Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
Am abban mi a fun,hogy mindent megkerdezel itt forumon es semmit se tapasztalsz ki magad?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

tugyiti
Külföldön élsz amúgy ?
Monknak life stealelõs cuccot vegyek hogy ne kelljen állandóan spirittel healeljem magam vagy valami más megoldás? Köszönöm!
Klemice
persze értem én, amúgy a te karaktered alapján építgetem az enyémet felszerelésileg

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Oké nem leszólni akartam. Én is örülnék nagyon ha lenn ilyen dropom 😊

Klemice
mindegy, ez esett, tehát ingyen volt, én boldog vagyok vele, eladni nem akarom 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

😄😄😄 jacodnak.Majd 1.07ben fogod latni.Most csak a public gameket latod,ha rakattintasz a fomenube.Goldot meg ugy,h beleptek jatekba, jobb klikk a haverodra es ott trade.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

tugyiti
Sehol csak a server statust tudod megnézni,trade.
De akkor hol tudom megnezni megnezni hogy mennyien jatszodnak az eu es us szerokon egyszerre?
Goldot pedig atadni havernak hogy tudok? Felrak valamit piacra es en megveszem? Vagy ilyet szabad? Kosz a valaszt
Nem akarlak elkeseríteni de az enyémen 100zal több dam van és 4 milláért vettem. Jó LOH nincs rajta de azt meg más forrásból könnyû beszerezni. Bizonyos dps felett úgyis csak a dam és az ls számít.

Klemice
😮

Pyotr
Nekem is most esett😄 Igaz nekem még csak tervben van a Barbi😛

██

Klemice
ilyen jót konkrétan nem találtam, hasonlót láttam 6.5ért asszem

sz4bolcs
az szépségesszép. Mennyi egy ilyen ah-ban?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lehet még rmah-val profitálni ? 😊

Get a life!

Klemice
Esett egy ilyen szépség
Azt hiszem ezzel a WW barb fegyver letudva 😄

Részletezd kérlek...

😄DD

Get a life!

Köszi a választ igazából csak a régióra voltam kíváncsi hogy hova lenne érdemes regelni ah nem igazán szempont de azért nem is baj ha van 😄

clio1616v
😄D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

TurboX
😄DD
Frank99
jacodnak????

édes istenem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hol lehet amugy azt megnezi hogy mennyien jacodnak az eu es us szerokon osszesen?
devlking
Tegnap elõtt nyílt egy topic us forumon dupolt ias/cc tal amuk miatt. Tegnap estére valami 48 oldalnál tartott már. Most nézem, topic sehol, benéztem amcsi ahba, és még mindig 3 dupolt amu itt vigyorog az ember arcába, úgy hogy pár órája lettek újra rakva.
Tényleg így kell ám harcolni a csíterek ellen, csak a nép ne lássa, és akkor nincs is baj. Egy éves sincs még a játék, de már le van szarva. <#wow3>
mindenesetre örülnék, ha legalább a környezetre ható fényei lennének a skilleknek..így olyan mintha spritokat qrtak volna oda.Az igaz, h kevésbé zabálja a gpu-t..de legalább olyanok a skillek mint 1997-ben voltak, kicsit sarkítva 😄 meg jó lenne bumpolnák a texeket.Jót tenne neki, vagy legalább opcióként benne lennének, akinek combosabb a gépe.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
Szerinted. Csak ez nagyon távol van a valóságtól.
McHaals
már nem emlékszem pontosan, mit hogy kellett csinálni, de ha van olyan, akkor mindenképp EU régió, az elsõ lépés pedig a karakter készítése, majd a grind

MadWolf#11626

Lammer
3337... de inkabb tord be...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

A testrészek és hordók repkedésén kívül nincs is a játékban semmi ami indokolná hogy a nagyi fagyi gépének meg kelljen erõltetnie magát.

devlking
Végülis rá lehet fogni, hogy szarul van optimalizálva. Ennek ellenére még a nagyi fagyi gépén is megy, ugyan laggolva egy kicsit, amíg elsõre betölti a dolgokat.
Végülis rá lehet fogni hogy SSD-s rendszerekre van optimalizálva a játék...

devlking
Igen az még véletlenül sem optimalizálás, hogy a program nem tölt be feleslegesen effekteket/textúrákat.
Bobby bácsi nem költ felesleges optimalizáláson dolgozó programozók etetésére.

setuh
Ezt en se ertem am,hogy lehetnek ilyen balfaszok,hogy egy ilyen amator hibat benne hagynak.
Nincs mit ezen idegeskedni,ma 11-tol indul a PoE open beta,nagyon igeretesnek tunik,ugyhogy erdemes kiprobaljatok,foleg aki belefasult mar a d3 vilagaba,mint en.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Es ezt a blizzard direkt csinalta hogy vegyunk ssd-t vagy olyan nehez lett volna raoptimizalni?
Hellotok egy olyan kérdésem lenne hogy most vételeztem meg a Diablo 3-mat és érdekelne hogy melyik régióba érdemes regisztrálni meg mik lennének a legelsõ lépések 😊

Carlos
lassú a vinyód, gyors az ssd.

Þór vígi þessi rúnar

De ez mitol van? Es miert egy SSD segitene?
Carlos
Együtt kell élned vele, vagy veszel egy fasza SSD-t.

Þór vígi þessi rúnar

Vagyis?
tugyiti
Welcome to Sanctuary ...
Koszi! Nem tudjatok mitol vannak ezek a mini laggolasok? Mintha toltene a jatek? Ha felhuzom a grafikat maxra ha lehuzom pedig nem gyenge gepem van!
Pyotr
Köszi a választ.

&#9608;&#9608;

devlking
Mondjuk azt, hogy tényleg megérkezett-e a pénz, nem volt semmi visszaélés. Bankoknak sem véletlen tart napokig a külföldi átutalás.
Battle.net accounton paypal-al beraktam 10 eurot, meg nem erkezett meg mivel kiirta 1-3 nap, amig elfogadjak!
1.De mit kell ezen elfogadjanak, miert nem automatan muxik az egesz? 2.Esetleg lehet valami, ami miatt nem fogadjak el?
3.Subtle essencet olcson el lehet adni euroert? 😄
bocs tévedtem. 20%

25%

Carlos
Én ráraktam egy +35-ös vagy 40-es mf-os botot és kábé 5-7-el emelte meg a mf-omat.

Þór vígi þessi rúnar

Pyotr
A followeren lévõ mf%-ból mennyit kapok meg?
Csak mert ha már rászántam magam a farmolásra akkor inkább Templart viszek Sun Keeper-el meg nem tudom melyik shield ad a legtöbb mf%ot azt is jó lenne tudni.

&#9608;&#9608;