Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki jönne mp5 überbossozni? 2 hely még van. seroxat#2763
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
de
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
lukasztani lehet ki cuccot vagy csak találni lehet ?
De hallottam valami olyasmit hogy ezert a blizzard bannol, ez igaz? Vagyis mi okok lenne bannolni?
Amugy ugy hallottam ezzel kereskedni is lehet igazi penzel az RMAH-n kivul, vagyis tenyleg tegyuk fel kapsz egy legendary cuccot ami er mondjuk 2000 ft-ot es azt eladod valakinek? Ugyanigy a goldal is?
Egyebkent miert kell VIP status, hogy szerkeszteni lehessen a forumhozzaszolasaidat? Kicsit ize, nem?
Bekaphatod (marmint a gyrost 😛 )
Neked ki mondta hogy barbarral "jo" farmolni? GYros, az igen, de hogy jo, na azt nem hiszem, semmivel sem jobb mint barmelyik masik karin, amit szeretsz jatszani.
De van olyan jo mint a barbal farmolni vagy meg jobb is lehet? 😄
Igen.
Monkal jol lehet majd farmolni?
mondjatok légy szíves olyan helyet ahol érdemes farmolni, és eshetnek fasza cuccok. act 3 vagy act 4 ?
Az a bug picit durvabb volt, annak az volt a lenyege, hogy egy exploitot kihasznalva 2 drb 2h-t equippelt egy wd.
Igen, így értettem. Nekem mindenen van avg dmg.
Ám, anno linkeltél egy btagot, és kerdezted hol a hiba. Ott is valami olyasmi volt, hogy hozzáadott egy statot +-ba, vagy nem is emlékszem. Nincs ahoz köze?
En ugy ertettem, hogy ha van 2 min-max-os illetve 1 minmax + 1 min/max dmg-es gyurud, akkor az tortent, hogy a kisebbik min/max erteket nem adta hozza a dps budgethez. Ha ez igy van ez komoly buff lehet azoknak, akik a gearjukbe beepitettek az avg dmg-es jewelryt.
Na a Titan Quest, nekem nagyon nagy kedvencem. Imádtam. Irgalmatlan sok kaszt, mégtöbb skill, és abszolút személyre lehetett szabni a karaktert. Nem igen volt két hasonló karakter.
Nagyon jó játék a mai napig.
PoE-t anno kipróbáltam, hát... köszönöm nem kérem ingyen se.
Nagyon jó játék a mai napig.
PoE-t anno kipróbáltam, hát... köszönöm nem kérem ingyen se.
Mondjuk erre kíváncsi leszek, ha tényleg Amu/Ring x-x dmg-et nem számolja jól. Így is egy 30-65 ös ring nálam DW DH-nal +15-18k dmg +t jelent. HA ez még így lefele skálázott, akkor viszont kíváncsi leszek a végére.
Nálam a Titan Quest ott bukott meg hogy semmi dinamika nem volt a csatákban. Beletoltam több tucat órát és mégis keserûen tekintek vissza rá. Attól tartok, hogy a PoE-val is így fogok járni D3 után... (Azért kipróbálom ha elindul az open beta)
Lassan de biztosan fejlodik 😊
Hat remeljuk hamarosan tisztazzak.
Olvastam és értem mit mond, de a patch notes attól még nem egyértelmû.
Olvasd el az ellenvelemenyt is, amit linkeltem, ott irja vilagosan, az amu/ring avg dmg affixe nem szamolodik rendesen a fegyver sebzeseben.
Pont ez a baj, hogy bármit jelenthet 😊
De ez még kb semmit nem jelent.
MinMaxDam Affix is calculating the damage bonus _on weapon_ incorrectly.
Hol írja?
És a kék azt írja, hogy a fegyvereken számolódik rosszul, nem az ékszereken.
Ez is csak egy feltételezés. Amúgy én se hiszem hogy megjátszanák, hogy a játékosok kb fele bukjon 10-20k damokat, de akkor leírhatnák egyértelmûen is a patch notesban hogy mirõl is van szó.
Ez nem feltétlen baj, mert már látni néhol olcsón EF / Calamity -t.
Jah, de amig nem kap megerositest egy kektol, addig menni fog a spekulacio ezerrel tovabb.
A szörnyû, hogy Õ az egyetlen aki érti, mirõl is van itt szó. A többi idióta meg ezerrel számolgat, meg csinálja a kalkulációkat=D
Es akkor itt egy lehetseges ellenvelemeny
Vizualis formaban a lehetseges nerf kovetkezmenyei.
Tegyuk fel hogy egyszer homlokon csap a megvilagosodas es lenne megint kedved a WDvel menni, de pucer. Ciki.
Irtam 2es pontban a velemenyem, farmolj, ha esik upgrade orulj.
Irtam 2es pontban a velemenyem, farmolj, ha esik upgrade orulj.
Jó akk nem kevés, csak van 200millióm, és tanácsot kérnék, hogy szereintetek mit érdemes vennem. Szted mit cseréljek?
Ám azért adtam el a cuccait, mert biztos, hogy nem fogok visszatérni.
Elég pl az, hogy ubereken is mindig csak halt, pedig sztem jó gear-je volt. Ja, meg hát mp5-öt se bírta. Bár lehet én voltam csak madár😄
Ám azért adtam el a cuccait, mert biztos, hogy nem fogok visszatérni.
Elég pl az, hogy ubereken is mindig csak halt, pedig sztem jó gear-je volt. Ja, meg hát mp5-öt se bírta. Bár lehet én voltam csak madár😄