Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meg a családját fenyegeti az .... inkább nem is kommentálom....
Akkor volt is valami figyelmeztetes arrol hogy hatrabb az agarakkal mert a Blizzard tudja a valodi szemelyazonossagunkat, jo lenne ezt eszben tartani ahalalos fenyegetesek megirasakor. Aztan ugy fest a dolog, hogy megsem nyugodott le a gyulolkodeshullam es JW-t elraktak az tuzvonalbol(szerintem ez az igazi indok) de ekkor meg magasabbra csapott a tuz, ekkor lepett kozbe Rob Pardo. Ot persze felresoportek.
Es most jott az uj EULA, nem olvastam at mi valtozott benne de bizstora veszem hogy errol van szo, uj kitetel a zaklatasrol, es hogy mit lephet meg a Blizzard ilyen esetben. Most mondjuk nincs kedvem atnyalazani hogy valoban errol van szo, de fogadnek a kovetkezo legendas droppomba hogy errol.
Þór vígi þessi rúnar
De ma akarok venni mempo-t. (nyilván crit nélkül)
lehet bukok egy kis dps-t, de az armor, meg all res miatt megéri.
Reflect ellen viszont a nagyobb dps, nagyobb visszavert sebzést is jelent. Fizikai res, és armor segít a legtöbbet ellene (esetleg loh még).
Vagy tényleg kell az 5-6% ls.
De kipróbálom majd a builded, hátha az volt rossz nálam (ground stompot pl. még nem próbáltam)
Egyébként azért elég különbözõ a két kari, nekem több a crit chance és van loh-om, neked több a crit dam és az ehp. Szóval ebbõl is adódhat hogy különbözik a véleményünk a skillekrõl.
+1 tornado. Bocsanat.
Félreértés ne essék, WW is hatékony, de nekem meg valamiért az nem feküdt, haltam is vele. Elképzelhetõnek tartom, hogy a movement speed volt kicsi.
1. béna vagyok hozzá és sokkal többet halok
2. szerintem nem annyira hatékony (bár ez lehet az elsõ pont miatt is) 😊
A jelenlegi build act5-6 key farmra van. Halál nélkül megy vele. Bloodthirsttel van 6% ls, az bõven elég. A sima mobok és gyengébb elitek így is elolvadnak, a keményebb elitek ellen van az insanity, még nem találkoztam olyannal mp5-ön ami túlélte volna az insanity 15 másodpercét 😊 (na jó a fallen sámánok igen mert szétszaldnak állandóan).
Mp2 paragon levelingre, a cuccok kb ugyanezek, csak ott több fury töltõ skill kell.
Mp 9 überre meg teljesen átcuccolom a karit dual wieldre, +350k ehp-re, 9% ls-re és -50k damra.
Adatlapodat megnéztem, s 399.000 damaget mutat. Az a berserker miatt ekkora? Én HOTA-val tolom, s 126.000 a damage-m és szerintem nem sokkal tér el a gear. Igaz, hogy a passzívok közül nálam most nincs bent bent a weapon master és a chc is kisebb, de ennyivel eltérne emiatt? Én kb. 800k és 1 millió körül sebzek crittel így is.
Korábban én is használtam a WW-t és sokkal nagyobb life steal mellett is akadtak gondjaim a túléléssel, pedig nekem 7 felett volt a %. Hogy maradsz életben?
Gabiwan #2271
(egyébként röhej, hogy az 1 milla alatti andarielem több dpst ad mint a 100millás mempok 😊)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blaze-2506/hero/8116463
(A dpst ne nézd, az insanity miatt nem hiteles)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Known Issues are just that, bugs that we know about. They are NOT necessarily bugs that are going to be fixed. The MinMaxDamage bug has been a bug known to us since July of last year, however, we did not want to fix a bug that would effectively nerf a large number of existing weapons. That’s why we did not fix the bug in any previous patch that we've released since the bug was found, nor are we fixing it in patch 1.0.7. Currently, the plan is that at such a time that we address the bug, the bug fix will only apply to newly created items, so as to not adversely affect existing items.
Neeem lesz nerf.
Ti mit változtatnátok rajta? WW barbár, budget kiadás
mchaals#2132
MadWolf#11626
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)