Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza, a blizzard ugy valtoztatja meg a jatekot, hogy nem is ertesit rola.
Belepek jatekba es jon egy request hogy joinoljam a friendet a general chaten.
Magyarul, igy mostmar egy barati csoport lathatja/hasznalhatja ugyanazt a general chanelt, nem mindenkinek oszevissza amit a szerver kioszt. Ez bravo, de miert kell ezt sunyiba?
Belepek jatekba es jon egy request hogy joinoljam a friendet a general chaten.
Magyarul, igy mostmar egy barati csoport lathatja/hasznalhatja ugyanazt a general chanelt, nem mindenkinek oszevissza amit a szerver kioszt. Ez bravo, de miert kell ezt sunyiba?
<#wow1>#wow1><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Haha, az meglehet hogy megeszem a kalapom majd ha beuzemeltetem <#vigyor5>#vigyor5>
Enyhe off(info/hardver buziknak mint en)
Az ugy volt, hogy korabban speci barkacsolt rendszerem volt, folyadekhuteses proci, nem megfelelo rogzitot kaptam, a hutofeluletet kelett rabarkacsolni a procira, meg szelesebb volt mint a doboz, ezert nem lehetett bezarni, csupa nyug volt vele. Halistennek 1 ev hasznalat utan megpattant a folyadektarolo fala, kifolyt a dzsuva es leeget laplap, vga, sokminden.
Mivel erosen el voltam kenodve, es nem volt penzem uj rendszerre, budgetbol megoldottak nekem APU+laplap+memok, de a hardok maradtak a regiek(molex+IDE 😊) Aztan kaptam ajandekba rokonsagtol az SSD-t de addigra mar kesz volt az uj rendszer, en meg hagytam az SSD-t a fenebe es felretettem.
Az ugy volt, hogy korabban speci barkacsolt rendszerem volt, folyadekhuteses proci, nem megfelelo rogzitot kaptam, a hutofeluletet kelett rabarkacsolni a procira, meg szelesebb volt mint a doboz, ezert nem lehetett bezarni, csupa nyug volt vele. Halistennek 1 ev hasznalat utan megpattant a folyadektarolo fala, kifolyt a dzsuva es leeget laplap, vga, sokminden.
Mivel erosen el voltam kenodve, es nem volt penzem uj rendszerre, budgetbol megoldottak nekem APU+laplap+memok, de a hardok maradtak a regiek(molex+IDE 😊) Aztan kaptam ajandekba rokonsagtol az SSD-t de addigra mar kesz volt az uj rendszer, en meg hagytam az SSD-t a fenebe es felretettem.
amúgy tényleg mekkora már, van egy ssd-d és nem használod mert lusta vagy particiót mozgatni 😄 pedig ha tudnád, mennyit gyorsít a gépeden, visszamenõleg beraktad volna 😊
MadWolf#11626
a laptopomon nekem is pixeles volt (=640x480-as felbontás kb) a loading screen, még a játék újratelepítése után is, szóval passz, lehet tényleg van köze a c++-hoz, vagy ilyesmihez, bár kétlem. A másik két laptopon, az asztali gépen + a munkahelyin is normális volt, csak azon a laptopon volt pixelhalmaz.
MadWolf#11626
Én tiszta win installt javaslok. Kb fél óra a win8 telepítés, programokkal együtt.
Acronis vagy hasonloval megvan merettol fuggoen 30 perc oda 30 perc vissza alatt ha a particio felmegy az SSD-re..
Amugy meg van egy SSD-d es nem hasznalod? <#smile>#smile> Megeri...
Amugy meg van egy SSD-d es nem hasznalod? <#smile>#smile> Megeri...
nekem van egy TK81-es packard bellem a nagy gep mellett... ha megnezed neten a speckoit, akkor max elrohogod magad (procira, videokartyaja meg talan kateg) 😄 sima 7200-es notivinyoval is megvolt az a teleport utani rangatas, framedrop meg csokkentett res. mellett is... vettem bele egy 830-as Samut (SSD)... azon van egy 64 bites win7 ami piszok gyorsan betoltodik es maga a game masik particion leledzik... megy, mint a kisangyal 😊 meg igy is beelozom a sima vinyosokat, pedig atomgyenge a kis gep es smooooth 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Lovesem sincs, mondom felre van teve, mert amikor megkaptam nem volt kedvem particiomozgatasos buveszkedeshez. Talan majd most.
siman at lehet mozgatni, persze, mar teszteltem korabban, hogy egy kulso vinyora atmasoltam es onnan futtattam, nem volt problem... eloszor meg "rendezi sorait" (mintha patchelne, vegigfut a csik stb.) de utana mar lehet vele jatszani egybol 😊
btw milyen ssd? amugy nagyon allat lesz rola a game, nem lesz framedrop es toltodik minden gyorsan, mint a kisangyal egy jobb ssd mellett 😊
btw milyen ssd? amugy nagyon allat lesz rola a game, nem lesz framedrop es toltodik minden gyorsan, mint a kisangyal egy jobb ssd mellett 😊
Van rá megoldás. Egész windows partíciót lehet mozgatni, ha arról van szó.
Az más kérdés, hogy újratelepíteni tisztább, és mondjuk 5 perc alatt megvan.
Az más kérdés, hogy újratelepíteni tisztább, és mondjuk 5 perc alatt megvan.
Suket kerdes, ha leporolom az ajandekba kapott sdd-t tudom mozgatni a diablo3at vagy ujra kell telepitsem az SSD-re? Kezd idegelni hogy elso teleport utan leesik az fps meg a latencia is a beka segge ala par masodpercig.
Kabbe <#zavart1>#zavart1>
SSD-re kell telepíteni a játékot. Akkor nincs swap, meg töltés idõ=)
es meg igy is mindig vartam rad(tok) 😄D
Aztakurva, en ilyet nem lattam majus ota. Lehet hogy azert mert 8 giga ddr3al tolom?
Ez engem is érdekelne hogy milyen egy D3-as töltõképernyõ.
nekem megvan a vágyott gear.
Legalábbis amivel elvagyok. Nem akarok mp10-en onehitelni mindenkit.
mp7-en fun ütni az übereket nekem ennyi elég.
Legalábbis amivel elvagyok. Nem akarok mp10-en onehitelni mindenkit.
mp7-en fun ütni az übereket nekem ennyi elég.
Þór vígi þessi rúnar
Pontosits, hol van neked pixeles toltokepernyo, egyaltalan mit hivsz te toltokepernyonek? Mert amit a szo eredetileg jelent az a Diablo3ba nincs tudtommal.
Így-így. Épp mos akartam keresni.
Szóval mp1-en kell amjd ölni.
Ja, és tudtommal mp1-esen már minden mob 63-as. Elvileg ezért is jobb a droprate.
Szóval mp1-en kell amjd ölni.
Ja, és tudtommal mp1-esen már minden mob 63-as. Elvileg ezért is jobb a droprate.
Ize, kis javitas, mp0 ugy fest hogy semmit se kap, mp1tol indula moka, ott lep be a 2,5x XP novekedes, ami mp10re eleri a 3,18x-et.
Van benne valami, de azért mp1-en még majdnem ugyan úgy haladsz mint mp0-n. És azért mp1-en két és félszer annyi xp-t kapsz, mint eddig.
Majd meglátjuk. mondjuk az is iagz, hogy jobb nem elrni a 100-at, mert utána már nem sok értelme lesz a játéknak. Így sincs annyira mondjuk😄
Bár azért a duelt várom nagyon.
Majd meglátjuk. mondjuk az is iagz, hogy jobb nem elrni a 100-at, mert utána már nem sok értelme lesz a játéknak. Így sincs annyira mondjuk😄
Bár azért a duelt várom nagyon.
Nem eri meg magasabb mp, mivel mp0an a jelenlegi szamokkal eppen 2x olyan gyorsan fogsz haladni(megfelezodik a p100 eleresehez szukseges ido!), minden mas maradt a regi, a magasabb mp xp bonusa ugyanugy nem fogja kiegyenliteni a lelassulasodat a szornyek hp-janak a skalazodasaval. Kiveve ha 400k unbuff dps-es uber kari vagy, akkor kb mindegy.
Most ezen fel fogsz haborodni, de paragon100-hoz nem kell se AH gear se uber HF ring, eleg rola az a 35% xp fix roll a tobbi nem erdekes. Ez csak egy illuzio hogy legyen melle trifecta, meg tonna vit meg str meg csokismogyoros.
OK, gyorsabban akarsz felgearelodni, megvan, es utana mit csinalsz? Ugye ez a jatek errol szol, hogy meglegyen a vagyott gear, nincs itt semmi mas tartalom es nem hiszem, hogy valaha is lesz.
OK, gyorsabban akarsz felgearelodni, megvan, es utana mit csinalsz? Ugye ez a jatek errol szol, hogy meglegyen a vagyott gear, nincs itt semmi mas tartalom es nem hiszem, hogy valaha is lesz.
Teljesen felesleges a jó hellfire ring. Hiszen farmolni, úgyis mp-0án érdemes, oda meg nem kell akkora dmg. Simán 1hitelsz. Ha meg mész majd duelezni, oda meg nyilván vezsel egy értelmes ringet.
Igaz, most elvileg majd megéri magasabb mp_n farmolni a több xp miatt, de sztem oda is elég egy gyenge hellfire ring.
Igaz, most elvileg majd megéri magasabb mp_n farmolni a több xp miatt, de sztem oda is elég egy gyenge hellfire ring.
Pontosan.
Te a lassabb progress-t szereted én nem. Nekem most a paragon 100 cél, meg az, hogy végre legyen egy normális hellfire ring.
Aztán majd az 1.07-el lehet hogy ráállok arra a rucira ami bejön. Bár nemtom, hogy a klasszikus barbár gear-t lecseréljem-e erre az újra.
Te a lassabb progress-t szereted én nem. Nekem most a paragon 100 cél, meg az, hogy végre legyen egy normális hellfire ring.
Aztán majd az 1.07-el lehet hogy ráállok arra a rucira ami bejön. Bár nemtom, hogy a klasszikus barbár gear-t lecseréljem-e erre az újra.
Þór vígi þessi rúnar
Valami olyasmit akartam mondani, hogy amennyiben valaki a karakterje gearjet szornyekbol uti ki, nem pedig az Ahbol, akkor tovabb marad neki jatek ez a jatek. Persze lehet maskepp is jatszani, sot van aki csak AH capa uzemmodban jatszik, a szornyek nem izgatjak, ki se tette a labat az AHbol. Ez is egy jatek, kinek kinek.
sarkitottam.Ennek ellenere a hatterben mindig ezen megy a sopankodas, h me nincs fat loot char spec. meg kocsog ah.Nem azt mondom, h tokeletes a drop mert nem, meg ah-ra is kivan hegyezve egy bizonyos szinten, de szvsz nem annyira, mint amennyire gondoljak egysek.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
En nem egeszen azt irtam, amit te. Egyebkent meg azzal, hogy leroviditi a gearelodes folyamatot a jatekot jatsza ki hamarabb. Szerintem.
Szerintem sincs baj evvel..akkor meg ha minden elit pakk top char specific geareket dobna, azon menne a rinya,h nincs kihivas.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Hat de pont a (dupla) resi miatt ennyire ertekes 😊
Es ami a legjobb, h sajat drop, nem AH kufarkodasbol van😊
Kicsit fajt is szivem erte, de 10edannyiert vettem helyette ugyanilyet resist nelkul..
Kicsit fajt is szivem erte, de 10edannyiert vettem helyette ugyanilyet resist nelkul..
Goldot Te is dobod RMAH-ba, vagy szépen öltözteted a karid?
Ha utóbbi, szívesen megnéznék egy btagot😊
Ha utóbbi, szívesen megnéznék egy btagot😊
Koszi.Mondtam en hogy izmos darab <#eljen>#eljen>
Embere válogatja.
Nekem egyszerûbb. Ha van valami ami nekem nem kell akkor eladom az AH-ban. Ha kell valami és nem esik akkor megveszem az AH-ban.
Életem elesõ legendary-ját 1 hónapig használta a barbárom. Pedig akkor sokmillióért el lehetett volna adni, azóta szerintem a merchant is visszadobja. 😊
Nekem egyszerûbb. Ha van valami ami nekem nem kell akkor eladom az AH-ban. Ha kell valami és nem esik akkor megveszem az AH-ban.
Életem elesõ legendary-ját 1 hónapig használta a barbárom. Pedig akkor sokmillióért el lehetett volna adni, azóta szerintem a merchant is visszadobja. 😊
Þór vígi þessi rúnar