Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
10 percenként disconnect, AH sem megy... mi van itt kérem?

MadWolf#11626

Hedgehunter
De jo hogy gyujtottem a tome of secreteket eddig.. 😊 van vagy 600.... Gazdag vagyok... <#nevetes1>
gerey
Pont akartam eladni a gemeket, erre kivág 😄

gandrus
Ja, a kis genya szivat rendesen.

ki is lett nyírva AH <#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
Jaja, elbasztam. Csak kettõ volt ki is esett mindkettõbõl a cumó.
Kulle-s nagyon nehéz volt, ott haltam 2x mire rájöttem, hogy kulle-val kell kezdeni.
Ghom-os egybõl sikerült. Fika volt.

Þór vígi þessi rúnar

gandrus
Totál random. Az egyetlen mód rá, hogy ha több teleport deviceod is van, és ha megnyitottad az elsõt, utána a másodikat, és ha még az se az, akkor a harmadik már az lesz.

mibõl gondoljátok, hogy a pvp-s peccsben nem jelennek meg új tárgyak is? 😊
mindenki össze-vissza vásárolgat, mintha háború jönne 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Carlos
Lehet valahogy befolyásolni, hogy melyik teleport nyíljon meg a device-al vagy totál random?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem amúgy mind1, mivel nem pár millás gearem van, csak szerintem elég pár dolgot át dolgozni úgymond, h hasonló esélyek legyenek.DE csak fantáziáljunk akkor, vegyünk egy DH-t.Majd 50 discel,el tud nyomni minimum 3 smoke-ot, rátol egy prepet, újra 3 smoke.az 6 x 1.5 sec 100dmg red.Mellette passzívban van az ss és 100% critrõl indul, mondjuk egy devouring arrowval..és még az ellen közelébe sem kell mennie és célozni sem... 😄 nagyon kíváncsi leszek.

Nem ertem felre, te remeled hogy low costal is eselyed lesz az ultra dmg output ellenfelek ellen, akik raadasul brutalis ehp-val rendelkezo tankok, erre mondtam hogy nekem nincsennek ilyen illuzioim(amikor linkeltem a solo mp10 uber vidit mar akkor 1milla folotti ehp-rol beszeltek, hogy az a minimum). Es igen, skillezni kell majd, de durvan, ugye az elitek infernon csak 4 affixel jonnek, de a playereknek 6 skilljuk van. Amugy igazad van, a ptr utan tobbet tudunk arrol hogy a blizzard hogy kepzeli ezt az egeszet.
Te meg azt amit mondani akarok..hagyjuk.Majd, ha lesz ptr.

Szerintem picit felreerted az EHP-t
d3 pvp ismeretlen terület.Nincs neked sem tapasztalatod..minek 1 milla ehp minden esetben?PTR-re kíváncsi leszek..de van pár sejtésem, és az, hogy egy low costtal is le lehet majd gyûrni komolyabb karaktereket, a skill bázis megvan hozzá..már csak használni kell tudni.A blokk és magas dps (krittel) lehet fontosabb lesz mint az EHP, bizonyos szitukban.Nyilván, ha biztosra akarsz menni, akkor kell a x millió ehp, x millió dps x millió anyámkinnya, de az sok gold,sok eur.Lesznek más járható utak, szerintem.

devlking
Ez is kibaszott ösztönzõ a játékban, hogy megyek haverral együtt, és õ kétszer annyi (és jobb) legendaryt talál mint én, annak ellenére hogy 120-al kevesebb mf van rajta. <#bdead>
Hat itt egy picit nem ertek egyet veled, rakj osze nem miliardokbol 1milla EHP-t es melle vagy 100k+ dps-t, es ha megvagy mond el neked mennyi volt az a minimum oszeg amibol ez sikerult.
a hallowed defender már megy fel mint állat 😄 lol

túl van agyalva ez a "one shot".A tutyimutyi kazsuál, akkor nem pvp-zik és kész.Akinek van minimális kitartása, meg akarata, szerintem nem kell milliárdokat egy jó pvp-s gearért eltapsolni.Jó, lehet a 3000 eurós karikat nem fogja legyûrni, de úgy mint mp10-es farmoló cuccot 1-2 millából, úgy valószínû pvp-s cuccot is össze lehet majd ennyibõl dobni. A stormshieldek ára szerintem fel fog menni...de a lényeg a blokk lehet itt.Persze, a blokk se 100%-os védelem, de plusz esély a túlélésre egy durva kari ellen...Érdekes lesz.

Mar nem tudom, kiarusitottam az osszes gemmet amit 1.03ota gyujtogetek 5 perc alatt :/
Carlos
köszi!

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
próbáld ki tegyél be 100db emeráldot magasabb kb 19000 áron és átlagárat megemeled vagy 500al 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Szerintem akik a d2 pvp-t varjak a D3ba oriasit tevednek, itt nem lesz az hogy a low kari majd jol pofanveri a max szintut mert jobb a buildje, a 60as nagyon bena jatekosnak a szintbol adodo statkulonbsegek miatt akkor is elonye lesz, hat ha meg jol fel is oltozik hozza AHbol. Akarhanyszor nezegettem a D2 pvp hozzaszolasokat kb mindig ez volt a nagy elmeny hogy a kicsi de ugyesebb jatekos megverte a max szintut, na itt a D3ba ilyen szerintem nem lehetseges.
devlking
Ha csak a wowhoz hasonlítom, ott is 10% alatt van az aki pvpzik. Viszont ott ugye van valami haszna is a dolognak, mert fel lehet belõle nagyon szépen cuccolni egy karaktert.
Itt ilyen nem lesz, és itt nagyon ki fog még az is jönni, hogy a jobban gearelt emberek egyhitelni fogják a casualokat, akik aztán a büdös életbe többet be sem teszik a lábukat oda.
Bakker akkor elsiettem, nekem meg csak 17k volt.
A kovi patchben jon a gemmke uj tierje a Marquis, amihez 3x radiant star kell es ezenkivul jon az uj ruby is meg a craftolhato archon armor set.
clio1616v
18kért adtam el az emeraldok darabját 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Bocsi a noobságot, de miért van most a megbolondulás?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Max 10%. Szerintem. A diablo nem a pvp-rõl szól...

Þór vígi þessi rúnar

fórumokról,fb-rõl azt látod, hogy 5%-ka kíváncsi rá?Becslésekbe egyébként nem mennék bele, majd meglátjuk alapon.De ettõl többre saccolom, mp bevezetése coop-ba se rossz.

Jezusom, az emberek ennyire meghulyultek a gemekkel kapcsolatos hirre, akarmilyen szinu flawless square gemmet teszek be instant viszik. A tome of secret-rol nem is beszelve, 17k darabja.
devlking
Hát a pvp! Ja nem. Kb majd az emberek 5 százaléka, ha beteszi oda majd a lábát.
Rosszul csinálod.Azért mert nem tudsz "okosságokat", attól még nem az egész rendszer [email protected] egész rendszer egy marketre (AH) van kihegyezve.Ha mindenkinek kiesnének a top legendaryk (50-100 óra után LOL), akkor nem lenne szükség marketre, vagy ha lenne is, akkor gomboké kelnének el az értékes cuccok is, szinte csak tulaj "csere" lenne.
Meg lehetne ideologizálni, hogy nincs szükség a marketre, és különbözõ dolgokat mondani, hogy hogy is kellene..De ez már így van..úgy is mondhatnám, hogy ez van, ezt kell szeretni.Nem kötelezõ vele játszani.Inkább egy kicsit jobban gondolkozz el az egész dolgon..ha kiesik minden 100 óra alatt, utána mi a motivációd egy dio világban?semmi kb.

Lammer
meg talan a maximus ha nincs, igen... a vizier meg mar 1 (!!!)% minuszt jelent a maxos testverei mellett,ha followernel hagyod... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha jól megnézzük, egy olyan játék, aminek a contentjei nem frissülnek havonta és esetleg nem lehet belõle pénzt kihúzni, az unalmas egy idõ után..abban! az esetben, ha csak a gép ellen játszol.Ha emberek ellen, az más..pl pvp.Ahhoz szerintem nem kelleneki havi új cuccok, csak lenne egy ladder ebben is, mivel az emberek 99%-ban jobban szeretnek egymással versengeni.
A fejlesztõi brigád (vagy pénzügyi mind1), bármit megtehet a játékkal patchenként..evvel nem nagyon lehet mit kezdeni, ha te így éled meg a dolgokat, az tényleg kiábrándító lehet, ezt elhiszem.Ha valaki, akkor én elég nagy dio fan vagyok, de nem táplálok már különösebb érzelmeket iránta...amióta láttam az elsõ képeket és videókat.Tudtam, h ez már rég nem errõl fog szólni..és ennyi.Ettõl függetlenûl végülis szórakoztat, és eszembe juttatja azért a régi diós éveket.Fórumokban te is adhatsz tanácsot, szerintem evvel nem lenne gond.

devlking
És akkor még kevesebb használható cucc lenne a játékban.
Fpocok
Olcsón eladó D3 account, rajta 60as monk és 60as(23 paragon) DH, nem túl szar gearben, több infóért MSG me.

Vigyétek már el vazze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

clio1616v
nagyon egyszerûen meg lehetne oldani

kellene egy gap a cuccok közé, ami sárga az 0-100 main statos, ami leg az 100-200

csak példa volt...

Crokin
Eleve miért van ennyi FOS/SZAR legendery? (költõi kérdés)

Repatarurgyán

Crokin

Repatarurgyán

Crokin

Repatarurgyán

Crokin

Repatarurgyán

azért, mert az orrukig se látnak el, csak sajnálni tudom õket. ..

A grand vizier meg a maximus jo azert followereknek.
Látom az agyatlan fanboyok neked estek, mert meg mertek szólni ezt a tökélyt.....

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Lammer
ezeket en be szoktam torni, no offense 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

" A d3 eseteben ez mind ugy van megoldva, mint a magyar narancs(A tanu) eseteben, kicsit sarga, kicsit savanyu...."

Ez az estet tökéletesen illik a Wot-ra.

Bocs az off-ért.
Nem ertek egyet veled, az emberek azert jatszanak (dark)fantasy-t mert abba a (mese)vilagba erzik jol magukat, egy szerepjatek errol is szol. Aztan lenne a masik komponens, hogy a jol megteremtett atmoszfera melle a zsakmany(loot) azokbol a szornyekbol amiket hosies kuzdelemben leversz. Ha ezek igy teljesulnek hogy jo atmoszfera, ertekes zsakmany es tarsasag akkor van egy szorakoztato jatekod. A d3 eseteben ez mind ugy van megoldva, mint a magyar narancs(A tanu) eseteben, kicsit sarga, kicsit savanyu....
A patch valoban meg csak terv, de az irany, amit kovetnek az viszont nagyon nincs inyemre. Eskuszom az az erzesem, mintha a D3 fejlesztok melett ott ulne egy bugris a penzugyisektol es pokhalos szemmel lesi a napi belogolas statisztikakat es ha csokken, akkor mindig uti a fejlesztoket, hogy adjak mar oda amiert annyit panaszkodnak a forumozok. Amikor meg akarnak valami ertelmeset kiadni a kezukbol akkor meg azert uti oket,hogy hat elment az eszuk, ingyen kiadni a jo dolgokat?
clio1616v
ha nem okoz elég sikerélményt a játék, akkor miért szenvedsz vele?

senki nem kötelez rá, hogy játsz - magaddal szemben nem teheted meg, hogy egy általad szarnak ítélt játékkal játsz

Carlos
Én is így gondolkoztam amikor megcsömörlöttem még annó az 1.02 magasságában. (akkor még horror volt az inferno act 3). Azóta nagyon sokat változott (javult) a játék.
Szerintem (!) egyesek túl komolyan veszik illetve hajlamosak a 2-höz hasonlítani. Ezt nem szabad.
Ezzel az erõvel lehetne hasonlítani az 1-hez is. De minek? Ez egy teljesen más játék, más koncepció. Ha neked(tek) ez nem jön be akkor tovább kell lépni és nem szõrszálat hasogatni.

Igen, szerintem sem ideális hogy az AH miatt nincs drop. De az mennyivel lenen jobb, ha minden 20-ik elit csapat garantáltan dobna egy FOS/SZAR legendary-t amit az AH-ban nem tudsz eladni, mert annyi van belõle és vagy a merchantnak adnád vagy bezúzatnád a kováccsal. Kábé ugyanott lennél, mint most.

Szóval szerintem vagy vedd te is komolyabban a játékot és csak stresszlevezetésként csapkodj egy kört naponta, vagy ha ez nem megy, akkor ez tényleg nem a te játékod!

p.s.: De elõre sírni egy majdani patch vagy feature miatt amirõl szinte semmit sem tudunk szerintem felesleges.

Þór vígi þessi rúnar

hát, ha neked ennyi jött át .. látom nem érzed át a problémát.
jó "szórakozást" ehhez a szarhoz.