Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
s ahogy látom, nem csak én vagyok így ezzel, több haverral is megváltóként vártuk ezt a fost, többen közülük már alulról karcolják a plvl 100-at, de a helyzet nekik sem rózsás, unják már õk is mint a szart, a napi 3-4 órából már õk is csak heti 3-4-et játszanak.
az a nagy büdös helyzet, hogy amíg van / lesz fizetõs AH, addig ez nem is fog változni.
szal tolhatnak az orrunk alá újabb és újabb peccseket, engem (és tuti hogy a D2-n felnõtt játékosokat sem, akik tudják hogy arról kéne szóljon a játék, hogy kevés a hely a ládában a jobbnál jobb cuccoknak meg rúnáknak) már nem érdekel, amíg nem lesz DRASZTIKUS változás .. napokig/hetekig farmolni ugyanazt a semmit minden, csak nem szórakoztató.
Get a life!
Ez a hellfire gyûrû is reménytelen eset továbbra is, nagyon nem akar Blizz adni semmit a játékosainak, legalább az ünnepekre bedobhattak volna valamit amiért nem kell egy hónap farmolással megszakadni.
Illetve nem azonosultunk vele.
Þór vígi þessi rúnar
Ennek a jateknak igy nincs jovoje, en meg sajnos megszerettem a diablo univerzumot.Par hete olvastam ezt meg ezt. Eszembe juttattak Richard Knaak regenyet Diablorol es sajnos ez a jatek abbol semmit nem tud visszaadni, es ahogy kinez nem is fog. Szar ugy egy veszett fejsze melett rajongonak lenni, de mivel azt latom hogy tobbeket zavar az allaspontom akkor ezzel be is fejezem.
Nekem pl. nem okoztak ezek a változások álmatlan éjszakákat, meg kell, h mondjam.És a 107-es pöts sem fog, sõt...Ha lesz ladder a pvp-hez, meg ear meg stb, és kiforrja magát, bõven jó lesz, addig is szerintem jóvan úgy, ahogy van.Szerintem nem kell a messiást várni ettõl..ez már az elején látszott.Bár meg kell mondjam, mióta kijött mással nem játszottam <#nevetes1>#nevetes1>, bár azt is meg kell mondjam, ha nem jönnének belõle a jurók, már rég nem játszanék vele
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ezt díjazom néha a jóból is megárt a sok hát igen 16 óra nem kevés és egy játéknál ezt hamar megunná az ember. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ám nem tudsz. Mivel senki vagyok, nincs beleszólásom hogy mit hogy állítsanak be, rá vagyok szorulva, arra amit õk gondolnak.
Tudom, hogy ez rossz hozzáállás, írnom kéne nekem is a fórumokra stb, mint sokan, de én nem veszem az egész játékot ennyire komolyan. Nekem megfelel így is, úgy is. Nincsenek nagy igényeim. Azért játszok, hogy élvezzem.
Farm meg 100 után is lesz, mert rá lesz az ember "kényszerítve", a pvp miatt. Lehet Ti máshogy látjátok, nincs azzal baj.
Menjetek official fórumra, és írjátok oda a véleményetek.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
El kell hogy keserítselek...
AZ meg az, hogy elérjem a para 100-at, és utána jobb cuccokért ugyan úgy famolok, és közben pvp. Nekem ez a cél. Élvezem a játékot, és nem spekulálok hogy min variálnak meg minek stb...
Ne értsd félre, nem neked akartam beszólni, csak én lazábban fogom fel.
Valaki ott a blizzardnal komolyan el kellene dontse, hogy mi a fenet akar a D3al, mert ez a patch rohadtul ugyanugy buzlik mint a wow-ban a friss seazon, ami mindig levaltja az osszes elozot, csakhogy ott a rendszeres content update-re van keret/penz/ember itt meg nagyon nincs es ilyen fercmunkak keszulnek patchek cimen. Hogy is nez ki eddig majustol a fejlodes:
inferno nehez, csak kevesen haladnak vele> 1.03 infernot mindenkinek,
legendas nem esik csak ritkan>1.04 legendast mindenkinek,
paragon lassu>1.07 paragont mindenkinek 2 heten belul.
The future is bright...
Get a life!
Vajon még ennél is drágább lesz késõbb, és ennyiért is megérné betárazni? Vagy ha eltelik egy kis idõ, beállnak az árak?
Nincs benne átverés, énis kaptam pár hete.
Þór vígi þessi rúnar
Ilyet kaptatok Dialbo III játékosok? Megéri vagy átverés? Pl 30 nap után automatikusan fizetheted a havi díjat?
Ezt már egyszer megpróbálták, nem jött össze... kiváncsi vagyok, most még mennyivel dobják meg a sebzéseket, hogy használható legyen bármi is az overawe-spamen kívül.
Repatarurgyán
meg mit gondolsz mennyit kapsz érte? 4000Ft talán, ha meg nem bírod abbahagyni másképp akkor random írj be valami jelszót a megváltoztatáskor és meg van oldva a belépés kérdése
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vigyétek már el vazze.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akit érdekel hogy ki milyen útvonalon megy legendary-t farmolni az megnézhet a kis videomat amit direct ezért csináltam.
https://www.youtube.com/Phenye
These new items will have six affixes and feature a primary stat (Str, Dex, Int, Vit) that extends higher than what is currently available in the respective slots.
Fasza....