Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem felhúzni még 1 softcore barbárt, de nõi formában, mert igazából barbból mindig is ezt szerettem volna. Csak a kérdés, hogy megérné-e azt a plvl 23ast (férfi) alábbhagyni és felhúzni hozzá a nõit? :'D
https://www.twitch.tv/sp1gu
p.s.: Ki az az isten barma aki 2 milliót ad egy virtuális izéért... pfff...
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
http://us.battle.net/d3/en/profile/Dragon666-6988/hero/22766021
Elég ha a Mempókat nézzük 😄
jobb megoldás mint hogy áron alul gyorsan eladjuk
Majdnem default beraktam 19 millaert, utana neztem a ket socketet...
[/url][/img]
VanDaal: Csak linkelgettem trade-be hogy test és az itemet hogy milyen fejest vegyek, erre rám ír belinkeli a fejest h kell-e mondom igen mennyibe kerül ? azt irja free, és invelt is be. Megnézte a többi cuccom és még azt a 2õt ledobta a földre hogy kell-e. Fel sem vettem mert nem hittem a szememnek, de mondtam h igen kell. Azzal bucsuzott hogy menj egy kicsit játszani most ! 😄 Az indok amiért nekem adta: neki már nem kell, nem használja, jobb van neki, nekem pedig rosszabb 😊)
Get a life!
Vállas:
270 str
89 vit
71 allres
49 fire res
16% magic find
melee attackers take 179 dmg/hit
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Árban itt privátban, vagy a nurain#2580-as battletagen megegyezünk 😉
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Köszönöm a választ!
A paragon kivaltja az mf-et, max paragon szinten nem kell majd mf gear mert a paragonbol kapod. 1 paragon szint 3% mf-et ad, p100on megvan az mf cap. A paragon elsodleges celja az volt, hogy megallitsa a jatekosokat a gear swap hasznalataval, sokan csinaltak azt, hogy 5% hp alatt gyorsan geart csereltek mf-re es ugy oltek meg a mobokat, Blizzardnak ez nem tetszett, jott a blabla es aztan jott a megoldas a paragon szintek.
Más:
Cooperativ módnak lehet valami hatása a dropra? Lehet bebeszélem csak magamnak, de mintha több értékelhetõ cucc esne, ha nem egyedül megyek.
Egyébként mennyire van érzékelhetõ gyakorlati hatása a magasabb mf értéknek? Jól gondolom, hogy a paragon szint emelkedésével idõvel akár le is mondhatunk a gear által nyújtott mf bónuszokról?

Get a life!
Get a life!
Get a life!
<#worship>#worship>
ez már nagyon kellett, volt úgy hogy 10 kört sprinteltem a gold körül(közben persze ment a berserker vagy épp egy shrine ideje...)
Get a life!
"Jabar sa bu eeda murishani!"