Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pony level (spectrum) -> fields of misery random elite (radiant star plan) -> keywarden (skorn) -> a 3 über mindegyike dobott organt, és ebbõl lett a két hellfire.
Bár mindig így menne 😊
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Get a life!
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name Echoing Fury
Time of transaction 24 January 2013 07:30 PM GMT
Sale price €8.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €1.05
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €5.95
Get a life!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nyugodj meg holnapra ott lesz az egyenlegeden a pénzed vagy a kardod.
De en nem ertem minek 2 lvl30-as spectrum? ott tartasz? (valaki jol lehuzott teged 4 milkaval)
A helyet hogy fel mondatokat irnal, fejtsd ki mit csinaltal. Akkor talan tudunk is segiteni.
Mert ez nem egy "grat blizzard" dolog, hanem egy nagy USER ERROR amit csinalsz. Legalabbis ez latszik nekunk.
Szeva Pytor! Fasza a Diablo3? A kitermelt goldból már vettem egy Panther M10-et! 😊
Majd vegyél fel: SetCHOO#2689
ON
Egyébként meg a 180dps-es spektrum van bent 800k-ért úgyhogy felejtsd el hogy több milláért eladd.
Pénz meg nem vész el az AH-ban, legfeljebb 1 napig kering az éterben.
Erre grat blizzardozol.Eladott 10 millió példányt ebbõl a játékból, milliókat hoz az rmah, és rengeteg tárgyat kezel, de te ilyen lazán hót sötéten kezdõként grat blizzardozol *facepalm*
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
de mondjuk tized annyi idõ ah-ban jobb klikk-et nyomni rá és rákeresni mint kivágni feltölteni linkelni.
"Jabar sa bu eeda murishani!"

You have 0 or more items in your Completed section. Please clear out items until you are below this limit and try again.
Ezután kiürítettem az rmahban a completed tabot majd vissza a HC karakterre és akkor már engedett bidelni. Vicces tud lenni ez a játék idõnként 😊
Ez egy fórum, csak mondom.
Ez a halálom nekem is. Kérdeznek akkor válaszolj, ha nem akarsz, akkor meg ne írj.
Volt már life stealelõs cuccom csak azért kérdeztem meg, mert nem tudom érdemes-e vagy illik-e monknak, de mi lenne ha már végre egyesek a kérdésre válaszolnának és hanyagolnák a mellébeszélést...