Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet tényleg kell majd az a 2k allres, meg 100k hp.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vigyétek már el vazze.
Parasite Eve 2, best game EVER!
(az én tippem 80-100 körül van, de nem vagyok pró)
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Þór vígi þessi rúnar
Bár ahhoz meg elég sokba kerül. Fõleg az infernós. Én azért megcsináltattam. 😉
Get a life!
Én úgy tudom, hogy esnie kellene inferno-n a plan-nek, de eddig még egyszer sem esett, pedig mostmár elég régóta infernon tolom
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Þór vígi þessi rúnar
Tegnap esett egy inna nadrág, mondom nem baj, ez is kis pénz, erre 142 vit-je is volt+ 94 dex, 9% atk speed, meg a szokásos 1 CC%. 60-65M-ek ezek kb, 60.ba betettem, és az imént el is ment, de csak 56M-et kaptam...:S hát azért röhej...:S hejj
Az 50k hp a passzolo resivel meg unbuffed 150-200k dps-el az enyhen OP 😊 Ha a wallet warriorokat nezed akkor persze nem az.
Vegezetul, legyen egy main karid, marmint EGY, a tobbi raer kesobb is.
Az a baj nem akarom most eladn ia készleteimet, mert nicns túl sok. (brimstone, gemek, tome of secrets) bár utóbbi meg is fogyatkozott mert gemeket növeltem a cuccaimba. A Brimstone-okat meg eladásra szántam, de most hogy olvastam, hogy majd kell a craftoláshoz, így inkább nem válok meg tõlük... Van 22 db jelenleg.
Egyébként minden karakteremet próbálom optimálisan összerakni. Nem akarok OP karaktert, mivel az csak biga mutogatásra való nem többre. PvP-zni se akarok túl sokat, ahhoz pedig hogy farmolgassak meg játszak, nagyjából tudom milyen értékek kellenek.
A Barbárom esetében bõven megelégednék egy unbuffed 150-200k közötti sebzéssel, az armor és resist értékeket kell javítani, meg a Life-ot szeretném olyan 50k-ra növelni.
Meg végülis az összes karakteremnek hasonló értékeket akarok.
Más:
Nektek is nehezen akarnak kulcsokat dobni a Key Wardenek? Max Valorral mp 6-7-en mentem nekik, de ilyenre nem volt példa, hogy többszöri nekifutásra se dobjon kulcsot... Agyam eldobom komolyan.
Þór vígi þessi rúnar
A kard, amit nemrég linkeltem, amire 500k-t mondtál, (miután AH-ba megnézted), végül 10M-ért ment el. Asszem 3 napot volt bent. 😊
Én utoljára akkor tudtam szakítani, amikor a gemek ára beesett. 400 millióért vettem emeraldot 5m/each, olyan 25 millió környékén adtam el õket.
Ha lenne kedvem mással is játszani DH-n kívül, akkor a cuccaiból tudnék még egy kisebb vagyont szakítani, az annó kiesett ékszerekbõl.
Én így szoktam eladogatni a dolgaimat, bár eddig a legjobb egy 40 milliós -adó lacuni volt.
Þór vígi þessi rúnar
Egyszer lehet eladni.
Na persze... be is ba**na.
Þór vígi þessi rúnar