Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ahhoz hozzá kell szokni, hogy türelmesnek és ritmikusnak kell lenni, hogy ne pánikoljak be, amikor tízen-huszan vesznek körbe. És a felszerelést is a skillekhez kell igazítani. Végül a pajzs egy monkomnak félre tett lett, egy egykezes kalapácsot meg találtam, és azzal most egész jó. De ezek mind átmeneti megoldások.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy az act2 és act3 végén lévõ zöld meg piros trutymót okádó ellenfelek ellen hogy fog muzsikálni a kari?
Köszönöm a segítséget.
Csak egy kis összehasonlítási alapot adtam.
hTTp://ror.hu/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
én is ilyet hordok és 5mért vettem
Mennyit kóstálhat? Egy hasonló van AHba 500milla bid, 2milliárd buyouttal. Eze:
Van egyáltalán build? Az nem olyan, mint az Unikornis?
Ez nem egy tokeletes build, ez egy otlet hogy tudjal haladni, kell kis turelem es gyakorlas, aztan majd menni fog shield nelkul source-al offhndbe aztan ha majd jol megy akokr viszacserelheted az energy armort strom armorra.
Ja az meg gondolom magatol ertetodik hogy semmi szines szarba nem alsz amit aladraknak, azonnal diamond skin es odebb mesz.
Rámfért...
Ám fura, mert 3 nap alatt 2 legendary cucc esett, mind2 olyan volt h kár volt felvenni, de tegnap 10 perc alatt lett egy skorn, meg az az inna gatya. Skorn is viszonylag jó lett, 1360 dps, 1600-as LOH-val, 340 str-el. Az is érhet 20 milliót.
Infernón vagyok, mérgezõ hydrával és blizzarddal, de nagyon nem akar menni elõre a karakter. Lassú, gyakori elhalálozásokkal. A felszerelések között egyedül a kétkezes bot érhet valamit ezer feletti alapsebzéssel.
Már arra is gondoltam, hogy újra elindulok infernó elejétõl, pénzt gyûjtök és bevásárolok.
A link: Wizard 1.06
Köszönöm.
Ám akkor ez tényleg egy jó gatya. Nem hittem volna.
Tegnap poénból beraktam ah-ba asszem úgy hogy 250m bid, vagy 300 buyout.
Tuti nem fog így elmenni, de ha megnézed ah-t, te most mennyibe tennéd be?
Azért fura, mert egy gatya van aminek kicsit több az int, vit-je, igaz 9% atk speed, és az 500M. Akkor ezért reális lenne 250-300?
A kis bevezeto utan terjunk at a te cuccodra, van rajta int, tehat egy casternek maris osszefut a nyal a szajaban, es ott van a vit is, nem irto sok de kicsit tobb mint egy radiant gem. Tehat megfogtad az isten labat. Arra azert meg figyelj, hogy az atack speed 9% az ertekesebb mint ha csak 8%, valamint a crit damagebol is minel magasabb annal tobbe kerul, szoval pontosabban filterezz.
Tegnap esett egy inna gatya. A statok a következõk lettek: 100 DEX, 99 INT, 64 VIT, Többi szokásos. Ki mennyiért tenné be AH-ba?
(Én is rákerestem a hasonló statokra, és meglepõdtem... azért kérdem.)
Mennyiért tegyem be?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Regards,
A bonus xp a para lvl-tõl is függ?
Csak mert úgy emlékszem hogy a para 70-es WD-né több mint 300% volt a bonus xp...:S
Kettõ belõle bent is van most gah-ba.