Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Egyszerûûû... a wowosok ráuntak az aktuális kiegre, megjelent a d3, kipróbálták játszottak addig amig meg nem jelent az új wow kieg és mentek vissza. Szerintem ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Erre is van par erdekes elmelet, es ez speciel engem is (meg)zavart: mi a joistennek mostak ossze 2 egyebkent onalloan is jol mukodo franchise-ukat, es igy konkurenciat csinalva sajat maguknak? Ertem ez alatt azt a francos Annual Passt. Akarki talalta is ki, kurva nagy okorseg volt: amikor Diablo3 megjelent a Wow jatekosbazisa megzuhant 3,5 millio jatekossal, amint megjelent a Pandaria a Diablo3 jatekosallomanay csappant meg ugyanennyivel. Veletlen lenne? Nem hiszem. De azt igen, hogy tobbet veszitett ezzel a Blizzard mint amennyit nyert.
gerey
A TITAN-ról pár éve még azt mondták, hogy teljesen új IP lesz, de ettõl még lehet a lassan szokásos Blizzard féle csúsztatás/kamu volt ez is.

Idén lesz BlizzCon is, lehet, hogy ott már újra láthatjuk a JW-t. Az nem kérdés, hogy nemcsak az õ felelõssége, hogy milyen lett a D3, de azért volt jó pár arrogáns, beképzelt, mindentudó megszólalása 2008 júli óta. Aminek aztán az ellenkezõjét csinálta(/ták), vagy az elsõ rész óta jelenlévõ fanok lelkivilágát borzolta.

Mar tobb velemenyt is lattam, hogy JW tavozasanak igazi oka az, hogy az RMAHval mekkora penzt kaszalt a Blizzard, es akkor most JW penzfejo tehetseget be kivanjak vetni mas jovobeli cimeknel is, ezert atiranyitottak azokhoz(senki se tudja igazan, hogy pl mi lesz a TITAN, de spekulaltak mar hogy Diablo vilag/lore alapu MMO). Az csak hab a tortan, hogy egyuttal azt a gesztust is meglebegtetik a rajongok fele, hogy kirugjak az altaluk utalt dagadekot, aki elbaszta a diablo3-at. Ket legyet egy csapasra, nemde?
Lammer
+1

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

devlking
Nagyon is remélem, hogy az összes többi rpg játékukba be fogják építeni.
Titan + RMAH = Happy Bobby, JW pedig most már tapasztalt RMAH építõn 😊

devlking
Az is lehet, hogy ez az új project igazából az elsõ kieg. <#idiota>
Looooser
jah igen 60/7 a barbárom azért expes a kavics a fejesben

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser

ez a két cumó mennyit érhet???

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mondjuk ez nem biztos hogy jot jelent, mert attol, hogy mi meg voltunk gyozodve, hogy JW a hibas az osszes idiota dontesert a D3bol, konnyen meglehet, hogy valojaban csak A PR arc volt, de a donteseket nem o hozta. Remeljuk, hogy akkor ezutan majd jobb iranyba fejlodik a diablo, ki tudja.
gandrus
Ilyet ne is mondj! :S

devlking
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy milyen új projektet fog tönkrevágni. Tippre warcraft 4-et.
És most jön az a tipikus eset hogy mindenki örül hogy végre kirakták amíg ki nem derül hogy valahonnan sikerül elõkaparni valakit aki még rosszabb 😄

devlking
"Please don't destroy any future franchise 😞"
<#idiota>
devlking
Hey everyone,

I wanted all of you to be some of the first to know that I've made an important decision about my future, and how that decision will affect the future of Diablo.

I recently celebrated my seven-year anniversary working on Diablo III, and while it's been one of the most challenging and rewarding periods of my life, I've reached a point creatively where I'm looking forward to working on something new. The powers that be at Blizzard have been gracious enough to give me that opportunity. Over the course of the next several weeks, I will be moving off of the Diablo III project and transitioning elsewhere within Blizzard. This decision was not an easy one for me, and not one I made quickly, but ultimately it's what I feel is right.

Jay Wilson

Végre elpaterolták.
Frank99
nem.
csak vagyunk páran, akik így gondolják....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Pedig én azt gondoltam, hogy Lancus is te vagy, pont olyan gondokkal küzd mint te régen. És még a kérdéseire kapott választ is pont úgy reagálja le, esetleg nem valami rokon? 😊
Frank99
dejó, hogy már a közelébe nem megyek ennek a f*snak.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

gandrus
"Szerintem a kovács is kiröhög amikor szétszedi majd. 😊"

Ez baromi jó megszólalás volt. 😄

SLICK
hát beszarok!!!!! 1.06 óta a 3. Legendary Bracers-em esett, de egyik sem Lacuni, hanem Promise of Glory... Felkötöm magam mindjárt!

Carlos
No nekem is esett két legendary. Az egyik egy vállas (wile ward), intes volt, szóval vitte a haversrác (olyan 5 misi körül volt ah-ban).
A másik meg valami totál fos öv. Szerintem a kovács is kiröhög amikor szétszedi majd. 😊

Ja és a magda megint nem dobta a hülyeségét. Odaadta a king-nek biztos.

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Dobtak egy ilyen szepseget:

Ahogy latom, AH-s erteke 10 milla felettrol indul.
Na ami a problema hogy ez arcane-os, a monk-om pedig cold-os.
Szoval ha esetleg van valakinek ilyenbol cold-os as arcane-os kene, az szoljon es akkor cserelhetnenk. Vagy az is jo ha linkeltek valami nagyobb (nemzetkozi) oldalt ahol nagyobb esellyel talalok valakit.

Persze meghirdethetnem AH-ban egy olyan aron amibol viszonylag biztosan tudok magamnak venni egy cold-osat, de az kicsit kockazatos, meg lejon ugye 15% is, szoval jobb lenne egy tranzakcioban megvalositani a cseret.
Elore is thx.

Regards,

Lambda
igen erre a képre gondoltam, nekem csak a logó éles a háttér az tiszta pixeles

Fpocok
Olcsón eladó D3 account, rajta 60as monk és 60as(23 paragon) DH, nem túl szar gearben, több infóért MSG me.

Vigyétek már el vazze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fasza, a blizzard ugy valtoztatja meg a jatekot, hogy nem is ertesit rola.
Belepek jatekba es jon egy request hogy joinoljam a friendet a general chaten.
Magyarul, igy mostmar egy barati csoport lathatja/hasznalhatja ugyanazt a general chanelt, nem mindenkinek oszevissza amit a szerver kioszt. Ez bravo, de miert kell ezt sunyiba?
Lammer
<#nevetes1>

<#wow1><#taps><#eljen>
Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
ez fog veled történni:

MadWolf#11626

Haha, az meglehet hogy megeszem a kalapom majd ha beuzemeltetem <#vigyor5>
Enyhe off(info/hardver buziknak mint en)

Az ugy volt, hogy korabban speci barkacsolt rendszerem volt, folyadekhuteses proci, nem megfelelo rogzitot kaptam, a hutofeluletet kelett rabarkacsolni a procira, meg szelesebb volt mint a doboz, ezert nem lehetett bezarni, csupa nyug volt vele. Halistennek 1 ev hasznalat utan megpattant a folyadektarolo fala, kifolyt a dzsuva es leeget laplap, vga, sokminden.
Mivel erosen el voltam kenodve, es nem volt penzem uj rendszerre, budgetbol megoldottak nekem APU+laplap+memok, de a hardok maradtak a regiek(molex+IDE 😊) Aztan kaptam ajandekba rokonsagtol az SSD-t de addigra mar kesz volt az uj rendszer, en meg hagytam az SSD-t a fenebe es felretettem.
McHaals
amúgy tényleg mekkora már, van egy ssd-d és nem használod mert lusta vagy particiót mozgatni 😄 pedig ha tudnád, mennyit gyorsít a gépeden, visszamenõleg beraktad volna 😊

MadWolf#11626

McHaals
a laptopomon nekem is pixeles volt (=640x480-as felbontás kb) a loading screen, még a játék újratelepítése után is, szóval passz, lehet tényleg van köze a c++-hoz, vagy ilyesmihez, bár kétlem. A másik két laptopon, az asztali gépen + a munkahelyin is normális volt, csak azon a laptopon volt pixelhalmaz.

MadWolf#11626

Én tiszta win installt javaslok. Kb fél óra a win8 telepítés, programokkal együtt.

Hedgehunter
Acronis vagy hasonloval megvan merettol fuggoen 30 perc oda 30 perc vissza alatt ha a particio felmegy az SSD-re..

Amugy meg van egy SSD-d es nem hasznalod? <#smile> Megeri...
Lammer
nekem van egy TK81-es packard bellem a nagy gep mellett... ha megnezed neten a speckoit, akkor max elrohogod magad (procira, videokartyaja meg talan kateg) 😄 sima 7200-es notivinyoval is megvolt az a teleport utani rangatas, framedrop meg csokkentett res. mellett is... vettem bele egy 830-as Samut (SSD)... azon van egy 64 bites win7 ami piszok gyorsan betoltodik es maga a game masik particion leledzik... megy, mint a kisangyal 😊 meg igy is beelozom a sima vinyosokat, pedig atomgyenge a kis gep es smooooth 😊

Lovesem sincs, mondom felre van teve, mert amikor megkaptam nem volt kedvem particiomozgatasos buveszkedeshez. Talan majd most.
Carlos
én ilyet nem tapasztalok max 1mp-ig.

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
siman at lehet mozgatni, persze, mar teszteltem korabban, hogy egy kulso vinyora atmasoltam es onnan futtattam, nem volt problem... eloszor meg "rendezi sorait" (mintha patchelne, vegigfut a csik stb.) de utana mar lehet vele jatszani egybol 😊

btw milyen ssd? amugy nagyon allat lesz rola a game, nem lesz framedrop es toltodik minden gyorsan, mint a kisangyal egy jobb ssd mellett 😊

Van rá megoldás. Egész windows partíciót lehet mozgatni, ha arról van szó.
Az más kérdés, hogy újratelepíteni tisztább, és mondjuk 5 perc alatt megvan.

Suket kerdes, ha leporolom az ajandekba kapott sdd-t tudom mozgatni a diablo3at vagy ujra kell telepitsem az SSD-re? Kezd idegelni hogy elso teleport utan leesik az fps meg a latencia is a beka segge ala par masodpercig.
Kabbe <#zavart1>
SSD-re kell telepíteni a játékot. Akkor nincs swap, meg töltés idõ=)

Lammer
es meg igy is mindig vartam rad(tok) 😄D

Aztakurva, en ilyet nem lattam majus ota. Lehet hogy azert mert 8 giga ddr3al tolom?
Carlos
Szerintem a kommersz loading screen.
Amikor kockák vannak alul.

Þór vígi þessi rúnar

Ez engem is érdekelne hogy milyen egy D3-as töltõképernyõ.

Carlos
Mondjuk ebben van némi igazság.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nekem megvan a vágyott gear.
Legalábbis amivel elvagyok. Nem akarok mp10-en onehitelni mindenkit.
mp7-en fun ütni az übereket nekem ennyi elég.

Þór vígi þessi rúnar