Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztori, vagyis a normal szintű végigjátszás - amely végén elérsz olyan 30-40 szintre és agyonütöd Diablot és Baalt - is szórakoztató, főleg ha több karakterrel is megcsinálod és figyeled a különbségeket, hátrányokat, előnyöket, stb. Nem hajt a tatár, elvagy, akkor játszol amikor akarsz, akkor tartasz szünetet amikor akarsz, stb. Munkahelyen pl tökéletes 😄
Csak hát az a fránya csillogó gyöngyszem, amelyet megpillantasz akkor, amikor próbaképpen nyitsz egy nightmare játékot és az act1-es első fallenből jobb cucc esik, mint amit Diablo dobott nem sokkal előtte, akkor az emberben beindul egy zsigeri vadászösztön, amelynek a vége egy dedikált MF karakter és éjszakába nyúló meph/baal/cow runok (amelyeken csak az első egy-két órában volt siker és loot, mert később az elfogyasztott sör hatására egyre többször már le sem jutottunk a bossokig - szabály volt, hogy részegen sosem cowoztunk, nem kockáztattuk meg, hogy valamelyikünk kinyírja a kinget) 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.23. 13:52:58
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tényleg, pc-n a régi mentések kompatibilisek lesznek az Resurrected Diablo 2-vel? Mert tegnap megtaláltam őket, valamiért elmentettem őket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.23. 12:48:52
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Frusztráló, ha open játékban elviszik előled a szajrét, az volt anno is, az most is és lesz a live verzióban is. Ez ilyen, sajnos.Valahol rossz, mert bosszankodik az ember, de valahol jó, mert nincs tele mindenki ugyanazokkal a cuccokkal, mint jelenleg D3-ban, ahol kvázi ugyanazt használja mindenki már egy héttel az új szezonok startja után. Illetve, ez mozgatja a kereskedelmet, vajon a SoJ lesz megint az alapja mindennek?
Megoldás? Idővel majd kialakul/találsz pár barátot és együtt csináltok jelszavas saját runokat, akkor nem lesz gond. Vagy farmolsz egyedül, bár hellen arra csak azt tudom mondani (mefit és a cow runt leszámítva), amit Ford Fairlane mondott Zuzu kommunikációs képességeiről (illetve annak hiányáról). 😊
egyébként én is ettől féltem (félek?!), hogy megunom rohadt gyorsan, nem tudom mennyire fog lekötni az endgame és az eszetlen grindolás akár nighton vagy hellen manapság már, de meglátjuk... szinte biztos, hogy veszem 😄
ACT3-ra és ACT5-re nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan csinálják meg 😊
Bár őszintén szólva, ahogy végigtoltam a 2 actot, valahogy nem sikerült élvezzem aztán...
Próbáltam pár tombrunba meg random játékba becsatlakozni, de mindenki rohan előre mint a hülyék, egyszerűen tarthatatlan a tempója és önzősége (shared loot...) némelyik idiótának, pláne ha még gyenge a karid staminálja.. régen is tudom, hogy voltak nagy runnerek, de nem tudom hova ez az elsőzés sokaknál...
ráadásul ami rohadt idegesítő, hogy sokszor nem is tudod kb, hogy hol a party többi tagja, annyira előrerohannak, aztán könyöröghetsz a TP-ért, amit le se szarnak néha (hozzáteszem, a chat bugos, konzolon meg pláne szar gondolom) - engem ez rohadtul felidegesített, és lehoz az egészről.. 😞((
remélem javul azért a community ilyen téren!
Kicsit messze a szeptember vége, mert várom már az act3-at és a folytatást. Egyébként sok összegyűlt cuccom lett, beraktam jó részét a shared inventory-ba, aztán ha indítok új karaktereket, nekik jó lesz. Ha jól rémlik a béta alatt megszerzett cuccok, szint az marad a kezdéskor is. De ha mégse javítson ki valaki.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.08.22. 19:41:13
A boltosnál látszik, hogy van benne, de magamhoz nem tudom venni. Az eredetiben emlékeim szerint ki lehetett venni a pénzt a Stash-ből.
gondolom a loot miatt is always online, hogy ne lehessen majd mindenféle itemet hero editorokkal belehaxolni
"az más kérdés, hogy mercenaryban miért akad el"
Mert a szövetségeseket (másik játékos v. mercenary) gyógyítja.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
csak undead mobokat sebzi, ezen én is pislogtam egy darabig, hogy miért nem sebez, de a skill leírása megmagyarázza 😄 csontikat meg zombikat pucolja rendesen - az más kérdés, hogy mercenaryban miért akad el ... 😄
Blessed hammer:
én most kezdtem el használni, tényleg nagy az íve és távolsága a kalapácsoknak, de nekem úgy tűnik, hogy nem csak akkor sebez, ha közvetlen beleér a mobba, hanem bőven úgyis, ha mellette van.. (lehet bug... 😄)
de nincs az az isten hogy még egyszer összefarmoljak egy tal rasha szettet.. rég volt, szép volt, jó volt, elég volt.
ezért tényleg megint pénzt kérnek??..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Éveket toltam hajnalig a D2 classic-ot, de már kinőttem belőle 😊
Ez modernebb, fluidabb, de nem jön vissza a régi feeling.
Sejtettem, hogy ez lesz de hát azért egy próbát megért.
Battletag: coolpet#2467
Én biztos nem játszanék konzolos gamerrel egy runban, föleg, hogy leginkább HC karakterekkel szórakozom, nincs idöm várni a másikra. 😊
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.08.20. 20:23:59
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.20. 20:16:38
1. Holy bolt - átmegy az ellenfeleken, mintha nem is sebezné őket, viszont a mercenary-ban meg elakad, így ha ő odafut ütni, ki kell álnom oldalra ha el szeretném találni az ellent, amin persze átmegy 😄
2.Blessed hammer - szerintem túl nagy a távolság a hammerek között, pl ha egy ranged ellen kb 1 méterre áll és adott pontból dobálom a hammert akkor hiába dobok 100at, egy se talál mind kikerüli. A másik dolog hogy minden falba,tárgybe stb elakad a hammer, így pl act2 tombok: ha nyitok egy ajtót és ott van idéző ami csontikat idéz, átmenni nem tudok rajtuk de hiába dobálom a hammert az ajtóba, mert mindkét oldalba elakad és eltűnik. Ebben az esetben addig kell várni míg a merccenary egyesével leüti őket(remélhetőleg gyorsabban, mint ahogy ujratermelődnek) és ezután tudok bemenni a terembe leütni az idézőt .
Elég sokat játszottam kb 15-20 éve a játékkal és nem emlékszem hogy ezek a dolgok így működtek volna 😄
Hozzateszem, most mar egesz korrektul fut, nem esett le az fps, mint eddig. Lehet segitett valamit a closedhez erkezett 2x 50 mb kis patch.
Azt hiszem,megelégszem az eredeti Dio II+kiegekkel,és elengedem a Blizzardot,mint olyant.
Vicces.
Köszi,meglátjuk 19:00után.<#eljen>#eljen>
ha egy PS4 Pro se bírja már a 60 FPS-t hozni, akkor az nem sok jóra következtet gépigény szinten se:
Diablo 2 Resurrected Minimum System Requirements
CPU : Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
RAM : 8GB RAM
GPU / Video Card : Nvidia GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
Storage : 30GB HDD
Operating System : Windows 10
Diablo 2 Resurrected Recommended System Requirements
CPU : Intel® Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
RAM : 16 GB RAM
GPU / Video Card : Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
Storage : 30GB SDD
Operating System : Windows 10
mondjuk ez alapján nem olyan brutál hacsak nem 4K-ban akarod fullon tolni - próbáld ki, aztán kiderül 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.19. 15:03:45
Egyebkent rafer meg az optimalizalas, a remastered nezetben szerintem indokolatlanul sokat dolgozik a gpu es van meg mit hegeszteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.19. 15:05:50
thx
amúgy ha a Diablo 3 egész jól fut a laptopomon, akkor ennél is hasonlóra számíthatok, vagy ezt kevésbé optimalizálták már?
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.08.19. 14:54:17
ha jól számolom, ez itthon holnap este 19:00-től
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.19. 14:52:52
de ez nyilván részletkérdés, ezen már ne múljék 😄
Nekem már jön le, ~20GB
Battletag: coolpet#2467
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8