Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeva Pytor! Fasza a Diablo3? A kitermelt goldból már vettem egy Panther M10-et! 😊
Majd vegyél fel: SetCHOO#2689
ON
Egyébként meg a 180dps-es spektrum van bent 800k-ért úgyhogy felejtsd el hogy több milláért eladd.
Pénz meg nem vész el az AH-ban, legfeljebb 1 napig kering az éterben.
Erre grat blizzardozol.Eladott 10 millió példányt ebbõl a játékból, milliókat hoz az rmah, és rengeteg tárgyat kezel, de te ilyen lazán hót sötéten kezdõként grat blizzardozol *facepalm*
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
de mondjuk tized annyi idõ ah-ban jobb klikk-et nyomni rá és rákeresni mint kivágni feltölteni linkelni.
"Jabar sa bu eeda murishani!"

You have 0 or more items in your Completed section. Please clear out items until you are below this limit and try again.
Ezután kiürítettem az rmahban a completed tabot majd vissza a HC karakterre és akkor már engedett bidelni. Vicces tud lenni ez a játék idõnként 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez egy fórum, csak mondom.
Ez a halálom nekem is. Kérdeznek akkor válaszolj, ha nem akarsz, akkor meg ne írj.
Volt már life stealelõs cuccom csak azért kérdeztem meg, mert nem tudom érdemes-e vagy illik-e monknak, de mi lenne ha már végre egyesek a kérdésre válaszolnának és hanyagolnák a mellébeszélést...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Goldot pedig atadni havernak hogy tudok? Felrak valamit piacra es en megveszem? Vagy ilyet szabad? Kosz a valaszt
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Get a life!
Azt hiszem ezzel a WW barb fegyver letudva 😄
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
édes istenem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tényleg így kell ám harcolni a csíterek ellen, csak a nép ne lássa, és akkor nincs is baj. Egy éves sincs még a játék, de már le van szarva. <#wow3>#wow3>