyétek már el vazze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!
Akit érdekel hogy ki milyen útvonalon megy legendary-t farmolni az megnézhet a kis videomat amit direct ezért csináltam.
https://www.youtube.com/Phenye
Ha jól látom szerencsére "csak" 5 slotot érintenek ezek az "Archon" cuccok. A többi helyre talán még el lehet majd adni tárgyakat.

Patch 1.07 preview Ami kurvara tetszik hogy ha jol ertem az account bondos uj archon armor hazavagja az osszes eddigi top tier cuccost.

These new items will have six affixes and feature a primary stat (Str, Dex, Int, Vit) that extends higher than what is currently available in the respective slots.

Fasza....