Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Nem tudja valaki, hogy miért nem lehet regelni a diablo3.hu oldalra?
Sõt jobban belegondolva mindez az utolsó mp9 kör alatt esett.
Pony level (spectrum) -> fields of misery random elite (radiant star plan) -> keywarden (skorn) -> a 3 über mindegyike dobott organt, és ebbõl lett a két hellfire.
Bár mindig így menne 😊

Tegnap este nem tudom hogy a path of exile open beta miatt, vagy mi okból, de hullottak a brutál cuccok. Egyik havernak egy 700 damos spectrum, másik havernak egy 1600+ damos, 180 chd-s skorn és egy chc, chd, min/max damos hellfire, nekem pedig egy radiant star ruby plan, és egy chc, chd hellfire. Mindez 3 óra alatt. Elõtte sok száz óra alatt hasonló cuccokat nem láttam 😊

Oda van irva, hogy mennyit vonnak le... Paypal eseten az 1.25-bol lesz (1.25-1)*0.85

Köszönöm! Aki jártas benne az meg tudná mondani hogy miket szoktak ott veszegetni ? 😊 Essence-ek tome-ok stb 😊 Amúgy pl ha feltesz valaki egy cuccot 1,25-ért akkor mennyit kap kezbe ? 😮

Get a life!

clio1616v
akkor semmi baj, rajta lesz pár napon belül (hétfõ-kedd)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

devlking
1-1,5 nap amíg átmegy.
Már rég meg van adva 😊

Get a life!

clio1616v
már mindegy, ha eddig nem adtad meg a paypalt, akkor az megy a battlenet accra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Valaki tudna segíteni hogy mi a következõ lépés hogy eljusson a paypalomra a penz ? 😊 Jatekon belül azt irja ki hogy processing.

Get a life!

clio1616v
a chattel mivan, hola tréd?

Az elsõ...
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name Echoing Fury
Time of transaction 24 January 2013 07:30 PM GMT
Sale price €8.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €1.05
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €5.95

Get a life!

Frank99
Na, hányan is jatszodnak?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Az a baj, hogy a low level legendaryk többsége jobban néz ki mint a high level.
Oké, köszi a válaszokat! Látjátok ki lehet egyezni idegeskedés nélkül? <#hamm>
Hát igen, elsõ végigjátszásra rontja a játékélményt, alt karit meg bármelyik haver felhúzza 4-5 óra alatt level 60ra.

setuh
Lvl 60 alatt 0 ertelme van legendaryt venni.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Fórumokon sok mindent írnak. Nekem még egy ismerõsömnek se veszett el semmije, úgy hogy pár napon belül ne került volna elõ. 10 millió felhasználónál az a 15 oldalnyi hozzászólás meg semmi.
Nyugodj meg holnapra ott lesz az egyenlegeden a pénzed vagy a kardod.

Oké, köszi, de nem hiszem lehúzott volna, mert még volt egy csomó ilyen kategóriájú kard vagyis kb ugyanezt tudta és azok is 2-5 milla között mozogtak, nemhiszem, hogy most 10 ember direkt emelte volna ennyire meg vagy mégis?
Daell Drow
Akkor valoszinu majd a penzt fogod vissza kapni, neha van ilyen beragadas eltunes. De vissza kapod majd.
De en nem ertem minek 2 lvl30-as spectrum? ott tartasz? (valaki jol lehuzott teged 4 milkaval)
Na szóval 2 spektrumot akartam venni összesen 8 milláért az egyiket sikerûlt a másikat nem adta meg de levette a pénzem, az egyiket írja a completednél a másikat nem írja. Megnéztem még az összes spektrum között is és még ott van csak teljesen üres vagyis egy ilyen üres sort mutat és írja, hogy expired
TurboX
megjelenés óta használom az androidos verziót hibamentesen <#wave>
Depositoltam 10 eurót és onnan van na meg ilyenkor én is mondhatnám, "ha utána olvasnál blablabla" akkor tudnád, hogy igen is elvesznek a cuccok AH-ban kb 3. fórumot láttam vagy 15 oldalnyi hsz-el, hogy ez veszett el meg az veszett el és volt olyan aki visszakapta és volt olyan aki nem kapta vissza soha, ennyi.
Daell Drow
Mi az hogy eltunt 4 milla? (ha volt is ilyen meg kapod majd) ird le normalisan mit csinaltal. Meg a spectrum se tiszta hogy taltad, vetted, vagy az volt 4 milla? (azert kerdezted hogy vissza kapod e?)
A helyet hogy fel mondatokat irnal, fejtsd ki mit csinaltal. Akkor talan tudunk is segiteni.
Mert ez nem egy "grat blizzard" dolog, hanem egy nagy USER ERROR amit csinalsz. Legalabbis ez latszik nekunk.
clio1616v
az andorid lesz a hibás az iPhone nem csinál ilyet 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

OFF
Szeva Pytor! Fasza a Diablo3? A kitermelt goldból már vettem egy Panther M10-et! 😊
Majd vegyél fel: SetCHOO#2689
ON

Ha annyira kezdõ vagy honnan van 8 millád? Nekem már volt vagy 100 órám anno a játékban mire lett 1-2 millám és addigra már nem kellett hülyeségeket kérdeznem.
Egyébként meg a 180dps-es spektrum van bent 800k-ért úgyhogy felejtsd el hogy több milláért eladd.
Pénz meg nem vész el az AH-ban, legfeljebb 1 napig kering az éterben.

Ez van ez kell szeretni, ha nem egymás segítésére nyitották ki a topikot akkor nem tudom... Mit háborgok? Megnézném te hogy reagálnál ha kezdõként eltûnne 4 millád a szemed elõtt, úgyhogy inkább hallgass és segíts vagy ahogy a kolléga írta hallgass <#puszi>
Carlos
esetleg olvasd el mire jó az autenticator.

Þór vígi þessi rúnar

szerintem elhallgathatnál lassan (finoman fogalmazva).Halvány lila gõzöd sincs az egész játékról, folyamat kérdezel, majd felháborodsz, ha valaki leszól, hogy legalább annyit megtegyél mielõtt faxságot kérdezgetsz, h rágugglizz, vagy keress a fórumban.
Erre grat blizzardozol.Eladott 10 millió példányt ebbõl a játékból, milliókat hoz az rmah, és rengeteg tárgyat kezel, de te ilyen lazán hót sötéten kezdõként grat blizzardozol *facepalm*

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Pyotr
A természet visszaveszi ami az övé 😊

&#9608;&#9608;

De mi a szar ez? Super high tech kulcstartós kusti fasza és mittom milyen androidos app + ilyen olyan sms verifikálás és így tûnnek el a cuccok? Grat blizzard...
Carlos
van, csak épp nem kapod vissza.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, van lehetõségem visszakérni azt a 4 millát vagy valami? 😞
devlking
LVL 30.
Ja szóval 3-5 milla körûl, de mitõl ilyen drágák ezek a legendary cuccok? Mi olyan különleges bennük? Köszi
Jabar
370 goldot kb
de mondjuk tized annyi idõ ah-ban jobb klikk-et nyomni rá és rákeresni mint kivágni feltölteni linkelni.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Óna rendesen... <#ejnye1>
Carlos
370 goldot

Þór vígi þessi rúnar

Ez mennyit érhet szerintetek?
Carlos
Nálam is mókás dolgok történnek itt.

Þór vígi þessi rúnar

meg lesz a kardod, csak egy kicsit beletúrtak a szerverekbe úgy tûnik.

Fasza... eltûnt 8 millám a híres neves blizzard szerverek miatt... Akartam venni egy 4 millás kardot aztán kiírta kis idõn belûl hogy timed out azután mégegyszer rámentem és megint timed out majd gondoltam logout megoldja, azután nézem már csak valami 4,8 millám van... <#falbav><#violent> még a completedbe se mutassa, hogy ott van szóval gondolom a blizzardnak sincs mivel bizonyítani... Nagyon fasza, kezdõként ekkora kibaszás <#boxer>
HC karakterrel akartam bidelni egy cuccra, a completedben 0 item volt.

You have 0 or more items in your Completed section. Please clear out items until you are below this limit and try again.

Ezután kiürítettem az rmahban a completed tabot majd vissza a HC karakterre és akkor már engedett bidelni. Vicces tud lenni ez a játék idõnként 😊

csak nekem gyökérkedik gold ah?

clio1616v
nem sokat ér, nekem van két skornom LS-sel, egy stres és egy dexes

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Kösz a támogatást <#eljen>
LocalPatriot
Minek nézzen utána? Erre vana fórum, aki tapasztaltabb oassza meg a tapasztalatait a kezdõkkel. Ha erre nem képes, ne is reagáljon, és ne oktassa már ki, hogy járjon utána. Utána járt mert itt van.
Ez egy fórum, csak mondom.
Ez a halálom nekem is. Kérdeznek akkor válaszolj, ha nem akarsz, akkor meg ne írj.
eott
No offens, de "mi lenne ha már végre" vennéd a fáradtságot és mielõtt kérdezel, rászánnál pár percet és legalább megpróbálnál rákeresni dolgokra? Gyakorlatilag két perc alatt választ kapnál minden kérdésere. Horrible dictu ha egy órát rááldoznál, nem lenne szükség legalább harminc kérdésedre, amik még csak ezután jönnek majd. Tényleg ennyire megerõltetõ rászánni az idõt arra a játékra amivel játszol?
Igen külföldön élek.

Volt már life stealelõs cuccom csak azért kérdeztem meg, mert nem tudom érdemes-e vagy illik-e monknak, de mi lenne ha már végre egyesek a kérdésre válaszolnának és hanyagolnák a mellébeszélést...