Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A jatekban az igazan ertekes cucc az, amin kiegyensulyozott a statelosztas, csak a naivak/kezdok hiszik hogy ha meglesz a 600k dps na akkor ok mar valakik, de a hp, a resi az meg a beka segge alatt van, dehat az kit is erdekel a dps a fontos. Vagy nem?
A top gear az top gear, nem csak a dps szempontjabol top, ennyi.
Egyebkent meg halkan megsugom, hogy amire igazabol hasznaljak azt az oldalt, azok az (RM)AH megkerulesevel bonyolitott tranzakciok, ha az adott item megjelenik a diabloprogressen akkor hiteles/ellenorizheto es eladhato negyszemkozti megegyezessel.
Annak az oldalnak a hitelessege nulla, errol volt mar szo mashol, es pont azert nem hiteles, mert lehet ilyen modon csalni a szamokkal. Nezd meg, kulon tudod rendezni a toplistat ha ehp-t akarsz nezni, kulon ha dps-t kulon ha hero(item)socret es igy tovabb. Nincs olyan hogy top dps top ehpval, vajon miert?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ám visszanéztem a playerlist-et, de már annyit publicoltam, hogy nem látom õket :S
A partyban volt egy 100-as babár, meg 100-as wizard. Wizard dps-e 250k volt, a barbi 350k. Nos, amikor elértük együtt az 5-ös valort, akkor kiléptünk ketten a menübõl, addig amíg õk leölik az uber bosst, mikor halt, behívtak, fölvettük az itemet, és utána menü, köv übert leölték, írták hogy come, itemet felvettük, és harmadiknál ugyan így. Mikor meglett a 3 item, kiléptem. Szóval 5 milla volt, egy ring, és kb 10perc alatt meglett, úgy h nem volt machine-m.
Szóval ez most akkor tiltva van, vagy nem lehet ebbõl gondom?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
az CD-d iszonyat kevés, a CC úgyszintén, a fegyvereidben legalább 300nak kellene lennie, ha már egykezesekkel tolod, de egy jó skorn is megteszi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha gondolok, van néhány régebbi itemem az elõzõ gear-ekbõl, szívesen adok ezt-azt, ami segít.
Battletag: Xalyy#2461 nem titok <#smile>#smile>
Aki akar felvehet, majd akkor este beszélünk!
amu:avg dmg, cc, esetleg chd, dex vit.
kesztyû: kezd egy olcsó dex, as 9%, 10cc megoldással.
gyûrûk:megint kuka mind2...avg dmg, cc, chd itt is, este adok szívesen egy dex-es unity-t, ha privátban elküldöd a battletagedet.
cipõ: nincs mov speed.
fegyverek: egyiken sincs chd, ami nagyon kéne a magasabb dmg-hez.
pl. egyenlõre ennyi.
hTTp://ror.hu/
- kevés a socketes item, komolyabb gemekkel
- szinte nincs critical hit chanche és damage
- kevés az attack speed bonus
- az offhand fegyverre is kellene life steal
Mostanában egy monkkal játszom partiban, neki sincs ennyi dexterity-je, be kell áldoznod kicsit az egyéb statokra.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Get a life!
26-os paragon levelt írt, meg az akkori állapotot, ami elég rég volt már, lévén, hogy 57-es paragon szintnél tartok, és nem játszok sokat vele hetente. 😊
Arrol az oldarol meg annyit kell tudni, hogy ott meri minden "szakerto" a farkat, hogy kinek mekkora, es hogy neki legyen a legnagyobb ugy logol ki hogy felbuffolja magat elotte...
aki tisztaban van a block rate fogalmaval, az 34 kozelit vesz ugy is, az a -11 nekem sok veszteseg lenne 😊
AMD® APU C30 1.2GHz (single core)/C50 1.0GHz (dual core) Processor *1
Graphic
AMD® Radeon HD 6250
Memory
DDR3, 1 x SO-DIMM, 1GB/2GB ( Maximum 2GB ) *1
Köszönöm a válaszotokat, sürgõs lenne (ha low-on fut az se gáz!)
Get a life!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
jaja 34% a tuti 😊 mondjuk egy helm of command+34-es stormshield mondjuk eleg jo chc-val... + likas doombringer oszt lehet tankolni 😊