Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké te is felvehetsz majd, Rush elfogadtam
[Rush]
felvettelek...

hTTp://ror.hu/

Most nézem, friss 60-as, egyetlen karakter!
Ha gondolok, van néhány régebbi itemem az elõzõ gear-ekbõl, szívesen adok ezt-azt, ami segít.
Kösz a válaszokat!
Battletag: Xalyy#2461 nem titok <#smile>
Aki akar felvehet, majd akkor este beszélünk!
[Rush]
sisak: 25% more fire dmg-est felejtsd el, max 7-8, ha ragaszkodsz az andarielhez.
amu:avg dmg, cc, esetleg chd, dex vit.
kesztyû: kezd egy olcsó dex, as 9%, 10cc megoldással.
gyûrûk:megint kuka mind2...avg dmg, cc, chd itt is, este adok szívesen egy dex-es unity-t, ha privátban elküldöd a battletagedet.
cipõ: nincs mov speed.
fegyverek: egyiken sincs chd, ami nagyon kéne a magasabb dmg-hez.

pl. egyenlõre ennyi.

Majd jönnek a monk szakértõk skill és passive ügyben, de:
- kevés a socketes item, komolyabb gemekkel
- szinte nincs critical hit chanche és damage
- kevés az attack speed bonus
- az offhand fegyverre is kellene life steal
Mostanában egy monkkal játszom partiban, neki sincs ennyi dexterity-je, be kell áldoznod kicsit az egyéb statokra.
8% CC elég karcsú, tolj rá bõven.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

[Rush]
profile?

Nem tudom felfogni mitõl van ekkora DPS-ük... Tegnap vagy 10 monkot vizsgáltam meg de még mindig nem tudok rájönni, hogy a jó fenébe üthetnek ekkorákat... Soknak alig éri el a 3k dexterityt nekem meg 3,2k van + a cuccaim a fegyvereim se egy gyenge darabok de mégis alig érem el a 45-50k dps-t, ezzel nincs semmi gond, de tegnap behívtak partyba act 4-en infernon, hogy próbáljam ki és elég keményen megizzasztott, az volt a röhej, hogy páran rám jöttek és úgy megszedtek, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Vagy tényleg ennyire nehéz lenne az infernó vagy csak én cseszek el valamit? Odafigyeltem a mostani armorvételemnél, hogy kb mindenre kerüljön amennyi kell, legalábbis én úgy éreztem, hogy jó választások voltak a cuccok. Mit hagytam ki vagy mit nem jól csináltam? Kösz!
LocalPatriot
Pont hogy arra az oldalra nem igaz amit írtál. Ott még a passive skilleket se számolja bele a dps-be.
Majdnem. A diabloprogress unbuffed dpst mutat.

Erre nem is gondoltam... Nagyon köszönöm! 😊)

Get a life!

gandrus
Csak kíváncsiságból megnéztem a saját profilom azon az oldalon, de nem valami friss. 😊

26-os paragon levelt írt, meg az akkori állapotot, ami elég rég volt már, lévén, hogy 57-es paragon szintnél tartok, és nem játszok sokat vele hetente. 😊

A conviction mantra nem turboz fel semmilyen dps-t, a szornyekre hato sebzodest noveli, de te abbol semmit nem latsz a papersheet dpsben.
Arrol az oldarol meg annyit kell tudni, hogy ott meri minden "szakerto" a farkat, hogy kinek mekkora, es hogy neki legyen a legnagyobb ugy logol ki hogy felbuffolja magat elotte...
Lammer
tobb ilyet kivanok neked, hal istennek meg vannak pancserek 😊

aki tisztaban van a block rate fogalmaval, az 34 kozelit vesz ugy is, az a -11 nekem sok veszteseg lenne 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

devlking
Ilyen kérdésekre mindig a youtube a legjobb válasz.
Jézus isten... 650k DPS a top 22 monknak, nagyon köszi az oldalt, amúgy ez a mantra of conviction tényleg ennyire felturbózza a DPS-t? <#wow1><#wow1>
Vennék egy asus eee pc 1015B -etbukot ezen szerintetek elfutna a d3 ? CPU
AMD® APU C30 1.2GHz (single core)/C50 1.0GHz (dual core) Processor *1
Graphic
AMD® Radeon HD 6250
Memory
DDR3, 1 x SO-DIMM, 1GB/2GB ( Maximum 2GB ) *1

Köszönöm a válaszotokat, sürgõs lenne (ha low-on fut az se gáz!)

Get a life!

tugyiti
Nem szükséges több száz K dps most nekem csak kíváncsi vagyok mi a titok nyitja <#rolleyes>
Valaki megtudná mondani mi a titka a nagy DPS-nek? Az aktív és passzív skillek megfelelõ kombinációja? Vagy egy nagyon drága gear? Láttam, hogy a nagyágyúk 100-300k-s DPS-el nyomják van aki még e felett is de mi a titkuk? Amúgy a monknak szeretném! Köszönöm a választ
gandrus
Miért érdekelne az engem, hogy mennyit ér? 😊 A lényeg, hogy mennyiért viszik el, elég gyorsan. (kevesebb, mint 5 óra volt) 😄

clio1616v
második dupla drop

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lammer
addig van szerencsed amig a pancserek megveszik... en tuti nem vennem meg annyiert... 😊 nem er sokat (egy kicsit hozzabbertonek), mivel gyenge a blockja! 😊

jaja 34% a tuti 😊 mondjuk egy helm of command+34-es stormshield mondjuk eleg jo chc-val... + likas doombringer oszt lehet tankolni 😊

Tudok egyszerre echoing furyt és devil tonguet viselni?
Carlos
nem 34 a max?
Nekem asszem olyanom van. Eze:

Þór vígi þessi rúnar

Jojobaba
na ne szopass, bidre tetted ki? nekem van egy 35% os tartalákban az mennyit érhet?

gandrus
Gondoltam, azért megpróbálom, mert nagyon hasonlók, vagy épp rosszabbak is voltak nagyon drágán, a legolcsóbb, ami kicsit rosszabb volt, mint az enyém (19% blockja volt), az 23 millióért volt fent. Én az enyémet feltettem 18-20 millióért, mert az enyémnek volt a legnagyobb armorja ahban. 😊

Elkelt 20 millióért. 😊

skinnyman
Elso Hellfire ringem: a 4 cuccbol szart se ad. 2-vel szo szerint kitorolhetem, a masik 2 pedig valami minimalisat ad de igazabol eszre se venni csak a helyet foglalja. Ez igy szarra se jo, mind2 gyurum szarraveri. Egyedul az xp miatt hordanam...

Regards,

Sziasztok.Az ACT 3 farmolás tényéleg baromi jó.Most kezdtem egy barbárral 45ös vagyok.Vettem magamnak egy új cuccot, kicsit (kb 300m) mólva 2 sima enemy egy rare és egy legendaryt dobott.Iszonyat meglepõdtem.😄 rem kapok érte kis casht😄
Értem köszi ha karit nem lehet átvinni akkor gondolom csak az ország megváltoztatása marad battle neten. remélem nem körülményes mert nem tudok angolul 😄

Lool te jó ég! Most olvasom van ilyen paragon lvl is, értem mi az de ezt 60 lvl után lehet kapni ugyanúgy mint eddig? Akinek meg 300%-os gold és magic findja van 100-as paragonnal akkor az gondolom olyan brutál cuccokat kaphat, amit én egy évbe egyszer kapnék infernón nem?
Lammer
Karit nem lehet atvinni mas regioba, sajnos... (ez is lehetne faq-os!)

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a battle neten Magyarországot adtam meg ami ugye egybõl europa régióba rak, a játékba viszont nem figyeltem és a karaktert amerika régióba kezdtem nem lehet valahogy a karit átvinni a másik régióba vagy a címet hogy tudom megváltoztatni.

Acidlich
Toltam egy orat delutan a jatekot, sehol semmi legend, avgy set, raadasul dc..na alt tab, megnezem a PoE forumon, milyen iranyba talenteljem a tegnapelott inditott Witch-emet, aztan nyomom azt egy kicsit. Olvasgatas utan meggondoltam magam, inditottam egy mp1 runt Dia-ban megint...elso pakk: legend ring. kozvetlen utana trashbol:tal rasha amu, 5 perc mulva legend sword trashbol, 1 perc mulva inna gatyo pakkbol😄😄 Nem nagyon akarja a jatek h PoE-zzak😊)

Jah jo otlet lenne!
Lammer
es leirjuk mindig, hogy akinek SSD-je van annak nincs ilyen problemaja... meg a gagyi kis PB lapim is vajul fut SSD-vel 😊 ez van...

btw! skacok! Nem szeretne senki sem osszeheggeszteni egy FAQ-ot? hogy az 500x feltett kerdesekre ne kelljen 500x valaszolni? 😊

berakom bannerba, csak valaki csinaljon mar egy alapot, szepen bovitenenk majd a jovoben 😊 lehetne technikai resze, par build, gear tanacsok, jatekmechanikai tippek stb...

pandemonium

Eladó,minden 'megoldás' érdekel ,PM-ben.

gandrus
Köszi, igazad van. A jövõben így teszek. 😊

Érdemes rákeresni a tárgyakra battle.neten is ha nem ismered õket teljesen. Stormshield: 1 random properties van rajt, ha az chc na akkor ér sokat. 😊 Nálad a + armort kapta.

gandrus
Értem, köszönöm. Azt hittem, hogy a 23% block már nem rossz, és a magas strenght, all res, és armorral együtt sokat ér. Különösen azután, hogy ezek elég magas áron vannak benn AH-ban. De úgy látszik tévedtem.

Egy brimstonne. A shieldek altalanosan ertekes tulajdonsaga a block rate, minden mas csak azutan jon. Egy jo stormshield 30% blocknal kezdodik. HIaba nagy az armorja minden masban harmatgyenge, es meg nem is crit chances. Szerintem ez nem er tobbet egy brimstonne aktualis aranal.
gandrus
AH alapján nem sikerült pontosan megállapítanom az árát, de jól sejtem, hogy ez a stormshield sokat ér? Mennyit érhet kb?

pandemonium
Ugyanez.
Más: találtam ma egy elég jó mempot,ojróért szeretném eladni,de a gond annyi jelen esetben,hogy én 'használtan' vettem az accom. Ergo az accom tulajdonosa elvileg egy SzabóJóska nevû felhasználó,ám az én paypalom még csak köszönõviszonyban sincs ezzel a névvel 😊
Merjem bekockáztatni a pp linkelést és bízni abban,hogy elkerüli a figyelmüket vagy adjam oda másnak a cuccot és kéressem ki oda a pénzt,ha elmegy a cucc? Vagy próbáljam meg random fórumokon eladni? 😊

Ha hiszed ha nem nekem minden játék inditásnál 1x meg kell halnom, annyira beszaggat a játék, utána tok faszán megy ugyan ugy maxon 😄 És nincs egy éves gépem 😊

Get a life!

tugyiti
Ott kezd el normálisan fizikát számolni.
Daell Drow
A diablo? Nem tudom, nekem ilyen problemam nincs.
De akkor miért nem tud normálisan betölteni a játék indításkor? Miért kell megvárni, hogy találkozzak szörnyekkel és ott mintha meg akarna halni a játék de utána már jó?
Daell Drow
Szerintem a diablo grafikaja igy jo ahogy van, stilusosabb. A PoE grafikaj nem rossz de nekem nem tetszik, olyan mintha minden le lenne ontve szintelen lakkal es az csillog.