Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Kulle-s nagyon nehéz volt, ott haltam 2x mire rájöttem, hogy kulle-val kell kezdeni.
Ghom-os egybõl sikerült. Fika volt.
Þór vígi þessi rúnar
mindenki össze-vissza vásárolgat, mintha háború jönne 😊))
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Þór vígi þessi rúnar
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Itt ilyen nem lesz, és itt nagyon ki fog még az is jönni, hogy a jobban gearelt emberek egyhitelni fogják a casualokat, akik aztán a büdös életbe többet be sem teszik a lábukat oda.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Meg lehetne ideologizálni, hogy nincs szükség a marketre, és különbözõ dolgokat mondani, hogy hogy is kellene..De ez már így van..úgy is mondhatnám, hogy ez van, ezt kell szeretni.Nem kötelezõ vele játszani.Inkább egy kicsit jobban gondolkozz el az egész dolgon..ha kiesik minden 100 óra alatt, utána mi a motivációd egy dio világban?semmi kb.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A fejlesztõi brigád (vagy pénzügyi mind1), bármit megtehet a játékkal patchenként..evvel nem nagyon lehet mit kezdeni, ha te így éled meg a dolgokat, az tényleg kiábrándító lehet, ezt elhiszem.Ha valaki, akkor én elég nagy dio fan vagyok, de nem táplálok már különösebb érzelmeket iránta...amióta láttam az elsõ képeket és videókat.Tudtam, h ez már rég nem errõl fog szólni..és ennyi.Ettõl függetlenûl végülis szórakoztat, és eszembe juttatja azért a régi diós éveket.Fórumokban te is adhatsz tanácsot, szerintem evvel nem lenne gond.
Vigyétek már el vazze.
Parasite Eve 2, best game EVER!
kellene egy gap a cuccok közé, ami sárga az 0-100 main statos, ami leg az 100-200
csak példa volt...
Repatarurgyán
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez az estet tökéletesen illik a Wot-ra.
Bocs az off-ért.
A patch valoban meg csak terv, de az irany, amit kovetnek az viszont nagyon nincs inyemre. Eskuszom az az erzesem, mintha a D3 fejlesztok melett ott ulne egy bugris a penzugyisektol es pokhalos szemmel lesi a napi belogolas statisztikakat es ha csokken, akkor mindig uti a fejlesztoket, hogy adjak mar oda amiert annyit panaszkodnak a forumozok. Amikor meg akarnak valami ertelmeset kiadni a kezukbol akkor meg azert uti oket,hogy hat elment az eszuk, ingyen kiadni a jo dolgokat?
senki nem kötelez rá, hogy játsz - magaddal szemben nem teheted meg, hogy egy általad szarnak ítélt játékkal játsz
Szerintem (!) egyesek túl komolyan veszik illetve hajlamosak a 2-höz hasonlítani. Ezt nem szabad.
Ezzel az erõvel lehetne hasonlítani az 1-hez is. De minek? Ez egy teljesen más játék, más koncepció. Ha neked(tek) ez nem jön be akkor tovább kell lépni és nem szõrszálat hasogatni.
Igen, szerintem sem ideális hogy az AH miatt nincs drop. De az mennyivel lenen jobb, ha minden 20-ik elit csapat garantáltan dobna egy FOS/SZAR legendary-t amit az AH-ban nem tudsz eladni, mert annyi van belõle és vagy a merchantnak adnád vagy bezúzatnád a kováccsal. Kábé ugyanott lennél, mint most.
Szóval szerintem vagy vedd te is komolyabban a játékot és csak stresszlevezetésként csapkodj egy kört naponta, vagy ha ez nem megy, akkor ez tényleg nem a te játékod!
p.s.: De elõre sírni egy majdani patch vagy feature miatt amirõl szinte semmit sem tudunk szerintem felesleges.
Þór vígi þessi rúnar
jó "szórakozást" ehhez a szarhoz.