Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Alkaizer run-on atlagban 2 menetbol 1 nekem is esik sztem, pedig szinte semmi plusz MF-em nincs. Ma esett egy Witching Hour, viszonylag szar plusz tulajdonsagokkal, de egy 15 millat is is er 😊

Regards,

gandrus
Most elõször esett egy sun keeper is. Szombaton összesen 4 legendary esett, ebbõl három brimstone-ként végezte, és lett egy kb. 99000-et érõ Sun Keeperem.

gandrus
Nekem 426 az MF pillanatnyilag, 58-as paragonnal, de elég ritkán esik legendary. Mindegy, nem panaszkodok, azért néha esik, és néha elég jó is.

Carlos
semmi extra, csak valor 5 és 18 paragon.

Þór vígi þessi rúnar

Én most 400% MF-el rohangálok és körönként 1 legendás garantált. Pedig nem játszok sokat, csak van valami ezzel az MF-el. 😊
szexi <#eljen> nekem nem volt ma dupla junik 😞 de egyessével összeszedtem a szombati adagot (amu is ma esett) >
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

LocalPatriot
Az igen! GG!<#eljen><#taps>
gandrus
Gratula! Mekkora MF-ed van?

Acidlich
Es legalabb az egyik meg erhet is valamit, gz

pandemonium
A diablosra a választ saját magamtól megkaptam,nem tudok új diablot venni,viszont az még mindig érdekelne,ha veszek egy accon valamilyen játékra kulcsot,azt el bírom-e adni vagy ajándékozni másnak,ha nem adom hozzá az accomhoz.Ergo vásárlás után automatába hozzáadja az acchoz a játékot,vagy neekm kell csatolni és addig bárhová adhatom amíg nincs csatolva sehová sem?

Carlos
Végre valahára énis láttam ilyet:

Þór vígi þessi rúnar

UltraZord
hogyan? az csalás kijátszani nem?

tugyiti
Éppen erre írták neki páran ,hogy várják a HC karikat sok sikert <#idiota>
"Kijátszotta" a D3-mat.
Jabar
Ez engem is érdekelne, csak épp a B acc-ra wow kieg vétellel 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

pandemonium
Ha A bnet accomon van pénz,azon tudok venni digital copy diablot egy B accnak? Tehát,ha a jelenlegi accomon van a pénz,azzal tudok-e venni egy új diablo key-t amivel egy teljesen új accra hozzáadok egy diablot?

TurboX
ez is elég beteg 😄
gandrus
Esett egy ilyen szépséges, csillogó armor:

Akit érdekel, ne habozzon PM-et küldeni. 😉

miota kijött a game, azota gyujti 😊

Get a life!

Szerintetek ez normalis ?

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Egy wiz fel tudna venni ingame ? Lenne pár kérdésem hozzá (archon) Köszönöm! Szõri#2607

Get a life!

pandemonium
Jogos,nálad a pont 😊

clio1616v
nagyon egyszerû

/0,85=

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
akkor rakd ki ide és hátha kapsz érte egy 500-ast. 😊

Þór vígi þessi rúnar

pandemonium
Két okból cinkes a szitu,'használt' accom van és a cut.

clio1616v
RMAH

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
RMAH

Þór vígi þessi rúnar

pandemonium
Valakinek van tippje,hogy hol tudnék itemet eladni valóvilág aranyért,vagy akár aranyat IRL csipszért? A mempo ami esett egy hete már égeti a kezem 😊

UltraZord
ja, hogy mindig az aktuális bid +5% al nõ a következõ rátehetõ összeg, és ha eléri végét, azaz 5+5% on belül van vége, akkor 6,7,8,9 % ot is felkerekít utolsónak?

kösz

nem baj sanyika.
baj ha koszosak vagy mossam ki õket elõbb?

Szevasztok, van egy eladó megunt Diablo 3-am, 7 rongyért vihetõ, megbízhatóságot tudok mutatni hardverapro.hu-ról.
Ha érdekel valakit küldjön privátot, köszönöm.
SLICK
😄

Carlos
Már összehoztam õket!

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
FPocok lesz az embered, õ kínálgatja már hetek óta a Diablo 3-at

dienesoft
Sziasztok!

Remélem elfér ez itt, ha nem, akkor szorri mindenkitõl.
Aki esetleg megunta, vagy cserélné Diablo 3-as accountját másra (teljesen mindegy nekem, hogy hányas szintû padawanja meg fénykardja van), azzal szívesen üzletelnék.
Cserélném Dragon age, dragon age-origins, NFS Hot Pursuit, Mass Effect 2 és Mass Effect 3-ra, így 5 az 1-ért dologban. 😊

gandrus
Ha van egy tárgy, amit meg akarsz venni, de nagyon, és a legutóbbi ajánlatnál jóval magasabbat ajánlasz, és nyersz, akkor a legutóbbi ajánlathoz képest kapsz vissza aranyat. Azonban, mivel a videóban mutatott módon meg lehet állapítani, hogy mekkora az aktuális ajánlat az adott tárgyra, az eladó megkérhet valakit, hogy ajánljon egy nagyobb összeget, de épp csak a legnagyobb ajánlat alatt. Így a vevõ nem kap vissza aranyat, az eladó meg magasabb összeget kap. Röviden ennyi. A legnagyobb ajánlatot meg úgy állapította meg, hogy nézte, mikor nõ több, mint öt százalékkal a bid.

UltraZord
nem értem 😞 elmagyarázná valaki?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V3__y3XMQQg

skinnyman
Tegnap en is igy jartam, egy ido utan feltunt h semmit nem akar fogyni az elete. Baromi hulyen van amugy ez megoldva, sebezhetetlen amig fel nem tudja venni a shieldjet? Rohej, eloszor siman azt hittem h bug, beragadt az egesz es kezdhetjuk ujra... Remelem valamelyik patchben csinalnak ezzel valamit, mert ez igy egy vicc.

Regards,

clio1616v
én is le szoktam állítani a buzgó vizárd újoncokat, hogy a magdtá ne fagyassza már fél életnél, mert sose fog shildet felvenni

Systore
goldot nem vesznek? full halott a játék, vagy nem tudom<#wow3>
skinnyman
Dobtak egy int-vit-coldres-allres lacuni-t, hasonlo kene csak int helyett dex-esben, ha valaki akar cserelni szoljon 😊

Regards,

Ez stun esetén is így van. Dh lõtte tunderball-lal én meg percekig vergõdtem a kezében. Utáltam mert közben lejárt a berserk 😊

tugyiti
😊 bezony ,bár übereztem olyan barbárral aki Turmoilba leorditott ,hogy ne fagyasszam a siege breakert mert folyamatosan elkapta és addig is sebzõdött 😄D
Carlos
Mekkora jóság volt úgy ûberezni 4-es party-ban, hogy egy wizard folyamatosan fagyasztott. 3 barbár meg álló f***al vakarta a boss-t! Süti volt. (clio, local, (a harmadik játékos nevére nem emléxem, sok volt benne az a betû), én)

Þór vígi þessi rúnar

Ezt örömmel hallom :-)
tugyiti
Mindent fagyaszt a nova,kivéve a shieldet éppen viselõ mobot nem,Dio is olyan szépen marad a helyén ahogy elõ van írva.
Csak gondolom, hogy nem fagyasztja az actok végén lévõ fõellenfeleket a nova. Lehet, hogy nincs igazam, de olyan valószerûtlennek tûnik, hogy Diablo megfagy és utána már csak csobban.
tugyiti
Mit nem fagyaszt a nova ?