78986
  • zritya
    Itt van , a piros köveket már azért raktam a ruhába hátha jobban bírja, de így is elég szánalmas.
  • Lammer
    ez igy nehez lesz, dobjal inkabb egy bnetes profilt, hogy ra tudjunk neznia a karidra :)
  • zritya
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem ajánlani valamiféle armor , és fegyver kombot monkra?
    Most egy teljes set inna's van rajta a fegyverrel együtt, de nem valami jó mert még egy egyszerű mob is 1 ütéssel le fél hp-z. Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.
  • Acidlich
  • sz4bolcs
    Ja, aha... :D
  • Systore #66337
  • Zenszkij
  • Különc
  • Lammer
    hehe, ez most pottyant HCn, lof*sz MF-el szinten xD

• LocalPatriot
    Kipróbáltam én már mindent... nem az én kasztom a barbár:D
    Azért thx.
  • clio1616v
    Itt az én verzióm a barbárra.
  • mikromanus
    Benne van a videók leírásában. Egyébként meg: Mikroman#2277

Ami most van a karakteremen, az már picit más mint a viodeókon. Bár valami hagyományos runra van most skillezve, így jó eséllyel nincs semmi fura item rajta (Pl weapon Throw skilles WH öv)...
  • LocalPatriot
    Jah, közbe megtaláltam.
  • LocalPatriot
    Jól karcol. Nekem asszem full buffban, (BR+berserker) volt 388k dps. 450+ al már biztos haladnék.

Ám dopsz egy karakterlapot?
  • mikromanus
    Te dolgod. A retro barbim 211k unbuffeddel egész jól halad. Magas MP-n a VotA run annyira nem klényelmes némelyik karakterrel. Barbiból is van olyan ami minimális védelmet se viszi. Az gyorsabb, csak jobban inog az élet. No, egy kis retro:
    http://www.youtube.com/watch?v=77pl2LuFWBk

Ez 211k unbuff, 466k full buffed sebesség és faceroll módszer (semmi elől nem kell kitérni kb)

Ez meg a 253k unbuffed, csak skornos. Ez azért kicsit jobban karcol már. EZ kb a te alap sebzésed a Tyúktolvajjal:
    http://www.youtube.com/watch?v=lfiUkS3pve0
  • LocalPatriot
    Igen, azért az való igaz, hogy a WD-m táposabb. A denevérekkel kicsit olyan érzésem van, mint anno a DH-val, mikor az egyik skillje (valami gurulós volt) véletlen rosszul lett beállítva, és brutál erős volt. Viszont ez elvileg marad így, szóval jó.
    A lényeg, hogy a barbi cuccaiból fejlesztem tovább a busman-t.
  • mikromanus
    Jó, de mondjuk azon van +56k unbuffed DPS. Ugyan a barbi szép buffot tud kapni skillekkel, de azért számít. Meg life majdnem a fele a barbinál. Ha nem halsz és ne kell mindenből kiállnod, akkor nem gáz, de az 50k dps az azért kb a csiga és a ferrari közti különbség már. Barbin ez minimum 2,2-es szorzó a buffoltnál és a jelenlegi buildedben nincs igazán jó területsebző skill sem. A WD ebben is nagyon jó. Főként a szép izmos denevérekkel. A barbárnak középtávú, vagy kis hatótávolságú skilljei vannak. A hammer és a rend azért elég hatásos. Ha van elég sebzésed...
  • LocalPatriot
    Próbáltam a HOTA buildet is rend-el, de valahogy nem haladtam azzal sem...:S hasalni nem nagyon szokott, mert van 6 LS, csak a bajom az volt, hogy lassú.
    Mondom a WD-m valami brutál. Befutok spirittel a tömegbe, és olyan szinten gyilkol, hogy vicc. MP10, 4-es partyt múltkor egyedül vittem. Halni kb lehetetlen vele. Azt jobban is élvezem, úgyhogy nem erőltetem a barbárt. Azért köszönöm!
  • mikromanus
    Hammerhez ennyi elég. persze minnél több, annál jobb. Vagy nem kell mp10-re menni... Nekem is volt 150k, (ennyivel übereztem is) de azt hammer-rend kombóval nyomtam. Nekem most olyan 259k DPS-em lehet barbival unbuffed (neked 183k van). A resisted nem túl izmos... A többi szerintem jó. Mondjuk ha hasalós fajta, akkor kellhet némi vita, de ennyi is elég ahhoz, hogy a keményebb támadások se egyhiteljenek...
  • LocalPatriot
    Ja, szerintem nem láttad, hogy egy korábbi hsz-emre válaszoltam, és abban volt a karim. Mivel bonyolult volt, linkelem neked a karim, ami szerintem, nem olyan gyenge...
    kari
  • LocalPatriot
    Mégis mekkora dps kellene?
  • mikromanus
    Esetleg csinálhatnál barbárt és nem valami Tasmán ördögöt vagy öreg néptáncos nénikét. Istenem. Mégis mennyi DPS-sel próbálkoztál ezzel a fura-máskéntgondolkozó kisfiúval, vagy lánykával? Tescos gearnél nem hatékony magas MP szintre. EZ ilyen. Kinézel magadnak egy olyan skillt ami a legkevesebbet sebzi, aztán lassú a menet? Ja, ez ilyen. Hota, seismic, rend jobban sebez. Akkor is be-beraknak egy vagy kettőt ezekből a skillekből a "nagyok" ha egyébként pörgettyűvel nyomulnak. Egyszerűen kell az ütőerő MP8-10-re már. A DT "barbi" kényelmes, de vagy iszonyat sok DPS kell magas szintre, vagy rohadtul nem hatékony.
  • LocalPatriot
    Ezúton is szeretném megköszönni a két embernek a help-et, hogy mit fejlesszek a barbin, de alighanem abba is hagyom. Maradok a WD-nél. Egyszerűen nem sebez. MP10-en nyomom a sprinet, meg a Whirlwind-et de szart se sebez. Csak pörög, pörög, pörög de a sima fehér mobok is alig halnak meg. Elite-et meg se említem... bezzeg WD-vel mp10-en úgy ölök, mint barbival mp0-án... lényeg, hogy a barbi cucca full eladó, ha valakit érdekel pm.
  • Lammer
    most egy kicsit kimaradt a jatek, de melo utani, reggeli lefekves elotti run olyan mf-el, hogy be sem irom, mert a sarki fuszeresnek is tobb van kb (6-os paragon lezerleany):

HC mp1, pub, butcher dobta, le sem akartam mar menni agonyba, gondoltam kilepek, de nem!

agonyba valamek white mob meg megkinalt egy 9xx dps, 6x cd, likas, LS saiffal is xD
  • Jojobaba
    botok sem lesznek már?
  • Systore #66317
    ez a hotfix... abandon ship
  • mikromanus
    VAgyis ami esett, az többnyire "két hete még nagyon jó lett volna" kategória volt. Egyszer viszont esett egy kard, amit jó egy hónapig használtam. Meg volt egy dárda is. Az is bírta egy jó hónapot minimum. Meg az elején talált cuccban volt egy überbrutál (mai áron vendor) Loh-socketes jó sebzésű dárdám is. Ideális volt Ghom ölésre és minden (akkor) húzós ellenfélre.
  • mikromanus
    Esni ugyan nem esett, de a gonosz AH miatt, ami tönkrevágja a játékot mindig tudtam szerezni a nekem nem jó itemek helyett (amik nekem estek) olyat ami a kasztomnak megfelelő volt.
  • devlking
    400 óra után már oda-vissza ismered a játékot. Nem tud újat mutatni, mégis nem tudsz a "legnehezebb" fokozaton játszani, mert kimaradtál a napi lottoból. Lehet neked ez marha nagy fun, de a többségnek úgy látszik kurvára nem.
  • mikromanus
    Ugye-ugye. Addig jó a loot, amíg nem létod mi lehet még. :D Ettől nem lesz szarabb, csak az érzés, hogy ilyen majd' mindenkinek esik...

Az AH meg nem szarja el a játékot. Ha nem lenne, akkor minden amit nem tudsz használni (de másnak jó lenne) az menne vendornak. Neked kevesebb suskád lenne és másnak nem lenne meg a jó item. Főként ha egy karakterrel nyomulsz, akkor kicsi az esély arra, hogy épp a te kasztodnak fog jó cucc esni.

devlking
    MP1-en szerintem megy a Küldetés, vagy ott sem?
    Mp10 szinten pedig NEM, nem elvárható, hogy mindent egyhitelj ilyen. Akár csekélyke 400, akár ennek többszöröse a befektetett időd. A legnehezebb fokozat legyen már picit nehezebb!
  • devlking
    A 400 óra játék alatt (NÉGYSZÁZ ÓRA) 2 értelmes cucc esett. Ennyi idő alatt azért egy kibaszott játéktól elvárná az ember, hogy már olyan cuccban legyen az összes karaktere, amivel már egy hitelni kellene mindent.
    Már 50 óra után is kb, nem hogy négyszáz (valakinek meg 1000+) után.
  • setuh
    En mar fel eve nem jatszok :)Am meg az,hogy a sajat lootomat hasznaljam,mikozben ott van egy lepesre az ah ahol tenyleg abszolut semmi penzert tudok sokkal jobb cuccot venni,eleg keseru szajizt hagy.
  • mikromanus
    Magatalálósan is simán megy, csak azért ott mások a célok. Ha Mp10 run a kitűzött cél, akkor lassúcska lesz az előrehaladás egy szint feeltt. Semmi se akadályoz abban, hogy így játszatok. Mondjuk egy ladder jó lenne "zárt" trade csatornával, vagy AH nélkül.

A dropról meg annyit, hogy (bár nem a legjobb itemekkel, de) simán runolható karaktereket a dobott "szarokból" is össze tudtam volna rakni. Esett minden "BiS" legendary és némelyik még jó is volt. Amit 65 milláért vettem immo armort, az talán 3 milláért ment el később. Ez pedig bőven elég volt arra a sklotra bármelyik nehézségen. Miután megvettem (önerőből) esett egy elég hasonló, később meg még pár jobb is. Minden slotnál ugyanez van. A craft meg még lazábbá teszi az életet. Persze az irreálisan jó rollhoz sok kisérlet kell, de elfogadható/nagyon jó esett minden kaszthoz az első 5-10 próbával is.

Sok a sírás, kevés az eksön! Keressetek más játékot, vagy fohgadjátok el, hogy ez ilyen runolgatós szerencsejátékos jellegű picit! Persze runolgathattok és sóhajtozhattok is egyszerre, hogy de rossz, de annak mi értelme van?
  • setuh
    Az meg,hogy ah-ban osszerakhato bagoert egy mp10-es karakter,szinten szar pelda,mert abba mi az elvezet,hogy osszerakod,jatszasz vele 500 orat es talan esik egy ertelmes cucc.A tobbit meg max eladod ugyanugy bagoert.Az ah,de foleg az rmah baszta szet a jatekot.
  • LocalPatriot
    Unalmas már ez a téma... Akinek tetszik játszik, akinek nem, az ne sírjon, ne játszon vele. Ennyi.
    Én mondtam meg a tutit!
  • mikromanus
    D3-ban max abszolutértékben több a bot. Arányaiban semmiképp. Ez is inkább azért, mert van rá fizetőképes kereslet, a Blizz meg nem szűri elég hatékonyan őket. Most egy részük kihullik. Vagy benyelik a 20-30% áresést, vagy beszüntetik az adást. Ami nem elég "hatékony" az megy nyugdíjba. vagy amelyikhez nem lopják az áramot.
    Azért nincs hatással a Gold AH-s emberekre az árcsökkentés (vagyis pack méret növelés), mert nem jelentenek fizetőképes keresletet a valós pénzes kereskedelemben. Kismértékü áremelkedés lehet, de a legjobb itemek már most se AH-ban vannak bent. Vagy RMAH, vagy valami egyéb helyen külső lapokon kínálgatják feketén. A 2 milliárd gold már most is korlátozottan elég a legjobbakra (mondjuk ennyi is bőven elég még MP10 runra is bármelyik kaszttal és ez nem is fog változni)

Az SC-*s példára a válaszod meg elég érdekees. Ha a bronzban állod csak meg a helyed, akkor oda tartozol. Ha már Stephen Hawking is ronggyáver a bronzban, akkor valamuit nagyon nem érzel. Oda kerülsz ahol képességeid alapján versenyképes vagy. Ha ez bronz legalja és ott is mindig elvernek, akkor nem is érdemelsz mást. Nem kellene fikázni a hozzád hasonlókat.
    Magasabb ligába kerülni meg nem nagy művészet. Platinát mindig elértem mikor laddereztem, pedig fonoman szólva is gyengék a képességeim. Régebben nehéz volt, mostanában sokkal könnyebb. Vagy picit belejöttem, vagy picit alacsonyabb a "korlát". Gold ligát kis odafigyeléssel és játékismerettel (+kellő gyakorlattal) simán el lehet érni. Ha azt se tudod mit hol kell építeni, mi ellen mi a hasznos, nem derítesz és semmi terved nincs arra, hogy mit akarsz elérni és mikor akarsz támadni, akkor persze elvernek.

A legtöbb embernek ez a játék (is) SZÓRAKOZÁS. Ha te melónak tekinted, akkor az már a te bajod. Az előrejutáson meg mit értesz? Ha a magasabb para szintet, akkor ahhoz ugyan hasznos a jobb gear, de nem létszükséglet. A "hatékonysághoz" picit visszaveszed az MP szintet és aratsz lazán. Az XP-zéshez sose a legmagasabb szintek voltak az előnyösek. A karaktereim meg oylanok amilyenek, de ha ennyit zokogsz ilyen butaságokon, akkor még az alulképzett Tyúktolvajom a (WD) a hobbi buildjével is hatékonyabb, mint a te "Fő" karaktered. Ötből négy karakterem MP10-en is életképes (+haladós). Van amelyik akár többféle builddel is. A jobb gearhez meg áldoznod kell. vagy kis szabadidőt a runolásra, vagy kis pénzt. Miért adnák ingyen és hamar ugyanazt, amiért más megküzd? Ha lusta vagy, akkor érd be a középszerűséggel, vagy váltsd ki az idődet pénzzel, vagy menj sörözni, a Diablot meg hagyd a "kockákra"!
    Mp5-7-ig önerőből össze lehet szedni a fedezetet a cumóra a játékban. Fő karakterre bármilyen szintig. Valamivel lehet lassabbb leszel, mint a 250 euro/slotos Fizetős-Vér Istvánok, de ezt ki nem sz@rj@ le?
  • Zenszkij
    Nagyon helyes meglátás! Egyetértek.
  • LocalPatriot
    Meddig tart a karbantartás HUN idő szerint?
  • Psychedelic #66304
    Remélem tisztában vagy azzal, hogy d3-ban sokkal több bot fut jelenleg is, mint d2-ben valaha. Legalább fél tucat olyan személyes ismerősöm van, aki 10+ botot futtat folyamatosan, és ugyanazokat a botokat, december óta, mert azóta nem bannolták egyiket se....
    Amit te AH-ban látsz értelmes loot, annak 99% botoktól származik.
    Persze lehet örülni ennek, hogy most már a szart meglehet venni olcsón, csak nem mindenkinek az a vágya, hogy olcsón megkapja a szart, és örüljön neki. Persze a fos loot ára megy lefele, a top loot ára meg felfele.
    Abba viszont nem értem mi nem érthető, hogyha az RMAH-ban a gold ára megy lefele, akkor a goldos AH-ban is megy lefele a gold értéke, és ha te top itemet akarsz, akkor lehet már csak 1 miliárd hiányzott hogy megvehesd, most meg már 10 miliárd hiányzik hozzá.
    Hogy lehet olyan hülyeséget mondani, hogy az rmah semmilyen befolyással nincs arra aki csak goldos ah-t használ. Az egész piacot a botok üzemeltetik, azok meg pénzt akarnak keresni, persze hogyha a gold ára leesik rmah-ban, sima ah-ban is bukja az értékét, és sokkal többe fog kerülni, az értékes loot.
    Max annak nem okoz ez gondot, aki nem használ AH-t.

Starcraft skilles példád meg egyenesen gyönyörű volt. Tudod nem ahhoz kell a skill, hogy bronz ligában 50%-t tolj a nyomorultakkal, hanem ahhoz, hogy onnan feljebb kerülj. De neked ezt kár magyarázni, te az vagy aki starcraftban beéri azzal, hogy fogyatékosok ellen hoz 50%-ot, diabloban meg hogy olyan gearben futkos amit más vendornak is szégyell eladni. De szerintem a legtöbb ember, azért játsza ezeket a játékokat, hogy elöbbre jusson, hogy jobb geart szerezzen, hogy ne bronz ligában kelljen játszania, nem pedig azért, hogy megelégedjen a szarral, és örüljön annak, hogy ma is esett 20 olyan legendary, ami brimstonet ért.
  • mikromanus
    Már miért lenne fos. A "bagóért vihető" kategória is sokkal jobb , mint mondjuk 1,0,5-ben a legritkább 10-20% legjobb item ami elérhető. Egymillából összedobtam egy olyan barbár felszerelést, amivel elég szépen talponmarad MP10-en is. Ja, hogy lassú? Hát ja, ez ilyen. Nem is kell Mp10-en farmolni. A loot meg olyan amilyen. Amit az AH-ban és RMAH-ban látsz azt is valaki találta. Az is loot. Akkor mitől lenne szar? Milliárdszámra esik a rare és legendary és az igény nem igazán növekszik. Mondhatni ami nem max közeli rollos, az egyre olcsóbb lesz. Goldban és euróban is.

A D2 meg szar példa. Ott is szar volt a drop, csak sok volt a bot és a csalás. Így elég hamar szaré'-húgyé' lehetett jó rúnaszavakat VENNI (Fg, vagy valós pénzért feketén). A rollback móka eléggé bebiztosította, hogy akik nyomatták azoknak ne nagyon legyen rossz rollja a rúnaszavakból. Elég szánalmas. ELső héten beindultak a botok, másodikon már fórum goldban is csapnivalóak az árak mert annyira tele van szemetelve a sok bottal a rendszer? Biztos jó volt ez a teljesen szabályozatlan vadkapitalizmus. Voltak persze használható itemek, de itt is simán vannak ilyenek. CSak látod a tengernyi még jobbat és rádtör a "szaradrop" érzés, az objektivitást meg hanyagolod. Ez ilyen...