Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha fagy es ho lesz nagy <#idiota>#idiota>
mezesmadzag effekt, pedig lehetett volna 1300as 2 luku is 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ugyanez történt velem, csak nekem fél perc (!!!) különbséggel estek 😄
wd elég op duelbe, hauntal kivégzett mindenkit a srác oO
wd elég op duelbe, hauntal kivégzett mindenkit a srác oO
Irtam hogy 2xbrimstone 😊
Van aki azt mondana, hogy 2x brimstone az annyi mint 100k 😊
WIzard-ként megéri lecserélni 1h+offot egy skornra ?
Get a life!
"...És az is fura, hogy mikor ultratáp lett"
sokkal opébb volt közvetlen megjelenés után, tornádó procc közben halhatatlan voltál (és nem kellett hozzá olyan gír mint ami most az átlagot jelenti) + non-stop berserker
sokan azt hiszik hogy folyamatosan buffolják mivel régen oneshot-olta õket mindenki infernon (ugye emlékszünk még az act2-es legyekre inferno nerf elõtt...)
szóval sohasem LETT "ultratáp" inkább azt mondanám hogy az VOLT.
azzal viszont egyet kell értenem hogy az egyik leggyorsabb "framclass" még ma is
sokkal opébb volt közvetlen megjelenés után, tornádó procc közben halhatatlan voltál (és nem kellett hozzá olyan gír mint ami most az átlagot jelenti) + non-stop berserker
sokan azt hiszik hogy folyamatosan buffolják mivel régen oneshot-olta õket mindenki infernon (ugye emlékszünk még az act2-es legyekre inferno nerf elõtt...)
szóval sohasem LETT "ultratáp" inkább azt mondanám hogy az VOLT.
azzal viszont egyet kell értenem hogy az egyik leggyorsabb "framclass" még ma is
Van itt valaki aki még bízik az emberekben, és tudna kölcsön adni 9M-et? Kinéztem egy fegyót, csak kéne még kicsi hozzá. Gyûjteni meg nem tudok, mert a fegyóm tegnap adtam el:S
Adok btagot, nem lépek le.
Megköszönném!!
Adok btagot, nem lépek le.
Megköszönném!!
A sirast arra ertettem,hogy ok most nem kaptak szart se.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Kövezzetek meg , de szerintem ez a pvp meg lesz fûszerezve valami honor, vagy hasonló dologgal majd a késöbbiekben. Csak még a fejlesztõk is sötétben tapogatóznak, hogy 1 ilyen jellegû játékba pvp-t raknak bele.
Lehet valami kieggel rakják bele ,de én reálisnak tartom azt hogy ha már van egy ilyen dolog akkor miért ne cuppanjanak rá valami verseny,kihivás,+1 opcióra amiben elbaszhatja az ember az idejét.
Lehet valami kieggel rakják bele ,de én reálisnak tartom azt hogy ha már van egy ilyen dolog akkor miért ne cuppanjanak rá valami verseny,kihivás,+1 opcióra amiben elbaszhatja az ember az idejét.
██
DH-k miért sírnának? Egy kevésbé ügyesebb DH-t kb. lehetetlen bármilyen Monkal megverni jelenleg.
10-bõl 8?
Gyors észrevétel ami NEM REPREZENTATIV!
Hivatalos oldal fórum oldalszámok:
Barbár 154,
Wizard 121,
Demon Hunter 114,
Monk 110,
Witch Doctor: 78.
Tény, hogy barbárból van a legtöbb és tény, hogy nem mindenki kreál topikot a fórumon. De ha igaz lenne amit írtál, akkor kábé legalább 700 oldalnyi topik lenne a barbárnak.
Szerintem nagyjából balanszolt a dolog. Az más kérdés, hogy szerintem a legtöbb játékosnak van egy maxos karija majd' mindenbõl és kiválasztotta a kedvencét.
Gyors észrevétel ami NEM REPREZENTATIV!
Hivatalos oldal fórum oldalszámok:
Barbár 154,
Wizard 121,
Demon Hunter 114,
Monk 110,
Witch Doctor: 78.
Tény, hogy barbárból van a legtöbb és tény, hogy nem mindenki kreál topikot a fórumon. De ha igaz lenne amit írtál, akkor kábé legalább 700 oldalnyi topik lenne a barbárnak.
Szerintem nagyjából balanszolt a dolog. Az más kérdés, hogy szerintem a legtöbb játékosnak van egy maxos karija majd' mindenbõl és kiválasztotta a kedvencét.
Þór vígi þessi rúnar
hat jok a monkok de 1on1 egyben azert konnyen verhetok.Legalabbis eddig, .beleertve p100asokat is.Amiert pipa vagyok az a latency 200ms
Na mind1, nem lényeg. Végülis úgyse tudják tökéletesre balanszolni. Vmelyik class mindig jobb lesz. Ezért se lényeg a pvp, de hát azért néha csak jó lesz más karikat leverni😄
Es ezen mi az ami nem ertheto? Gyors, olcso farmkari, konnyu vele jatszani. Ettol fuggetlenul nem rerollolt mindenki, boven sokan maradtak dh, wd, monk es wizard fronton is. Most pedig ujra atrendezodnek a sorok ha a barbar a leggyengebb pvpben, ettol fuggetlenul en maradok a barbaromnal 😛
Sztem a WD gyorsabb farmer. Bár barbival nem sokat játszottam.
Ám azt minek nevezed, hogy 10 playerbõl 8 barbár? És az is fura, hogy mikor ultratáp lett, hirtelen megugrott a barbárok száma.
Ám azt minek nevezed, hogy 10 playerbõl 8 barbár? És az is fura, hogy mikor ultratáp lett, hirtelen megugrott a barbárok száma.
Mondjuk az tény, hogy nem arról szól, de én világéletemben szerettem a pvp-ket. L2-be pl imádtam. Aki nem támadott, azt meg megöltem😄
Ám nem is csak a farmról szól sztem.
Ám nem is csak a farmról szól sztem.
Embeeer, mi az hogy divatkari? Nem azert rerolloltak sokan barbart mert divat, hanem mert az egyik leggyorsabb farmer volt...
miért sirnának?
Szerintem sem a PvP-rõl szól a Diablo. Ez ilyen nice to have feature. Szerintem (!!!) pár arcon kívül már senki se fogja tolni a következõ patch megjelenésekor.
Szerintem sem a PvP-rõl szól a Diablo. Ez ilyen nice to have feature. Szerintem (!!!) pár arcon kívül már senki se fogja tolni a következõ patch megjelenésekor.
Þór vígi þessi rúnar
Örülnék ha kicsit nerfelnék a barbit, mert nem tudom melyik patch után, de olyan szinten divatkari lett, hogy vicc.
Mert a pvp az a diablo 3 lenyege, ja hogy nem is.
Vegre kapott egy kis buffot a monk is,patch utan ujra nekilendulok a karimnak.
Most majd kezdik a sirast a barbik meg a dh-ak MUHAHAHAHA.
Most majd kezdik a sirast a barbik meg a dh-ak MUHAHAHAHA.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nézd meg a patchnotes-ban.... minden skilljük durvább lett😄
Kiv leszek a WD mennyire lesz ütõképes.
Kiv leszek a WD mennyire lesz ütõképes.
Talaltam, es poen hogy i58as 😊
új craft, vagy találtad?
Hopp egy jofajta kesztyu.
megkaptam a stunt, de ahogy neztem, stun utan is mukodott az ss.Mar csak akkor nem, amikor full magahoz rantott.
Ancient spear berantasra megkaptad a stunt vagy a SS ezt is ignoralja?
hotaval probalkoztak jaja, bar nem sokaig, ww nem volt,de inkabb leapesek voltak meg throwosak...throwwal az a baj ugye, h nehez eltalalni gyors mozgas kozben vele.A spearrel rangatas is ment meg 😄
Attol fugg milyen build/milyen magas dps. Acid cloudhoz a LoH jobb, a kozeppontban 200%ban tolti vissza a hp-dat, ha meg zombimacizol akkor oda jobb a life steal. Ha magas/nagyon magas a sebzesed 150k+ akkor a lifesteal egyre jobb.
Beakartam jelentkezni ptr re de 12es hibakód miatt nem bírok! Ötlet?
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Van most 100M-em. Szerintetek milyen fegyvert vegyek WD-nek? Milyen statok legyenek, nyilván socket, int, crit dmg legyen, de kell a loh, vagy mi ajánlott?
Csak kivancsisagbol, gondolom egy se volt kozuluk weapon throw specces, hanem mind hotaval kinlodot, neadjisten ww?
Köszönöm 😊)
Get a life!
ja...úgy tûnik nagyon rá kell menni blokkra meg skillre a barboknak.Wiz is elég táposnak néz ki...wd-vel nem dueleztem.De balance-ra jobb a helyzet mint gondoltam.Kurv4 jó volt duelezni végre 😄
hTTp://ror.hu/
Ez az archon eléggé tetszik hogy tobb wp-ba is eljutok vele és ott folytathatom, milyen passiv skillek kellenek ehez ?
Get a life!