Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért jutott eszembe, mert gondolom ezeket a dögöket a nova nem fagyasztja le; meg ügye ne álljak bele a trutymókba.
Nincs mit. Ugyanugy fog mukodni, de nem eroltetnem, farmold amit tudsz es amint szerzel upgradeket ugy megy majd egyre konyebben.
Kipróbáltam és úgy néz ki mûködik :-)
Bár ahhoz hozzá kell szokni, hogy türelmesnek és ritmikusnak kell lenni, hogy ne pánikoljak be, amikor tízen-huszan vesznek körbe. És a felszerelést is a skillekhez kell igazítani. Végül a pajzs egy monkomnak félre tett lett, egy egykezes kalapácsot meg találtam, és azzal most egész jó. De ezek mind átmeneti megoldások.

Arra azért kíváncsi leszek, hogy az act2 és act3 végén lévõ zöld meg piros trutymót okádó ellenfelek ellen hogy fog muzsikálni a kari?

Köszönöm a segítséget.
Acidlich
Nem rossz, de a progressen a top dps wizardoknak meg ezektol is sokkal jobb cuccaik vannak(basszak meg:D)

Ouch, dat dps Meg akartam nezni diabloprogressen is hogy unbuffed mennyi, de a csoka elerte a p100at es eladta a gearjet.
gandrus
Mondtam én bármit az áráról? Ugye, hogy nem...

Csak egy kis összehasonlítási alapot adtam.

[Rush]
tök mind1 milyen a tiedhez képest, majdnem -70 int...ez 1 trifecta kesztyû, all res-el, vit-el + main stat-al...ennyi az ára...

hTTp://ror.hu/

gandrus
Az enyémhez képest ilyen lenne.

Turelem
Lehet az lesz a vége hogy odáig lemegyek vele.

clio1616v
na, akkor én adok érte 1,5millát

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bedobtam 200/500-al. 1milla felett én még nem adtam el semmit, csodálkoznék rajt ha vki elvinné.:)

rakja be 1mrd-ra, ha nem megy el még van lehetõsége.80M körül van gyengébb, de nem sokkal.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
Rakd be 2-300 bidre csak, hátha felnyomják a botok.
clio1616v
ja bocs, nem vettem észre az 52 intelligenciát :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hát ez nem sokat ér, max 15m
én is ilyet hordok és 5mért vettem

gandrus
Izé, a 8% attack speedet nem vettem észre elõször, szóval nem szóltam. Bocs. :)

gandrus
Nem sokat érhetnek, 500 millió+ meg egy rossz vicc lenne bármelyikért. A profilomban levõ wizard kezén a kesztyû volt anno 22 millió, de enyhén jobb, mint ezek.

LocalPatriot
Ennek sztem nincs ára.
Most találtam:

Mennyit kóstálhat? Egy hasonló van AHba 500milla bid, 2milliárd buyouttal. Eze:

clio1616v
1500

Jogos. Act2 közepére jutottam és jelentkeztek a gondok. Ekkor kerestem egy 1.06-os buildet, amit találtam azt linkeltem. De sajnos egykezes váltót még nem sikerült összeszednem. ennek három napja, azóta próbáltam azt a felépítést. Most fogom próbálni azt, amit te javasoltál, úgy, hogy pénzt gyûjtök és lecserélem a kétkezest.
A link, amit te adtal azon ott van az egykezes+offhand, azt hittem azon mar tulvagyunk, hogy atnezted.
mat > mar

Kene mat egy AH Android kliens :] :D

Kimaradt: "tökéletes" build
Köszönöm, kipróbálom. A kétkezes staff helyett akkor kell néznem egy egykezes valamit.
Van egyáltalán build? Az nem olyan, mint az Unikornis?
Boomsorc, probald meg ezzel. Az offhand helyett szerezz be egy jo nagy armoros(1200+) es 30% koruli block chances+crit chance(8%+) shieldet es nezd meg ugy hogy haladsz. Frost novaval fagyi, aztan puffogsz a chain reactionnel a befagyott mobokon. Nyomod melle a shock pulse-t es nezed hogy jojjon viszafele a frost nova. Ha kijonnek elitek a fagyibol es nem tudod ujrafagyasztani azonnali akkor diamond skint es puffogsz tovabb+lovod a shock pulse, amint feljott fagyi megint elnyomod. A fagyi utan rogton nyomod a slow time bubit is, mert az felviszi a dps-ed amig alatta vagy es nagyobbat sebez a chain reaction a befagyott mobokon.
Ez nem egy tokeletes build, ez egy otlet hogy tudjal haladni, kell kis turelem es gyakorlas, aztan majd menni fog shield nelkul source-al offhndbe aztan ha majd jol megy akokr viszacserelheted az energy armort strom armorra.
Ja az meg gondolom magatol ertetodik hogy semmi szines szarba nem alsz amit aladraknak, azonnal diamond skin es odebb mesz.
Meg akartam nézni a felszerelésemet, hogy megmutassam, de mivel nem az otthoni géprõl jelentkeztem be, így letiltotta az accountomat. Van erre valami megoldás, vagy csinálhatom újra a jelszót?
Pff najo, kihajitom a picsaba ezt a kurva chrome-ot, automatikusan magyarra forditotta googletranslate-al az oldalt es neztem is hogy milyen faszsagokat forditott az, aki ezt az oldalt osszerakta...bocsanat, nem vettem eszre hamarabb.
Köszönöm; és a többi esetleg?
Elettelenites passiv <#idiota>? A budget guideokkal nagy barat vagyok, de storm armort csak akkor hasznald, ha majd eleg gyakorlott vagy mp0-an eliteket olni problemamentesen(csukotszemmmel fejenallva), addig en inkabb ajanlom az energy armort prismatic runalval es akkor nem utnek szet egy utesbol.
LocalPatriot
El se hiszem akkor hogy ilyen mázlim van.
Rámfért...
Ám fura, mert 3 nap alatt 2 legendary cucc esett, mind2 olyan volt h kár volt felvenni, de tegnap 10 perc alatt lett egy skorn, meg az az inna gatya. Skorn is viszonylag jó lett, 1360 dps, 1600-as LOH-val, 340 str-el. Az is érhet 20 milliót.
Nagyon megköszönném azoknak a gyakorlott játékosoknak az alábbi linken lévõ felszerelés és skill kiosztás megbírálását, akik már infernón(Diablón) vagy túl vannak, vagy már nagyon magas szintûek paragon értelemben is.
Infernón vagyok, mérgezõ hydrával és blizzarddal, de nagyon nem akar menni elõre a karakter. Lassú, gyakori elhalálozásokkal. A felszerelések között egyedül a kétkezes bot érhet valamit ezer feletti alapsebzéssel.
Már arra is gondoltam, hogy újra elindulok infernó elejétõl, pénzt gyûjtök és bevásárolok.

A link: Wizard 1.06

Köszönöm.
Az még többért is simán elmehet.

LocalPatriot
Crit dmg nincsen, csak cc%, az meg fix 1. Vagy félreértettem?
Ám akkor ez tényleg egy jó gatya. Nem hittem volna.
Tegnap poénból beraktam ah-ba asszem úgy hogy 250m bid, vagy 300 buyout.
Tuti nem fog így elmenni, de ha megnézed ah-t, te most mennyibe tennéd be?
Azért fura, mert egy gatya van aminek kicsit több az int, vit-je, igaz 9% atk speed, és az 500M. Akkor ezért reális lenne 250-300?
Az inna gatya azert imba, mert ias es crit van rajta a fix 2 socket mellett. Erre a slotra azert hasznaljak, mert bis dps nadrag. A 2 socketbe az adott class primary gemjei szokasosak es a fenmarado random rollra VIT es all resi ha besikerul, de foleg vit az amit keresnek, allresst megoldjak mas slotbol.
A kis bevezeto utan terjunk at a te cuccodra, van rajta int, tehat egy casternek maris osszefut a nyal a szajaban, es ott van a vit is, nem irto sok de kicsit tobb mint egy radiant gem. Tehat megfogtad az isten labat. Arra azert meg figyelj, hogy az atack speed 9% az ertekesebb mint ha csak 8%, valamint a crit damagebol is minel magasabb annal tobbe kerul, szoval pontosabban filterezz.
LocalPatriot
Üdv!

Tegnap esett egy inna gatya. A statok a következõk lettek: 100 DEX, 99 INT, 64 VIT, Többi szokásos. Ki mennyiért tenné be AH-ba?
(Én is rákerestem a hasonló statokra, és meglepõdtem... azért kérdem.)

Mennyiért tegyem be?
[Rush]
"act3ready gear"-ez jó:)

Fpocok
Eladó dio3 account, 60as monk, 60as dh 26lvl paragon, act3ready gear, 13millió gold mellé... msg me... ócco

Parasite Eve 2, best game EVER!

gandrus
Ez már nem aktuális, 15 millióért elvitték.

skinnyman
Van 3 portalom, szeretned egy hellfire-t osszeszedni, de jo lenne biztosra menni (MP10) en viszont inkabb MP5-on szoktam max nyomni, durvabban valszeg nem birnam. Valaki aki eleg eros hozza akar jonni? Olyat tenyleg lehet csinalni h en ott se vagyok megis ledobjak a cuccokat, hogyan?

Regards,

Az RMAH-val még mindig lehet keresni úgy, mint régebb vagy már majdnem teljesen kihalt? Sok helyt olvastam, hogy már nagyon gyengén megy és ha megy is alig pár eurós cuccokat lehet eladni, ez igaz?
LocalPatriot
Akkor biztos rosszul emlékszem.
Ty
Nem függ. MP-tõl függ.

LocalPatriot
Lenne egy olyan kérdésem, hogy most para 24-nél, 5-ös valorral, mp0-án hellfire ring, +31%-os gemmel, a bonus xp-m 147,9%.
A bonus xp a para lvl-tõl is függ?
Csak mert úgy emlékszem hogy a para 70-es WD-né több mint 300% volt a bonus xp...:S
egy kis dupe parádé, ha valakit érdekel itt a legfelsõt kell nézni.
Kettõ belõle bent is van most gah-ba.

<#rinya>
[Rush]
Unique Equipped

Crokin
2 EF az elég imba :)

Repatarurgyán