Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Az mar eleg komoly 😊
Mondjuk ha cold res / min dmg helyett crit damage-et/attack speed-et adna, annal jobbat tenyleg nem nagyon lehetne elkepzelni, dehat erre tudjuk mennyi esely van 😊

Regards,

Acidlich
mintha az utolso kb 10 kraftom latnam en is ebben a ritkasagban<#zavart2>
komolyan, meg a legeslegelso volt a legjobb, azota csak egyre szarabbakat dob.

lol <#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lambda
Megvan a megoldás a csúnya töltõképernyõre.. Catalystban kell Mipmapingot át állítani minõségre !

LocalPatriot
Fszom ebbe a szarba.

Eladó!
LocalPatriot
LocalPatriot
Vkit érdekel?

Nekem ez volt a második ami esett:

Egyébként az elsõ 4 ringembõl 3-on volt chc. Azóta viszont nekem is devlkingéhez hasonlók esnek 😊

<#nyes><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

devlking
Perfekt. <#bdead>
LocalPatriot
Ha valakit érdekel nagyon jó Zuni sapka.. írjon.
72Vit, 170 int, 12% life, 6 CC%, +130 mana, socket. (Mondjuk az alap)
BS, attól hogy egy pár ember ott marad és mellé raknak még tízszer annyi újat nem lesz ugyanaz a csapat.

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Köszönöm!
McHaals
ja sunkeeper 40+%, és olcsón kapható

MadWolf#11626

Systore
sunkeeper
Templar kezébe tudtok ajánlani egykezes fegyvert amin van MF? Sose foglalkoztam velük igazán így nem tudom miket lehet a kezükbe tenni.
"Az a nagyigazsag hogy profikhoz nem meltoan tul sok baklovest csinaltak eddig"

Ez nagyrészt azért van mert alig van köztük valaki aki dolgozott már arpgn...

Na szóval..vmiért genyózik sg forummotor.Igen, tudjuk, h nem kellett volna összemosni ezeket, de ezen fölösleges agyalni, mert nem így döntöttek.
Igazából a blizzesekkel kellene tárgyalni, h mit akarnak 😄 mert még maguksem tudják szerintem, inkább kapkodás van én úgy gondolom, mintsem masszív magabiztos lépések.
JW elmozdítása nem tudom milyen hatással lesz d3-ra.Kell csinálni egy alternatív diablót 😄 félig arpg-t mmo elemekkel, normális kidolgozással 😊

Egy másik érdekes elmélet, hogy Jay Wilsonnak lett elege Korábban már bizonyított game designerként (DoW, CoH), és elege lett belõle, hogy egy olyan játékot kell terveznie, amit el kell tudni adni több millió példányban, de hosszú távon nem csökkentheti a WoW elõfizetõk számát.
Olyan játék kellett amit sokan megvesznek, majd megunnak és visszamennek WoWozni. Viszon idõrõl idõre visszatérnek, RMAH-ban újracuccolva a karikat az új patcheknek megfelelõen. Ha azt vesszük ez nagyszerûen meg is oldotta. Õ PvP arénát is ki akarta adni (korábbi bejegyzéseiben elég lelkes volt, meg soon, meg egyebek), de a Diablo E-sporttá válása szintén negatív hatással lehetne a WoW elõfizetések számára ezért lefújták az egészet.
Persze ez is csak egy elmélet, kicsit más nézõpontból 😊

Akkor ahogy en ertem:
Blizzard szentharomsag
-wow-mmorp.
-starcraft-rts.
-diablo-arpg.
Ez igy jo volt mert 3 piacot is magaenak tudhatott. Szerintem valami magas pozicioban levo marha az activisontol(kiado) bepanikolt attol, hogy elozo wow kieg vegen a jatek elment teljes pangasba es jott azzal a ragyogo otlettel amit mar irtam korabban.
Az endless farmolassal nincs gond, az hogy csak act3ba van ertelme az egy masik bakloves kovetkezmenye(monster density) amire javitast igertek 1.07utani patchben.
Az a nagyigazsag hogy profikhoz nem meltoan tul sok baklovest csinaltak eddig, es a JW elmozditasa sem tartozik szerintem a jo huzasaik kozze.
Korkerdes, vajon hany monk rajongo tudja hogy a monk karaktert es skilleket JW tervezte es rakatta be a jatekba? Persze tudom, mindenki arra emlekszik, hogy JW barbaron tolja es ground stompal szarakodik...
a wowosaknak meg a grafika nem lett volna nagy érvágás, ha komolyabb...ellenben nekik már nem jön be az endless act3 farm, 0 frissülõ contenttel.

azt értettem, csak próbáltam a blizz logikáját.Ha engem kérdezel, mint cég tulaj és tudom, hogy az egyiknek kisebb a bázisa, de csinálok még 1 projectet, amivel jó lenne kaszálni, amit csak úgy tudok, ha összemosom a kettõt, akkor én pont fordítva csináltam volna.
Nekem mint diablósnak, nem lett volna túl nagy érvágás, ha frissülõ dolgokat kapok egy ilyen játékhoz.Miért ne?Ha az atmoszféra megvan (grafika,itemek,izometrikus nézet,zene), akkor miért ne lehetne az endless act 3 farm helyett, változatosabb helyeken farmolni?Ez fejlettebb a mostani megoldásnál...talán egy kicsit költségesebb, de mindenképp elõremutatóbb.

LocalPatriot
Rendben, nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!<#worship>
Tehat, nem szemelyeskedes, csak akkor nem ertettel meg:
-a wow mmorpg sajat jatekosbazissal
-diablo arpg sajat masik jatekosallomannyal.
Ezt a kettot keverni faszsag volt. Kellett volna hagyni mindkettot a maga utjan, nem egymas vetelytarsainak osszerakni.
devlking
100%-ig biztos vagyok benne, hogy probléma lesz. Én is megszenvedtem velük, mire elfogadtak mindent...
csak közüzemi elszámolást kell be szkennelned, ha nincs a nevedre szóló lakcímkártya.Ne a csekket szkenneld be.

Nem tudom, probald ki. Ird oda, hogy a szuleiddel elsz es az a tagi, akinek a neve a szamlan van, az a faterod. Ha ezt se ertik, akkor szandekos ertetlenkedes esete forog fent.
LocalPatriot
Hát de én még szülõkkel élek😄
Gondolom az nem baj, ha fater nevével ellátott sárga csekket szkennelek be, nem?
Sokféle elmélet létezhet, nyilván az igazságot a bliz managementje tudja.Mit és miért léptek úgy, ahogy, mit gondoltak át és miket nem.D3-at nem ilyenre tervezték, én az elején mondtam, hogy a wow közönséget akarják valahogy megfogni..ami nagyrészben sikerült is.Eleve a ti "közös" pontotok is ez.A wow szerû világ inkább, mint az igazi diablo ez.Bár nálam a dark moddal megfelel a játék, a kivitelezés jellege nem diablós, a sok ripacs színt tudtam csak kigyilkolni, ami a profi zene és hangok mellett azért már nem rossz végülis.
Ha nem lehetne vele bizniszelni, valószínû már nem játszanám.Vagy csak ritkábban...a havi új cuccok meg helyszínek jobbak lettek volna.Egy izometrikus diablo mmo lett volna jó.Diablós gótikus style-ban, frissülõ helyekkel, újabb monsztákkal itemekkel stb.SZerintem ez jobb út lett volna, a wowosok megfogására is,hosszabb távon.Minthogy, egy egyszeri játékot, kicsit átfaragtak izometrikus wowwá.Tehát, pont fordítva csináltam volna : grafika diós gótikus / játékrendszer wow-os updatelhetõ nagyobb világ.

Nem tudom ha jol forditom, de ezek szerint ker egy szemelyit amin van lakcimed es a neved, valamint egy szamlat(viz, gaz, akarmi amit kifizettel, tehat latjak hogy te azon a cimen fizetsz viz/gaz akarmit, vagyis ott laksz)
LocalPatriot
Lehet h nem látják a csatolt fájlokat? Behorpad a homlokom...
Nyitok akkor egy új ticket-et, merrt vissza írni se enged.
devlking
Íme a példája a remek supportnak. 😄
Írd meg nekik, hogy talán nyissák ki a szemüket...
LocalPatriot
De az a szép, hogy ha rámegyek h still problem, nem tudom submit-olni. Azaz nem tudok visszaírni. Lehet csak valamit rosszul fordítok? Ez a komplett levél:

Thank you for your reply.

I regret that we are missing one piece of information from you to be able to change the country;

- Proof of residence in Hungary

We originally asked for;
- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill

If you read this again, it indicates we can accept an ID so long as their is your address registered on it. In this case as your address is not, we need another picture of a bill (such as gas, electricity etc) to verify proof of living.

We look forward to hearing back from you again soon. Should you have any other questions in the meantime please do not hesitate to ask.

Kind regards,
Tina C
Customer Support
Blizzard Entertainment
LocalPatriot
Úgy csináltam. Egymás mellett van a kettõ, amjd a másik képen a másik oldaluk...:S
Carlos
Rakd egymás mellé a személyidet és a lakcimkártyádat és úgy fotózd le.

Þór vígi þessi rúnar

LocalPatriot
Ezt írták:
- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill

LocalPatriot
Dehát, én azt is megküldtem. Mind a két oldalát. Személyinek is!
Carlos
Lakcímkátya

Þór vígi þessi rúnar

MEdievil
Lakcímkártya pl.

F

LocalPatriot
Olyan kérdésem lenne, hogy pillanatnyilag az accomon a születési helynek UK van megadva.
Tegnap írtam supportnak, leírtam hogy megváltoztatnám HUNgary-ra.
Amit kértek mail cím, név, személyi mindent megküldtem. Viszont írták hogy egy adatot nem küldtem meg ami nekik kellene: Proof of residence in Hungary. Most ez mi? Az Útlevél? Vagy mit kéne küldenem?
Nalam nem kicsit csorbult az a hirnev. A wow-os elifizetoi korszakban en BUSZKE voltam hogy ilyen nivos szorakozast valasztottam es tamogatom oket a penzemmel. Mint irtam ma mar ott tartok, hogy ha majd megjon a kieg varok par hetet es megnezem a velemenyeket, aztan majd eldontom hogy akkor megvegyem vagy sem. Diablo3 elott ez nem lett volna kerdes, egyetlen masodpercig sem. Lehet nem sikerult visszadnom mekkora kokemeny rajongoja voltam a Blizzardnak a warcraft3 ota es mekkorat csalodtam bennuk(nem a diablo franchiseban, mivel azt annyira nem ismertem). Azt latom a neten bongeszgetve hogy nem csak en vagyok igy. Ha jol ertelmeztem pl Devilnek is sajog ez a D3 fiasko, es Jazzy mar reg kiszallt, Darton eltunt. Mi a kozos bennuk? Mind regi wow motorsok.
Carlos
Ezzel egyet tudok érteni.
Szerencsére nem volt szükségem a support-ra, de én mindenképpen felhivtam volna õket, nem mélezgetek meg ilyenek. Remélem soha nem lesz rá szükségem.

Bukni nem bukott (pénzt) csak egy kicsit megcsorbult a blizzard féle minõség image azt meg úgyis kicsiszolják majd idõvel.

p.s.: Figyeld meg mekkora hype lesz a d3 kieg vagy w4 vagy titan bejelentés környékén. Mindenki szidni fogja, hogy mekkora szar lesz d3 után, aztán éjfélkor megint megyünk verekedni az ipon-hoz. E!

Þór vígi þessi rúnar

Nezd meg a Blizzard mai megitelest, azok a 60dolcsi wow-osok, akik beleugrottak a D3ba es most razzak a fejuket hogy nem nem, lejart az AP es ennyi volt Blizzard, nem kerunk tobbet beloled. Es mivel ok tudtak, hogy forumon hangot lehet adni az elegedetlenseguknek, hat krealtak is akkora shitstromot, amibe a Blizzard kis hijjan belefulladt. Akkor mennyit is bukott rajtuk a Blizzard? Magam is arra az allaspontra helyezkedtem, hogy annak az illuzionak egyszer es mindenkorra vege, hogy Blizzard = minoseg. 6 ev wow utan eleg volt ez a D3 fiasko es maris maskepp latom. Na akkor?
Raadasul nekem nem a diablo2 tapasztalataim alapjan lett keseru a D3 elmeny, hanem a blizzard suport hozzaallasa miatt. Igergetes, hazudozas, mellebeszeles, fuck that looser?
Egy wowoson aki egyébként is fizette volna és mellé megvette volna a d3at is buktak 60$-t. Aki viszont fizetett egy év wowot hogy "ingyen" diablo3at kapjon azon többet nyertek. Megbecsülték hogy kik lesznek többen és úgy döntöttek hogy megéri. Azt hogy ez végül tényleg megérte e már csak õk tudják.

Carlos
sajna ennyire nem értek hozzá, amikor megjelent a wow akkor láttam, nem tetszett, nem is játszottam vele max néztem.

Þór vígi þessi rúnar

gerey
Szerintem is az annual pass csak azért volt, hogy a két kieg közötti idõt áthidalja. RMAH nem tudjuk mennyit hoz egy wow sub-hoz képest, de már csak a 10m-os eladás is jól hozott.

Aham, es talald ki, kik panaszkodtak a legtobbet, hogy nincs endgame content es/vagy uj content rendszeresen(egy olyan jatekban, ami egyszeri vetel es nincs tovabbi tartalmi fejlesztes ingyen, max expansion amit szinten meg kell majd venni).
Amivel a leginkabb egyet tudok erteni az az allaspont, hogy a Blizzard felaldozta a Diablo3-at, hogy megmentse a fejostehenet a Wow-ot, igy idot nyert, hogy majd a hires blizzard fele suportal helyre rakja a D3at, de a kapott haladek alatt befejezte a (remelhetoleg penzugyileg sikeres) Pandaria munkalatait. Csak igy van ertelme a Morhaine interjunak, a 6 ev alatt amig wow-oztam, nem lattam hasonlot egyszer se.