Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendes tõle 😊

Árban kb összesen mennyit érnek ?!

VanDaal: Csak linkelgettem trade-be hogy test és az itemet hogy milyen fejest vegyek, erre rám ír belinkeli a fejest h kell-e mondom igen mennyibe kerül ? azt irja free, és invelt is be. Megnézte a többi cuccom és még azt a 2õt ledobta a földre hogy kell-e. Fel sem vettem mert nem hittem a szememnek, de mondtam h igen kell. Azzal bucsuzott hogy menj egy kicsit játszani most ! 😄 Az indok amiért nekem adta: neki már nem kell, nem használja, jobb van neki, nekem pedig rosszabb 😊)

Get a life!

Czdano
Na a képet nem engedi szóval
Vállas:
270 str
89 vit
71 allres

49 fire res
16% magic find
melee attackers take 179 dmg/hit

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
ELADÓ

Árban itt privátban, vagy a nurain#2580-as battletagen megegyezünk 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Jabar
Ah köszi, most már ezt is tudom akkor 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Külön van kezelve. Az MP-k a cap-en felül adják a bonuszt. P100-as kari MP0-án se ér esmmit az MF cuccal.

Jabar
Bocs ha hülyeséget kérdezek mert lehet én értettem félre anno amikor olvastam, paragon lvl100-on akkor van cap-elve az mf ha mp10-en mész nem? tehát ha mondjuk mp0-án akkor kell a ruhán az mf?

Az emberi leleményesség határtalan 😊
Köszönöm a választ!

Carlos
Ezt énis csináltam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Igen vaan egy kis extra dropp bonus a cooperativ modnak, nem szamszerusitette a blizzard hogy mennyi, csak kijelentette hogy van es kesz, menjel coopba ne egyedul.
A paragon kivaltja az mf-et, max paragon szinten nem kell majd mf gear mert a paragonbol kapod. 1 paragon szint 3% mf-et ad, p100on megvan az mf cap. A paragon elsodleges celja az volt, hogy megallitsa a jatekosokat a gear swap hasznalataval, sokan csinaltak azt, hogy 5% hp alatt gyorsan geart csereltek mf-re es ugy oltek meg a mobokat, Blizzardnak ez nem tetszett, jott a blabla es aztan jott a megoldas a paragon szintek.
Ehh, tenyleg elirtam a ToS 1700, a zold gem volt 17k. Amugy nem tudom mennyire eri meg varni, mert a hiszteria mar lecsengett, tegnap este mar jelentosen visszaestek az arak a deli csucsforgalomhoz kepest.
Hogy sikerült rájuk szert tenni? Lehet nekem sem ártana bepróbálkozni valami hasonlóval, hátha megszponzorálna engem is valaki 😊

Más:
Cooperativ módnak lehet valami hatása a dropra? Lehet bebeszélem csak magamnak, de mintha több értékelhetõ cucc esne, ha nem egyedül megyek.

Egyébként mennyire van érzékelhetõ gyakorlati hatása a magasabb mf értéknek? Jól gondolom, hogy a paragon szint emelkedésével idõvel akár le is mondhatunk a gear által nyújtott mf bónuszokról?

Elírás lehetett. Bár én is csak este néztem, de már akkor is 1.7k volt és nem 17. Egyelõre nem is adtam el, pedig van pár ezer darab.

Lentebb olvastam hogy 17k a tome of secret ahban. Nálam 1700 gold most akkor hogy van ez? Tegnap óta lement töredékére? Úgy 800 darabtól megszabadulnék.

Carlos
szépek.

Þór vígi þessi rúnar

Ha hiszitek, ha nem, most kaptam õket ingyen egy ismeretlentõl... Vannak még rendes emberek!!! 😮

Get a life!

*57k dps 63k hp

Get a life!

Vennék jó áron 1h+off és egy mempo of twilight fejest a wizzardomnak. Esetleg egy jó buildet is friss 60as nagyon kezdõ wiznek 😊 55k dps-el 50k hp-val

Get a life!

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
"We're also increasing the base pickup radius by a small amount."

<#worship>

ez már nagyon kellett, volt úgy hogy 10 kört sprinteltem a gold körül(közben persze ment a berserker vagy épp egy shrine ideje...)
Wizz offhand mennyibe ? Pont most húzok egyet 56-os

Get a life!

Jabar
pár napja adtam el a tome-jaimat (2000-et 1000g/db-ért) meg gemjeimet táska takarítás címen... ez az én formám :p

Carlos
csak egy tipp volt.

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
vasárnap este 8-kor?

MadWolf#11626

Carlos
jön a patch?

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
10 percenként disconnect, AH sem megy... mi van itt kérem?

MadWolf#11626

Hedgehunter
De jo hogy gyujtottem a tome of secreteket eddig.. 😊 van vagy 600.... Gazdag vagyok... <#nevetes1>
gerey
Pont akartam eladni a gemeket, erre kivág 😄

gandrus
Ja, a kis genya szivat rendesen.

ki is lett nyírva AH <#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
Jaja, elbasztam. Csak kettõ volt ki is esett mindkettõbõl a cumó.
Kulle-s nagyon nehéz volt, ott haltam 2x mire rájöttem, hogy kulle-val kell kezdeni.
Ghom-os egybõl sikerült. Fika volt.

Þór vígi þessi rúnar

gandrus
Totál random. Az egyetlen mód rá, hogy ha több teleport deviceod is van, és ha megnyitottad az elsõt, utána a másodikat, és ha még az se az, akkor a harmadik már az lesz.

mibõl gondoljátok, hogy a pvp-s peccsben nem jelennek meg új tárgyak is? 😊
mindenki össze-vissza vásárolgat, mintha háború jönne 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Carlos
Lehet valahogy befolyásolni, hogy melyik teleport nyíljon meg a device-al vagy totál random?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem amúgy mind1, mivel nem pár millás gearem van, csak szerintem elég pár dolgot át dolgozni úgymond, h hasonló esélyek legyenek.DE csak fantáziáljunk akkor, vegyünk egy DH-t.Majd 50 discel,el tud nyomni minimum 3 smoke-ot, rátol egy prepet, újra 3 smoke.az 6 x 1.5 sec 100dmg red.Mellette passzívban van az ss és 100% critrõl indul, mondjuk egy devouring arrowval..és még az ellen közelébe sem kell mennie és célozni sem... 😄 nagyon kíváncsi leszek.

Nem ertem felre, te remeled hogy low costal is eselyed lesz az ultra dmg output ellenfelek ellen, akik raadasul brutalis ehp-val rendelkezo tankok, erre mondtam hogy nekem nincsennek ilyen illuzioim(amikor linkeltem a solo mp10 uber vidit mar akkor 1milla folotti ehp-rol beszeltek, hogy az a minimum). Es igen, skillezni kell majd, de durvan, ugye az elitek infernon csak 4 affixel jonnek, de a playereknek 6 skilljuk van. Amugy igazad van, a ptr utan tobbet tudunk arrol hogy a blizzard hogy kepzeli ezt az egeszet.
Te meg azt amit mondani akarok..hagyjuk.Majd, ha lesz ptr.

Szerintem picit felreerted az EHP-t
d3 pvp ismeretlen terület.Nincs neked sem tapasztalatod..minek 1 milla ehp minden esetben?PTR-re kíváncsi leszek..de van pár sejtésem, és az, hogy egy low costtal is le lehet majd gyûrni komolyabb karaktereket, a skill bázis megvan hozzá..már csak használni kell tudni.A blokk és magas dps (krittel) lehet fontosabb lesz mint az EHP, bizonyos szitukban.Nyilván, ha biztosra akarsz menni, akkor kell a x millió ehp, x millió dps x millió anyámkinnya, de az sok gold,sok eur.Lesznek más járható utak, szerintem.

devlking
Ez is kibaszott ösztönzõ a játékban, hogy megyek haverral együtt, és õ kétszer annyi (és jobb) legendaryt talál mint én, annak ellenére hogy 120-al kevesebb mf van rajta. <#bdead>
Hat itt egy picit nem ertek egyet veled, rakj osze nem miliardokbol 1milla EHP-t es melle vagy 100k+ dps-t, es ha megvagy mond el neked mennyi volt az a minimum oszeg amibol ez sikerult.
a hallowed defender már megy fel mint állat 😄 lol

túl van agyalva ez a "one shot".A tutyimutyi kazsuál, akkor nem pvp-zik és kész.Akinek van minimális kitartása, meg akarata, szerintem nem kell milliárdokat egy jó pvp-s gearért eltapsolni.Jó, lehet a 3000 eurós karikat nem fogja legyûrni, de úgy mint mp10-es farmoló cuccot 1-2 millából, úgy valószínû pvp-s cuccot is össze lehet majd ennyibõl dobni. A stormshieldek ára szerintem fel fog menni...de a lényeg a blokk lehet itt.Persze, a blokk se 100%-os védelem, de plusz esély a túlélésre egy durva kari ellen...Érdekes lesz.

Mar nem tudom, kiarusitottam az osszes gemmet amit 1.03ota gyujtogetek 5 perc alatt :/
Carlos
köszi!

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
próbáld ki tegyél be 100db emeráldot magasabb kb 19000 áron és átlagárat megemeled vagy 500al 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Szerintem akik a d2 pvp-t varjak a D3ba oriasit tevednek, itt nem lesz az hogy a low kari majd jol pofanveri a max szintut mert jobb a buildje, a 60as nagyon bena jatekosnak a szintbol adodo statkulonbsegek miatt akkor is elonye lesz, hat ha meg jol fel is oltozik hozza AHbol. Akarhanyszor nezegettem a D2 pvp hozzaszolasokat kb mindig ez volt a nagy elmeny hogy a kicsi de ugyesebb jatekos megverte a max szintut, na itt a D3ba ilyen szerintem nem lehetseges.
devlking
Ha csak a wowhoz hasonlítom, ott is 10% alatt van az aki pvpzik. Viszont ott ugye van valami haszna is a dolognak, mert fel lehet belõle nagyon szépen cuccolni egy karaktert.
Itt ilyen nem lesz, és itt nagyon ki fog még az is jönni, hogy a jobban gearelt emberek egyhitelni fogják a casualokat, akik aztán a büdös életbe többet be sem teszik a lábukat oda.
Bakker akkor elsiettem, nekem meg csak 17k volt.
A kovi patchben jon a gemmke uj tierje a Marquis, amihez 3x radiant star kell es ezenkivul jon az uj ruby is meg a craftolhato archon armor set.